Yo ljudi ja sam novi ovdje pa me zanima gdje osim na topsonyu mogu naći firmware za flešanje k750i?:afro:
Printable View
Yo ljudi ja sam novi ovdje pa me zanima gdje osim na topsonyu mogu naći firmware za flešanje k750i?:afro:
w800 FW ili cisti k750 FW ??
nista od topsonyia imas sek750.pl
W800 FW da flešam k750i:afro:
Thanks.Meni treba i main i fs,koji je ovaj i gdje da nabavim ovaj drugi?
gore su main,FS,patchevi,
jos trebas skinut xs++(program za flashanje),GSlide(za primjenjivanje patcheva na main i konvertiranje FS-a)
Ovo shta je "fronta" posta je li se moze primjeniti na CID49 Brown ili postoji neki drugi turtorijal za dotični?
E,a jesu mi ti patchevi jako potrebni?
@antimon1911
trebas flashat erom sa red erom-om,za to ti treba servisni kabel(s.silva je spomenuo da kosta oko 500kn)a mozes i sjebat mob,bolje ti je odnest nekom unlockeru i rec mu da ti ga pretvori u red:closed:
gdje i kad si kupio mob ?
taka sam ij ja mislio da mi je mob brown.
ali sam krenuo u flash jer sta bude bude i ispalo je da je mob red
evo ti jedan tutorial http://rapidshare.com/files/14155669...9_RED.pdf.html
nisam vidio da je blizzard vec odgovorio,mod moze obrisat ovaj post
Kako da znam jel mi red il brown ikako da stavim patch
pa kad ga spojis, xs++ ti da neke informacije(boja,cid...)
"patch da mozes slusat radio bez slusalica umetnutih u mob"
kako lovi stanice ak slušalice služe kao antena?
pritisnes prstom tamo di ti se prikljucivaju punjaci i slusalice i bolje ce ti se cut tj. ti ces bit antena!!!speed probaj ako nisi znao.meni tako samo 2 stanice kristalno cisto hvata,druge jedva.
meni se otvoreni,moslavina dobro cuju,a s tvojom metodom hvatam qirinus i jos par stanica:beer: :beer: :beer:
meni se cuje samo sum ako barem ne stavim blizu ruku.
e kad smo več kod patcheva ima li koji da mi da mogučnost da mi ona crvena ledica kod ir-porta stalno svijetli?
i jedno off-topic pitanje: dali bi na k750 pasala maska od w800/d750
to care i ja sam isto na svim forumima pitao za taj patch ali su mi svi govorili da sta ce ti to??steta nema ti tog patcha...bi pasala bi maska.
šteta što tako nešto ne naprave. to mu je po mom mišljenju jedina mana
još da ima ko p910 jednu zelenu za signal i plavu za plavi zub.
a kolko košta maska za w 800 negdje oko 300 kn
i ja bi htio da to naprave ali nista...
E ljudi a jel moguće vratit fw od k750i kad ga flešam na w800?
Aha a koliki je rizik da ću s***at mob?
a znači sigurno je flešat main,a šta je s fs?
sigurno je i FS samo moras pazit da odaberes pravi cust pack(ako je fs emea2 onda i cust pack mora bit emea2)
EDIT:flashanjem FS-a ti se brise sve iz tema,slika,videa...
A kak da znam koji mi je cust pack?
ako si skinuo sa onog linka kojeg sam gore stavio,onda je emea2
nema,jesi konvertiro fs u cid49 ?
kad konvertiras nema rizika
jel bi mi mogo neko poslat na mail taj firmware i tutorijal. ova dva fajla sta su stavljena na rapid share, plz.
