Sa koje stranice mogu da skinem video clipove za SE K700i.
Printable View
Sa koje stranice mogu da skinem video clipove za SE K700i.
Evo tema za zahtjeve za igre i programe za Sony Ericsson telefone. Napisite za koji model trazite i valjda ce vam netko dati link.
Sto nije manje vise na istim stranicama dostupno za vecinu modela?
ne da mi se tražit pa ću pitat dali ima tko program za mob u javi da mogu na k7oo otvarat word i druge tekst datoteke
treba mi program preko kojeg bi mogao se dopisivati s frendom besplatno preko bluetootha...
skido sam vec neke ali nisu htjeli raditi, pa ako ima netko program i da provjereno radi nek javi...
:spin:
probaj ova 2
meni je bolji bluetooth mess. ovog drugog nisam isprobo
Može neki link sa temama za k750i.:spin:
o tome se već dosta pisalo... mogo si malo potražiti...
pogledaj na: www.zedge.net www.mobile9.com http://www.myk750.lasyk.net/
Imali netko nekakve erotične igrice? :):)
imam ja,evo tu su,al nemoj da saznam da si stariji od 18:lmao:
Ima li tko Face Warp za K700/750 i Spy Cam za K800?
Izvoli FaceWarp
hvala, a jel uopće postoji SpyCam za k800?
ostavis mob negdje i on ti svakih recimo 5sec uslika jednu sliku, sve zavisi kako ga namjestiš!
ima li iko bluetooth mini golf?ja sam sa moba ga sluč izbrisa:kitty: :klap: :freakout:
Ljudi dajte mi recite skinula sam si par tema na pc i kako ih sada staviti u mob? Jer kad pokušam otvorit piše mi "this is not a valid bitmap file"??? nisam nikada to skidala pa nemam pojma, oprostite na skretanju s teme...
Pa na mob ih prebaciš pomoću PC Suite_a tj file managera...
na isti način kako prebacuješ mp3 ili video na mob, tako prebacuješe i teme na mob samo u folder TEME...
pa sto te zanima iman ti ja masu. javi se ne na pm
trazim program mobil luck za K750i pa bi molio ak netko ima da stavi tu link ili fajlu...hvala
evo mobil luck nadam se da ces se snaci. samo klikni dowload i to je to. crackiran je uz to. LINK
neznam jesi li ga nasao ( mini golf ) ali evo LINK
imas jos par bluetooth igara
dakle microsoft word .jar za sve SE telefone rezolucije 176*220 LINK
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
2. You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
3. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log in
User Name:
Password:
Forgotten Your Password? Remember Me?
The administrator may have required you to register before you can view this page.
Ajme, kakva je ovo stranica?!
Da nije to neka Al Quaida verzija Mobil Lucka? :D
Kako si ga uopce uspio naci?
EDIT: koliko vidim, ovo je neki Mobil Luck za Symbian (.sis file). Obzirom da je stripY83 trazio za K750, ne kuzim zasto si ga stavio uopce... :-/ Ili ja nesto krivo gledam.
Evo to isto ovdje:
EDIT: Ovo je onaj trazeni Word. Ja skinuo jer sam regan tamo, ali nisam isprobavao jer mi ne treba. Tako da ako ne radi............Code:http://rapidshare.com/files/16247663/MSW.zip
pa diga ga i instalira na w810 a to nije symbian koliko ja znam....
Ponovo naglasavam da je ovo tema za ZAHTJEVE ako trazite neki file (program, melodiju, igru, temu...) a ne za davanje linkova na cijele stranice. Za te linkove, postoji vec tema ovdje:
Sony Ericsson Linkovi
Sumnjam da ovo postoji ali čuo samo da ima neki Bluetooth program koji radi kao toki-voki, pa ako netko zna nešto...
...cek, sad vise ne kuzim.....prvo na linkovima pitam za mobil luck i ostale kaj sam trazio....onda prebacis to ovdje i sad kad ekipa odgovara di i kaj onda opet velis da treba ic tamo??
...kaj da trazim onda mobil luck link tamo a ovdje da mi uploadaju prog. ili kaj?
fakat komplikacije zbog jednog programa.....
ako trazis mobiluck, netko ti ga da, neka stavi ovdje
ako imas site sa programima, temama, tamo stavis link
nije uopce problem ako se stavi na obadva mjesta
Moze li neko postaviti ili dati link za k510i igrice i programe...rezolucija 128×160...
Imas prilicno linkova u ovoj temi. Ne znam jel ima sto za K510, ali trebalo bi biti.
Ovdje se postaju samo zahtjevi za specificne aplikacije/igre/teme.
molio bih ako netko ima program drunken fun za SEk750
hvALA
Evo link za download DRUNK and FUN. Ovo je full verzija za stari T630, sad, vjerujem da radi i na K750 :)
DOWNLOAD
hvala, budem probao...
Sta bi netko mogo napravit neku temu od Guns n' roses.Al da je bas kvalitetna. Ja ne baratam bas dobro sa tim temama. Probao sam napravit jednu, ispala je katastrofa. Trazio sam puno po netu neku dobru od njih al nisam naso. Tako da ako se nekom da to radit, bio bih mu puno zahvalan :)
Zanima me da li postoji program za zaključavanje file-ova na mobitelju SE k750i. Skinuo sam program koji se zove "LOcker.jar" ali s njim ne uspjevam zaključati file. Dode mi do 30% i ni makac vise... Ako postoji neki bolji program bio bih vam zahvalan.... Trazim vec mjesec dana i ne mogu naci nista slicno kao sto je npr. na Samsungu d600 zakljucvanje...
HVALA!!!!!!!!!
Je li mogu dobiti link za kvalitetnu 3d rally igricu (znači da zauzima najmanje 400 kb memorije)? Molim da mi linkove šaljete na PM!
Hvala :)
Ima li itko Warcraft 3 za SE k 750i.Ali englesku verziju
Jel' ima natko igru Mystery Mansion Pinball a da radi. Naime ja imam igru ali svaki put kad pogodim kuglu u rampu za VIDEO MODE, nakon tog moda igra mi stane....Trebao bih tu igru za K750i...
hvala
Trebao bih neku stranicu gdje mogu skinuti sve nastavke filmića Angry Kid
Hvala!
Ima ko link za download Milijunaša??, po mogućnosti Hrvatsku verziju ako slučajno ima, jer ja imam Englesku!
Milijunaš
Izvoli
Edit: ovo mi je 500- ti post
Sah za SE Z550i.
Imao sam na moto V360 chessmaster-a, bio je odlican, sad bi opet isti.
Proizvodac je gameloft, ima na njihovoj stranici ali treba kupiti. http://www.gameloft.com/product.php?...master&clid=39
zna netko nacin za nabavit besplatno?
req:
super puzzle bubble za k750i (imam neku verziju ali je preširoka, izgleda da je za k800i)
stack attack za k750i (ovo bi bilo bomba ako tko ima)
neke lijepe sms melodije (nokia, ...)
thx
Jel ima netko mozda link za igru Final Fight u rezi 320*240?
hvala
Jel' ima mozda netko zvukove Jenne Jameson za mobilne telefone?
asphalt gt2
i ima li netko neke igre koje se mogu igrati preko BT-a ? Tnx
evo dvije za BT,Biplanes i potapanje brodova
http://www.4shared.com/file/12215936...Bluetooth.html
asphalt gt2 potražim...
ima li tko neku dobri pride fc, K1, cro cop temu za d/k 750 ?!?
hvala :)
Jel ima netko da stavi Milijunasa(hrv.) al za k800 (240x320), ajd ljudi ako netko ima bio bi mu zahvalan....
ako ima tko igru minesweeper za k/d 750 (176x220) bio bih jako zahvalan :)
EDIT: nasao sam !
Jel ima neko mozda mini golf (isti onakav kakav je bio na SE t610 i t630), ako ima tko bi li mogao tko postaviti ga!!?!;D
evo tema je dodana u sticky ;)
JEl ima možda netko taj program i jel može link i da provjereno radi?:wave:
Btw za k750i
JEl ima netko java program za bluetooth chat za k750i ?
skino sam neke igre kao što su milijunaš i chessmaster i neke programe kao što su microsoft word i passwordfunction i kada ih prebacim na mobitel(k800)
nemogu se otvorit.na koje mjesto u mobitelu ih trebam prebacit
Ima,i to 4 :),meni je najbolji BluetoothMessenger
uzivaj hehee :wave:
ne postoji tako nesto. ima programa koji mijenjaju ekstenzije slika, ali samo to
ako nije problem posalji i na pajo7k@gmail.com tnx:wave:
Ajde rađe ti to reupload na neki drugi server, npr speedyshare. :mega:
Mislim, ja sam uspio to skinut, al malo je zbunjujući server :)
jel iko moze nac (il ima) Freestyle Moto-X II (FMX2 ili Freestyle Motocross 2) za 128*160 rezoluciju? (k510 imam, znaci ide i k500 verzija)
ja evo trazim vec sedmicu dana i nikako nemogu da nadjmem ovu odlicnu igru... prvi dio imam :D
postoji li (vjerujem da da) program za raditi teme na w300? ako neko ima bila bih zahvalna
kako slati sms bluetoothom??
Ima li tko neki pošteni kalkulator za K800 :)
Da, ima K800. :spin:
Sto fali onome pod MENU -> Organizer -> Calculator?
http://www.box.net/shared/yomjk7fd4t
evo link ako nekome bude triba da se ne trazi tamo medu postovima kad vec ima tema...:mega: :wave:
molim temu Windows XP za k750 w800
hvala!
kako da to instaliram, presnimio na mikroSD (preko čitaća) i stavim u mob. opcije --> kopiraj u telefon i spremi se pod ostalo, no nemrem pokrenuti, zašto?
tko zna dobre programe za SE k750 molim vas neka mi ostavi link ili mi neka pošalje na mail...
hvala...
moj mail: bahati.djecak@gmail.com
i ako mi tko ostavi mail neka mi napiše na forum da je ostaavio mail......
...doorman...:beer:
postoji li program za zaključavanje pojedinih fileova za K800
Ovo pitanje je vec postavljeno i odgovoreno barem 100 puta.
Kratak odgovor je NE, a za detalje potrazi malo.
Onda, zar nitko nema neki pošteni kalkulator :)
postoji li program za dekodiranje k510i
ima jedna baza s traženjem igara i programa za mobitele
-potreban je opera browser posto moze otvoriti wml stranice
-idite na adresu http//google.com/xhtml i upisite naziv igre ili programa i dodajte jar i model mobitela (npr, mobyexplorer jar w80o-za java/ a za symbian realone player sis)
i odaberite mobilno (pobno)
Kakav vodafone live ili t-zones :jump:
Moze i meni na mail netko poslati taj program za slati sms-ove preko bluetooth-a.
Knightrider@inet.hr
Hvala
http://www.speedyshare.com/966437805.html
poslano na mail
Trebao bih onaj zvuka za slabu bateriju, ako netko ima...
Moze i meni na mail netko poslati taj program za slati sms-ove preko bluetooth-a.
email:
gangsta101@email.t-com.hr
Hvala