http://img462.imageshack.us/img462/2671/dsci2334hc9.jpg
http://www.hyundai-elektronika.com/HR/MP572V.asp
Meni se čini dosta povoljno za 2GB model i još imam jedan stari walkman na kazete koji će pomoć u 25% popusta.
Printable View
http://img462.imageshack.us/img462/2671/dsci2334hc9.jpg
http://www.hyundai-elektronika.com/HR/MP572V.asp
Meni se čini dosta povoljno za 2GB model i još imam jedan stari walkman na kazete koji će pomoć u 25% popusta.
cuj jako dobra akcija ali pripazi da ti nema 2.5mm plug,jel ako ti se strže orginal slusalice onda dok kupiš adapter i sluske ode cijeli vijek a glupo češ izgledati.Ali 2gb za 597 kn još k tome 25%popusta ako se donese stari :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
da koliko sam vidio na jednom hyundaju ima 2,5mm slot, ali ovdje piše 2x priključak za slušalice,moram priznat da to još nisam vidio nigdje.
DO koliko ovo traje, možda uzmem. Imam cilo groblje discmana, walkmana i nekoliko (nisu svi moji) mp3 playera, a jedan ne radi..
do 31.12. :spin:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
evo da vam ja prevedem: " U periodu od 21.12.2006 do 03.01. 2007...."
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Aha, nisam čitao ono gore:spin:
da baš sam to gledao... isplati li se uzeti, kakav je hyundai... i što ima dva priključka za slušalice?
= Citat =:
Izvorno postao gLemon
hyundai je po meni dobar.. A ona dva priključka ti je valjda da dvojica mogu slušati odjednom nešto.. Tako je moj frend ima na mp3 playeru.
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
da znam zašto su dva priključka:) , ali sam to očekivao na malo skupljem playeru.
ak netko kupi,nek javi dal vrijedi tu lovu?
neznam baš da je to kvalitetno... plastika koja će se samo rascvjetat sve mi se čini...
Dajte ljudi, za 500kn mp4 player i to sa 2GB memorije i vi tražite dlaku u jajetu... Još k tome i Hyundai :rolleyes:
Nije da serem po njemu, niti neznam kakav je ali zar stvarno očekujete da će raditi kao neki iPod i da mu se boja možda neće oguliti...
'nama nikad ništa neće biti dovoljno jeftino dok netko ne ponudi besplatno' ;)
(netko je to napisao za operatere..)
moj stari voli kupovati jeftina sranja... kupio je i hyundai cd-radio pa mu krepo...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
znate onu poslovicu... "nisam dovoljno bogat, da kupujem nekvalitetno!"
Zapravo poslovica ide "Nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" koliko ja znam...= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ja se uglavnom držim toga jer na kraju te jeftine stvari uvijek nekako ispadnu loše... Možda će radit, nekome možda čak i biti super, ali nikad neće biti ni blizu onih skupljih, sve ima svoju vrijednost... Po meni bolje dati malo više love za nešto kvalitetnije, a ne riskirati, ali whatever, ako nekome nije važno ionako imaš garanciju pa ako rikne-rikne tko ga šiša... Ja si osobno ne bi to uzimao jer mi vjerojatno samom kvalitetom ne bi odgovaralo ni izbliza i sigurno bi me naživciralo u prva dva tjedna...
A lijepo sam Vam rekao da ne gledate puno BigB.;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
kakve sad to veze ima?= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Kako nema takve izjave samo tamo smo mogli čuti!= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ali da nismo offTopic mogu reći da je ovaj hyundai od 2GB super ponuda.
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
baš me zanima koja je rezolucija tog ekrana
zašto? pa to je poznata japanska poslovica... to što je neko rekao u bb-u nije za mene glup ili štaveć...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
i mene zanima rezolucija... sumnjam da je velika... onda bi bio puno skuplji uređaj ako je kvalitetniji ekran...
