koji je vas forumas godine po vasem misljenju?
-stavio sam uglavnom likove koji su premasili tisucicu:)
Printable View
koji je vas forumas godine po vasem misljenju?
-stavio sam uglavnom likove koji su premasili tisucicu:)
bezveze si iskoristio mjesto na mene, mogao si nekog drugog staviti. znaš i sam da nitko neće za mene glasati. npr. dmi...on je trebao biti gore umjesto mene.
ja sam za sezama. on mi je najviše pomogao otkad sam tu.
...ja sam prešao 2 tisuće pa se ne računam... :D
Ja sam za WB-a jer se trudi te za Šljaku zbog postojanosti...
ah dobro sad, nećemo u detalje...svi se trudimo...http://www.smily.at/smily/smily1249.gif
Nema Sljake?!? Evo ja sam ga dodao i glasam za njega. Zasluzio je (svi znamo zasto).
..."sezam",my favourite... :D ...
Eminem - šteker :D
sezam No:1.......btw poruka glavnima: kupite il nabavite novu verziju foruma u kojem ce se mc anketirati vise ljudi..al glavno da sam ja sebe stavio:D:D:D
Ljudi pa cime sam to zasluzio ???:)
Imaš dobru web stranicu... :-)
ma nije to GEN.. on se jedini ovdje nije svadjao,dobar je sa svima, to su neki razlozi..
Sve to stoji, ali ima odličnu stranicu! :)
Mogu nešto primjetit? Kako ste uspjeli u anketu stavit 13 mogučnosti??????!
kasnije moderator ima mogućnost editirat anketu i prilikom svakog editiranja mu se ponude još dvije dodatne opcije za glasanje...
aha
to je izmislio ne vjeruj mu!
Ja sam tako dodao Sljaku
a kaj Tomu ste zaboravili.
evo ja sma ga dodao.
Mene možete brisat jer ipak nisam toliko po Forumu.
ma svi su forumasi godine
...ne razumijem... :confused: ...= Citat =:
Poslao: dmi
Eminem - šteker :D
ja neznam tko bi za mene mogao biti forumaš godine....
i neznam kriterije po kojima se to postaje....
ja samo znam da sam ja sigurno jedan od, ili najodaniji forumaš ovdje. ne visim nigdje drugdje, več samo ovdje...
stvarno neznam kome bi dao svoj glas, mislim da smo svimi ovdje (nas 12,13,14) ko jedna obitelj, i tako se osječam :)
dođi brate da te zagrlim.....
dirljivo
Sezam najbolji
dmi ... covjek ima dobar smisao za humor ;D
nemrem verovat da je neko glasal za mene......:)
štrekaš se sezamu... :D= Citat =:
Poslao: Eminem
...ne razumijem... :confused: ...
šteker---spretno se uvlačiš u šukija...hehe, jesi na to mislio dmitrovski?
tko je to pobogu glasao za mene? 2 glasa, pa nemrem vjerovat..hvala tko god to bio...:kiss:
Andrea, to je neka greska ;)
...ma svi smo mi greške... :) ...
neki vise neki manje!
inače...ja nisam planirana kod svojih roditelja...samo sam banula...kao ovdje....a i moj burke je uletio nenadano...:D
...sigurno s leđa... :p
to ti iz iskustva dmi?
...ma spreda... ;D ...
sezam, čestitam!
LOL, tek 21 glas a vec si djelimo cestitke :)
sezame dragi pridružujem se killinim čestitkama!!!
:klap: cestitke cestitke....
cini se da je sezam zasluzio titulu, nagrade.. (wb ona tvoja rektorova je totalno zasijenjena ovom titulom.. ;) )
pa nemre sezam biti pobjednik kaj ne vidite da ima isto glasova ko i neko drugi, mislim to ti je demokracija
..sezam bu pobjedil......ali s obzirom da forum ima oko800 članova,na biralište nije izašao dovoljan broj birača(ni 3%) izbori se ponavljaju.......
ja san svoj glas da nekome ko ima najlipše obline na forumu
Neredu? :)
@wb :lol:
definitivno :)
andrea cini mi se da bi ovaj nesto htio od tebe= Citat =:
Poslao: Cule_ST
ja san svoj glas da nekome ko ima najlipše obline na forumu
coma smiri se ne želin probleme u životu
opet jedan koji bjezi od problema, OD PROBLEMA SE NE BJEZI, NEGO SE SUOCAVA SA NJIMA!!!!!!!!!!!!!!
Moj glas Zappanu, zbog toga jer je znal smirit stvari kad je trebalo i našal je vremena za sva naša sitna zanovijetanja.
hvala šljaka.... ovo sa zanovijetanjima mi se sviđa ;)
a ja svoj glas dao moralnoj podršci u održavanju reda rada i discipline na forumu, WB-u, samo kad nije pijan. uvijek je tu kad mene nema, a kad smo skupa tu, pruža mi utjehu kad se zastrani s tematikom rasprava na ovom mjestu...
a da ima još mjesta za glasanje, i comarator zaslužuje pohvalu za svakodnevno revno slinjenje po forumu. coma, uništit će ti forum život! ;D
hvala zappane na podršci :beer: btw ja skoro nikad nisam 'pijan' ;) još će ispast da stvarno preveč cugam, a fakat sam se samo malo prek praznika 'proveselio'....
trebo si navodnike staviti na ono "malo"
tebi je onda svaki dan praznik ;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
hvala zappane na podršci :beer: btw ja skoro nikad nisam 'pijan' ;) još će ispast da stvarno preveč cugam, a fakat sam se samo malo prek praznika 'proveselio'....
@bigboss :lol:
...ma gled'o sam ti ja dosta tijeh dokumentaraca... :D= Citat =:
Poslao: andrea
to ti iz iskustva dmi?
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
andrea cini mi se da bi ovaj nesto htio od tebe
možda bi htio da se zahvalim na komplimentu, ako je na mene mislio....pa evo ako je hvala cule-st....
čudim se što zappan nije mene pohvalio, i bila sam uvjerena da će meni dati glas, a ne wb-u i comi, pa mislim ja se trudim...i na kraju ništa...:D :D :D
dmi- aha u tom grmu leži zec.....previše gledaš tv:cool:
od kud tebi da je zappan dao gals wb i meni?
coma, wb-u je dao glas, a tebe je pohvalio, iz čega proizlazi da ste mu ti i on super....itd...kužiš?
možda ja nisam to onak trebala napisat, ali i ti bi mogao čitati prijašnje postove pa bi skužio....pa valjda nemre dat 2 glasa...uostalom on je administrator odnosno car ovog foruma...nebi se čudila da može...ali mislim da nije...
andrea tebi je upućen moj glas i uvik će bit
svaleru :)
moš ovo prevest:confused:= Citat =:
Poslao: gog
svaleru :)
to ti znači da si lovac.......:)
aj dobro
Mislin da ti je gog otel reć da si švaler, tj. nekaki preljubnik, da tuđe ženske fataš uokolo...
koliko ja znan andrea nema momka
Oke, al sve jedno ona nije tvoja... :)
nego cija?
Pa mamina i tatina... :D Al u smislu u kon ti misliš, valjda ničija kad nema (ako nema) momka...
ona je naša,naša forumašica.....:)
to se podrazumjeva
nisan ja ni reka da e moja= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Oke, al sve jedno ona nije tvoja... :)
E, pa onda si švaler! :D
OK, Necemo ovdje o tome tko je svaler a tko nije.
dobro ionako još nisan svatia šta to znači
zakaj ne ovdje, pa forumas godine ukoliko je muskog spola, mora biti svalercina :)
cule st- hvala na ovoj podršci....:kiss: evo ti jedna pusa....
btw švaler ti znači nešto tipa zavodnik....neznam kako bi to drukčije prevela...
istina je da nemam dečka....al svaki dan čitam horoskop i piše da je nešto na pomolu...pa se nadam....
dečki- jesam vaša...uvijek vaša ....forumašica...:D
@cule švaler = galeb , kužiš
...a kad će biti zaključeno,tj. kad će se točno znat rezultati...
onda kada ja budem imao najvise glasova (znaci nikada, ali u nadi je spas)
...da mi je sam znat ko je glasao za mene...
za mene je cule, znači to je 1. a tko su ostala 2?
glavno da me vjeko ismijava, a imam više glasova od njega...hihi:D
Bog ljudi kao sto i sami vidite -novi sam!Jucer sam se tek registrirao,ali pratim forum već duže vremena.Svoj glas dajem sezamu jer su mi njegovi postovi pomogli da proširim mogućnosti svog t610- posebno oni vezani za upgrade softwera!
