Evo kupila sam mob...ja zadovoljna za sada....sutra idem po pretplatu vip...da probamo malo ..pa ću vidjet...ako račun bude probavljiv ostat ću na vipu....
šta mislite o mobaču?
Printable View
Evo kupila sam mob...ja zadovoljna za sada....sutra idem po pretplatu vip...da probamo malo ..pa ću vidjet...ako račun bude probavljiv ostat ću na vipu....
šta mislite o mobaču?
mislim da cu si ga i ja uzeti :)
znači da je dobar.
ajde ako ti nije problem stavi par slicica
dobro je bigboss, pa tek sam ga kupila, nemam onaj kabel, a i još sam na upoznavanju s njim.
imala sam opciju uzet njega ili t610....ali pošto t610 ima pol zagreba, a i ovaj mi je ljepši uzela sam ovaj....minus mu je što je skuplji.....
andrea: a kaj ćeš s v200?
ok, nemoras se zuriti
kolko si ga platila
...ovo buju ti premjestili modovi.......andrea pa dost često mjenjaš mobove......?
pa prodala ga večeras. uletio mi kupac, za 2000 kn sam ga prodala....ja ne vjerujem, ja uvijek upecam dobrog kupca.....:)
super job...kolko si nadoplatila......?
Evo našla ja svoju premještenu temu ....
tata je nadoplatio, mob dođe 3900 ja mislim, a tata je imao popust zbog vip bodova...700 kn, tak da je dao još 1200
Nikad više nokia
a kaj nisi ti taj samsung na kredit otplačivala?
evo andrea, objasnjenje= Citat =:
Poslao: tomo
...ovo buju ti premjestili modovi.......
ma dobro coma nema frke.
wb- otplatila...:D
baš ne kužim kaj je to u kontaktima opcija moje prisustvo i pretplaćena imena..i još ne kužim, programe- portfolio II? kaj će mi to? i opcija lisnica i sinkroniziraj... dakle tko će mi to objasniti?
i nemojte mi reći da pročitam u uputstvima
ne znam dal je vip uveo TCP/IP standad (6220ga podrzava)..jel ima 4000 boja??
ej ljudi kad izlati 6230-to mi je savrsem mobać--on mi je sljedeci..
@andea u vezi prebacivanja slika na komp..ak zelis proci jeftinije kupi IRDA (oko 70kn)-prikopca se na maticnu plocu tj. ugradi se u kuciste..a za software odi na nokijinu stranicu, izaberi svoj model i downlodaj.
e da kak uspjevas pisati poruke na njemu:confused: :rolleyes: :cool:
daj mi reci di to ima IrDA za 70 kuna? jel ima za tu lovu USB IrDA adapter?
= Citat =:
Poslao: whiteboy
daj mi reci di to ima IrDA za 70 kuna? jel ima za tu lovu USB IrDA adapter?
AUTRONIC(tako se zove trgovina di sam ja kupio)
Adresa: Gruška 22, 10000 Zagreb
Tel.: 01 / 61 53 500 -IrDA sam platio mislim 65kuna..
sto se tice USB-e za to lovu ga je nemoguce nabaviti(mozda plovni), imas oko USB oko 300kn podrzava sve mobitele osim nokija..
IrDA gameport ti kosta 100kuna(INFO-GAMA)
..frend je imao problema s tim irda na maticnoj. pitanje je dal ce andreina maticna prepoznat taj kabel, pogotovo ak nema xp windowse
... i pitanje je dal maticna podrzava irdu, odnosno dal se ima gdje ukopcat.
ja ne kužim kaj vi niste uopće pročitali moje pitanje ili kaj? daj ponovno pročitaj moje pitanje.= Citat =:
Poslao: vjeko
ne znam dal je vip uveo TCP/IP standad (6220ga podrzava)..jel ima 4000 boja??
ej ljudi kad izlati 6230-to mi je savrsem mobać--on mi je sljedeci..
@andea u vezi prebacivanja slika na komp..ak zelis proci jeftinije kupi IRDA (oko 70kn)-prikopca se na maticnu plocu tj. ugradi se u kuciste..a za software odi na nokijinu stranicu, izaberi svoj model i downlodaj.
e da kak uspjevas pisati poruke na njemu:confused: :rolleyes: :cool:
poruke je lako pisati samo treba staviti palac u onu udubinu i nema frke.
btw bila jučer u mobisu u Heinzlovoj....dućan mi je najbolji od svih.
Kupila sam masku srebrnu...ta mi je puno lijepša....svijetlija je i mob dolazi do izražaja...i kupila sam torbicu, sa magnetom...fora...
i maska i torbica su orginal nokia, i to me koštalo....maska 250 kn a torbica 150...
da u torbici srebrna maska jako dolazi do izrazaja
:lol:
whatever coma....btw pripremi si palac za stopanje do Aquariusa= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da u torbici srebrna maska jako dolazi do izrazaja
:lol: :lol:
sve maticne od 2001 godine 100%podrzavaju IrDA..samo finta je u tome sto ju moras aktivirati u biosu i nist drugo!!!= Citat =:
Poslao: dj_velja
..frend je imao problema s tim irda na maticnoj. pitanje je dal ce andreina maticna prepoznat taj kabel, pogotovo ak nema xp windowse
kaj se odma furis, to je bio samo komentar koji je istinit, zasto mob koji je lijep i ciju masku mozes promijeniti za 100kn naruznjivati sa torbicom= Citat =:
Poslao: andrea
whatever coma....btw pripremi si palac za stopanje do Aquariusa
ne furim se
maska košta 250 kn orginal, i nema druge za taj mob, samo 3 boje koje su jako slične
držim ga u torbici i onda ga stavim u futrolu tak da se ne izgrebe...
dovoljno?
koja si ti streberica-cuvas mob da ti se ne izgrebe..ma potpuno te razumijem, pa i ja sam si isto kupio -samsonite torbicu-90KN--->al sam pozalio kaj sam je kupio, jer mob u 99,7% slucajeva drzim u desnom jeans dzepu:)...mislik kaj ce ti torbica-ovak kad je u dzepu ima 'grijanje' i nadohvat ruke je..:)))
ne nosim hlače sa džepovima...a i da ih imam smetao bi mi. Tak je moja frendica u zadnjem džepu furala mob pa joj je pao u wc školjku. ja ga imam u torbici, a kad sam u bircu on stoji na stolu u svojoj torbici...
znam da maticne podrzavaju, ali mislim da ce bit problema ak nema win xp= Citat =:
Poslao: vjeko
sve maticne od 2001 godine 100%podrzavaju IrDA..samo finta je u tome sto ju moras aktivirati u biosu i nist drugo!!!
@velja evo ja sam trenutacno na 98osmici pa mi radi
neznam. frend je ima 98 i ne radi mu.
dobro al ajde sad malo o Nokii ovdje...
ma nemas kaj vise o njoki, jer u funkcijama nema nis novo osim TCP/IP
mogu napisati da sam jako zadovoljna....mislim da ću ovaj mob zadržati na duže vrijeme....uvijek je tako samnom i s nokiom....teško se odvajam od nje....hehe
btw htijela sam se anketirati u anketi najlijepša nokia, i nema moje 6220 ....šteta...:o :( :)
btw- znate li nešto o novoj nokiji s preklopom? ima tko sličku?
to ti je prototip izradjen samo za film..al postoji posebna varijanta-umjesto mobilnog uedjaja unutra je spiglo i sat..
-u kojoj si ulici kupila maskicu??
heinzlovoj...u mobisu....mislim da sam to već napisala....jako ljubazan gospodin me uslužio.....za veliku pohvalu...