Joj opet ti sa glupostima TO JE britanska poslovica kakva japanska jadan ne bio!!!:wall:= Citat =:
Izvorno postao Compov
A što se rezolucije tiče sigurno nije neka velika jer cijena nebi opravdavala svoju korisnost!
Ako je ekran veliki ne mora biti i rezolucija slike!:-/
jasno dečki,zato i kažem da se pitam kolika je ne očekujuči 320x240,a opet na tu diagonalu mala rezolucija ne izgleda baš ljepo.
Kupio sam ga i editirat ću ovaj post sa malim testom i fotografijama čim prije,ako ne večeras onda sutra.Upalio sam ga i ekran je fizički iste veličine a koliko mi oko može primjetit izgleda i pixela ima kao T630=128X160.A kućište je kao maska na BQS C81.
Puno više detalja uskoro.
hm... ja čuo da je japanska lol... uglavnom...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ako je 128x160 hebeš to :p
Pa i na samoj slici sa reklame se vidi da je rezolucija prilično slaba... Uostalom, za te novce dobro da i ima display u boji...
ima to kakav ulaz za nekakvu karticu??
nabacaš par spotova i ode tih 2 gige...
ne piše da ima, pa znači da nema :spin:= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Na takvom displayu sigurno nećeš gledati spotove... Ne smisla ih gledati... To da ih može reproducirati je manje-više šminka...
a nakon godinu dana ga uvijek možeš prodati u dijelovima ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eh a bash sam mislio da nabacam...mah onda mi uopće netreba taj mp4...bzvz...bolje si za te novce kupim gigu dvije karticu za mob...pa na smartmovie pa imam spotove...
Jeli ima zvučnik?
Meni je dosta 2 GB, jer bi vjerojatno bilo puno više mp3-a..
nerazumijem čemu takva pitanja, isto kao ono za slot za kartice?!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
nema zvučnik,dovoljno je pročitat specifikacije i bit dovoljno razuman da se pretpostavi da bi ga uvrstili u listu da postoji
Meni se ne čini dosta 25% manje.
Mislim da je to trik, popust nije velik a privukli su ljude jer misle da je to prava priilka jer daju nešto za nešto. Pucaju na ljudsku psihu
Jaoooo= Citat =:
Izvorno postao mortal
pa tko to ne kuži stvarno bi bio lakovjeran!
Naravno da je tu manipulacija sa ljudskom psihom koja je kao kod kupovnih
manija za božićne popuste spremna i sama da još više povjeruje u tobožnje
popuste a trgovci i zastupnici zadovoljno trljaju ruke jer su na kontejner
proizvoda zaradili čak tri.
Ima ga u hg-spotu za 498kn!
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=43
Pa normalno ljudi...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Kao jeftino, jeftino i dobijes uz sve to popust od 25 % i brijes da si u dobiti jer si dobro prosao a tamo banana... ustvari dodes na isto! :evil:
498kn je 1 gb u hg spotu,a uopče se ne radi o istim playerima ovo što u hg spotu prodaju je:= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
http://images.google.hr/images?q=tbn...big/mp560v.jpg
dok se u metrou prodaje:
http://www.nakupovanje.net/skin1/images/125x/MP572V.jpg
Imao sam ovog Metro Hyundaia jučer u rukama.. Ima puno više funkcija nego kaj sam si mogao zamisliti, čak i nekakav čitač pdf-a. Ovaj koji sam imao u ruci je bio od jednog gige, ekran je u boji, i nije loše kvalitete.. Mada ja osobno na tak malom ekranu ne bih nikad gledao spotove ili filmiće, može se.. Jedino kaj mi je ful bedasto je to kaj se VOL+ nalazi lijevo, a Vol-desno.. Bedasto je kad ga držiš u rcu, al ima logike ako ti visi oko vrata, pa visi na hero, e tad taj + postane gore, a - dole, što je logično...
hmm... ovo bi mogao svrstat u dvije vrste upotrebe:
1.
