evo ponuda:
srebrno crna boja, ide na sve kartice, 2 color displaya + 64mb za 650kn.
jel taj mal bolji od obicnog v360 koliko sam skuzio...
Printable View
evo ponuda:
srebrno crna boja, ide na sve kartice, 2 color displaya + 64mb za 650kn.
jel taj mal bolji od obicnog v360 koliko sam skuzio...
Ma nije ništa bolji,nemoj ga kupiti,to je previše novaca za taj telefon. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
to je samo softwer od vodafona . koliko sam skužio . zato je na kraju 360v= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
Da,dobro si skužio ono v na kraju je vodafone,ali lako se stavi drugi soft. Nije problem u soft_u,nego lik previše traži.= Citat =:
Izvorno postao Skener
znan da je puno dat toliko za taj mob. ali pitao je jeli ima razlike :thumbup:
ma znao sam da je od vodafona, zbog tog sranja ai jedino ga valjda u hr imam pod tim nazivom, nigdje drugdje ga nema, znaci kazete skupo... ja bas mislio da bi mi to bio dobar izbor za te pare... i znam samo da taj ima 2 displaya u boji dok v360 ima samo 1.
sam je mal bed sto nisam vise nikog naso ko ga prodaje po manjoj cijeni. tj ima v360 za 400kn, al ne znam jel onm ima mp3 i jel prosiriv sa karticama. kupio bih cak e770 za 900kn sam vidio (samsung) al mi mal puno dat.
zanimalo me jos jel dobar. meni se cini ok a sad (kolko para imam dobar je :))
Kolega moj, V360 i V360v su ti dva ista telefona,oba imaju dva display_a! Samo kod V360v ono drugo v ti znači da je vodafone branded.! Običan V360 ti samo nema od vodafone_a software i zato nije v360v,i također je proširiv sa microSD karticama i podržava mp3 format.= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
ajd hvala sto pokusavate dotulit magarcu poput mene prestat cu vas gnjavit. ja sam pito jednu stvar al dobro niste skuzili i ok... bolje da idete spavat nego da gledate sta budale poput mene pisu.= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Pozdrav
Ma nisi budala,ja sam ti objasnio kako sam najbolje znao,neznam kako drugačije da ti to objasnim. Šta tebe još zanima pa si tako razočaran odgovorom??= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
samo sam pito jel ima 2 displaya u boji ili 1, ja sam co da ima 2? nist vise, i dali je taj mob dobar ili mislite da je neki fuš.= Citat =:
stvar je u tome sto imam oko 700-800kn i ne zelim dat vise za mob, ali zelim kupit doabr mob (na burzi itd) jel za te novce u trg mogu kupit neki fuš ko moj siemens. kupoio sam taj siemens i zaj... sam se na kvadrat zato sad zelim znat i zelim kupit najbolje sto mogu do tih para koje imam. pa makar bio i polovan,
Ako nije prodan kupui si ovo,ja ga sada imam i mobitel je super LINK
znam da je dobar... sad cu pogledat mal vise...= Citat =:
Ma nema problema,ali nemoj se samo zajebati,za te novce možeš uzrti super polovan mobitel.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
MARIN je prodao v3x black za samo 1000 kuna! mislim, stvarno se isplati sakupiti lovu i uzeti tako nešto... ja sam od njega uzeo v3x orange (narančasta) sa 128 mb-a interne memorije (obična je 64) i jako sam zadovoljan mobitelom!
problem je sto ja sad imam samo 100€ i jos n est sitno a danas si jos moram kupit bon tak da nist ni od tog sitno...
