preporuka za Nokiu do 1500kn
Ekipa trebam savjet,
vec 3 godine sam ponosni vlasnik Nokije 7200, iako me odlicno sluzila, i najboljima dođe kraj. Naime, baterija je vec prilicno oslabila, nekad nece da primi SIM karticu i ima vrlo los prijem ako signal nije idealan pa ovih dana moram kupiti novi mobitel.
Ne zelim izdvajati preko 1500kn jer sam prosjecan korisnik, puno razgovora i pokoji SMS i to je uglavnom to. Od novog telefona trazim da ima dobru bateriju i tipkovnicu, da je pouzdan.
Pa eto ako mozete nesto preporucit...gledao sam u ovom cjenovnom rangu: 6230i, 6080, 6070..
Hvala unaprijed:thumbup:
Preporuka za Nokiu do 2500
Pozrav cijeloj ekipi foruma!
Molio bih vas i malu pomoć je me tu neke stvari zbunjuju. Naime, nokia N 70 je u T-mobile dućanu 2498 kuna samo uređaj koji je i dalje kodiran na t-mobile kartice(tako su mi rekli u njihovom glavnom dućanu u Rijeci).Dakle bilo kakvo dekodiranje prekida garanciju koja traje 2 godine,a uz to vidim da taj uređaj nije ni moguće dekodirati kod nas. Isti taj mob bi u vip-u trebao biti blizu 3 i nešto soma tako da mi nije jasno od kuda tolika tazlika? Tako da mislim da pada u vodu ova politika za do milju i pol. Ja bih ga isto volio kupiti,ali se predomišljam jer je već poprilično star i rekli su mi da ima dosta problema sa kamerom i da se maska ful lako ljušti.