Ako ga primarno koristiš kao prijenosnu memoriju (kao usb stick) a sekundarno kao mp3/4 player onda se isplati uzet.
2.
Ako ga primarno koristiš kao mp3/4 player a sekundarno kao prijenosnu memoriju (kao usb stick) onda se ne isplati uzet.
bTW. cijena sa popustom po računici je 448 kn
to se uopće ne isplati uzet... to će krepat brzo ;D
Nažalost ništa od onih puno više detalja uskoro,ako koga uopće to zanima neka mi se javi na PM pa ću mu poslat fotografije i napisati iskustva.
Nakon većine odgovora u ovoj temi požalio sam što sam ju uopće otvarao jer:
počelo se raspravljati i o psihosranjima i ko zna čemu što uopće nema veze sa naslovom teme i... ma ne da mi se više o ovome.
Želim vam ugodne blagdane!
Bio sinoć u najnovijem Metro centru u Hrvatskoj. Onom u Osijeku. Ljubazna prodavačica pokazala mi je fammozni mp4 Hyundai koji po vanjštini i ne izgleda tako loše, ali na moje traženje da ga upali da vidim ekran i boje te ostale mogućnosti, dobio sam odgovor da: "Pa mi smo vam veleprodaja i palimo samo televizore za probu. Mp4 možte uključiti nakon plaćanja na pultu za reklamacije." A što ako kupim nešto za 450 kn i to mi se ne sviđa. Znači robu sam platio i ne mogu je vratiti?
Pozdrav forumu.
slušaj u Metro nikad bas nisu nista pokazivali osim tv,oni svu svoju robu drže zapakirano tako kad uzmeš recimo mp4 oni ti ga daju zapakirano i takvoga nosiš na pult da ti potvrde garanciju i tamo ga ti po prvi put otvaraš,ona ti ga samo može pokazat vanjski oblik,zato imaš internet pa pogledaš sve o njemu ako nešto nevalja vratiš ga u roku 7 dana i oni ti ga zamjene za istog tog nema tu prepucavanja na račun kao u malim trgovinama jer ga oni nemaju kome prodat kad ga otvore to je ipak veleprodaja ali opet ja sve od tehničke opreme koju sam kupio u metrou nisam vratio tj.reklamiro (mislim ima toga) ali sam do sad bio zadovoljan ak ništa drugo barem vidim da je sve zapakirano i da nitko nije diro,a ne kad dođem u neku manju trgovinu tehničkom robom= Citat =:
Izvorno postao Djuka
koja se čak i đudno zove pa kad ti ga onakvog kakvog ti je pokazo i upalio (recimo mp4) stavi natrag u kutiju i proda ti ga pa ja bi prvi odusto od toga (bez obzira što se tu može "ajde mi ga zamjeni i daj mi nešto drugo") ali meni je bolje kad je ljepo zapakiran i točka.
ja ga danas mozda uzmem klinki. Pogledat cu ga tamo i ako ne valja vracam ga.
sasvim solidna stvarcica za ovo luvu. ( s time da sam ga dobio jos jeftinije ;D;D;D)
malo navikavanja po meniju i sluzit ce svrsi. Nisam jos otkrio kako se iskljucuje osvijetljenje ekrana i jeli uopce to moguce za vrijeme dok se reproducira glazba. Sasvim nepotrebno trosenje baterije. Iako u uputama postoji opcija za to u postavkama toga nijente.
Pozdrav svima!
Frend i ja smo si uzeli po jedan taj hyundai mp-572v i ima jedan problem (kod obojice). Prepoznaje samo 177 fileova pri reprodukciji, bilo da su audio, slike ili nesto drugo. Zasad slušam samo polovicu onoga što je na njemu.:) Nešto ne štima sa firmwareom jer kao USB stick funkcionira (datoteke su na broju i ispravne). Zapisivanje je oko 500kB/s što nije ništa čudno obzirom da je player.