mislim da ti se ne isplati uzimat v360v pogotovo za te pare.ako hoćeš motorolu za nekih 100-200kn više možeš kupit v3i , a ako ti ne treba motorola kupi SE k750i za taj novac kojeg imaš
pa ako ti ne smeta vodafoneov soft,mislim da bi mogao čovjeku spustit na kakvih 500 i to bi onda bila dobra ponuda. Btw vanjski display je monokromatski i na V360 i na V360v. Dosta ekipe ga ima i nitko se nije tužio na njega. Plus mu je dosta glasan zvučnik. Al kao što reče,za par stotina kuna više možeš dobiti V3i,koji je malo više šminkica od ovog,makar su tehnički tu negdje
k750 se moze nac za 100eura a od v360 je bolji 4 puta 1.kamera
2.display
3.nije preklopni
4.odlican zvuk
Toatlno neusporedivo jer je k750 dve klase bolji mob ali ako se covjeku ne svida...inace ja bi za tu lovu uzeo rabljeni d500...velim svatko ima neke svoje prioritete...glavno da je kupac zadovoljan dobivenim :thumbup:
v360 definitivno ne vrijedi 650kn (govorim o trzisnoj vrijednosti da se netko ne uvrijedi)...
Inace ovdje imas kompletni test v360 - http://www.mobile-review.com/review/...-v360-en.shtml , a kako su ti objasnili jedina razlika izmedu v360 i v360v je u tome sto je 360v namjenjen za vodafone operatere, te se kao takav prodavao kod nas u VIPu koji je vodafone partner.
kupuj!al odmah stavi drugi soft.!yato kaj je ovo sta su likovi u vodafonu napravili qr..!al perobaj malo spustiti cijenu
ak je ko nov i ima garanciju 12 mjeseco ovjerenu sa računom,ak radi samo na vip i dolazi sa svime u paketu spusti malo cjenu i kupi. ja bi na tvom mjestu malo trpio pa nekako probao skupiti još jedno 300kn i kupio bolji mob. da bi ti servis priznao garanciju nesmije imati oštečenja na mobu ni malo.mora se seriski broj podudarati sa onim na kutiji/jamstvenom listu(garanciji) mora softvare biti isti i to.... ako sam nešto zaboravio neka me ispravi i nadoda..
nadam se da sam pomogao. pozdrav :thumbup:
i jesi odlucio hoces kupiti ili ne?= Citat =:
Izvorno postao Šuco
Ne bih se složio s tobom jer po meni v360 ima puno bolji display i življe boje od k 750, a isto tako je i zvučnik provjereno bolji i jači od v360 u odnosu na k750.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
slažem se s tobom , po0gotovo s ovim u vezi zvučnika :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Nije istina,nema bolji display.= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Zvučnik je samo jači,a kvaliteta zvuka mi i nije baš nešta i odlaze zvučnici na njemu,znam iz osobnog iskustva. Uglavnom mobitel je trash i lik traži previše para. :closed: :closed: :closed:= Citat =:
Izvorno postao Igor99
gledaj najbolji frend ima k750i koji kad pojaca yvuk do kraja nije glasniji i krci dok na v360 nema krcenja!= Citat =:
Pa imam i ja sada K750i i ima puno kvalitetniji zvuk nego V360. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao d-nice
Dosta rasprave o ovome,neda mi se. :closed:
neynam yasto ima toliko tvrdoglavih...pogledaj koliko ljudi tvdi da moto ima bolji i kvalitetniji yvuk...= Citat =:
E pa meni nema,imao sam oba dva telefona. O ukusima se ne raspravlja! :closed:= Citat =:
Izvorno postao d-nice
Točno- al ja i dalje tvrdim da v360 ima bolji ekran od k750. Meni je taj k750 prenapuhan mobitel i spašava ga kamera isto kao i prethodnika k700:thumbup:= Citat =:
moraš priznat da ima jači zvuk :-/= Citat =:
I jači i kvalitetniji zvuk
kvalitete su tu negdje , ali jačina je na strani v360 .= Citat =:
Izvorno postao Igor99
slažem se, bratić mi ima k750, dok pojača do kraja počne mu krčit zvučnik, dok ja uživam u svojoj modanoj V360. Zvučnik na k75o je definitivno za K... na k750 na vanjskom zvučniku su izraženiji viši tonovi, dok na V360 prevladavaju srednji.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Ali je preko slušalica nešto kvalitetniji zvuk na k750, a ima i eqalizator.
