Evo ljudi stigao nam MDA Vario II konacno u t-mobile!
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=TMMDAV2
Brzo svi u t-mobile po njega!:)
Printable View
Evo ljudi stigao nam MDA Vario II konacno u t-mobile!
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=TMMDAV2
Brzo svi u t-mobile po njega!:)
hahahhah,da ziher..
Osnovna cijena uredjaja 4500 kn :spin:
to i ja kažem...
jes, jes... to se čekalo!!!
moram provjerit kad starom pretplata ističe...
A cuj, ja definitivno nebi htjeo imat roza tipkovnicu.. hehe..
Razlike je jos u tome sto na Variu 2 fali tipka za videopozive i umjesto logoa internet explorera ima logo od web `n` walka..
A i sam dizajn prednje maske kod Varia se meni osobno nesvidja, sa jedne strane ima kao neki metal koji povezuje gornje tipke i sa onima dole, dok je kod TyTN-a izgled prednje maske po brusenom metalu..
meni je isto poprilično ružan, al nadam se da će uživo biti malo ljepši... mislim da za skoro duplo manje nofca može biti i ružniji...
Usporedba:
http://i.gsmarena.com/ii/pics/htc/htc-tytn_00.jpg
Tytn
http://pdaclub.pl/images/pda/T-Mobile_MDA_Vario_2.jpg
Vario II
meni je osobno prednja maska na variu bolje izvedena no ovaj crveno - rozi dio je :thumbdown
edit: pa nemogu vjerovat observer :D ,edit slika jel su več ubačene
pa ej,znaju oni da tu na forumu tipova koji vole rozo,tak da će ziher biti veselih kupaca:klap:
No kaj sad, TCom ima rozu boju u cijelom brandu, tak da je i za očekivat da će bit rozi aparat.
Svejedno, ne bih im dao 4.5k za to, bez uvrede. Way too much IMO!
ne, al boja je ko šakom u oko... šta su oni htjeli postići s njom!??! ajd da je ona njihova t-mobile roza, pa bi razumio čovjek, neg ovo neka blentava tamna boja cigle... nego, nije meni to kritično, meni je dizajn prednje maske jako ružan...
Mislim da svi zapravo želite reći da nije tako elegantan kao Tytn, zar ne?
Tu se svi slažemo.
I tipke u mraku svjetle crveno na variu, dok na titanu svjetle plavo..
fuckas ljubicastu boju.da ga imam ne bi mi smtala:D
sve što ću reći je: there's no titan like the real TyTN...
boja varia II je užas, kao da su je birali daltonisti, a dizajn prednje maske mi je bolji kod pravog TyTN - ova je jednostavno predosljedna T-Mobileovom dizajnu
Vario 2 stiže sa skoro pola godine zakašnjenja u odnosu na Tytn.Inače mrzim brenidrane uređaje, ali ovaj je posebna katstrofa. Vario (1) je OK, ali ovo obara rekorde neukusa.
TyTN je takodjer kasnio u Hrvatsku, ali dva mjeseca samo.
Mozda je tako i bolje jel one prve serije su pune djecijih bolesti..
Ako zanemarimo dizajn Varia II, mogucnosti i fuknkcionalnost mu je identicna sa TyTNom, a dosta je jeftiniji, pogotovo ak se vezes ugovorom na 2 godine.
Bez problema se otkljuca i promjeni branding, ali se gubi garancija onda..
Uredjaj ima ugradjen ATI Imageon i GPS reciver ( bez antene ) :spin:
pa jel nije bila priča da se napise zahtjev t-mobilu i oni pošalju unlock code?
ima gps reciver, jel to znaci da ima funkcionalnost gps-a, jedino sto nema antenu
Pa bila je prica, ali ako hoces maknit softwareski branding gubis garanciju..
Ima ugradjen GPS reciver i dobija satelite, ali se nemoze fixirat jel nema antenu i signal je uzasno slab i gubi satelite. Tak da kontam da nece biti nista od osposobljavanja tog GPS-a, al nije ni bitno barem meni jel imam externi GPS reciver :)
Dobar je ali previse lovice ipak... :bunny:
TyTN je meni ipak favorit.Nije baš mda nekaj
Koliko ste potrošili postova u prepirci oko toga "meni je ljepši TyTN-meni je ljepši Vario2". O ukusima se ne raspravlja i svatko će izabrati po vlastitom nahođenju. Iskreno ako dobivam isti paket funkcija ali u različitom celofanu, radije ću izabrati jeftiniju varijantu a ostatak novaca upotrijebiti za MMC ili sl. Rekao bi čovjek da ste svi puni novaca: 4500 kn naspram 6200 kn!!?? Biram ipak 4500 kn. Neka se nitko ne nađe biti uvrijeđen :spin:
Kupio sam Vario2 i iskreno jako mi se sviđa. Na fotkama mi je izgledao puno ružnije nego uživo, a i prošao sam jeftinije, kupio microSD i još mi je ostalo novaca:klap: :klap: :klap: :klap:
Evo prvi koji je kupio VarioII :klap:
Bluedolphin, daj mi reci koja je serija, trebalo bi pisat na kutiji HT6xx
I koja je verzija ROM-a ? :)
Nepise ni na HTC P3600 u specifikacijama da ima GPS, koji ima isti chipset kao i TyTN, samo sto HTC P3600 ima spojenu antenu, tak da se moze osposobit GPS koji radi, ali se mora fleshat poseban Radio ROM.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ako je to na uređaju pod "Identity" (ovo za seriju) onda je HERM300 jer tako piše. Kutiju nemam tu jer sam na jobu.
