ovaj...eo zanima me i čini mi se da sam negdje već naletio na to...da li je 4 gb najveći kapacitet ili se može uzimat i veći(npr...MSPD)...čuo sam da ima i od 8 gb pa eto pitam ako netko zna možda gdje bi se to moglo nabavit:jehon:
Printable View
ovaj...eo zanima me i čini mi se da sam negdje već naletio na to...da li je 4 gb najveći kapacitet ili se može uzimat i veći(npr...MSPD)...čuo sam da ima i od 8 gb pa eto pitam ako netko zna možda gdje bi se to moglo nabavit:jehon:
pa sta ce ti od 8 gigabajta???!!!pa to je previse,nikad neces to popunit(izgleda da hoces ali nemoj se zavarat)!!!!moja preporuka max. od 2gb ali dovoljno je 1gb (toliko ti ja imam i slobodno mi je oko 230mb)sasvim dovoljno ako nesto trebam snimat ili slikat.
Nemora značiti, ja imam 1 GB i uvijek se krpam i kompresiram pjesme da bi mi stalo sve na mob.
Moja je preporuka da sastaviš popis svega kaj bi stavio na svoj mob i vidiš kolko ti to prvo zauzima, dodaš još otprilike toliko i zaokružiš na najbližu veličinu kartice :)
Ovo od 8GB nisam još čuo da postoji, al ako postoji onda se može nabavit jedino prek neta jer su u nas i rjetkost čak i kartice od 2 GB, da ne pričam o 4...
tek je najavljena od 8gb
da..ma ja sam ovisnik o muzici a imam je stvarno puno,pa mogu probably uzet od 4 gb jer prek neta mi je sve nepouzdano i idspadne skuplje
cijena ti jo oko 1500 kn za karticu od 4 gb.
pa šta nije jednostavnije nabavit i-pod
ma ne da mi se sve to nosti,sad eo za primjer: w550 i memo card i sve 5,al npr,kupim si w850 uzmem 4 gb i nemam brige,sve u jednomi to posve funkcionalno i jednostavnije za korištenje-bar meni
eo ga našo sam za 1000 kuna tj malo više,...4 gb nadam se da se isplati
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...KARTICA&page=4
i btw ispričavam se ako sam krivo link stavio
istina. eto tako ja imam i mob k750 s 512 karticom i mP4 Player MS403 od 2 gb
i sad neznam šta da koristim?:dunno:
ali večinom koristim mob zbog hpm 70 sluški.
e da mi je kartica od 2gb:afro:
i ova ..pa sad želim pomoć...sandisk ili sony
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...KARTICA&page=5
ako stvarno trebas tolko prostora na mobitelu,preporucam ti da kupis w950,mislim da ti se to vise isplati
jel ti nije 4 gb previše(nebi se miješao):Puke:
ali eto da potvrdim imam 2gb player i na njemu oko 250 pijesama a muziku nisam mijenjao več mijesec dana, a kada se zasitim onda promjenim (15 min posla) i da imam gigu nebi bila puna.
Eto sad da pređemo na mob čemu 4 gb:dunno:
po mom mišljenju je giga dosta što se tiče glazbe. ajd eto 2 jel uvjek na mobu imaš nekih videa i cega vec ne.
U 2 gb ti stane oko 450-500 pijesama sigurno a u 4 onda oko 1000 ode kojih 700-800 neces nikad slušati 100% garantiram tako sam i ja bio pohlepan s ovim playerom a sad se kajem što sam bacio pare u zrak:wall: a mogo sam ih ljepo"zapit":Puke: eto sad imam karticu od 512 i sasvim je dovoljna ima oko 100 pijesama koje ne mijenjam eventualno koju obrišem pa stavim koju drugu. i imam dosta videa sto zajebancija što spotova i još uvjek imam dosta memorije. a za 1500 kn kolko košta kartica imaš još jedan dobar mobitel ili da nekažem čega još svega imaš:klap: :evil: :afro:
Ok Ma Istie Tu Ima...nznm...aj Predajem Se 2 Gige It Iz...bit će Dovoljno Samo Se Nadam Da će Mi Stat I Nešto Videa Uz Muziku...hvala Svima
btw.,..w950 ne želim jer ima simbiyan a ja mrzim simbiyan,...
