E ovako Oglasnik je nepregledan, a zasto??
zasto se ne stave pod teme npr:
OGLASNIK
-Prodaja
-Kupnja
-Razmjena
-Procijena
znam da ste vec imali teme u vezi stim a sad mene zanima zasto se to ne napravi????
Printable View
E ovako Oglasnik je nepregledan, a zasto??
zasto se ne stave pod teme npr:
OGLASNIK
-Prodaja
-Kupnja
-Razmjena
-Procijena
znam da ste vec imali teme u vezi stim a sad mene zanima zasto se to ne napravi????
S ovime se u potpunosti slažem i ovo je jedan od pametnih prijedloga u zadnje vrijeme...smatram da bi trebalo oglasnik posložiti, jer je on dosta aktivan, a i bio bi puno pregledniji, te nebi bilo potrebe za simbolima P, K, M i sl. Moja potpuna podrška za ovaj prijedlog! :thumbup:
Dobra ideja..aj' da nam više nešto olakša švrljanje oglasnikom
Podrzavam. Ali prodaja i zamjena su vrlo cesto zajedno pa nema smisla razdvojit u posebne kategorije...
Bilo je već riječi o tome...
Ali evo napokon i anketa...
Samo mislim da bi trebalo biti:
-> Prodaja/zamjena
-> kupnja
i eventulano -> ostalo (za sve što nema veze sa mobitelima: tipa dijelovi za PC, bicikli,auti, oprema za mobitele)
A procjena bi mogla ili u ostalo ili u podforum za to...
podržavam...
sljazhem se u potpunosti...a za prodajem ili mjenjam se mozhe stavit pod obje teme ovisno shto je prodavachu primarno...:spin:
jep definitivno bi trebalo ga Barem osnovno razdvojiti
zvuci kao dobra ideja, ne vidim razloga zasto se to ne bi moglo napraviti?
Podržavam u potpunosti,treba ga malo organizirati
Ja bi stavio Oglasnik s podforumom Procijena, jer je ovo previše podjela
-mislim da je ideja dobra i tako je isto i napravljeno i na Pcxpert forumu i odlicno je!
slazem se da je jako nezgodno kopati po forumu i milijun naslova kad trazish nest odredeno,pogotovo kod malo sporije veze (here I am) :-)
tako da podrzavam prijedlog...nadam se da ce uskoro i zazivjeti
Definitivno podrzavam ovaj prijedlog!
Onda oće li biti što od ovog, nejavlja se nitko od admina..
Odlicna ideja + trebalo bi razdvojiti mobitele od ostalih stvari :smurf:
ja sam za, samo naprijed
Recimo da bude:
-Prodaja/zamjena
-Kupnja
-Ostalo
U ostalo sve sto nisu mobiteli, procjene...
Bilo bi dobro kad bi se i modovi/admini izjasnili, pogotovo mod oglasnika... :thumbup:
Iskreno se nadam da će ovaj pridlog proć...
...mozda cekaju da se vise ljudi oglasi kako bi se mjenjao izgeld ....recimo ono 100 000 kao sto treba za predsijednika ....
Sam da nebude ona star: prvo: mislim da za to nema potrebe, i na kraju Prijedlog uzet na razmatranje.
Ja sam bio otvorio indetičnu temu, čak je prijedlog bio prihvaćen na kraju. Ali kao što vidite ništa se nije poduzelo.
Tema
Ako se modovima i adminima neda s tim zezati i slagati oglase u te kategorije, evo ja se javljam da ću preuzeti tu obvezu da posložim oglasnik...naravno, ovo nije da se samokandidiram da budem mod u oglasniku, već samo želim malo veći raspon ovlasti u oglasniku dok to posložim i onda se mičem iz vođenja oglasnika...
Oglasnik je kinfin i ako on to želi sređivati, ja se neću miješat...al uvijek dođe do nekih komplikacija tipa "nemam vremena", "bumo jednog dana" i slično, stoga bi se prihvatio posla i sredio to u što kraćem roku, eto...
Nadam se da mi nitko neće zamjeriti na ovome ili da to krivo protumače! :thumbup:
Bilo bi dobro... Bolje će se organizirat i pronalazit ono što je potrebno! Podržavam :)
treba organizirati, ali mislim da bi podjela trebala biti drukčija:
1. procjena
2. mobiteli (prodaje, zamjene i kupnja)
3. ostalo (tu bi spadao različit pribor za mobitele i dr. stvari koje nisu mobiteli)
Kad već svi daju neki prijedlog, onda ću i ja izraziti svoje viđenje oglasnika:
1. Prodaja
2. Potražnja
3. Zamjena
4. Ostalo
Ova podjela napravljena je po uzrou na podjelu u Plavom Oglasniku s tim da bi u kategoriju ostalo ulazile aukcije, procjene i slične stvari koje su dosta rijetke, pa im ne treba posebna kategorija. Što se tiče situacije u kojima se "prodaja" i "zamjena" javljaju u istom oglasu, mislim da bi se trebalo korisnicima dati slobodu da takav oglas podijele u ove dvije kategorije, odnosno u "prodaju" i "zamjenu". Istina, da bi bilo dosta oglasa, ali svejedno smatram da bi preglednost bila puno bolja, iz razloga jer ljudi koji žele kupiti mobitel iz oglasnika za keš, mogu otići u "prodaju" a da se ne izgube, dok oni koji žele mijenjati mobitel za neki iz oglasnika odu u "razmjenu"...mislim da bi oglasnik bio dosta pregledniji...
