Stvarno ima svakakvih nickova,al vjerojatno nešto znače samo vama i većina ljudi nit ne zna šta u biti znače.
Pa...šta znače vaši nickovi?
Moj ništa ne znači, znači moje ime i to je to?
P.S.Nadam se da ova tema ne postoji.
Printable View
Stvarno ima svakakvih nickova,al vjerojatno nešto znače samo vama i većina ljudi nit ne zna šta u biti znače.
Pa...šta znače vaši nickovi?
Moj ništa ne znači, znači moje ime i to je to?
P.S.Nadam se da ova tema ne postoji.
Neznam jeli postoji, ali ja sam moj stavio jer nisam ima ideju pa odabra inicijale, a neki član od 2 posta mi je zauzeo ime :(
Sada ćekam promjenu nikova, valjda će mi moći prominiti :)
razocmarenje ;D tema je bila
ja se inače zovem tomislav , pa me svi zovu tomo , pa mi je bilo fora stavit tomot , jer ako se čita normalno i izostavi zadnje slovo koje se čita piše TOMO , a ako se čita sazade a izostavi se prvo slovo riječi čita se također TOMO . nadam se da ste skontali :)
Evo link ta tu temu...
Pa nek mod spoji... ako mu se da...
Inače, moj nick ovdje na forumu ne znači ništa posebno... tako me obično zovu i oni koji me znaju malo duže... (ili Ico ili Ićo )
GoGs = Crtić - primati ;D a i zovem se Goran... :)
tako je.Ja sam već u onoj temi napiso neš pa mi je glupo dvaput isto.
RS-kao aprilia RS-125, motor koji vozim, a BuRnOuT kao paliti gumu :fried:
nadam se da mi se nick bude promijenio u RSV_BuRnOuT :) :angel:
bbbrljo
mislim da je sve jasno
bbb se ne mora objašnjavat, a rljo je nastavak na bbb jer mi je prezime slično tome, a i nespretan sam
moj nick zapravo ne znaci bas nista....tako je bilo i tako ce i ostati
Futurama, najbolja animirana humoristična serija. Znam da nije baš orginalno, ali toliko sam zaluđen tom serijom da sam svaki nastavak gledao bar 5 puta.
moj nick ne znaci nista posebno, nasto je igrom slucaja i rijeci dok mi je trebalo nesto orginalno za mail adresu
moj nick sam stavil zato kaj sam bajker i tako.... bavim se s time, to volim, a i rijedak je to nick..... i tak me zovu.....
Ja se zovem Nikola, a ljudi me zovu Nix, a ovaj 1001 je onak bez veze!
Horoskop znak
http://img256.imageshack.us/img256/3996/scorpionxn2.jpg
Dobro, vjerojatno ja ne moram objašnjavati svoj nick. Ovo je ipak forum o mobitelima i mobilnim komunikacijama.
160cm visine :D
baš si malena :)
Osječam se visoko :) ja sam oko 178 :p
malo smo otišli u oftopic..
uzela sam ga jer mi se jako svidja glumica kojoj je Jolie srednje ime. :D
A kad sam se regao bio sam impresioniran tim OS-om... ali sam shvatio da je preglup nick pa čekam prvu izmjenu nikova :klap:
i ja cekam da mi maknu ovo 01... malena mi netovski nick zadnjih 8 god pa ga nem ni mjenjala....
hebga. moj nick vjerojatno nije tesko za skuzit.Prvi mob kupio c35i,pa kad sam 2005 otkrio ovaj forum postao lud za modanjima siemensa itd.A za to mogu zahvalit cijeloj ekipi na ovom forumu koja me je zarazila jos 100x vise za mobace:)
Hvala vam ljudi od srca,ova bolest je neizljeciva:)
radim kao vatrogasac pa otuda ovaj nick, a i studiram nešto slićno... zovem se Goran :spin: :spin:
ima veze sa kompom jelda...
marXium ime jedinstveno neznam sto znaci
Rospaya ne znaci apsolutno nista, trazio sam na googleu nekakvo znacenje, no izgleda da sam izmislio posve jedinstven nick :). Do prije par godina nije davao niti jedan rezultat na googleu a danas je vec 12 000 :).
Ljudi ga najcesce poistovjecuju sa rospijom...
...think :rolleyes: ...
Maniac - Manijak (to kao netko nije mogao skontati...:) )
Malo sam blesav i to je to...
@malena01
to je fora sto si toliko "visoka"... Uvijek su najljepse cure bile i medju najnizima (bar po meni), tak da ti je visina prednost...
Pozdrav
Ma tvoj nick je meni davno zapeo za oko ;) a francuski sam učio u osnovnoj 5 godina :love:
................a.....ta glumica, jel ti se baš jaaako sviđa? ;););)
Inače, moj nick je lik iz serije Jelenko, onaj policajac, sporedna uloga, glumio ga je Ivo Serdar. Eto, kad sam se registrirao na forum pogled mi je poletio na policu s knjigama i upade mi u oko knjiga iz djetinjstva, a time i serija, pa puko tako bezveze ;D
leteća... zato jer sam nekada bila dosta high :notooth:
a nan.. nije OPATICA!! :p nan je skraćenica od mog imena ---> natalija :) :kitty:
LOL..."Leteća opatica" BWAHAAHAAHAHAHHA
A moje...a ne znam...malo sam se zajeb'o sa ovim Maca dijelom ;D
Prvo je bio Tomica, pa Tom'cA, pa Tom'cA T., pa Tom'caT, pa T-Maca(n), pa je sad T-cat :rotfl: Bolesno i bezveze i ne znam koja je fora sa tim nickovima :)
Eto tako. Nekad daaaavno, na BBSovima i slično, tako sam se zvao. I ostalo, evo ima valjda već 15ak godina...
