Mogu ga upaliti samo u offline-u, ne priznaje mi nijednu SIM karticu.
Što se dogodilo i kako to riješiti?
Btw: gdje kupiti i koliko otprilike košta punjač?
Hvala
Printable View
Mogu ga upaliti samo u offline-u, ne priznaje mi nijednu SIM karticu.
Što se dogodilo i kako to riješiti?
Btw: gdje kupiti i koliko otprilike košta punjač?
Hvala
vjerovatno je zaključan, gdje si ga kupio?
ma nije zaključan, dosad je radio normalno, ali nakon jednog pada se nešto očito pošeremetilo.
uspjela sam ga još koji put poslije upaliti, al više nikako
Hm... to ti mi ne mozemo znati napamet sta je bilo ako je mob roknuo...
Original punjač u Mobisu je 140 kn.
Kupi si original, u oglasniku imas jeftinije.
jel mi se koja žičica otpojila ili?jel ovak odokativno mu nije ništa...
nije to bio ne znam kakav pad...
jel postoji mogućnost da mi se software (il kak se to već zove) srušio?
Vjerojatno ti se desilo nesto sa utorom za sim karticu kad kazes da radi samo u off line modu pogledaj ona vratasca koja ucvrscuju karticu kad ju stavis u mob mozda tu gubi kontakt kad kazes da ti se upalio normalno par puta
softver se ne kvari ak ti mob padne.
postoji mogucnost da je kod pada doslo do ostecenja utora za karticu neznam pretpostavljam samo kad kaze da se upaio par puta normalno
a gdje bi to u zg-u mogla odnijet na popravak?
i kolko bi to otprilike koštalo?
odnesi ga u mobis ipak je to skupa igračka
da ne dizem novu temu ovdje mogu postaviti pitanje.
nikako na n80 se ne mogu konektirati preko WLAN-a.pronadje mi komp bez problema,ali kad pokrenem browser i upisem neku stranicu,nema konekcije.da li jos nesto treba podesiti?imam i WLAN wizard,ali ne pomaze.
trazio sam po cijelom forumu,ali nigdje nisam pronasao rijesenje.
nisam znao da se može preko spojit sa wlanom na komp pa surfat po netu ...
ne znam jel moze,zato i pitam.pronadje komp,ali se nece spojiti.
Pogledaj pod Connections, connection point iliti Pristupna točka. Ako je namještena na GPRS, promijeni je u WLAN.
Ima malo zezancije s N80 dok sve ne zriktaš, poslije ide sve podmazano.
E, također, pod WEB, pod Vrsta spajanja namjesti "Obavezno zapitaj".
gdje se to nalazi?= Citat =:
pod WEB, pod Vrsta spajanja namjesti "Obavezno zapitaj".
ovo sa connections sam napravio,ali i dalje nece da spoji.uvijek javlja:conection failed.
Mislim da je pod Alati-Pristupne točke-Opcije.
ne sljaka.ne kuzim ja to izgleda.cijelo poslijepodne se j.... s tim i ne ide.:cry: :cry: :cry:
Imaš li instaliran WLAN wizard, aplikaciju od Nokije?
Piše li ti na glavnom ekranu ispod ikona i "Nema kalendarskih zapisa za danas" :) Skeniranje WLAN mreže?
Pokušaj otići na Nokijin site i downloadaj taj program ako nisi.
imam ga ima i pronadje mi router,ali se ne moze spojiti.ne znam da li jos nesto nedostaje u postavkama!?
Pronađe li tri crte bez lokota ili je nacrtan mali lokot?
Znam da je bilo velikih teškoća s N80 ali sa starim softverima jer se isto tako odbijala spojiti.
Da pregledaš pod Alatima pa onda (sad ne znam koja postavka), ali imaš Postavke WLAN-a, Postavke SIP-a... itd.
Da ih sve vratiš default.
imam zadnju verziju softvera,koristim UCweb pretrazivac,sve postavke bar mislim da su dobro konfigurirane.pronadje router bez problema i kad se spajam pise:conection failed ili no gateway replay ili conection initalization failed.pod alatima sam pregledao sve postavke i vise ne znam sta raditi...:cry:
baš me ico sa podsjetio sa svojom novom temom u vezi diode kaj mu blinka na p990 , dal se ona može nekak iskljućit na n80 ... možda neki programčić
Jedino da u Postavkama isključiš Ušteda energije. Tada ćeš imati onaj sat i datum stalno.
