Dakle,troumim se između ova 3 modela.Ponajprije su mi važni kamera,software,dizajn i multimedijalne mogučnosti kod mobitela. Treba mi vaš savjet,jer stvarno ne znam što bih uzeo.Ako vam je lakše,možete i odabirati siste,om eliminacije.
Printable View
Dakle,troumim se između ova 3 modela.Ponajprije su mi važni kamera,software,dizajn i multimedijalne mogučnosti kod mobitela. Treba mi vaš savjet,jer stvarno ne znam što bih uzeo.Ako vam je lakše,možete i odabirati siste,om eliminacije.
n70 odmah izbaci, e900 i w850,hm tu je teza odluka, http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1563, ja biram w850, jer je ipak s.e. a to znaci dobra baterija, svida mi se i izbornik, a i sad sam vidio da ima radio koji je meni koristan jer subotom mogu slusat prijenos HNL, tak da je to moj izbor:klap:
Da,i ja sam mislio između te dvojice,SE mi je odličan,ali i Samsung je doar,privlači me touch screen.
ja dajem glas za w850, al je dosta skuplji od ove dvojice a kamera n9ije bas nesto,cak ni zvucnik nije glasan nesto,al na slusalicama je kvalitetan zvuk jer je w...al a taj novac negdje mozes na crno nac n73 koj je puno bolji od n70...pa zasto on nije u igri?il kupujes u ducanu
izmedju ova tri meni je najbolji izbor w850 s obzirom da ti je vazna multimedija,a tu je SE maher.:afro:
Ma,mislio sam tu na forumu kupit,ali izgleda da je w850 skup,pa mi ostaje jedino E900,a razmišljao sam i o V3X.
uzmi e900 onda
Samo neznam zašto ste odma u startu eliminirali N70?
Po rezoluciji ima lošiji displey ali je po dimenzijama displey veći, i soft mu je bolji i od E900 i W850... Kamera je kod sva tri modela ista (2mpx bez AF_a)...
Iz igre ga možeš izbaciti jedino ako ti netreba symbian i/ili ako nezaš iskoristiti bar malo njegovih mogućnosti...
Moj bi redoslijed bio: N70, W850, E900....
E sad u usporedbi E900 ili v3x, odabrao bi V3x, zbog boljeg softa i fizički većeg displeya... Što se dizajna tiče tu E900 ima prednost, ali soft :thumbdown
OK,znači ili E900 ili V3X.Možete mi reći kakve su kamere,koja je bolja,koji mob ima bolji soft,rezolucija ekrana i koliko se kreću cijene tu na forumu.
Još me zanima,može li se na E900 stavljati teme i igre preko BT-a?
w850 ima jako dobar soft te je identican onome u k800 koji je fakat dobar, i samo ne znam po cemu je toliko bolji onaj u N70 ali dobro...
Sjajan mp3 player, flash teme, solidna kamerate, kvalitetan slider...
Zbog ovoga dajem glas za w850, zatim N70, pa E900...
Po meni je bolji soft od V3x, jer E900 ima neke sitne "mane"(nedostatke) u softu... Pisao sam u jednoj temi koji su to, ali ima ih...
Što se tiče rezolucije ekrana, i v3x i E900 imaju rezoluciju 240x320 pixela, ali je po dimenzijama gledano ekran od V3x veći od onog na E900...
Što se tiče tema, E900 nema mogućnost postavljanja tema (već imaš dvije predinstalirane (crna i bijela) i to je sve)... Za igrice treba poseban program instalirati pa onda pomoću njega slati igrice... (po meni je to malo komplicirano)
Što se tiče kamere, hm, tu su podjednaki...
Rađe V3x nego E900... :spin:
Ja sam u subotu uzeo W850i i super sam zadovoljan njime.
S kamerom nisam slikao vani, a unutra je "samo" ok, kao i kod svakog drugog moba. Slika na mobu izgleda ok, ali na kompu je malo zrnata.
Neznam kakav je softver kod samsunga, ali kod SE je po meni odličan, a pogotovo mp3 player.
Ekran je velik - 3x4cm i dobro osvjetljen.
Jedina "mana" mu je kad ga otvoriš, treba mu 1-2 sekunde da se otključa i da se može početi koristiti.
Dajem glas za Samsung E900, jer je N70 ipak malo starija, a W850 je ružan, osim ak baš ne tražišp walkman...
Što se tipki tiče, čini mi se da malo bolje tipke ima E900, a na v3x su mi malo "čudne" (ali to je osobno mišljenje jer nisam iamo puno vremena da baratam sa njim)...
Što se cijena tiče, E900 se može nabaviti za 1400-1500kn (nov) a za V3x neznam... (BTW: za tu cijenu se može nabaviti i N70, nov)
Što se tiče kvalitete slika, tu su negdje, ali nekako imam dojam da je slika slikana sa E900 malo bolja...
Imao sam i v3x i e900. Ovak na e900 meni se bilo tesko priviknut na one touch tipke glavne, a mana na v3x je meni bila slaba baterija, oko 2 dana, dok je kod samsunga trajala po 3 i vise. Eto, al v3x mozes naci skoro 500kn jeftinije nego e900 pa uzmi radje nju. Pozdrav
ja sam svoj glas dao w850, zbog baterije i zato sto je s.e., nokie ne volim zbog baterije, a ni samsung nije nesto bolji, a kod motorola mi je zeznut izbornik, ma mozda nije najljepsi ali je po meni najbolji
ja dajem glas za n70.Mob mi je jedan od drazih.Ima sve sto se zahtijeva.Kamera 2mgpx,mp3,symbian,dost velik ekran..Cjena ...Mozes ga nac za 1300-1500 kn.Mob je po meni mrak.Ja ga imam i koristi mi jako puno
Na ekranu v3x je bolja kamera nego na ekranu od e900, al kad stavis slike na komp onda je obrnuto, slika od e900 je onda ljepsa :) Tak se meni bar cinilo dok sam imal, v3x imam i sad doma, al sam e900 prodao tak da nemrem napravit usporedbu.
Ak je najvaznija kamera, razmisli o K800i, on je cijenom ko i W850, a kamera je dosta bolja, 3mpx. ;)
@The No: W810 je dobar izbor, a cijenom je tu negdje, možda 100kn skuplji od E900... Tako da bi ja za te novce birao između W810/W800 i N70... :spin:
ako je sad i w810 u igri,onda je daleko bolji izbor od sminkerskog e900.
odlicna kamera i walkman.
e900 je najelegantniji,ima tipke osjetljive na dodir
W850 ima ružan dizajn,a n70 ima loš displey
Mislim da bih ja ovdje uzeo N70. Pruža daleko najveću funkcionalnost za otprilike istu lovu kao ova ostala dvojica. Imaš mob,GPS,audio-video player. Office,UMTS... Jest da nije najnoviji,ali još uvijek nije za baciti