Po meni izgleda fenomenalno, pa me zanimaju vaša mišljenja!
i usput, ako je netko hoće kupiti.... khm
http://www.lala-west.com/ProductDeta...oto%2DK1%2DRed
Printable View
Po meni izgleda fenomenalno, pa me zanimaju vaša mišljenja!
i usput, ako je netko hoće kupiti.... khm
http://www.lala-west.com/ProductDeta...oto%2DK1%2DRed
čekamo k3...srebrnu ili ti sivu
to je kao umjeto one pink.. al ova cak i jako dobro izgleda.. mislim da ce zenski dio imati podosta ovakvih komada...
Meni osobno K1 u svim varijantama izgleda mrak!
Ova crvena definitivno bolje izgleda nego V3 u pink varijanti....
izgleda odlicno:spin:
http://img88.imageshack.us/img88/530/123222id9.th.jpg
no, ovo je offtopic :D
Mobitel izgleda predivno...no, nisam je vidio uživo pa mi je teško za prosuditi je li ljepša od plave K1 ili nije, jer je i plava mrak...samo je pitanje dal će ovaj crvendač doć kod nas ili je to samo za neka daleka tržišta, pa se treba naručiti izvana...
Dobar Fire, dobaaar :)
Degustibus, naravno, ali da ih imam jednog kraj drugog ja bih opet plavu odabrao :)
Nikad motorolu nisam volio, neznnam zasto, opekao sam se jedanput i sad se pazim .)
a hvala bogu i plava je više usmjerena na žensku populaciju, oni koji su je korstili mogli su lako vidjeti op personalizacijskim elementima. a i marketinški su se usmjerili na žene
slike ljudi, slike.
a pogledajte recimo tekst ovdje.
no, realno gledano, mob je unisex, mada u pravoj muškoj ruci, izgleda ko igračka ;)
:klap: Osjećam se čudno :) Moram počet torbicu nosit :D= Citat =:
Izvorno postao http://www.gadgetguy.com.au/reviews/410/motorola-krzr-k1-phones-mobile-phones
glejte dječaci, meni se j*be, ja s ponosom nasred jelačić placa zvadim "blue devila" (lol) i telefoniram. boli me *****. ja ti velim iz 1. ruke da je telefon fakat ok i da neznam po čem je babast. npr. koji bu k babi voice independent calling? babi je dost SMS i kamera neka da vidi na ekranu!
Dva komentara:
1) imaš pivu :D
2) ja ako izvadim "blue devila" nasred Jelačić placa, dođe murija i privede me zbog nedoličnog ponašanja i opscenosti na javnom mjestu.
Uvriježeno je mišljenje da su neke stvari, pa tako i mobiteli, koje su malo "mekše" automatski ženske. Netko je dobro jednom otkomentirao da sve to zvuči kao da "muški" mobitel mora bit 25x15 cm i težak jedno 3 kg. OK, sve 5, ima i pravih ženskih mobova - recimo, nisam vidio muško sa Samsungom E-530 i mislim da niti neću. To je mob koji se baš striktno reklamira kao ženski, sa tim nekim ženskim JAVA aplikacijicama, boja je roza (mada i muški danas, ako se dobro sjećam, nose roza veste, košulje, kravate itd). Ovaj mi ne djeluje tako.
Veličina? Ima manjih mobova za koje nitko nije rekao da su ženski - recimo v525 kod Motorole, ili v360. Ili PEBL. Debljina? L6 nije baš deblji od K1.
Šta onda ostaje, po čemu je ženski? Jer je glancast? I Nokia 8800 je glancasta (i neke druge, ne znam na pamet), pa nije ženski mob. Boja? Još da je baby-blue pa 'ajde, ali ovo mi je više Dinamo-blue, Zagreb-blue. Ili konačno, zašto ne - BlueDevil-blue :D
Tak da je mob ženskast po čemu, konkretno? Jer je "mekših" formi od klasičnog kockastog velikog jednoličnog muškog mobitela koji strši u džepu ko neka stvar u jagodama? Jedino to mi pada na pamet...
blue devil...potpis!
frendica mi kupila onaj ženskasti samsung zlatni...pahebote! ima kalendar ovulacije, opise mirisa, pazite sad: PREDVIĐANJE DJETETA (ućitaš 2 slike i dobiš djete)
muški mob? pa mislim kom treba tupo oružje? kom treba džip u gradu?
onom ko ima malu stvar dole :D
pitanje devil: nedolično ponašanje zbog K1? WTF?
Nesto mi govori da nisi skuzio na kojeg je "bluedevila" bluedevil mislio:klap:
aaaa. lol... dobar...
zašto mu je plav? ko ga udara? :D
Pa plav od stiskanja - nema tako širokih hlača pa je uvijek stisnut ;D
Dosta OT... Onaj zlatni mob bi isto bio manje ženski da nema aplikacije gore, IMO. Evo sad izašle one neke Ronaldinho (Nike) tene, crne sa zlatnim. Više mi je ženski onaj rozi Samsung nego taj zlatni - osim, velim, po aplikacijama. Al' eto, stvar ukusa i percepcije. Meni su većina preklopnih Samsunga ženski mobovi. Tak mi djeluju. Kao što mi većina SE djeluje muški. Zlatni v3i (D&G) mi je muški više nego ženski, dok mi je rozi baš za cure - takva specifična boja.
Da je K1 roza, vjerojatno bi i meni bio ženskastiji, ali ovako... ne vidim razliku između crvenog i plavog. Crni - ajde, i srebrni isto, to su uvijek bile full-unisex boje. Al' ova dva su mi isti - jedino se mijenja tko šta preferira...
Čitajući sve ove komentare sa nekima se slažem dizanj je vrhunski,malo tko moze napraviti sve to na način koji je motorola napravila,al meni se je taj k1 tako zamjerio da nema šanse da ikada više kupiim motorolu...kupio je novu u dućanu,debelo platio,da mi bi dobio mob bez memorijske kartice i slusalica koje nisu bile u paketu...za mobitel koji dode skoro 3000 kn nemogu staviti slusalice i neku bijednu memorijsku karticu barem od 64 mb koja dode 70 kn i slusalica od 50 kn je nije za komentirati...a što se tiče izgleda sve 5,ali signal i šumovi u slušalici su bili katastrofa...doslovce si jedva razumio osobu sa druge strane mobitela....software je izmjenjen na odnosu na v3i i v3x puno je bolji i više mogućnosti...samo signal,prijem,šumovi su katastrofa.....ne vrijedi te novce nikako.................
Ovo mi zvuči kao naš domaći balkanizam. To je pokradeno, bemu! Čitam okolo da se (u Amerikama primjerice) u kutiji dobije i BT slušalica i futrola od filca i sve takvi nekakvi gadgeti. Sadržaj kutije razlikuje se od zemlje do zemlje i od dealera do dealera (VIP, TCom, ovo, ono), ali ne bi baš tako smjeli opustošit paket :( Loša reklama, stvarno.
Ovo sa zvukom u slušalicama nisam primijetio. Zvučnik mi radi savršeno, dosta kvalitetnije nego v3i, a BT slušalica je isto fina & pristojna, kako treba bit. Možda si naletio na ciglu?
Pa naravno kod nas uvijek dođe zadnji šrot od mobitela....u većini slučajeva dođe sve u kompletu al evo ovaj put nije bilo....ja sam imao neugodno iskustvo,ovo je bio slobodan aparat na sve mreže i orginal software mozda je bila jednostvano greška u proizvodnji......
Ili to ili je možda u samom softu greška bila.. Ako imaš još mob, možeš direktno od Motorole preuzeti reflash koji će ti ostaviti garanciju a vjerojatno će srediti te neke nedostatke. Ako ne - sorry :-/ Tuff luck