E ovako frend mi kupio c62 za 130 ojra.Ima i kabal al nema softwera.Trazili smo na sezamovoj stranici al nismo nasli nista,znatel mozda gdje bi mogli nac koji programcic?
Printable View
E ovako frend mi kupio c62 za 130 ojra.Ima i kabal al nema softwera.Trazili smo na sezamovoj stranici al nismo nasli nista,znatel mozda gdje bi mogli nac koji programcic?
Pa mislim da bi trebalo radit i sa Data exchange softwareom za ove prijašnje modele, recimo za C60... Ste probali s tim?
trebalo bi raditi sa Siemens Data Suite
a di ga je kupio, kaj je vec doso u prodaju??
nismo nis pokusavali trazimo nesto konkretno za c62 da ne fulamo sad skidanjem softa za druge mobove
kupljen je na crno.
Ima bolji ekran od m55-ice,tipke nisu nesto one kromirane linije na tastaturi zbunjuju,mislim da nema Javu,diktafon 30 sec,GPRS...
kolko ja znam sds radi sa c62, to je ova najnovija verzija!
a kakav je ekran prema drugim mobovima
Ima rezoluciju 128x128 i 4096 boja, to ima i većina mobova, nebi trebao bit lošiji nego ostali...
Na siemensovoj stranici nema ništa za njega, pokušajte s najnovijom verzijom sds, moralo bi radit. Ako ne radi, čekajte da izađe za njega
Nisam imao još prilike raditi sa c62, ali mora raditi i sa starijim verzijama dts-a. ja sam sa mojim dts-om koji sam dobio sa sl45, sasvim pristojno otvorio MC60. Dakle, moralo bi raditi, ali opet...
Čekaj malo, što nisi nedavno skidao već za M55 dts? Probaj sa tim istim.
U biti novije verzije samo donose drukčije načine spajanja sa mobitelom, tipa irda, bt i sl.
ekran ima manje pixele nego na m55 tako da su slike bolje.Koja je najnovija verzija Siemens Data Suite ?
zadnja verzija data exch. softa je mislim 3.0.0
Ima manje piksele, zato jer ima više pixela... Normalno da su na većoj rezoluciji slike bolje... M55 ima 8080, a c62 16384 px, znači duplo više
evo sljaka je stavia na svoj site des pa skini taj: http://onyx.globalnet.hr/~amarakov/D...20Software.rar
skino
e sad probaj s tim. Mislim da će ti to raditi sa kebelom bez problema ;)
A da li c62 ima isti sistemski priključak kao x55 serija?
ima isti prikljucak,al nikako ne ide sa data exchangeom ne moze da telefona prepozna,Kad instaliram Data Exchange pita me na koji port cu ga prikljucit je idem com2 jer mi v200 zauzima com1 i onda se stvori ikonica Mobile i kad kliknem na nju on mi kaze da ne moze da nadje prikljucan Siemens telefon,pomozte zapelo je?sta dalje ima li neki drugi softwere koji bi mogo radit???????????
Jel treba pritiskat tipku za gasenje dok se prikljucuje i treba li mob biti ugasen ili upaljen?
...mora bit upaljen...pa jesi spojio mob pa onda probo pokrenut Exchange...
evo promijenio sam port sad je com 1 i ne ide
jasam= Citat =:
Poslao: Eminem
...mora bit upaljen...pa jesi spojio mob pa onda probo pokrenut Exchange...
...pa ja sad skino,instaliro na COM1 i od prve proradilo...al na M55...
Win 98 i win xp nece ni na jednom
mozda Data excxange ne radi s C62 mozda radi samo do serije x55
...radi i na seriji x60...radi sa bratovim C60 i nema problema...i da,imam XP...
Joj kad ce 3atmr i sljaka doc mozda oni nes znaju
Možda C62 jednostavno nema pristup flex memoriji. Teško mi je reći jer nisam radio s njim još, ali je moguće...
Možda da probaš posuditi od nekog neki drugi siemens pa da vidiš radi li ti soft.
A postoji još i mogučnost da stvarno ne prepoznaje C62 (ali sumnjam)
Evo probo sam prikljucit 2 M55 ali ni jednog ne moze prepoznat Data exchange v222_1
...pa imaš na www.siemens-java.com verziju 2.6.2...sigurno će radit...
...link za download: http://www.my-siemens.com/com.aperto...ware_2.6.2.exe ...
evo me skidam pa cu probat i vidjet cemo
eto vidiš, onda je ipak neka greška u software-u. Najbolje je da skineš na siemensovj stranici pa nečeš imati problema s tim...
...i...jesi uspio...
Skini si Siemens Data Suite i odi na options i kazes mu da sam skenira na kojem je portu mob. i onda mora radit!
Tak je mene zajebavalo i stisnuo sam na auto find i sad sve sljaka bez greske. Napominjem da mi je isto na COM2.
evo danas dolaze frendovi pa cemo vidit sa D.E. 2.6.2,ak to ne upali siemens data suite
siemens data suite ti je ista stvar, samo što još u paketu dolaze neke stvari... Ma mora raditi. Aj vidi pa javi!
...ak ne bude radilo,onda je problem sa kabelom il kompom...i,šta je novo...
Imaš kod mene na stranici SX35cz. Ako taj program ne prepozna C62 onda nije nešto u redu s kablom.
mislim da je on i skinia sa tvoje stranice (ja sam mu dao link), pa kaže da ne radi??
Skino sam Data Ex.. 2.6.2 i opet ne radi sad skidam Siemens data suite_v10476 od c60 evo doslo je do 64% pa cemo vidit ak ovo ne radi zapalicu kablo.Nosio sam kablo prodavacu i on kaze da radi normalno
...onda imaš ozbiljnih problema...kupuj novi kabel,jer ne vjerujem da će ti radit i sa Data Suitom...
dugujem jedan explain
spijili smo sa Data suitom c62.Program ga je prepozno kao S55.Ali tu prica pocinje frend ga ima 1 mjesec i napunimo mi njega i on se ugasi sam od sebe i nemre se vise upalit.Odemo kod prodavca i on ga nije znao popravit i da mu novi c62 koji takodje posle 2 dana koristenja "umire" isto ko i prethodnik,i frend popiydi i ode i uyme 3510i.
to nema veze sto ga prepozna kao s55.
meni sl45 prepozna kao s55 i sve radi normalno...
nema veze prebacivanje je radilo bez broblema