Evo ja navijam za Rijeku, ali me ova tekma jako zanima, najviše zbog naših reprezentativaca i Rukavine. Nadam se dobrom nogometu i nadigravanju, a ne tekmi s puno prekršaja
Printable View
Evo ja navijam za Rijeku, ali me ova tekma jako zanima, najviše zbog naših reprezentativaca i Rukavine. Nadam se dobrom nogometu i nadigravanju, a ne tekmi s puno prekršaja
Bakljadu, navijačke okršaje, gubitak kandidature za EP 2012.:rolleyes:
da
P.S. ima 800 policajaca od toga 2/3 specijalaca i sudci odmah na terenu kažnjavaju huligane
a utakmica vjerovatno nerješeno zbog nereda ko i na poljudu
ma kakav rukavina,njega su mediji stvorili...
pobijeda Dinama ili x....
ja mislim da bi mogao biti x.. nesto kao 1:1.. ili 2:1 za Dinamo obicno su te tekme daleko od dobrih utakmica.. sve puno prekrasja, naguravanja i pizdarija..
Uvijek jedini realan ishod - pobjedu Dinama !!!
prognoziram da bu bilo nereda :notooth:
Mislim da ce dobiti Dinamo iako mi je Hajduk drazi klub:)
Pobjeda Dinama... 2:1.
Zadnji put kad sam bila, bilo je 5:0 za Dinamo. :D :D
šotra u prvih 30min :)
-pobjedu Dinama!
-sad se vratio iz Zagreba sve je puno policije :freakout:
...prognoziram - hrvatski balkanizam i opće nerede na stadionu uz užasan nogomet...
navijacki kazem da ce hajduk pobjediti....gol u 13minuti i do kraja lagano...;)
:lol:
navijac sam dinama, naravno, no pokusat cu bit maximalno objektivan.
da vjerojatno ce biti nereda ali sto je tu je, tako je uvijek.
dinamova ekipa mi se ipak cini jaca od one hajdukove. no to ne znaci da ce zato dinamo pobjedit...
puno prekrsaja i nogometa koji nije bas uzitak za gledan je, sve vuce na X..
no mislim da ce dinamo ipak nekako odnjet pobjedu.
realno
1:2 i bodovi u ST
Dinamo - Hajduk 3:1
Dinamo - Hajduk 1:2
Ma pričamo o Dinamo - Hajduk,bit će nereda ide li tko na utakmicu
Ispravna i jedina točna prognoza:
60 Min utakmica prekinuta zbog navijačkih nereda
naj prognoza do sad...
Ma Dinamo dobija, ne jer imaju cremu dela cremu nego jer moraju dobit..!
REZ: 2:1
obzirom da živim u zagrebu, a rođeni sam Dalmatinac koji voli Hajduk... nema šanse, želim doživjeti 21. rođendan
pa neznam bas nebi reko da bi moglo doci do prekida, s obzirom na ogromne mjere sigurnosti na stadionu. ako i dodje do necega policija ce to ukrotit i igrat ce se dalje.
ocekujem dobru igru i puno golova i naravno pobjedu Dinama!!!:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
e da ocekujem ono dosadno navijanje bbb-a "ajmo dinamo nema predaje" koda neznaju nista drugo...
bakljada torcide!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punooooooo prekrsaja! fuj!!!!!!!
i naravno gol u mrezi dinama.
ovo je najrealnije dosad. priznajte
dinamo dobiva u šori i bacanju bengalki :)
di ste sad hajdukovci. 2-0 na poluvremeno. malo kanta kanta
uopce nije losa utakmica sobzirom da su ovi derbiji znali bit puno gori
Neznam, mene općenito ne privlači HR nogomet jer se bazira na taktici šutni-je-što-dalje-od-sebe ili samo-nek-ide-preko-centra :-/
Al neću vam više kvariti topic :D
DAKLE:
Navijački sukobi: na utakmici ih nije bilo, što će biti poslije, baš me briga
Bakljada: DA
Gubitak kandidature za EP 2012. : DA
..dobra tekma, hajduka nije bilo nigdje,a kad su se sabrali vec je bilo kasno...odo festat dalje ale ale DINAMO volim teeeeeeeee:klap: :klap:
jedna će torcida plakati ovu noć.....
:klap:
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mozes mislit GUBLJENJE KANDIDATURE ZA EP 2012!Pa meni nije jasno kako u Hrvatskoj moze bit ovakvih kretena koji podupiru huligane da rade pizdarije i da gubimo prvenstvo!
Pa ljudi moji pa sta vi dobijate sa tim????Sta je vama cilj kad stavljate slike koje su lazne i ispod kojih su komentari i nadanja da gubimo kandidaturu na navijacke stranice?
Sta zelite dobit sa natpisima na raznim forumima i novinama u kojima navodite sve najgore o Hrvatskoj i hrvatskim navijacima???
Vi ste debili, vama je mozak izgrizen, ne postoji!!
Pa zar nevalja da se u Hrvatskoj napravi 5 novih stadiona svjetske klase??
Da u Hrvatsku dode najbolje od Europskog nogometa?Pa sta je vama, sta zelite sa tim svojim ponasanjem???
BHABIJA 3, ne kazen da is ti jedan od njih al ova tvoja poruka me jaaaaaaako naljutila, naznan zasto si uopce i napisa da gubimo to, ovo je bila jedna mirna utakmica, sa 2 bakljade, sta nije nista alarmantno!
Eto tekma gotova.Exotica bubnuo i pogodio rezu.Opet se ponavlja isto!Očekivao sam grublju tekmu i to punooo grublju..zato jer Hajduk iz godine u godinu ima lošiju momčad od Dinama pa jedino tako mogu i igrati.
Prvih 45'min hajduk nije imao niti jedan jedini udarac prema lončariću.To sve govori.
Carević tragičar...drago mi je zbog njega.
užas od utakmice onaj hajduk je katastrofa budimo realni dok nisu dali goli nisu znali za sebe tek nakon gola su počeli nešto igrat, svi seru o neredima a od nereda ni n :fish:
Sramota! Za Hrvate "mirna" utakmica je ako su 2-3 bakljade i kada navijači vrijeđaju igrače iz tribina.To NIJE mirna utakmica! Jesi li ti vidio u posljednje 2-3 godine neke navijačke sukobe ili samo bakljadu u Europi (ne računajući Italiju, koji ionako sasvim sigurno neće dobiti EP 2012.)? Pa pogledaj Engleze! Nekada najpoznatiji huligani na svijetu sada su ljudi koji relativno mirno navijaju za svoj tim (bez bakljada, bez sukoba), eventualno par puta izviždaju nekog igrača? Kada ću vlastitim očima vidjeti mirnu utakmicu na derbiju (bez bakljade, bez vrijeđanja) onda ću zaista moć reći za navijače: "Bravo, momci!"= Citat =:
BHABIJA 3, ne kazen da is ti jedan od njih al ova tvoja poruka me jaaaaaaako naljutila, naznan zasto si uopce i napisa da gubimo to, ovo je bila jedna mirna utakmica, sa 2 bakljade, sta nije nista alarmantno!