Evo i prve slike nasljednika S55 - S65...
Nije baš najbolja fotka, ali može se naslutiti kako bi mogao izgledati...
Kako vam se čini?
http://www.siemensmania.com/images/s65-2big.jpg
Printable View
Evo i prve slike nasljednika S55 - S65...
Nije baš najbolja fotka, ali može se naslutiti kako bi mogao izgledati...
Kako vam se čini?
http://www.siemensmania.com/images/s65-2big.jpg
Cini mi se gadno.
malo spacey, ha?
To je trikoder iz Enterprisea :)
ovaj prvi mi jebeno izgleda, ali mislim da sam tu sliku jos davno vidio i da to nije s65, mozda se varam, tau6-od kud ti informacija
i ja sam je vidio negdi na forumu bila je to mala slicica ak se dobro sjecam= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ovaj prvi mi jebeno izgleda, ali mislim da sam tu sliku jos davno vidio i da to nije s65, mozda se varam, tau6-od kud ti informacija
meni je i moj (sada bivši s55) bija dovoljno lip
s55 mi je najljepsi nepreklopni mob na trzistu
to kolko ja znam nije siemens nego je viki rekao da je to neka drga firma
...onaj prvi izgleda ko žohar...
nimda, jesi ti crtao te slike??! :)
sliku sam dobia preko jednog "kolege" iz ukrajine...
pa to su prve slike, možda uopće neče tako ni izgledati...
...i bolje da tak ne izgleda...
meni je nekako svemirski, ali nije da mi je skroz gadan... Ma šta je znam, dok ga barem na kratko ne držim u rukama, teško mi je reći nešto konačno o nekom mobitelu. Na slikama sve to izgleda dosta drugačije...
Meni to sve izgleda kao da je netko imao previše slobodnog vremena pa se išao zajebavat u photoshopu..
ali da bude kao onaj prvi to bi bilo jebeno, predivan mob
đava zna meni je ona slika too good to be to true a može i too bad to be true
A gdje je na onoj prvoj slici uopće ekran?
nema ekrana. to je novost u siemensovim mobitelima!!:)
no comment.....................
sumnjam da su prve jer se ta slika povlačila po forumu prije više od godinu dana. imam ju ja negdje u firmi, čak mi se čini da je objavljena u Mobilu.= Citat =:
Poslao: 3aTmr
sliku sam dobia preko jednog "kolege" iz ukrajine...
pa to su prve slike, možda uopće neče tako ni izgledati...
Pa može biti, nisam ja ni tvrdio da su eksluzivne, samo da sam je dobio, pa sam je stavia tu da ljudi vide...
Evo je stara tema objavljena prije 8 mjeseci:
Siemens prototip
ma da, ali sad je to kao vrlo vjerojatno da će tako i izgledati. trebao bi imati MMC 0d 64MB, ekran sa 65000 boja, kameru od 1.3 MPiksela, 85 grama...
ako bude bilo tako onda ce stvarno biti nasljednik sl45ice
da, bilo bi to lijepo, ali znaš kako je to sa obečanjima... dosta toga baš i ne bude tako, ali slažem, stvarno bi to bio dobar mob, ako bi sve to imao kako kruže glasine da bi mogao...
Zar se ne sjećate kad je P900 (tada još P810) bio najavljivan sa kamerom od 1,3 Mpix, a konačan model ima 0,3 Mpix!!!
ma je , svi su mislili da če bit ugrađena kamera iz japanskog modela koji već godinu dana ima kameru 1,3 Mpix ali evo nama europljanima sirotinje pa nek još čekamo. Nadam se da će T610 imati nešto od te kamere jer japanci sigurno to više ne proizvode (telefon) a kamera im je ostalo na lageru :)
BTW šuška se i o nasljedniku P900 , neki ga nazivaju P1000 ali sve će biti jasnije na CeBitu
to je brzo :D