kaj mislite, odugovlacili su toliko sa izlaskom na trziste da je po meni taj model vec skoro zastario, sx2 ce izaci skoro!
Printable View
kaj mislite, odugovlacili su toliko sa izlaskom na trziste da je po meni taj model vec skoro zastario, sx2 ce izaci skoro!
slažem se
bilo je takvih mobova puno koji su kasnili sa isporukom i svi su vec bili zastarjeli kada su dosli
Mozda je zastario ali ga kupujem cim ga vidim u oglasniku (ili trgovini)
... :lol: ...a ja za dve godine...
Zastario!? Al smo razmaženi. Većina ljudi je još na razgovoru i porukama, a nekima je SX1 zastario, ma da nebi.
Bas, pa ima stvarno sve i mislim da ce se dugo drzati.
fora je kaj ce se drzati pol godine do predstavljanja sx dvojke
Tko kaze to za SX2 ?
Nisam baš siguran da će izbaciti tako brzo nasljednika...
I nebi rekao da je zastario, nikako, mislim da je to odlična mašina koja fakat ima sve potrebno i puno više.
A što se tiče nasljednika, evo bio je najavljen i S65 sa 65000 boja, kamerom od 1.3 Mpiksela, pa je po zadnjim informacijama odgođen za tko zna kad...
Nikako nije greška kupiti SX1 sa strahom da je zastario...
Ma nee....
Zastariti neće ali se mogu dobro zamisliti da bi nakon kratkog vremena se i neki modernizirani SX model pojavio.
A čuj ako tako gledaš, onda nikad nebi kupio novi model jer čekaš da izbace bolji model. Uvijek će dolaziti bolji modeli i to sve brže i brže, tako da to nema smisla. A mislim da i neće tako brzo izaći model koji će totalno zasijeniti SX1, možda će biti bolji u nekom segmentu, ali nezanatno da bi rekli kako je sx1 pregažen...
ko p800 i p900
p 900 ne bi ubrojio u tu ekipu...
..."wb",zašto ne...
govorim kako je odma nakon p800 dosao p900, a kaj nije p800 isto bio odugovlacen
A kaj je sa 6600?
...a čiji je on nasljednik... :confused: ...
7650
pa 6600 je izaso na trziste odma i nisu odugovlacili pola godine ko sa sx1
6600 će ipak više udjela pokupiti pa SX-u neće niš ostat
zato jer taj telefon nije kasnio.= Citat =:
Poslao: Eminem
..."wb",zašto ne...
Osobno mislim da ce puno ovisiti o tome da li ce eksperiment sa tipkovnicom uspjeti ili ne! Ako ovaj mob ne sluzi za poruke, nego kao multimedijalna igracka, onda OK, ali najvaznije je sto ce reci trziste. A tu bi moglo biti svega!!!
vidio sam danas sx1 u ducanu. onom na zrinjevcu. košta 5800 kn
Odlicno!!!
Ajde ljudi kada vec zivite u Zagrebu odite se malo igrati s njim i nama seljacima recite kakav je.
to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se :) )
Ufff, jedva čekam da ga se dohvatim ;)
I ja :D
= Citat =:
Poslao: 3aTmr
to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se :) )
Ufff, jedva čekam da ga se dohvatim ;)
da , to je technomedia. Malo je preskup, al za par mjeseci će mu ziher cijena past na manje od 5000kn. Budem jedan dan dosao u taj ducan i malo pogkledao taj mob.
...morat ću i ja zaletit u dućan kad stigne...
5800 kn skoro nisan infarkt dobia
ja san se nada da će mu cijena bit oko 4500kn
krivo si se nadao!
Techno media uvijek prva ima Siemense, bez HR menija itd. čisti šverckomerc, i onda nabiju cijenu. Poslije je svaki mobitel koji se kod njih pojavi jeftiniji u drugim dućanima.
tocno tako!
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
pa recimo, npr, sl55 je bio skoro 1500 kn jeftiniji u drugim dučanima nago u technomedia-i.
Ma siguran sam 100% da će razlika u cijeni biti i za sx1 NAJMANJE 500 kn, ako ne i više...
cule izdajnik
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
..."cule" izdajnik... :angry:
ma više mi je pun ***** čekanja a i još neznan kolika će bit jebena cijena a ovo šta ću napravit je ja mislin i razumnije
ps ovo "Cule" je tribalo bit Čule samo nisan zna oće prihvatit naša slova
Pametno!= Citat =:
Poslao: Cule_ST
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
Tako i ja razmišljam. Jedino što već imam t610.
iman ga sad i ja kupljen jutros
Sta si uradio sa S55?
Evo ako je netko jako zagiraj za SX1 ovjde se može nabaviti
http://www.expansys.com/product.asp?code=SX1
s55 san da teti kojoj je m35i počea uskraćivat poslušnost :-)
on nikada nece zastariti kao ni sl45 koji je jos uvijek vrlo popularan, naravno izaci ce mobovi sa vise opcija i sl ali nakon sx1 trebaju napraviti mob sa tockovima ili krilima pa da netko kaze za nj da je bezveze............
zaboravljas da nema nasljednika sl45ice, a sx2 ce doci skoro
oni tvrde da je sx1 nasljednik sl45i, mada sx spada u smartphone. Onda znate kako je SL45i močan :)
nema nasljednika sl45ice, nasljednik mora biti obican mobitel, koji je jako mali (kao sto je i sl45 bio kad se pojavio) i sa puno funkcija! tako da oni SERU
nije SX1 zastario nego izlazi prekasno i nema nikakve revolucionarne stvari u sebi. U Siemensu su imali proble s prilagođavanje hardvera i S60 pa im stroj nije radio kako spada i navodno postoji bojazan da će se i na nekim prodajnim primjercima to dešavati.
P900 se nemože nikako mjeriti s SXom jer je totalno drugačiji koncept telefona odnosno on je pravi Smartphone. Bilo bi ok kad bi za Nokije i SXa napravili tipkovnice ko na Sendu X(po mogučnosti bežične) da se može koristiti word, onda bi do izražaja došla ne zamječena Smartphone koncepcija.
Bežična (bluetooth) tipkovnica bi bila mrak. Možda netko napravi nešto takvo. Sigurno bi se prodavalo
ma preklopni smartphone je po meni najbolja stvar
pa koliko znam jedino postoji nokija serija 9xxx koja je pravi smartphone, odnosno možeš pisati bez problema. za druge ne znam.
ma ne takav preklopnjak, nego onaj koji je samsung napravio, pravi smartphone u 90mm visine! da moze imati eleganciju normalnog telefona
koji je to samsungov
neznam tocno bio je u mobilu prije par mjeseci
mislim da bi ipak bezicna tipkkovnica bila bolji izbor... Tako kad ti ne treba, ne treba ti i ne moraš rasklapati mob da nekog nazvao... Ma dobro, ja ne volim preklopne mobitela, pa mozda zato :)