Nemogu ih skinut, imam ogranicenu intrernetsku vezu, tak da mi je rapid share blokiran sa firewallom.
na zvucetic@gmail.com
plz hvala
Evo fs http://sek750i.pl/component/option,c...d,481/lang,en/
i main http://sek750i.pl/component/option,c...d,497/lang,en/
a prije svega ti je potrebno registracija koja je besplatna
evo još programa koji su potrebni:
gslide-http://sek750i.pl/component/option,com_remository/Itemid,37/func,download/id,255/chk,9828bae1dd175fbb56136a68a0ff1c75/lang,en/
(MEZNAM ZAŠTO MI LINK NE RADI, ALI ONDA KORISTI CAPY PASTE)
XS++ 1.2- http://sek750i.pl/component/option,c...d,426/lang,en/
i jedan ljepi tutorijal-Flešanje firmwarea k750&w800 CID49_RED (korak po korak uputstvo sa slikama kako za 10min flešat mobitel, probano na k750 Vodafon CID 49 RED mobitelu)
Link: http://rapidshare.com/files/14155669...9_RED.pdf.html
slusaj candyman onaj zadnji NAJVAZNIJI link tj. tutorial ne radi link.popravi!!!
ma kopiro sam stari link ali nisam primjetio da da nevalja
pa sam napravio upload
evo novog.
http://rapidshare.com/files/19559443...9_RED.pdf.html
hvala za ove linkove ali ovaj tutorijal nemogu skinut, blokiran mi je rapid share, ja sam u vojsci tak imamo postavljen firewall (websense) na sve sta nije nuzno potrebno, tak da ak bi ga mogo mi poslat, lili nekak drukcije.
evo poslao sam ti tutorijal :deal:
pa ti uživaj:beer:
javi jesi dobio:deal:
hvala puno, pozdrav :beer:
Može li mi netko pomoći?
Tražim Vodafone (VIPNet) firmware (main+FS i customization files ) za K750 cid36.
Hvala!
ne postoji ti taj firmware uopce nigdje na netu.
nasao sam custom files K750_CDA102338_118_VIP_Net_Croatia i firmware K750_R1BC002_FS_VFE_2_RED49.rar i K750_R1BC002_FS_VFE_3_RED49.rar
pa pretpostavljam da postoji i za cid 36 a da nije davinchi
jesi siguran da ti je vfe_2 vodafone?
jel moze neko ko ima vodafone brandirani k750 cid36/49 kopirat ovaj folder
/tpa/preset/custom/ na komp pa uploadat,to bi pomoglo svima koji trebaju "vratit" garanciju
ja imam brandirani vodafone ali je main od w800,a fs od vodafone.pa kako bi to vratilo garanciju,pa ja nemogu vise vratit stare ikone od vodafone,jel da??
vratim main i opet je cisti s-e nema vodafona
ne VFE_2, VFE_3 je za naše područje
CDA info
Našao sam rješenje...:klap: :klap:
Flešao sam main K750_R1N035_MAIN_EU_1 i fs K750_R1N035_FS_EMEA_2 sa programom XS++ i napravio cuszomization s FARom i ovim cust packom K750_CDA102338_118_VIP_Net_Croatia.
Nakon toga sam pokrenuo mob da se primjeni customizacija, pa sam ga spojio na SEUS koji mi je ponudio nadogradnju na R1DB001 VFE_3 i sad imam zadnju verziju vodafone softa na mobu. :klap: :klap:
ipak se moze vratiti brandirani soft..
da to bi bilo jako dobro
evo link za cust file
K750_CDA102338_118_VIP_Net_Croatia
cekajte ljudi ja sam downloado taj custompack i kad bi ga ja sad ubacio u mob bili mi bile stare vodafone ikone i ono sve tj. da mogu dobit nazad garanciju??
R1DB001_VFE3 je novi soft. Provjeri.
Nisi me shvatio, ako staviš samo cust files i napraviš master reset, to ti neće vratiti vodafonove ikone. Treba ga fleshati preko SEUS-a.
ja flasham stari main od k750 i onda ubacim customfiles i onda tek preko seusa?
Ej a zašto mi mora baterija bit puna?
zato sto flashanje fs trosi bateriju.
Aha a ako flešam main jel mi to onda vuče toliko bateriju ili mogu imat recimo na 50%?
gdi da najdem flash drivere za k750?
naso sam drivere i nesta sjebo ili to tak mora bit, proslo onaj dio sa mainom i fs ali onda treba customization, ali nemogu dobit taj prozor ponovo da stisnem customization na w800 i da bude gotovo, samo pise port active tak nesta i nema nicega, jel sam sjebo mob, samo mi to recite da nisam.
help
a uspio sam i zadnji dio napravit, ali mi neradi mob, i kada ga ucitam u xs++ pise sve ko napocetku, k750 cid 49 red.
