ovako...zanima me jel 2mb memorije dovoljno?
kaj mi stane u memoriju?koliko slika i igrica i tako tih sranja...
:-/ :D
thnx
Printable View
ovako...zanima me jel 2mb memorije dovoljno?
kaj mi stane u memoriju?koliko slika i igrica i tako tih sranja...
:-/ :D
thnx
Nije dovoljno.
Stane ti nekih 20 tvojih slika, 10 slika ubaćenih iz kompjutera da ti stoje kao desktop, nekoliko ringtonesa, 3-4 teme i jedno 10 (manjih kb-aža) igrica.
Nikako dovoljno (govorim iz osobnih iskustva) meni ne...
Ti procijeni... =) =))
a meni bi to bilo dosta bitno!:angry:
fuck pa koji cu si moby kupitiiiii!!
fuckfuck:rolleyes:
S tim se problemom ja suočavam svaku godinu :D
npr. Meni je i vise nego dovoljno.
Meni je, recimo, dovoljno. Ali ako zelis imat sve slicice na mobu popunit ces memoriju za tjedan dana.
OK mi je sto ti stane 50 poruka u Inbox i jos toliko u Outbox.
Slicice ces morat prebacivat na komp redovito.
Ja kad sam imo T610 sam mogo slikat max 4 novih slika.Ponekad i 6 a to mi je bilo čudo neviđeno :D
Gledaj samo da ima dodatak za memorijsku karticu i svi tvoji problemi su rijeseni...= Citat =:
Poslao: creative
a meni bi to bilo dosta bitno!:angry:
fuck pa koji cu si moby kupitiiiii!!
fuckfuck:rolleyes:
Već je kupila T610.Nadam se da joj ima dosta memorije
valjda ce mi bit ok!:) :) :)
e da vas pitam!
dal mogu primati izvjesca za poruke??:confused:
mozes! ali neznak kako se pali, uglavnom, T610 ima najjaci sitem izvjesca koji sam vidio do sada!
Javi ti da je poruka primljena, ali samo muzikicom, ne ostavlja i ne puni ti inbox glupim izvjescima!
to ti je tako vec godinama kod ericssona...
Na mom nije! Toliko love, a opet mi puni inbox!
Taj sistem je i kod Siemensa
kod siemensa nije makar nije kod modela serije X45
Ma nemoj?A kak to da na sl45 je?
sorry, mozda nisam upucen, ali koji to ericsson krca inbox sa izvjescima?= Citat =:
Poslao: -Um-
P.S. dali stvarno postoji ta memory kartica za t610 i ako da koliko bi mogla kostst i di se uopce stavi u mob? jer ja nisam primjetio neki utor ili slicno...
...kod Siemensa (55-ice) izvješće dođe u obliku poruke...
SRETAN BOŽIĆ svima= Citat =:
Poslao: -Um-
Kako ti puni inbox???
Na mojemu u outboxu svaki puta kada dostavi poruki pojavi se jedna kvačica na poruci tako da znam koja je stigla a koja ne.
Taj sistem definitivno nije kod siemensa!!! (Nakon 4 siemesa znam da nije!)
To mi se jako sviđa na t610!
Ho!Ho!Ho! Merry Chrismas everyone! :D :D
@Oryon zbilja nisam znao da je takav sistem na T610-ici iako sam je imao...Valjda nisam primjetio zato kaj tu opciju ne koristim.Kad se malo duže dopisuješ s nekim,dosadi.
@karaman: ma ne postoji nikakva kartica.Samim tim bi se cijena mobitela povisila i nebi bio baš tako popularan.Eh da su je ugradili s ovakvom cijenom...
Pa kada posaljem poruku sa izvjescem, vrati mi se izvjesce da je sms primljen i izvjesce je u obliku sms-a. Znaci svaki put imam sms vise ako trazim izvjesce.= Citat =:
Poslao: Oryon
SRETAN BOŽIĆ svima
Kako ti puni inbox???
Na mojemu u outboxu svaki puta kada dostavi poruki pojavi se jedna kvačica na poruci tako da znam koja je stigla a koja ne.
Taj sistem definitivno nije kod siemensa!!! (Nakon 4 siemesa znam da nije!)
To mi se jako sviđa na t610!
Ja bi htio da dobijem izvjesce, ali da mi ne bude u obliku sms-a, da ne ostaju u inboxu.
A ma.... Nebi sada ti znao reći kako to jer kod mene niti nema te opcije.
sta ti izvjesce trazis s onim usklicnikom na pocetku svake poruke ili ga ukljucis u opcijama sms?
ovo sta ti pricas ja sam zadnji put vidio na nokijama 3310 i slicno...
P900 nema mogucnost ukljucivanja izvjesca, tj. mozes ga traziti, ali za svaki sms posebno.
A isto je kao i kod nokije kada se izvjesce prima nazad. Ti je dobijes kao sms poruku i ona ti je u inboxu dok je ne izbrises.
Sjećam se da je tako bilo na starom t28