Napravio sam jednu scriptu za pretraživanje i uspoređivanje mobitela na stranici
http://www.tehnoblic.com/mobiteli
Pa bih molio par kritika, ideja, koji mobiteli fale itd. Par proizvođača još nije dodano ali radim na tome
Printable View
Napravio sam jednu scriptu za pretraživanje i uspoređivanje mobitela na stranici
http://www.tehnoblic.com/mobiteli
Pa bih molio par kritika, ideja, koji mobiteli fale itd. Par proizvođača još nije dodano ali radim na tome
super! ovako, stavio sam da trazim mp3, i izbacio mi je dva modela n-gage i 3300, trebas staviti sve smartphonove, jer svi oni mogu reproducirati mp3, i stavi sl45 i jos neke starije ali svejedno zanimljive modele
p.s. stavi opciju velicine i tezine i stavi opciju da ne trazi smartphonove
sad pregledavam pa cu ti govoriti greske i prjedloge
t68i ima irda
stavi opciju da se moze izabrati koliko boja ekrana oces
sl55 ima irda
Opciju težine i da ne traži smartphone mobitele ću još dodati ali ne znam kako da izvedem pociju za odabir veličine. To bi mi bilo pre komplicirano. Što se tiče irda potkrala se greška u scripti pa je prikazivala jel ima symbian umjesti irda. To sam ispravio.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
p.s. stavi opciju velicine i tezine i stavi opciju da ne trazi smartphonove
sad pregledavam pa cu ti govoriti greske i prjedloge
t68i ima irda
stavi opciju da se moze izabrati koliko boja ekrana oces
sl55 ima irda
Sređeno i dodan Siemens SL45i= Citat =:
super! ovako, stavio sam da trazim mp3, i izbacio mi je dva modela n-gage i 3300, trebas staviti sve smartphonove, jer svi oni mogu reproducirati mp3, i stavi sl45 i jos neke starije ali svejedno zanimljive modele
za velicinu bi mogao napisati npr veci od 105mm u jednu grupu ostali u drugu! jos ostaje ono da svi smartphonovi imaju mp3 i biranje kvalitete ekrana! ako trebas pomoc u prikupljanju informacija samo reci
Sredio sam i smartphonove. Ovo za ekran ću sutra tj. danas srediti. A dobro bi mi došla pomoć oko ovih ostalih modela Alcate, Panasonic, Sagem itd= Citat =:
za velicinu bi mogao napisati npr veci od 105mm u jednu grupu ostali u drugu! jos ostaje ono da svi smartphonovi imaju mp3 i biranje kvalitete ekrana! ako trebas pomoc u prikupljanju informacija samo reci
Dodao sam i opciju automatske konfiguracije VIPovih MMS, WAP i GPRS usluga
brale stavljam tvoju stranicu pod favorites!
budem malo pogledo kaj ti treba pa cu potrazit i napisati
p.s. stavljaj modele koji jos nisu u hr dosli (sx1npr)
evo sada sam malo pogledo
ovako dvije opcije obavezno dodaj!
1. kvaliteta ekrana npr "ne trazi mobove koji imaju ispod 65kboja"
2.stavi "ne pretrazuj mobove koji imaju kameru ispod 640*480"
Ovo prvo upravo radim ali ovo drugo će biti malo teže jel u bazi nemam podatak koja je rezolucija kamere= Citat =:
brale stavljam tvoju stranicu pod favorites!
budem malo pogledo kaj ti treba pa cu potrazit i napisati
p.s. stavljaj modele koji jos nisu u hr dosli (sx1npr)
evo sada sam malo pogledo
ovako dvije opcije obavezno dodaj!
1. kvaliteta ekrana npr "ne trazi mobove koji imaju ispod 65kboja"
2.stavi "ne pretrazuj mobove koji imaju kameru ispod 640*480"
reci za k0oje modele te zanima pa cu ti dati
dodaj jos:bateriju, diktafon,hr meni,glasovno biranje,polifoniju
jos bi bilo dobro dodati dali se na neki mobitel moze prikljuciti kamera
ovo sve pise u mobilu, tako da podaci nisu problem
Baterija, hr meni i polifonija postoje u bazi samo sam ih zaboravio dodati. Ne znam zašto. Sad ću malo preurediti podatke u bazi pa ću dodati rezolucije kamera. Dodao sam i odabir boja ekrana= Citat =:
reci za k0oje modele te zanima pa cu ti dati
dodaj jos:bateriju, diktafon,hr meni,glasovno biranje,polifoniju
jos bi bilo dobro dodati dali se na neki mobitel moze prikljuciti kamera
ovo sve pise u mobilu, tako da podaci nisu problem
pod ekran dodaj i "nije bitno"
Dodano. Dodao sam i traženje po rezoluciji kamere. Malo sam sredio i ono uspoređivanje pa pogledaj= Citat =:
pod ekran dodaj i "nije bitno"
i napravi da se ako napises 4096boja prikazuju i oni od 65k
mala ispravka V200 nema javu ni rezu kamere 640x480
mescini da V300 nema "Ekran: u boji, 4096 boja" nego 64k
7250 nema rezu max 640x480px nego 352x288
To će biti malo teže ali probat ću= Citat =:
i napravi da se ako napises 4096boja prikazuju i oni od 65k
Ispravljeno= Citat =:
mala ispravka V200 nema javu ni rezu kamere 640x480
Ispravljeno= Citat =:
mescini da V300 nema "Ekran: u boji, 4096 boja" nego 64k
Za tu Nokiu nisam uspio naći kolika je reza pa sam stavio 640x480= Citat =:
7250 nema rezu max 640x480px nego 352x288
v300 ima mp3 melodije
To se ne odnosi na mp3 melodije nego mp3 player= Citat =:
Poslao: jay
v300 ima mp3 melodije
Motorola c350 ima Javu
SonyEricsson t68i nema Javu i polifone melodije
V200 nema Javu grrrrr,nema vanjski displej u boji nego monokromatski,i reza kamere nije 640x480px nego 352x288
bilo bi dobro kad bi uveo pod karakteristike Tel. imenik
ni p400 nema max 640x480px nego ko v200
Nokia 7250i 640x480px nije nego 352x288
3300 ima IrDa
N-Gage radi na Symbian platformi
sve u svemu, dobra ideja i dobar početak. Siguran sam da češ uz pomoć i prijedloge forumaša dovesti stranicu na zavidnu razinu za uspoređivanje i potražnju mobitela po kriterijima.
@nimda, kaj se covjece ljiutis, stranica je u samom poetku, a ideja je jebena (tako nesto sam ja mislio naprviti u basicu prije par godina)
moje misljenje je da samo treba traziti greske i davati prijedloge!
@cyberphere jel nam mozes dati popis svih modela i funkcija, pa da ih mi ispravimo, biti ce lakse nego da ovako moras traziti model i onda ispravljati
Hocu i ja popis rado cu ga ispravit
@cyberphere klikni ovdje imas mnogo testova od novijih i starijih telefona pa iskoristi ovo :)
Sredio sam to ali nisam stavio novu bazu. V200 ima OLED. Pogledaj na stranicama europatrade-a= Citat =:
Poslao: nimda
V200 nema Javu grrrrr,nema vanjski displej u boji nego monokromatski,i reza kamere nije 640x480px nego 352x288
pa kaj se ne pretrazuje po unutarnjem displaju?
Pa normalno= Citat =:
pa kaj se ne pretrazuje po unutarnjem displaju?
ajde napravi da se mogu svi modeli zajedno vidjeti, ili nam daj neku tablicu, da je mozemo ispraviti
nema veze kako se pretrazuje pogledaj v200 pise a ima vanjski ekran od 256 boja
...trebao bi za modele koji podržavaju kameru kao dodatnu opremu napisat: *KAMERA: (kao dodatna oprema)*...
...koliko ja znam,novi modeli Nokie koriste Symbian OS...mislim na 3100,3200 (ona ima i CIF kameru),3300,5100,6220 (kamera nije max. 640x480,nego CIF ,max. 352x288 pix.),a sadrže OS Symbian 40...
Ne znam od kud ti ta informacija ali ja sam pogledao i ni jedan od navedenih nema symbian= Citat =:
Poslao: Eminem
...koliko ja znam,novi modeli Nokie koriste Symbian OS...mislim na 3100,3200 (ona ima i CIF kameru),3300,5100,6220 (kamera nije max. 640x480,nego CIF ,max. 352x288 pix.),a sadrže OS Symbian 40...
...modeli sa ekranima 128x128 pix.,color koriste Symbian 40,a modeli sa ekranom kao 3650,3660,6600,7650 Symbian 60...
Gdje to piše? Na nokijinim stranicama se to ne spominje= Citat =:
...modeli sa ekranima 128x128 pix.,color koriste Symbian 40,a modeli sa ekranom kao 3650,3660,6600,7650 Symbian 60...
Evo vam tablica pa mjenjajte šta ne valja.
Tablica
Zaboravio sam reći. Ako netko nešto promjeni neka to nekako označi ili nek mi kaže šta je promjenio
ne, ovi sa manjim ekranom koriste series 40, a ovi sa vecim serios 60 sto je ujedno i symbian= Citat =:
Tu ima puno posla.Ja bih rado pomogao ali mislim da bi bilo najbolje da nekoga zadužiš za određene proizvođače
Znam da ima puno posla. Ja sam poludio dok sam dodao sve ove modele sam