Ali osim avatra i nicka od forumaša Drug Mile, isto jedan, meni smiješan i zanimljiv detalj, iz negovog profila, a nekako paše uz nick:
E care... :king: :klap: ;D= Citat =:
Interesi:
Družim se i širim drugarstvo
Zanimanje:
***** radoznale
LOL i onda hladan tuš kad je u sigu pisalo: 'Moj stari nik je ttperic'.
Uostalom imate dosta slobodnih cura na forumu, pa mi se ne čini da ste se nešto pretjerano angažirali oko njih ;D
Ne treba mijenjati moje ime...zasad je čisto OK:
T-M.A.C.A. - Transforming-Mechanical Android Calibrated for Assassination
Ne ometaj, lovim T-Miševe!
@ Ico: LoL...pa to je promjenio da ide u skladu sa njegovim nickom :turn:
Paaa moj nadimak ima duge korijene.Još prije 7 godina sam ga dobio zato šta se skupila jedna ekipa motorista i tak smo jedni drugima davali nadimke prema nekom iskustvu ili načinu vožnje.Tako da imamo SPALJENOG:freakout:(mijenja zadnju gumu bar svakih deset dana),KAMIKAZU (nevolim biti blizu njega dok se vozimo..potpuno nepredvidiv:)),ŠEF(jaaako dobar motorista i vlasnik jedne moto radione u Karlovcu,i zadnji JA.. LEDENI(kažu da sam prebrz jer stalno vozim na maximumu,ne hvalim se sa time jer su drugi došli do tog zaključka..ja doduše mislim da to nije SKROZ istinahttp://www.cosgan.de/images/smilie/v...edene/n055.gif:spin:
:lmao: :dunno:
Taj stav sam promjenio od nove godinehttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h055.gif
:klap: moj znači moje ime:klap:
nick na OGAME-U mi je bio extaza pa sam i tu stavio nick slichan inache nish ne znachi:fried:
Ovo si dobro rekao i upravo si za nagradu osvojio jedan ecstasy.. http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r020.gif
ne hvala... samo :drink:
Wolfinjo - taj sam nadimak dobio od frendova jer je slično mom prezimenu :jehon:
a Chief - jer sam ja ipak Šef :king:
bila tema...
par puta su me pitali dal imam kakve veze sa onim nasim (poginulim) brejkdenserom koji je imao takav nick, no ja sam za njega cuo tek par godina kasnije nakon sto sam si dao ovaj nick a to je bilo davno.. kad sam se prvi put spojio na cudo zvano internet. a neznam kako sam dosao do nicka, cisto bezveze a onda je ostalo tako...
ponekad ga pozelim promjenit jer mi se cini fakat glupim.. cak mi je i neugodno ponekad.. ono.. floorkilla... wtf?
al jbga sad sma vec prepoznatljiv po njemu pa..
da za one nove koji neznaju inace se zovem josip
bok jojo :wave:
pa ovak, znaci da sam mala ;D mala -> mala hehhe :)
lol, kaj te briga:p
da ziher :wave:
mala neda... :D
zvuci ko frik :freakout:
moj nick sam govori za sebe :)
kad sam se prijavljivala na forum nisam imala pojma ni o cemu pa eto...tutlek :) hehe :creep:
bah, strah me :freakout:
@ mala
Koliko si visoka... ak smijem znati... (kriva tema, al jeb..., sad sam skontao)
To se nepita dame ;)
hvala hvala :beer: http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=504546&postcount=61
btw, meni je isto od tutleka fora. bas je kul :D
Ne pita se za tezinu i koliko godina (al kad predju 30, do tad jos mozes), al za visinu nisam jos cuo... Netko voli nize, a netko visoke, a posto joj je nick mala, moram pitati...
Vidio sam to da nisi visoka, na to sam htio i odgovoriti, al sam bubnio u ovu temu... Koliko si onda niska?
Pa tko kaže da nickovi nisu povezani sa visinom, težinom i godinama ;D
Jaooo, Wolfinjo...kakve su to provale.
Moj odražava trenutno stanje svijesti. :)
I omiljeni strip iz djetinjstva. :)
Mene je uvijek bilo stra´ sodomovog. ;D
Ono.. Sodomiziranje i te stvari.. ;D
P.S: bilo je super ono AngelsMightHaveBeenEaten :)
back in sig.
ovo u drugom redu nebi komentiro,jel je i mene strah :D
Eh kad se sjetim nekih tvojih postova koji objašnjavaju nick :notooth:
2 mille: khm a otkud tebi taj epitet uz nick ;D
he he, diaboliq je bio brži,ajmo druže....pojasni nam :)
edit: sad su svi brži od mene, dok ja refresham možda i doznam odgovor na pitanje za milju :retard:
..I´m all ears.. ;D
ajmo brže dečki... veš mi se pere... moram off:kitty: