kako staviti hr jezik vjerojatno im tema ali bolje da ima ovako sa svojim naslovom
Printable View
kako staviti hr jezik vjerojatno im tema ali bolje da ima ovako sa svojim naslovom
zašto opet otvarat novu temu, a sve sam ti rekao kako to napravit.....
opet c/p od glave 18..... samo ČITAJ......
Znaci prvo skinemo soft od w800 jer je vecina patcheva za w800i R1BC002 ( http://rapidshare.com/files/7222488/...RED49.rar.html ), trebaju nam programi: phone xs (gore je negdje biker boy link stavio za novi) i gslide (http://rapidshare.com/files/9168092/GSlide14.zip), patchevi sa forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 ; potrebni patchevi su: Menu patch! ; Layout patch! (ova 2 su za one koji zele ikone mjenjat) te Language patch!; i paket jezika (http://rapidshare.com/files/9169238/...age_EMEA_2.rar) nama treba iz ovoga samo hr.lng Prvo otvorimo gslide (gore mora bit tockica na BABE) i izaberemo u main flash file u prvom prizorcicu (trebao bi biti ovaj W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin koji mia 17.7 MB), a u drugom biramo header koji se nalazi u X:\\GSlide14\header\header__DB2010_49_red_291block s.bin <--- izabrati ovaj koji pise tu. Udoljnjem dijelu dodati .vpk patcheve i izabrati mjesto gdje ce program spremiti flash file (to bi trebalo izgledat ovako http://img299.imageshack.us/img299/8512/tut1ng8.jpg ) te stisnuti process, dok on to radi vi u memoriji telefona napravite 3 mape; u folderu drugo/other potrebno je napravit mape ly, menu i lng, i u njih poslati preko bt ili kabla filove layout.xml (on sluzi za igled menia to neka mjenjaju oni koji zele meni preko cijelog ekrana da maknu one slidove sa strane) u mapu ly, hr.lng u mapu lng, a menu.ml i ikone u menu (menu ikone nisam uspio preko kabla poslat jer ih kopira u slike pa sam preko bluetootha stavio na telefon), obavezno stavite sve prije flasha u telefon inace nebu delalo... kad g slide zavrsi otvorite phone xs i izaberite samo main firmware i stavite kvacicu samo na flash main firmware (neznam jel treba u novoj verziji mislim da on to automatski al za stariju treba kvacica i izgleda ovako http://img294.imageshack.us/img294/4794/tut2zv1.jpg) i stisnite flash neznam kolko ce vam trajat meni je trajalo oko 10 min do finalising i ostavio sam ga preko noci tak da neznam kolko bude trajalo... u slucaju da nemate hrv jezik nakon ovoga odite u mapu others\lng i pogledajte dali vam je napravio neki file lng, njega izbrisite i restartajte telefon...probajte meni radi....
ako nekome trebaju uputstava za phone xs ili gslide nek potrazi po forumu....
evo islikice moba al slikano veb kamerom tak da se ne vidi bas:
Ajme majko.u xs ++ napravi customatizaciju(odaberi w800 i EMEA2_cda102430/2).Kad nakon toga upališ mob izaberi jezik Hrvatski.
treba ti W800_R1BC002_FS_EMEA2, stavi preko xs++ finiliziraj i imaš hr jezik a ne ove neke gluposti oko kreiranja datoteka itd. U ostalom piše sve u uputama za početnike
Ljudi, ja ovo nista ne kontam, al de mi recite samo jednu stvar???
U mene je soft R1DB001, a dolje pise treba ti soft "treba ti W800_R1BC002_FS_EMEA2......", da li ja mogu to skinuti i onda sa tim to praviti??????????
skinem "W800_R1BC002_FS_EMEA2" i onda preko PhoneXS ubacim i onda imam HR????
kad customiziras sa EMEA_2 onda imas hrv jezik.
probajte novom verzijom xs-a v1.5 raditi custom
a je li treba finalize ili custom
to sam uradio i sada mi je mobitel krs; imam samo poruku kad ga upalim: Configuration error. Please contact your network operator...........
sta da radim?????????
Mozda ja grijesim
hvala ti za upustvo, super, ali uspio sam sinoc sam, puno hvala blizardu,
Ja imam sličan problem. Naime imam win Vistu i kada mi XS dođe do pola costumarizacije windowsi mi izbace eror i iskljuće mi program.
Nakon toga Mogu mob flashat sa Mainom i FS-om, ali se neće upalit.
To sam uspio srediti backupom svih filova s moba, ali de sve to posložim mi treba 15 minuta. Postoji li koji drugi način za stavljanje hrvatskog jezika na mob, a da nije gslidom.
postoji ako znas raditi sa far-om... udjes sa farom u mobitel i nadjes negdje language... mislim da je tpa/system/language... skines si gore sa onog linka hr.lng i ubacis samo taj file u telefon i onda upalis telefon i imas hr jezik!
Naravno da znam raditi sa Far-om.
Puno hvala na pomoći. Skinuo sam hr.Ing i sve super radi.
Još jednom puno hvala.
ček malo...di da skinem sad taj file?
e hvala...stavit ću to sad...
aj kad si vec uspio daj molim te napisi punu putanju do te mape gdje se ubacuje jezik jer i ja sam to jednom samo radio i nikad vise... tako da ni ja neznam napamet gdje se nalazi!
nemoguce da ne radi ali ako ne radi ona odaberi customizaciju emea_2 to je hr jezik... mada mislim da mora readiti!!!
Za R1BD001 nema emea 2 tak da to otpada...a ovo neradi...neznam mozda nes krivo radim?...dakle otvorim farom i kopiram tamo u language folder i upalim mob i nema ga...!
takva je procedura,,., pogledaj jos malo u faru i ma jos mapa koje se zovu language pa pokusaj tamo ubaciti moguce da je na tom softu frugacija putanja!!! aj pa javi
tpa/preset/system/language...naso sam i ovaj ali isto neradi...jbg stavit cu fs od R1BC002 emea 2 a main od R1BD001 i to je to...ovo sam probo al nejde...ak neko uspije nek napise kak...uzivajte!
ima ih jos... pogledat cu ja pa cu javiti... mada moram sve ponovo install... ja sam official zavrsio sa moddanjem, barem dok ne izadje nesto novo!!!
najbolja po meni je verzija za k750/w800 1.5
Blago tebi, ja main flasham u novom, custam radim u starom i fs flasham u starom.
Ne kužim u čemu je problem??
Zašto ne mogu sve ljepo obaviti sa jednim programom????