Kako stati na kraj cimanju sa sakrivenog broja.
Konkretno, prijavis policiji i oni ti kazu da oni tu nista nemogu zato jer nisi drzavni odvjetnik, pa super!
Jel ima iko nekako rjesenje kao dodi do broja cimavca gubavca i skarati ga do kraja????
Printable View
Konkretno, prijavis policiji i oni ti kazu da oni tu nista nemogu zato jer nisi drzavni odvjetnik, pa super!
Jel ima iko nekako rjesenje kao dodi do broja cimavca gubavca i skarati ga do kraja????
Moj Sl45 se može namjestiti da ne zvoni ako ga zove netko ko nije u adresbuku, a to znači da neće zvoniti ni kada ga trza neko s ID witheldom.
ali imas propustenih poziva pun k
možeš mislim to prijaviti operateru pa oni skuže tko te zivka i zbannaju ga. :) nazovi službu i pitaj, nemaš kaj za zgubit. Il promjeni broj...
To da fontel to moze znam imo sam alcatela 511 dok mi nije crko isto ta opcija, a sad ga j.....!
Operateru sam prijavio jos kad ikad kazu nemogu oni nista to je u nadleznosti policije a ovi opet vracaju nazad kod operatera ma to ti je kod nas nece niko crncu pomoc makar sam korisnik pet godina!!!!
Ajmo ih nekako natjerat?
Broj mi nije bas zgodno da mjenjam jel pisem diplomski trenutno i malo mi nezgodno ako promjenim broj a i zbog drugih stvari.
...postoj jedna nelegalna opcija sa preusmjeravanjem broja na polic...ku sta..cu,njima će se sigurno broj prikazat....;)
Kako mislis da ce se prikazat ako je sakriven sta oni imaju takog lopova koji to razbija? Pa ako to moze ja ima da to napravim pa makar sviro klavir dvije noci u cuzi,al ljudi satra me cimanje!!
samo da znaš operateri mogu vidjeti sve! samo kaj se to kao nesmije znati....kaj se tiče poziva mogu vidjeti od koga je samo ako je uspostavljen poziv. ali brijem da taj izlist možeš vidjet samo ako ti treba za policiju ili sud.....= Citat =:
Poslao: sile
tko zna možda te neka trebica zove.....?:cool:
Ma 100 % oni vide samo nekontam kako oni nestanu u zastitu svojih korisnika.
Pa jel im nije u cilju da se nepljuje po njima da po VIP-u!!!
Ja isto mislim da oni to mogu saznati, ali stvarno mi nije jasno zašto ti neće reći. Ma odi tamo i počni se derat, to pali u 99% slučajeva :)
samo ti lijepo preusmjeri poziv policiji pa nek se doticni s njima raspravlja :D
;)
...možeš podići privatnu tužbu protiv nepoznatog počinitelja i tek kad se razvije možda i saznaš broj...
Moja preporuka (ovo i sam činim) kad je skriven broj - ne javljaj se (poslije nekog vremena nekom dosadi)...
da a sudski proces se odvija slijedećih 50 godina....:D
...pa možda onaj koji te zeza - rikne i evo ti pravde... :D
da,da, pa toga se ht drži....:fried: :p
...i ne samo on... ;)
naravno...i njegovi zaposlenici...cccc
...u biti pravosuđe potplaćuju korumpirani operateri kako bi jadnim korisnicima prikrili skrivene brojeve i samim tim činom im nabili čireve na želudcu koje liječe kod liječnika koji potplačuju operatere kako bi izazivali stresove kod korisnika...