Po meni K750 ima lošiji ekran od V360.
Uz to na K750 ekran nije dobro zadihtan i dolazi prašina između, dok na V360 nema takvih problema, bar ja nemam.
Svaki mobitel ima svojih prednosti i mana!
sve u svemu meni je v360 draži= Citat =:
Izvorno postao alex1
k750 je puno bolji o v360v, k750 ima 2 megapixela, ima više memorije u uređaju, ima bljeskalicu...
I meni je, volim preklopne mobitele. Jedino bi volio, da se slike i video mogu pregledavati preko cijelog ekrana.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
slike ti se mogu gledat preko cijelog ekrana , barem meni mogu (imam yuet 1.8) , a video se nažalost nemože gledati preko cijelog ekrana .= Citat =:
Izvorno postao alex1
istina da je k750i hardwerski bolji , ali v360 mi je definitivno bolji u softwerskom smislu , jer na v360 možeš mijenjat flash i flex , stavljat MP , ito sve to preko kompa , što hoću reći v360 možeš više modificirat preko kompa , što ga čini "zanimljivijim" mobitelom . to je samo moje mišljenje , za vas ne znam :dunno:= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
evo posto sam vidio dosta savađa i svega na ovom topicu bas mi je zabavno ovo citat.
sviđa mi se v360v (zbog boje i tak, its nice) ali mi se ne sviđa fakin vodafone software i ona tipka (nisam toliki fon haker da to znam maknit) pa mi onda ostaje da uzmem obicni v360 (koji mi je mal ruzan ali ok mob, ima sve ono sto trazim a najjfetiniji je, dobar je v3i ali koliko traze., ja tolik para nedam za nesto sto ce za godinu dana vrijedit nist i cemu non stop pada cijena.
SAMO BIH ZELIO V360 DA UZ SEBE ODMA IMA I NEKU SD KARTICU (sry na vikanju slucajno je) od najmanje 64 mb sto vise to bolje, dost mi je 256 8i previse, pa ak netko prodaje nek mi se jave. bez kartice nista.
Kad sam je ja kupio prije godinu dana u VIP-u dobio sam i card od 64mb uz nju...al sam si kupio od 512mb heh..a soft je veoma lako promijenit..samo flashas mob i eto ti ga...heh..:-D...tako da vodafone brzo nestane s lica motorole...:-D..i moto je cisto u redu..:-D:...= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
Imam v360v već skoro 4 mjeseca i moram reći da sam jako zadovoljna. Pred nekolio dana sam maknula (skoro) sve tragove Vodafonea (barem one vidljive) i sad radi nešto brže. Ekran je izvrstan, baterija dobra, zvuk solidan, jedina zamjerka je nešto slabija vibra, ali prije sam imala Samsung kod kojega se vibra doslovce *čula*, pa je ovo blagi šok. :)
Sve u svemu, za nekoga tko nema jaaaako velike mobilne potrebe i ne svršava nad glednjem filmića u full screenu na mobitelu, solidan mobitel. A i nije naodmet reći da je jako prilagodljiv, puno toga se da naštelati i isprogramirati, ako prošvrljaš po forumu, naravno. :thumbup:
da skuzio sam da se moze svasta isto svrljajuci zato mi je dobro., ali vec je prije pao odabir samo bih se prvo htio rijesit siemensa koji me dobro sluzio pa tek onda uzet moto. da mi oce netko dat 200kn za c65 odma bi kupio moto.
sutra ce jedan veliki misterij biti rijesen. bit ce dobro ako jos ghost face nađe sta . sviđa mi se sto ima sve sto ja zelim osim sto mi je osobno mal ruzan.