Meni Wlan radi bez greške. Jel ti je zaštićen router na kompu?
Imam ja pitanje.
N80 je očajna kod upravljanja resursima, prvenstveno memorijom. Moram resetirati web browser nakon otvaranja par stranica jer kaže da je memorija puna. RAM se troši, a jedini način da se oslobodi je resetiranje uređaja jer inače i kod najmanjih stranica javlja da je mem. puna. Ima tko kakvo rješenje?
I meni se to zna dešavati nekad ,a neznam zašto!
Ja takoder imam problem sa spajanjem n80 preko kucnog WLAN-a kao i vepar.Pokusao sam sve.Namjestao ip adrese u advanced settings-ima i sve ostalo sto sam procitao na nokia forumu ali uvijek mi pise no gateway replay.Kucnu mrezu ocita ali se spojiti ne moze.:sheriff:
Koju enkripciju koristiš? Meni se neće spojiti ako je WPA, zato samo koristim WEP... Također se nemreš spojiti ako imaš router koji podržava samo 802.11b jer N80 radi isključivo na g standardu...
Sto se tice routera koristim siemens-ov gigaset se 555 koji podrzava b i g standard a meni je podesen na mixed mode (ne znam je li u tome mozda problem).Sto se tice security-a ne koristim ni WPA, ni WEP odnosno nemam nikakvu enkripciju aktiviranu.
Uspio sam se spojiti:ideja: :bigjump: .Problem je bio u routeru a ne u n80. Uglavnom sam se spajao manualno na net pa i kad bi bio spojen nije mi svjetlila led dioda koja označava da je router online (trebao sam to i prije skužiti :-() i zbog toga se mobitel nije mogao spojiti.Eto ako jos netko koristi siemens gigaset se 555 nek provjeri i ovu stavku prije spajanja putem WLAN-a.
Drago mi je da sve radi sad :thumbup:
Meni je router namješten na automatsko spajanje, kad se uključi na prekidač odmah se spoji na net. Jadan ruter je prošli mjesec radio 22 dana, s time da sam tjedan dana bio na moru :lol:
Zaštitu bi ipak trebao stavit, bar WEP tako da ti se nadobudni prolaznici sa istim mobom ne bi mogli spojit, susjede da ne spominjem :jump:
Da stavio sam i zaštitu pošto sam se igrao sa postavkama pa zasto onda ne spojiti ugodno s korisnim.Stavio sam HEP zaštitu kako si mi i preporučio te sad sve radi bez problema.Ekipa mi je u kvartu poprilično informatički nepismena:lol: tako da nije bilo potreba za zaštitom ali eto zlu ne trebalo.
vidim da ima neko ko zna dosta o n80, pa ako moze mala pomoc. kupio san n80 ali kad sam malo prosvrljo po njoj skuzio sam da je to malo kompliciranije neg sto sam mislio. pokusavam instalirati neke sis aplikacije al ne ide.dal neko zna sta trebam uraditi da bi to mogao instalirati? unaprijed hvala
ne moras nista instalirati dodatno.lijepo ti je sonyck rekao da mozes instalirati samo one koje su namijenjene za 9.1 symbian.
ok! hvala na toj informaciji. imam jos jedno pitanje, ustvari vise njih,ali polako. danas sam see nasao u rijeci i na setalistu ima mjesto gdje se moze uhvatiti signal wlan-a i ja se probam spojiti na net, ali nece, pise unable to perfirm operation ili no gateway replay. u cemu je problem?
spoji se na neki hot spot jer ove druge su vecinom zasticene.
jesam ali nista
ja stim nisam imao problema.imao sam problema sa spajanjem na kucnu mrezu,ali na hot spotove kojih u Osijeku ima dosta,nikad.
druge mreze su u vecini slucajeva zasticene.probaj ici u postavke na ovaj nacin:
Idi na Moji programi -> Web -> Opcije -> Postavke -> Pristupna tocka -> Korisnicki definirano
Sada nadji svoju pristupnu tocku , pa :
Opcije -> Izmjena
Sada opet :
Opcije -> Dodatne postavke -> Postavke IPv4
Sada ces moci unijeti sve postavke ,slicno kao na kompu (ip , gateway,dns...).
ovako je meni pomogao kolega forumas Quark(hvala).