Znači, kao stick je spor, kao player je nedovršen. :-/
Zvuk i izgled su ok, ali iPod i ekipa sa razlogom imaju cijenu.
P.S. Muka mi je više traženja firmware-a pa neka radi takav kakav je.
Pozdrav! Ja sam kupio Hyundai MP-572V. Šta je, tu je! Hebe me to što "vidi" samo 177 fileova! Možda bi problem bio riješen sa novim firmwareom!? probao sam ga tražit, ali još ništa! Ako je netko imao više sreće nek objavi link! Molim
Isti problem, trebalo bi malo pritisnuti ove kaj to uvoze da smisle neki novi firmware. Tu jos uvijek nema nista - www.hyundai-elektronika.com/HR/files.asp , a ni na slovenskim stranicama - www.trion-int.com/content.aspx?docid=167533.
Uvoznik za Hrvatsku:
Trion-H d.o.o.
Kolarova 7, Zagreb
tel: 01/2305665
fax: 01/2396950
Stiže nova akcija. Stvar se zove Pixatronics SA202A, cijena u maloprodaji 364,78, veleprodajna 299,00.
Reprodukcija mp3,mp4,wma,mpx,amv i mtv. Ugrađeni zvučnici, 1GB memorije, zaslon 1,5" CSTN u boji, radio, equalizer, punjiva baterija sa adapterom.
Sliku nažalost nisam našao nigdje na netu, a skener nemam.
Inače za one koji bi isprobavali, ne može, zato se i zove "cash and carry", plati i nosi pa se poslije žali:satan:
jel je 'ko kupio Pixatronics SA-202A 1GB? cijena je niska. jel ga uopce jos ima????
:afro:
pzdrv!
prije pet dana sam kupio HYUNDAI mp4 MP-572V i mogu reci da uredjaj OK ali imam jedno pitanje danas sam prvi put upalio uredjaj i skuzio da je u ekranu dlaka velicine cca. 2cm Šta mislite dali ce to proci na reklamaciji te dali cu dobiti drugi ili il ih mogu poljubiti u dupence? ako imam 'ko sa kakvim iskustvima sa reklamacijama bilo bi mi drago da napise koje slovo.
:dunno:
prije 5 dana sam u metro-u kupio hyundai mp4 MP-572V i danas sam uređaj prvi put upali i skuzio da mi je u ekranu DLAKA!! pa me zanima dali ko zna dali ce mi priznati jamstvo ili reklamaciju za novi uređaj??????
meni je otisho gumb sa strane na tom playeru i odmah su ga ishli zamijennit...
evo moje mišljenje o hyundaiu: za te novce dobar mpx player. mane su mu lošije slušalice i ne bas kvalitetna izrada. nakon kraceg vremena izmedju zastitnog stakla ui ekrana udje prasina. Sve u svemu zadovoljavajuce.......jos ih je ostalo par komada u sesvetama....
kupio sam ja na akciji u metrou player i zazalio, bio je vec jedno 6 puta na popravku, tak da izbjegavajte i metro i njihove akcije..
to ti se potrefilo da si naišo na player sa greškom,ja stalno kupujem kod njih svoje mp3 playere i nikad problema i nikad se nisam žalio
:goodpost:
HYUNDAI mp4 MP-572V eno gore mojih postova zadovoljan sam sta se tice mp4-a jedino ta prasina koja udje izmedju ekrana i zastite i prijam radia mu je losiji ali sta se tice svega ostalog. ja smatram da im je ovaj mp4 :thumbup:
ne isplati se uzimat jeftine playere, sony vam dodje 500-1000kn super zvuk, trajnost. pre god sam uzeo mp4player, uper izgleda, color display, radio snimanje, al djabe to ak to ne radi fino-platio ga 400kn. koji sam io naivcina!
.ebiga stari....