Sve je to zatvoren krug... :D
al si ga zakompliciro:)
...ovo je samo vrh ledenog brijega... :D
al si ga zakompliciro:) vidi se da si prošao prijemni za ht...:D
...ti nisi gledala dosijee X???
mi smo jedini na forumu....ti bokca pogle ove minute...
gledala sam ali znam da nisi Mulder:cool:
...ja sam ti pušač (ono sve znam al' šutim)...
no hay dilema que usted es el mejor:)
E vama dvoje treba zabranit bit na forumu u isto vrijeme :)
jelda? malo je problem sve pohvatati...heh
pa gdje si ti meni chelavo moje? već sam se zabrinula....
moramo o temi a ne offtopic....;)
i da, uglavnom zaključili smo da se ne javljaš na skriveni broj. to ti je najjednostavnije rješenje.:( :cool:
...ili ako si mazohista pa daš broj u oglasnik da te zovu sa skrivenog broja pa...
dmi ne sudi po sebi.....nisu svi isti:D
...a jesi cinkaroš... ;)
gle jedna od mojih vrlina je iskrenost...prema tome:p :D
...naj jednostavnije je počet cimat nekog drugog ak nemreš ulovit cimatora...........nešto tipa:'.. ukrali mi felgu,ukrast ću i ja nekom drugom'....;D
Pa ako preusmjerim pozive ja mislim da se na preusmjerenom telefonu ( u policiji) vidi moj broj a ne onog ko cima??
Da evo jedan srpski broj mala me satire s nekim porukama i kontam da ce te dobit na kraju poruke KISS to joj je karakteristika i naravno skroz je za bratstvo i jedinstvo.Probajte.
+381637305944
Neznam ime.Al rekla mi je da je iz sokackog sela?????
wrong!!!= Citat =:
Pa ako preusmjerim pozive ja mislim da se na preusmjerenom telefonu ( u policiji) vidi moj broj a ne onog ko cima??
pri preusmjeravanju se uvijek vidi broj pozivatelja.
O.k. al ako ja preusmjerim poziv na policiju ja sam pozivatelj mislim davno sam preusmjeravo mislim da je bilo tako budem probo prvo s mobitelima pa ako je tako negine cimarosu policija JUPI!!!!!!!!!
...jasno ti je da tko te nazove privatno isto dobiva policiju... :D
ma naravno al navece ja to preusmjerim pa ko ziv ko mrtav!!
kak si me skužio? u mom slučaju ratkapa igra glavnu ulogu....;)= Citat =:
Poslao: tomo
.... ukrali mi felgu,ukrast ću i ja nekom drugom'....;D
neki telefoni ako isprogramiraš da se preusmjerava nakon 5 puta ili u slučaju ne javljanja nude mogučnost da sa tipkom preusmjeriš.
Znaći kada vidiš tko te zove normalno mu se javiš, a ako vidiš da je sa skrivenog broja samo stisneš preusmjerenje.
nered opasno brije na ontopic....da, potpuno se slažem s tvojom konstatacijom..:)
Zašto ti se ne govore brojevi. Zato što kada kupiš karticu na kiosku imaš pravo na privatnost i tvoj broj niti operater ne smije dati osim ako ti nisi dopustio što ti je omogućeno registracijom. Žalim one koji imaju takva cimanja sa takvim stvarima se susrećem 10 puta na dan i ja bi isto izludio ali čini mi se da ti je jedina opcija prijava na policiju ili pokušati ovo sa preusmjeravnjem.
ja se s time ne zamaram..
evo jučer me netko nazvao sa skrivenog broja, jednom je zazvonilo i to je to....ne kužim kaj ta osoba ima od toga ali briga me...a kaj je najbolje, ovo mi je novi broj, i znaju ga samo ljudi s kojima najviše kontaktiram....znači od njih 350 u imeniku, kojih 50.
Ma ajde de nije neki problem promjenit broj al ako te neko hoce satirat on ce doc do broja kako tako kako je i doso do ovog sad.
I nezaboravite satrat onaj broj gore to je jedan od takih!!!
ja tebe ništ ne kužim
Trebaš prevodioca za tovarski? :p
Odmah ću reć, sile nemoj se vrijeđat. Da ne bi bilo izgreda :)
bratic mi je masno platio cronet broj koji prikazuje skrivene brojeve..korisno, al za to treba izdvojiti poveci iznos..= Citat =:
pa bratić ti je izgleda popušio, jer sam ja svojevremeno imao Simpa broj s kojim sam čitao skrivene brojeve :) naravno nisam dao ni kune za njega.
nisi dao kune al si dao guze
pa spojio sam ugodno s korisnim :)
...korisno je ono s guzom??? :D
dmi kaj se praviš da neznaš, pa znaš po sebi...hehe
...zato i pitam (znaš ima i onih nenormalnih)... ;)
aha, da stvarno....ja isto postavljam glupa pitanja
Kad bi preusmjerio na policiju o.k. oni imaju tamo neke strojeve s kojima vide skriveni broj?????
spomenuti bratic ima i kucni telefon koji prikazuje broj..kad imas vezu sve imas..
I'm sure he gets all the chicks
ma na lopovu ti ne pokazuje ako je skriven broj ili????
ma pokazuje broj bio on skriven il ne..to mozes imati sam ak ga drpiš cajkanima ;)
...nije li ovdje nešto nelogično... :D= Citat =:
Poslao: vjeko
...ak ga drpiš cajkanima ;)
znaci pajkanima pokazuje i to smo apsolvirali veceras cu probat pa se cujemo!!
Željno očekujemo rezultate :rolleyes:
P.S. kad saznaš ko je pošalji andreu na njega h0h0 najebo je :D :D :D
@sile..ak probaš,čisto sumnjam da ćemo se čut!!...;D
tek sam sad vidjela ovo....nanjušila sam te čelavi. joj kak jedva čekam : drago mi je ja sam ivan....= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
P.S. kad saznaš ko je pošalji andreu na njega h0h0 najebo je :D :D :D
...i ja sam akoholičar... :D
Drago mi je stric :D
a nije ti frend?;)
nope :)
Jesam ja kriv kaj nema tople vode?!?= Citat =:
Poslao: andrea
....nanjušila sam te čelavi.
A onda ti odgovaraš (teško skrivajući oduševljenje):"I meni je drago da si to ti ivane"= Citat =:
Poslao: andrea
joj kak jedva čekam : drago mi je ja sam ivan....
ma znam već kak to ide dogodilo mi se tisuću puta... :rolleyes:
sve ste vi iste :p
ja uopće neću govorit btw:p
...odmah na djelo, a... :D
you´ve got me....:D
Ma pusti ju znaš da je jaka samo na riječima :rolleyes:
samo skupljam podatke....
22,5
Je li to vaš zadnji odgovor? :)
o čemu vi to? ne kužim
...pa normalno... :D
lol skur skur
ma nema veze ja nisam isto znao o čem to tomo brije pa sam se priključio besmislicama da ne ispadnem glup :)
primitivko:p= Citat =:
Poslao: dmi
...pa normalno... :D
meni se ovi smajliči uopće ne prikazuju, pa ne vidim ni onog s ciglom i onaj skmpljuktorom kaj skaće.
ja ih isto ne vidim i ide mi to na zivce :)
http://www.smily.at/smily/smily545.gif
ovaj vam je od maje i mene...ali pošto ne vidite...******...:)
koga ?
pusek u obraz:p
Slične ste moram reć...gotovo identične osim što ste okrenute u suprotnim smerovima :crazy:
Inače, maja baš ne sudjeluje previše?
ja izviđam sičuejšn a maja uletava:cool:
To vam je ratna taktika? :)
Hijebote ko velociraptori u Đuresik parku ako se itko još sjeća tog filma...malo sam nerdast pa sam zapamtio da love u paru iako sam imao jako malo godina (ipak više od andree u isto vrijeme :p)
koje si ti dijete.....ah....:o
TI SI PRVA POČELA!!1
nicam.:p
Prijavit ću te moderatoru :evil:
necec.:rolleyes:
Kvragu. Ne mogu protiv njene snažne retorike.
pravi se javio:p
jel znas mozd kako se to napravi na a800 samsung??? meni ti ljudi idu na k****!! i fakat sam luda od toga.= Citat =:
Poslao: miško
Moj Sl45 se može namjestiti da ne zvoni ako ga zove netko ko nije u adresbuku, a to znači da neće zvoniti ni kada ga trza neko s ID witheldom.