Ako netko zna ?
Kupovao bih "na crno"..
pozdrav
Printable View
Ako netko zna ?
Kupovao bih "na crno"..
pozdrav
Otvori oglasnik i pogledaj. Nisam ziher da je orginal, tko zna. Nazovi i pitaj. Čuo sam da zna rulja update software i onda sam stavi crnu masku. U mobis neče ni dolaziti tj na hrv tržište znači jedina opcija na crnjaka.
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...uda/index.html
ah uzmi n70 onda..ili oglasnik..
N70 i n73 nisu baš komparativni modeli :)
Čekaj, zašto N73ME neće uopće dolaziti u Hrvatsku odn. u Mobis?
ako ne nađeš u oglasniku onda kupi običnu i staviš soft od N73 ME i eventualno kupiš crnu masku
jel uopce ima crnih maski za n73?
o i mene zanima,nest sam procitao na srpskom forumu al nist konkretno
Ja sam se baš zanimo za taj model pred kraj 11 mjeseca i u mobisu mi je rečeno da najvjerojatnije u hrv ne dolazi, onda sam zvao u njemačku svoju vezu i tamo je došo oko polovice 12 mj i bila mu cjena 550 eura na crno.
Tako da vjerujem da ovo kod nas šta prodaju preko oglasa da su mučke ili ako je prava došla iz vana onda je cjena ziher veča od 400 e
ma samo je stavljena crna maska i to je to.to im je lakse i isplativije.
Ja sam isto kad sam uzimo N73 (10.mj.) pito u mobisu za N73Me pa su mi rekli da najvjerojatnije ne dolazi u HR, a vidim kako su uveli N70Me pa možda bude i s N73Me.
A gdje ima za kupiti crnu masku? E ljudi recite mi jel ima u Hrvatskoj N70ME. I koliko košta? Jel N73 sličan kao N70? Please odgovorite, ajd please!
Razlika između N70 i N73 je dosta...
N73 ima bolji dspley i veći (fizički i po rezoluciji), bolju kameru (3Mpx) sa AF, bolju bateriju, noviju verziju symbiana, dva zvučnika...
Crnu masku za N70 možeš kupiti u dućanu (neorginalnu) ili u mobisu (originalnu) ili na crno, a za crnu masku za N73 neznam...
A zašto si baš sad toliko zapeo za tu crnu verziju...ak ideš na šminku onda kupi neki drugi mob ;)
Imaš u Nokia Deutschland webshopu za 510€ + poštarina (koja je min 10ak €).
Potraži i na njemačkom eBayu,vjerojatno netko ima
Ma ja bi Hrvatsko! I jel ima za kupiti u Croatiji N70ME za manje od 3000 novi, sa full opremom?
Samo u Mobisu? Nigdje drugdje? Pa ja bi nešto bliže, nešto u Dubravi! I usput gdje je mobis? A jel ima jeftinih polovnih N70? recimo za 1500 sa garancijom, neogreban itd.? Sam pitam, ak nema, onda novi u mobisu!
pogledaj u www.oglasnik.hr tamo ima sigurno za 1500kn
Pa kupi si običan N73 i kupiš onda ovu masku crnu samo što ja neznam dali toga ima kod nas...
http://img.inkfrog.com/pix/wahmanwah..._N73_BLK_a.JPG
Malo da se cijepidlači Nokia N73ME ima ikonu tipke za brzi ulazak u media player u obliku note dok obični i koliko se vidi na ovoj crnoj nije takva nego ona obična ko neki pravokutnik
Funkcija tipke je ista...samo držiš tu tipku 2 sek i upali ti se player...
Da, da tipka je svejedno programibilna, pa je onda svejedno koja je oznaka na njoj...
Samo što na masci od N73 ME, je ta tipka sa naljepnicom note i "bijele" su samo gornje 4 tipke (oko joysticka), dok su tipke c,meni,olovčica,"nota" i rub kojiih povezuje, crni...
koliko vidim ME nema joystick kao klasicna n73.
Sve je isto osim boje maskice i 5% softvera je izmjenjeno i dodatna kartica mem. kartica dodana.
Po meni se sve to može i tu dobiti.
Kupiš: običnu N73 + maska + bilo koja miniSD kartica (koju god vličinu želite) i dobijete što želite...
Mene jedino privlači malo ta crna maska jer već sam na srebrnu navikao pošto ju koristim već pola godine (makar je meni i ona lijepa) pa možda kupim ak naiđem na neku crnu masku...
E jel u Bosni jeftinije kupovati mobitele i koliko? Hvala unaprijed! Jel bolji K800i ili N73? Koji ima bolju kameru?
Sumnjam da je u Bosni jeftinije, ali je u Srbiji jeftinije...
A što se tiče usporedbe N73 i K800, tema već postoji, evo link:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28914
Pa pročitaj tu temu, i ako imaš još kakva pitanja, onda pitaj u toj temi, a ne da ovdje idemo u off...
jel zna tko gdje kod nas ima za kupiti crna maska. stavio sam si firmware od n73me pa bi htio i crnu masku. a posto mob iskoristavam maksimalno i tipke su mi se malo pocele guliti. hvala!