Jel bi mi mogo ko poslat na mail vec pretvorene i isprobane datoteke main i fs i xs++, mozda nesta od mojeg softvera nevalja, jebeno ovu noc necu spavat
plz na zvucetic@gmail.com
bit cu vjecno zahvalan ako proradi
falsho sam jos main i sad radi, ali opet u xs++ pise k750, to je valjda normalno, ali radi ko w800.
A jel mi onda kad flešam na w800 mogu ić igre za k750i?
Naravno da da, zasto ne? Pa igre su u Javi, nemaju veze sa firmwareom telefona.
Najvece ogranicenje igrama je rezolucija ekrana, a to pretpostavljam nisi mijenjao. ;)
Pa nisam al još jedno pitanje:kad god priključim kabel koji sam dobio s mobom počne mi se mob punit i ne mogu ga učitat u phone xsu.Kako da ga normalno priključim,tj.da mi se ne puni kad ga priključim na komp?
Ma znam ja to sve napravim al mi se opet upali sam čim uštekam kabel i kaže umetnite sim karticu!Kako da se spojim???
100% sam siguran da usb flash driveri nisu dobro instalirani(imao sam slican problem i onda sam instalirao ove drivere i sad sve radi)
Yo thanks speedy,e a de mi reci šta sad s tim driverima,gdje da ih kopiram,šta da radim?
kad se upali u tray-u bi ti trebalo pisat found new hardware,kliknes u taj balomcic i onda te pita za drivere,das mu ih :) i to je to
ako u trayu ne pise fonud new HW onda odes u control panel -> add hardware
-> na onoj listi nades i odaberes usb flash device -> odaberes mapu u kojoj su driveri -> instaliras -> :beer:
Pozdrav svima ...
...daj pomozite mi...ne ide mi nesto hocu da ubacim "k750_r1db001_main_eu_emea_cid36.dvt" i "k750_r1db001_fs_emea_2_cid36.dvt" u moj mobil k750i.
U njega imam najnovi r1db001 ubacen direktno preko interneta sa "Update_Service_Setup-2.6.11.7", ali hocu
da ubacim ove druge verzije pa ne ide mi nikakao, primer Davinci 13_7 trazi mi logiranje i kredite, Phone-XS krene i stane na C:/...?sending file ....i slicno, cekao sam ga sat i polovina i nista se nije promenilo, GFlash20b6 kaze da su fajlovi kriptovani tako da ne znam kako da mi nesto prodje u fleshovanje.
Molim Vas sve kojim softwerom (normalno bez placanja,kredita i sl.) i kako da ubacim ova dva fajla GORE (mislim na FS i MAIN).
Hvala Vam puno.
evo u vezi firmware-a,jučer sam preko wotana obnovio firmware w810i R4EA031 i sad kad otvaram mob s far-om u FS nema ničeg,koja dobra duša bi mogla znati riješenje?:o
Hvala Vam puno speedy_220...
...sad mi je jasno, zasto nije islo.
E, sad da mi je znati gde mogu da skinem Firmware sa ekstenzijom *.bin ili *.mbn ili *.fbn ?
:)
Pozdrav
Naso sam i prije ovu stranu i prvi dan kad sam se registrovao dao mi je opcije za download i skinuo sam mnogo sta sa sajta, ali u isto vreme skinuo sam puno fw i sa drugih sajtova tako da nisam obratio paznju koju ekstenziju imaju, i sad treba da nadjem sta imam sa http://k750i.pl.
I posle dva dana i evo i danas neda mi download sa ovog sajta, i izbacuje ovo:
"You are not authorised to view this resource"
Evo i moj pass: stavre/brvenica ako ti nije mrsko pokusaj download.
Hvala puno blizzard-u jos jednom.
"You are not authorised to view this resource"---I meni to kaze valjda se sad i on naplaciva
offtopic ne trebas se svaki put zahvaljivat;tu smo da pomognemo :)
jel ima ko kakvu ideju zašto nema ništa kad uđem u FS
http://img515.imageshack.us/img515/4...problemcx2.jpg
prije update-a preko wotana sve je bilo OK a sad ništa,probao sam XS bruteforce al se nakon sat vremena upalio a PhoneXS se zaustavi na Wait for EaTEbS?