....bok Watsone,svaka čast,samo nastavi koristiti forum....
sve vise juznjaka:)
kako to da nemamo nikoga iz DUBROVNIKA??
Ok, Watsone, ako jos sto trebas tu sam i nemoj nestati s foruma! :)
drago mi je ja sam andrea....dobrodošao!!:cool:= Citat =:
Poslao: watson
Bog ljudi kao sto i sami vidite -novi sam!Jucer sam se tek registrirao,ali pratim forum već duže vremena.Svoj glas dajem sezamu jer su mi njegovi postovi pomogli da proširim mogućnosti svog t610- posebno oni vezani za upgrade softwera!
Hvala ljudi!
...osjećam li to ljubomoru kod Andree pošto još nitko nije "oprao" novog člana... ;D
Budi na zdrav, čio i pri novcu da se možeš spajati na net i posjećivati ovaj forum...
Zdrao!
dmitrovski nemoj kenjat....novi član je dobar, a ja kad sam došla nisam bila dobra i zaslužila sam po guzici= Citat =:
Poslao: dmi
...osjećam li to ljubomoru kod Andree pošto još nitko nije "oprao" novog člana... ;D
Budi na zdrav, čio i pri novcu da se možeš spajati na net i posjećivati ovaj forum...
...znaći greška je u novom članu... :D
nije,nije....nemoj dok je dobar tražit vraga
btw dobar ti je glas preko telefona...pa nisi ti tak ni star...hehe:D
...to ti je zbog sirovih jaja... :D
puno vas mi je stvarno simpa...evo analize vas par...
coma zbog cucka...:D
nered i jos neki koji su mi pomogli oko mobyja...super!thnx!
gog...ok tip koliko mogu primjetiti! :)
tomo...uuuu fotogenican...i njegov cucak!:D
sezam...ok isto...bas se i neznamo naj!:)
andrea...nemislim nis posebno osim da je muzika sux!:)
zapan...e bila je tu dvojba oko toga dali njemu glas ili...
whiteboyu...pa sam glasic dala wb jer neznam...:D vise citam njegove postove i koliko toliko se slazem s nekim njegovim misljenjima!:D
eto koga god nisam znajte da mislim da ste okkkk!:D :D
ja sam na listi simpatikusa jer....ne misliš ništ posebno i jer misliš da vrsta muzike koju ja volim ( govorimo o narodnoj-again) sux...?
hm...mislim da si mene zabunom stavila na ovu listu sretnika....:cool:
Eminem, šta se izvlačiš, priznaj da si sam glasao za sebe!= Citat =:
Poslao: Eminem
...da mi je sam znat ko je glasao za mene...
:D :D :D :D :D :D
ma to je opcenito lista ljudi koje najvise citam...pa sam ih se i najprije sjetila...= Citat =:
Poslao: andrea
ja sam na listi simpatikusa jer....ne misliš ništ posebno i jer misliš da vrsta muzike koju ja volim ( govorimo o narodnoj-again) sux...?
hm...mislim da si mene zabunom stavila na ovu listu sretnika....:cool:
ne samo zbog narodnjaka nego uopce neznam kaj da mislim o tebi...ono malo mi se cinis ok pa malo ne...kuzis?:cool:
ne zamaraj se uopce...a znas kaj onaj cucak tvoj mi se svidio!!
mozda si zato na listi!!hehe:D :D ;) ;) ;) ;D
Sad svi željno očekujemo "hate list" :)
...tak je ,ajde cure pišite......:)
to bi već bila prava stvar ajde moderatore ko li napravi temu sa anketon najgori forumaš godine