Kako sam vidio Nokia N73ME ima u Rijeci za kupit za nekih 4500Kn.
Dučan je onaj do VIP-a na obali mislim da se zove GSM Centar
ako neko zeli N73 ME imam broj od tipa koji je prodaje za 450 eur sa pisanom garancijom,a ima je za kupiti i u mobisu po tradicionalno povoljnim cijenama:lmao:
http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=644
OOOOOO pa znači ima je kod nas. Sad vidim kolko su i oni u mobisu slabo informirani kada su govorili da neče doći. Bolje da su onda rekli ne znamo dali če doč i gotovo nego da nas krivo informiraju.
LOL
A ja jutros doslovno preorao Mobisovu stranicu u nadi za novom ponudom. Nije bilo. Znači friško stavljen mob u ponudu.
BTW-nisam ni kužio računicu po kojoj bi bilo kao "bolje" da N73ME ne dođe kod nas.
Lijep mob!
Da lijepo mob izgleda, samo cijena mu je (po obižaju za Mobis) paprena.... 600kn više nego za običnu N73... :spin:
A, ipak je novo-novo, pogotovo kad je o Nokiji riječ. A i daju jaču karticu, pa je razlika u biti minimalna odn. opravdana (ako ćemo logikom Nokijinih managera).
Ja ću si nabavit jednog dana crnu i bit će ista ko ME.... jedino me maska ta privlači sve ostalo već imam...
Mjesto: Iblerov Trg, Gallerija, Svijet Medija
Cijena: 4500kn...gotovina: 4350 kn..
Dojmovi: Crna boja uživo me razočarala. Potpuno mobitel ne dolazi do izražaja i sad tek vidim koliko srebrna ljepše sjedne. (sad ćete mislit jer ja imam srebrni da njega hvalim, ali ja sam tog crnog tako doživio i stvarno mi nije nekako legao. Treba vidjet kako izgleda baš crna maska, ne ME maska)
samo da je jos pronaci gdje ima za kupiti crnih maski.
600 kn više za malte ne ništa je bacanje love.Crna maska bi riješila problem...pa bi se moglo reći e sada i ja imam music edition.;D
Šta vele ovi u mobisu za maske?
bas preko slike n73 ME izgleda super valda nije tak ruzan uzivo kak je symbian fan rekao.
Danas sam imo priliku malo kopati po N73 ME i kao što je rekao Symbian FAN i mene je razočarala. U početku sam skroz bio nabrijan na taj model i nisam htio ni jedan drugi na kraju ispada da dobro da nisam čekao da dođe kod nas.
Dojam je subjektivan pojam ali mi je ljepše sjela u ruku obična N73. Meni ME na slici super izgleda dok je uživo razočarenje, a obična mi na slici izgleda glupo a uživo mrcina. Ja da imam N73 samo bi si stavio software od ME jer ovakva crna mi je baš ružna, čudna, šta ja znam, više sam očekivao od nje.
Možete malo pojasniti tu crnu masku zbog čega je vama odbojna? Naime još je nisam vidio uživo pa ne kužim. Obično su crne Nokije jako dobre.
Pada mi na pamet jedino da se možda crna boja nije uklopila estetski s onolikim ekranom, zato je i imala odličnu prodaju s bijelom površinom, a kako vidim, bijela je i N95.
Znam ja koje su razlike, ne brini ti to, nisam ja ni očekivao da mob ima hrpu novosti nego jednostavno mi ta maska ne izgleda ni kvalitetno a te crne tipke još manje. Jednostavno mi se ne uklapa sve lijepo kao na slici. Maska i tipke mi izgledaju kao iz dučana sve po 10 kn. Mislim to je moj dojam, svako če drukčije gledat na to ali mene je valjda slika previše očarala pa sam osto zatečen kada sam vidio uživo ili hm...
Ma Zmija nije ništa loše mislio u svom postu, kao ni ja nekoliko postova prije.
Nego, do sada su mobiteli s crnom maskom (default ili dodatno kupljenom) bili dosta cjenjeniji.
Pa, shodno ovome, možete li vi koji ste N73ME držali u rukama malo više kazati? Jel ta crna maska lakirana ili je mat? Što vi mislite, zašto vam stvara dojam ružnoće?
Bio sam u trgovini i vidio n73ME, mogu reći da uživo ne izgleda tako dobro kao na slikama. Uglavnom ne vrijedi prevelike investicije... Siva izgleda moćnije, profesionalnije ali ne sumnjam da će crna imati svojih poklonika, možda ću i ja zamijeniti masku kad mi originalna dosadi, naravno ako se ne budem morao dobrano izuti za taj komad plastike...
200kn je original maska.
moze link na stranicu gdje ima maska za 200kn
u Vinkovcima u "Bostelu" ili u "Rimi" se moze narucit ako ti je blizu.
broj Bostela pa nazovi.032/332-123.
broj Rime Vinkovci:032/333-844,Zupanja:032/831-510.