ajde ljudi moji , pričate tu o tim karticama o 4-8 gb , a ja imam D600 koji ima oko 85mb interne memorije i karticu od 64mb :) i nežalim se , imam dvadesetak mp3-ca (naravno sa smanjenom kvalitetom , iako ja neprimjećujem lošiju kvalitetu ) svaka pjesma po 1-2mb . imam 5-6 videa svaki po 4-5 minuta . I naravno negdje oko 150 slika . pa neznam ljudi moji što vi stavljate na te kartice u gigabajtskim razmjerima :!
jbg...meni je potrebno više i to je to
i ja slusam puno pjesme na mobu ali nece ti se to lako popunit vidit ces
trenutno imam 179 pjesama na mobu koje zauzimaju 375mb i sasvim dovoljno ali nek on odluci
Ma ja imam preko 300 pjesama, što zauzima oko 600 MB. I još nabacim koji filmić na mob (mislim na film, dakle 1:30 h) da mi nebude dosadno kada idem na dulje vrijeme negdje i onda se krpam za slike svako malo. Sad mi žao kaj nisam uzeo bar 2 GB, stoga se slažem sa speedy_220, ak imaš para uzmi što veću karticu ;)
pa zasto onda ima mp3-a s 30/40 gb...isto perverzija,no ovo je mob, treba mu za slike,video, pjesme, filmove cijele moze stavljat...i ja bi reko barem 2gb al 2gb je dosta...na k750 sam imo 1gb i idealno mi bilo,na k800 imam 512mb al vidim da mi je premalo to ,trebam bar gigu za koj film i slike i nekih 100 pjesmi i da bude jos lufta..al 4 gb bas ako moras jer tolka razlika u cijeni da je 100-200kn razlike mozda al ovak razmislio treba li ti tolko,il kako je netko rekao uzmes glavnu od 2gb i jos 1 il 2 od giga s raspoređenom muzikom koju ubacujes po potrebi..al stedi pare,putuj svijetom - tog nikad dosta
sta cete vi svih tih 300 pjesama dnevno slusat??ajde samo vam sluze za ukras.maximalno ih slusate 100 od ti 300 a druge kupe prasinu na kartici.
Mali savjet:
Kartica iz ducana obicno dodje formatirana kao FAT16. Toplo preporucam da si je preformatirate u FAT32. Tako sam si ja napravio. Mob jednako cita oba FAT-a, a usteda prostora sa FAT32 je 20-30%, nekad i do 50% (ovisno o fileovima). :thumbup:
slazem se i ja preporucujem :thumbup:
Kolika je max velicina kartice koja ide u k750i?? Razmisljam da si kupim 2gb za 60€!!!
šo se tiče preporuke..hvala...a kapacitet...ma pare se lako skupe nema tu beda al ako imam 300 pjesama neću ih sve poslušat odjednom no neću uvijek ni iste slušat...uz to stavit neki video i to se lagano popuni,nije da mi treba 8 gb,o 4 sam razmišljao--ono za svaki slučaj,noneznam 4 ili 2...u http://www.feniks-kompjutori.hr/ su sa 1400 na 700 i sitno skinuli MMPD...a pošto bum si novi mob uzeo(sa MMPD) isplatilo bi mi se to.ili ne...?!?
Maloprije sam isprobao 4GB od Sonyja na K750i/W800i i radi. Nema nikakvog usporavanja niti primjećujem razliku u brzini.
http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=25891.jpg
hwala na broju:spin: :jump:
Nema na čemu :P
ja sam koristio od 64 pa mi je bilo tak tak , meni bi bilo dosta od 256