@El ninjo: ajde drago mi je da se netko javio da "složi" oglasnik...
samo što podaju i zamjnenu treba staviti kao jedan podforum jer se dosta prodaje pa onda mogu i zamjene od jednom i obrnuto... Pa bi onda bilo bolje da je to dvoje u jednom, nego da netko piše 2 posta, jedan u zamjenu jedna u prodaju...
Znači ja bi da to bude:
1. Prodaja/zamjena
2. kupnja
3. ostalo
A za procjenom i mislim da nema neke prevelike potrebe da ima svoj podforum... da bi se moglo staviti pod prodaja/zamjena/procjena... Jer nakon procjene, neki se odluče i prodati mob...
Eto, toliko od mene...
Ma brijem da neće biti nepregledne...
Jer ko što sam rekao, dosta puta zamjena završi kao prodaja i obratno...
Pa da nebi bilo da je u krivnom podforumu i slično...
možda jedino da se stavi u tom podforumu kao što je i do sad u naslovu oglasa: M (za zamjenu), P (za prodaju) i Procjena (za procejnu)
i problem riješen... ili slično...
U svakom slučaju bilo bi preglednije nego sad, jer ima i sad oglasa koji nemaju ni ono P,M,K u naslovu... :spin:
I opet se čeka kinfa da se izjasni.
Nek kinfa veli svoje, ali velim, u ovome projektu mu nudim pomoć jer sad imam višak vremena pa se mogu malo pozabaviti tim stvarima :thumbup:
ne spavam na kompjutoru da mogu odmah odgovorit :)
ok, slažem se da je potrebna raspodjela, po meni je ona "osnovna" i najbolja
1.Ponuda
2.Potražnja
dakle zašto ta dva?
-"čistih razmjena" (npr. mob za mob) ima jako malo, dosta često ljudi i prodaju i mjenjaju, tako da nema smisla otvarat podforum posebno za njih ako će zjapit prazan (ako bi se našao koji takav oglas išao bi u ponudu, kasnije ako se ukaže da ima takvih razmjena može se otvorit podforum)
- aukcija je tip prodaje, i njih ima jako malo te također mislim da nema potrebe za otvaranjem posebnog podforuma ili "ostalo"
- što se tiče procjena slažem se sa Ico-om, često se ljudi nakon procjene odluče na prodaju, ali ponajviše zbog toga što mislim da će više ljudi vidjet "procjenu" u podforumu ponuda
- u vezi ostalih oglasa, tipa stanovi, tenisice, reketi, bicikli, čarape, gaće etc. to ne dolazi u obzir
- za preglednost, možda nebi bilo loše ako bi se kakav mod za prefixe podignuo ili da se bar poveća po defaultu broj listanja tema po stranici
-------------------
eto pitali ste me za mišljenje, ja sam vam ga dao :)
Ja se slažem i sa ovakom "manjom" podjelom...
Samo bi onda ispod naziva podforuma (mislim na Ponuda), trebalo napisati što tamo spoada (Prodaja/zamjena/aukcija/procjena), da nebi ljudi u krivi podforum stavljali...
:thumbup:
Podržavam...
Odmah!? Zar te nismo dovoljno dugo čekali?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=421932&postcount=32
;D
U svakom slučaju Oglasnik treba napraviti preglednijim. Ti si kao mod najkompetentnija osoba da nađeš načina kako to i napraviti. Malo prouči obje teme. OK?
....ma neka se barem onda ta 2. naprave ....samo da se napravi da bude preglednije (barem malo):smurf:
Slazem se s idejom
Da ovo bi bilo super kad bi tako podjelili oglasnik, na podforume.
Prestanite!!!
Dosta je bilo toga , ja se slažem , ja podržavam i sl. Nitko nije protiv prijedloga, pričekajte da se stvari realiziraju.
Dakle, nekima nije dovoljno ni vikati pa da prestanu s nepotrebnim komentarima, neki još uvijek nisu naučili da se neke stvari ne komentiraju pa da ja ne bi opet morao biti zločesti supermod ovo je :closed:
@kinfa kad se odlučiš kako urediti forum, javi da ovo ponovo otvorim.