ROM version: 1.21.119.2
ROM date: 07/20/06
Radio version: 1.05.02.00
Protocol version: 32.37.7010.01H
I da, nema ugrađen nikakav GPS u sebi...
Bez brige, ima GPS na chipsetu, no softverski i hardverski je onemogucen...
Na jako niskoj razini je "sreden", tako da registry nema veze sa time. A sa hardverskog dijela fale neki dijelovi i ima nekih fora, no u principu je jako tesko / nemoguce da se bez dodatno hardvera napravi funkcionalan GPS.
Eto izelaborirali smo i GPS :beer:
No kako god, prezadovoljan sam njime i ponosan vlasnik, ma što god tko mislio o tome.... Naspram QTEK-a S200 milina.... Jedina pizdarija koja mi se dogodila i malo sam ostao razocaran je to da na CD-u dolazi aplikacija za BB Connect, instalirao sam je ali je PIN u statusu pendinga i neće ga generirati...:fried:
Koji mu je k... nemam pojma...
da imam sad para ili da mi netko ponudi zamjenu vario 1 za 2 plus doplata, uzeo bih ikakvih razmisljanja. sta se mene tice kod takvih uredaja nikad ne gledam izgled prvo. mislim da je ovo dobra ponuda i treba ju iskoristit
Moras poslati ponovno service bookove da bi ti BB radio.
napokon sam pogledao vario 2 i mogu vam reći da je mnogo ljepši uživo, ona kak ti roza nema ni r od roze već je tamno crvena i paše uređaju...
još kad bi mi ga netko poklonio....:klap:
Evo piknul sam i ja sebi jedan primjerak! :klap:
Izgleda mrak uzivo! Još da ga otključam i sreća bu potpuna!
Ima tko iskustva sa otključavanjem! :wall:
Cestitam.. Drugi pa mushko hehehehe...
Sto se tice otkljucavanja... posjeti ovaj link...
Hvala na linku!
Uređaj sam otključal i sad uživancija sa bebom! :klap:
Pozdrav ekipi. Jedno pitanje, da li je netko probao kako radi skype na T-mobile mda vario II , ja imam mda vario I i nije baš dobar i sa overlocking procesora. Mislim ga prodat i ako radi dobro skype na dvojci, kupujem . Usput koliko bi mogao dobit za mda vario star 3 mjeseca, otključan softverski, dakle bez garancije?
Nemam bas MDA Vario II, ali imam HTC TyTN i mogu reci da skype radi odlicno, bez ikakvih problema...
A sto se tice cijene Varia I potrazi malo tu na PDA dijelu foruma, ima vec jedan thread na tu temu pa si potrazi malo..
ja sam nabavio ovaj uređaj al se ne mogu spojit na internet we lan!!! kako da to napravim?
Osobno je MDA Vario II/TyTN kombinacija precjenjena i mislim da su ove cijene prevelike. Da ima neka razumna ponuda za ugovor od godinu dana ili neku Web'n'Walk promociju, otrcao bih u ducan i odmah ga kupio, ali ovako...shteta, jer se radi o jako dobrom uredjaju, koji, bez obzira na losh izgled, obavlja ono sto treba.
Ja nisam mogao izdrzat da ga nekupim..hehe :wall:
Ima sad dobrih popusta na +club bodove, 18000 bodova 1900 kuna popusta na uredjaj..
U tarifi flex 60 na ugovor na 2 godine dobijes Vario II za 1898 kuna :klap:
To je cijena Varia I do sad takva bila uz flex 60 i web n walk xl
znači sad imaš brandirani i nebrandirani TyTN?
Kome ti to ? :notooth:
Jos samo godinu i 9 mjeseci do mogucnosti radjenja novog ugovora... :D
:( jel može ko objasnit kako da se pojim na internet (wireless...)?
Ajde vlasnici Varia 2 dajte se malo raspišite prodal sam jedinicu pa da čujem komentare
Dvojka je zapravo HTC tytn koji je brandiran na t-mobile. Tipkovnica koja na slikama izgleda roze boje u stvarnosti je boje "trule višnje" i izgleda super.
Poleđina je crna sa malim znakom od t-mobilea! Sve u svemu mob je super i iznenađujuće dobro izgleda. Lagano se otljučava ukoliko se ne uspije dobiti kod od t-mobilea (ja sam ga dobio po povoljnijoj cijeni i nisu ni htjeli poslati kod jel nisam platio punu cijenu!).
Procesor leti, tipkovnica je odlična (raspored brojki je malo promjenjen tako da nije više u gornjem redu nego su raspoređene kao na normalnoj tastaturi! Ima scroller koji je izrazito funkcionalan. Kamera je puno bolja od one na jedinici i puno je softverskih opcija prilikom slikanja.
Jedini nedostatak je za bivše vlasnike jedinice što na dvojki ne mogu iskoristiti memorijsku karticu!
zanima me preporuka,pretpostavljam da je dvojka bolja,ali da čujem vaša mišljenja,koji je bolji,koje su prednosti i mogućnosti i što se dobije kad se otključa (makne t-mobileove funkcije) :bat: .
Zanima me da si pokušam nabaviti koju tu stvarčicu pa da vidim malo ukratko rezime ako vam se da pistai,bio bi vrlo zahvalan ... :headbang: