a da ima POŠTENU kameru(640480 reza) i košta ispd 1700 kn i da nije siemens mc 60?
Printable View
a da ima POŠTENU kameru(640480 reza) i košta ispd 1700 kn i da nije siemens mc 60?
il da uzmem rabljenu nokiu 3650?
uzmi motorolu V300
Mozda t68i + MCA 25 i malo ustedis,ili Sagema my6...
...MC ti nema tu rezu,al nema veze...uzmi,hah,možda tu Nokiu,il čekaj nešto povoljnije...
eh emineme moj, slabo mi pratiš forum...:) sve MCA kamere imaju tu rezu, a kako izgledaju slike vidi ovdje: http://www.info-mob.com/meni.php?id1=6&id2=49&id3=1 ili ovdje:= Citat =:
Poslao: Eminem
...MC ti nema tu rezu,al nema veze...uzmi,hah,možda tu Nokiu,il čekaj nešto povoljnije...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2324
...e moj WB...pa zar nisi čitao pitanje koje je "morales" postavio...mislio sam na MC 60...a za SE-ove MCA kamere znam da imaju tu rezu... :beer: ...
ali zgledalo je kao da odgovaraš na nimdin post - zato imamo 'quote' da ne bi bilo zabune ;)
Uzmi siemens m55 ili s55 sa pripadajucom kamerom...
530 kamera je stvarno dobra, pogledaj eminemove slike kako su dobro ispale...
imaš jeftinih digitalnih fotića (možda rabljenih) ako ti treba prvenstveno radi slike. a ako te mob još služi zadrži ga. ja sad imam T610 i veličina slika mi ne predstavlja nikakav problem.
...evo,samo za WB-a da ne bi bilo zabune :beer: ...ubuduće ću tako radit...= Citat =:
Poslao: whiteboy
ali zgledalo je kao da odgovaraš na nimdin post - zato imamo 'quote' da ne bi bilo zabune ;)
:jump: Nemoj uzimati MC60 skripi,kamera losa.... Ako ne volis preklopne modele,a kamera ti nije vazna onda uzmi Samsung X100. Jer on ima 9MB memorije, 65.536 boja,40 tonske polifonije, Javu, TFT ekran,lijepih je dimenzija..... Ako ti je kamera vazna i volis preklopne modele Samsung E700.:jump: :jump: :jump:
= Citat =:
Poslao: MMM
:jump: Nemoj uzimati MC60 skripi,kamera losa.... Ako ne volis preklopne modele,a kamera ti nije vazna onda uzmi Samsung X100. Jer on ima 9MB memorije, 65.536 boja,40 tonske polifonije, Javu, TFT ekran,lijepih je dimenzija..... Ako ti je kamera vazna i volis preklopne modele Samsung E700.:jump: :jump: :jump:
daj meni nabavi 5 komada E700 po 1700 kn :)
imaš 10 godina a sve to znaš....? sumnjiv si...= Citat =:
pa dečko je skroz u pravu.
iskreno neznam dal je...ali svaka mu čast ako ima tako malo godina a tako puno znanja....
Andrea, i ja sam s 10 znao čitat i prepisivat... Sada je to još naprednije, postoji copy-past tehnika, he he :) ... Ma šalim se, klinac je valjda pravi moby freak...
pa bogami i nije jer se ti telefoni ne mogu nabaviti po gore traženoj cjeni.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa dečko je skroz u pravu.
:lol: eto znala sam!!!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
pa bogami i nije jer se ti telefoni ne mogu nabaviti po gore traženoj cjeni.
vjerojatno:rolleyes:= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Andrea, i ja sam s 10 znao čitat i prepisivat... Sada je to još naprednije, postoji copy-past tehnika, he he :) ... Ma šalim se, klinac je valjda pravi moby freak...
= Citat =:
Poslao: andrea
:lol: eto znala sam!!!
ovo je neka lokalna za.e.ancija u koju sam uletio ili???
ne kužim ništa
ja nisam vidio da je MMM negdje naveo cijenu.........
..."floorkilla",misle na cijenu koju je naveo "boss" još na početku,razumiš...da traži mob do 1700 kn...
čudo da ovo wb nije vidio!!! nemrem vjerovat da sam napisala vjerojatno a ne vjerovatno....:D= Citat =:
vjerojatno:rolleyes:
ma ni ne trebaš...mala zekica pekica.,..ništa bitno= Citat =:
ovo je neka lokalna za.e.ancija u koju sam uletio ili???
ne kužim ništa
ko kaže da nisam vidio... i ispravio...:rolleyes:= Citat =:
čudo da ovo wb nije vidio!!! nemrem vjerovat da sam napisala vjerojatno a ne vjerovatno....:D
daj ne kenjaj? kaj fakat jesi? nisi.....znam:rolleyes: :D
vid..vid...ti i ja u isto vrijeme na forumu...postat ćemo sumnjivi....rekla sam ti da ideš nakon mene:cool:
ovdje lud jebe zbunjenog
Imam skoro jedanaest, a mobitele volim, Citam Mobil i Moj moby, surfam po nasim i stranim site-ovima!= Citat =:
imaš 10 godina a sve to znaš....? sumnjiv si...
Na zalost, cijenu Samsunga E700 znam, ali sam predlozio bez obzira na cijenu! Za 1700 kuna bas i nisam nasao neki mobac. U oglasniku T610 oko 1700kn ali ima manju rezoluciju! Rezolucija 640x480 bas i nije cesta!!!! Najbolji odnos je kod M55+kamera - u oglasu oko 1200 do 1400 kuna.
A kaj se MC60 tice, mislio sam moliti Isuseka da mi to donese umjesto Samsung X100, ali kad sam ga probao u KingKrosu, odustao sam - i dalje 4096 boja, spori Siemens programi (animacije i java se ucitavaju par minuta), a tipke skripe tak da mislis da ces nesto strgat!
Siemens ST55 ima super ekran i odlicnu kameru a mogao bi se dobiti za oko 1800 kuna!! Probao sam ga osobno sa tatom u Pragu u 8. mjesecu i stvarno su slike odlicne!!!
MMM, znaš ti šta je par minuta?! Ni jedna java igra ili program se ne učitava više od minute, čak ni one najsloženije!
ST55 je najbolji izbor...
Znam, znam ali moras malo pretjerati! Stvarno traje dugo, na Samsungu je to zbilja par sekundi i razlika je velika izmedju X100 koji sad imam i M55 koji sad nemam!= Citat =:
MMM, znaš ti šta je par minuta?! Ni jedna java igra ili program se ne učitava više od minute, čak ni one najsloženije!
ST55 je najbolji izbor...
a ja sam mislio molit isuseka da mi donese ferraria.....
MMM za tvoju informaciju, ja sam E700 u oglasniku platio 400E
vjerujem da si dobar matematičar, pa ti neče biti teško preračunat to u kune :-)
čemu onda dobra kamera ako misliš uzimat ST55. pa nema on ekran VGA rezolucije. Ne kužim, još malo promisli što zapravo hočeš dobru kameru ili dobar mob. Što se mene tiće ST55 mi se nije uopće dopao svojim mogučnostima. MOžda bi bio OK mob da je izašao prije godinu dana.= Citat =:
Siemens ST55 ima super ekran i odlicnu kameru a mogao bi se dobiti za oko 1800 kuna!! Probao sam ga osobno sa tatom u Pragu u 8. mjesecu i stvarno su slike odlicne!!!
...ma ST55 je sranje...
Eminem, kako ti smiješ za jedan siemens rec da je sranje?! Makar bio i azijat... I da je sranje, on je SIEMENS I SAMIM TIM NIJE SRANJE! Što se tiče st55, uopće nije sranje i ima odličan ekran i odličnu kameru!
...nije čisti Siemens...a i ovako mi se ne sviđa...neću raspravljat o tome...svako ima svoj ukus...
po čemu si zaključio da mu je kamera odlična ???= Citat =:
ima odličan ekran i odličnu kameru!
nama razmaženima je siemens sranje...... ;)
Pa, našao sam jako puno podataka na netu da su slike odlične, svi stalno hvale kvalitetu fotografija, i vidio sam na netu par fotografija uslikanih sa st55, i stvarno su dobre.= Citat =:
po čemu si zaključio da mu je kamera odlična ???
a koja je svrha kamere VGA rezolucije na tom telefonu ?? samo me to zanima. kad nema nema takav ekran.
...ajd ih postaviš pa da vidimo...
@Eminem
http://www.club-siemens.net/review/st55/index2.shtml
@KaKaV NeReD
Kad se prebaci na kompac, slikica se moze pametno iskoristiti, cak napraviti mala fotka kod Badrova i slicnih ili sam odstampati
@All
Isprobao sam tak mob, samo kameru i ekran i mislim da su mu to najbolji dijelovi, odnosno najveci aduti! Velik i svjetao ekran, mozda mrvicu premalo kontrasta, ali ODLICNA kamera i izvrsne slikice u unutrasnjem i vanjskom prostoru!
na koju foru se prebacuju slike na komp ?= Citat =:
Poslao: dcepek
[B
@KaKaV NeReD
Kad se prebaci na kompac, slikica se moze pametno iskoristiti, cak napraviti mala fotka kod Badrova i slicnih ili sam odstampati
[/B]
očeš reč da se sa siemensa nemogu slike prebacit na komp?
ima sjeban konektor, do nedavnno se kabel nije mogao kupiti! sada kabela ima na trzistu, ali nema prikladnog sw-a! skuzio sam ja odma na sta nered cilja
Na stranicama club-siemens imaju wallpaperi za st55, i imaju slike slikane sa st55, koje su morale nekako dospjet na komp... Znači vjerojatno ima neki prikladan softwer i kabel, a ako ga nema još kod nas, sigurno će doć
ne nego je posalna slika mms-om ili emailom (neznam dal ga ima)
Citajte obavijest sa jednog foruma (28.10) - kabel i software dostupni! Naravno, ipak je to Siemens bez obzira tko mu je mama! I covjek cak kaze da nije skup!!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ne nego je posalna slika mms-om ili emailom (neznam dal ga ima)
28.10.2003 12:10
>Hallo Leute,
>
>ich darf euch die erfreuliche nachricht überbringen, dass ich gestern im T-D1 Geschäft ein Datenkabel und eine Software bestellen konnte! Seit Freitag ist es zu bestellen! Auch in dem Handyshop von T-D1 ist es zu bekommen! Ist wirklich nicht sehr teuer!
evo kaj radi na st55 "Samsung Easy GPRS"
:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
evo kaj radi na st55 "Samsung Easy GPRS"
Nije li Siemens malo pretjero s ovim modelima koji nisu njegovi prvo ST55,pa C62 koji je SE?
cl50 je isto takav! a zasto c62, kaj to nije origigi siemens?
otidi na google i ukucaj Siemens c62 ili jos bolje pitaj 3atmr-a on je uclanjen na strane forume gdje se o tome raspravljalo,cistokrvni SonyEricsson
...prema mojem M55 + IQP 530,to je :thumbdown :thumbdown: :thumbdown :thumbdown ...
da slike su baš nekak jadne, moj e700 je car
Evo, na www.solvens.com ima za kupit kabel za st55 po 93 kn