kad dobijem poruku zamrzne mi se!vertija softwera mi je 56,a kad ocu u imenik ili mp3 pise mi multimedia card is initialed?sta je to?ko zna?fala
Printable View
kad dobijem poruku zamrzne mi se!vertija softwera mi je 56,a kad ocu u imenik ili mp3 pise mi multimedia card is initialed?sta je to?ko zna?fala
e da i sta znaci ono sl45 lag?ima neka verzija 84!al sta znaci taj lag?fala
zamrzne li ti se kad dobiješ bilo koju poruku ili samo kad primiš "%English" poruku?
Nikad se nisam susreo sa tom porukom: MMC is initialed...
Jeli ti kartica ispravna? Da nije možda oštećena, pa da je ne može čitati...
Verzija 84 čega; ne kužim; misliš na verziju firmware-a ili?
Di si vidia to sl45 lag?
ma nemogu ni preko kabla otvorit mmc karticu a ujutro sam sluso mp3!na nekoj stranici!neznam tocno kojoj!verzija sofrwera mi je 56!i nemogu upalit mob kad mi je mmc kartica u mobu jer se smrzne!obicnu poruku nemogu primit sa karticom jer se smrzne!ena english fora je stara i niko ne salje vise
vjerojatno je problem sa karticom
to i ja mislim!!!al ujutro sam sluso mp3 i nije mi pao ni nista
probaj sa drugom karticom
čuj, stvarno je teško ovako znati. Po opisu, vjerojatno kartia uzrokuje probleme, ali možda i nije ona kriva...
Probaj ga malo staviti na morovanje, recimo do ujutro, pa onda probaj. Ponekad i to zna pomoći...
"multimedia card is initialed"
To se meni javilo kad sam imao nastimano da se mobitel gasi u odredeno vrijeme.. a bas u to odredeno vrijeme sam spremao u adressbook neki contact.
I tada mi se javilo to. Morao sam pricekati kojih par sati da mob dodje k sebi.
Ostavi ga upaljenog i nek stoji.. ne diraj nista i iznormalizirat ce se.
usput.. verzija 84 je verzija za SL42
............izvadi mmc i probaj ju malo kontekte pobrusiti po hlačama (trapericama)!!
Kod mene je to upalilo.....možda će i kod tebe!!!
Ajde..........SRETNO!!
a što se tiče gašenja kad ti stigne sms; ako se to i dalje nastavi kad se riješi ovo sa initialed, onda probaj sa ovim patch-om:
*** Prevent phone switching off on receiving SMS ***
Firmware : SL45v56
Author : mamaich
Release : September 14, 2003
This patch fixes phone sometimes switching off with (S)Exit code 55B0 when you
are typing something or play built-in games and the phone receives SMS at
that time.
2DCA7F: 30 00
ma ne ugasi se on nego smrzne:)sad cu probat stavit jer mi cijelu noc bila kartica izvadena
a i nemogu uc u imenik na kartici!koji bed!!!
probo sam opet isto!
stvarno bi tia reći nešto pametno da ti pomognem, ali neznam što bi moglo uzrokovati te probleme.
Jedino još da probaš sa nekom drugom karticom...
meni se gasi redovito svaki dan po jednom ili dva puta! inace sve super mogu reci o ovom mobu, samo sto je malo nepouzdan!
meni isto nista ne pada na pamet... probaj nazvati servis u heinzlovoj, i pitaj njih... a ako ga odnese ili posaljes, nista ne rade bez dopustenja, a salju ti ga nazad... :)
ali ga otvore (citaj strgaju kuciste)
ne kuzim, kak strgaju kuciste ako ga otvore?
@Vrag, jesi siguran da se skroz ugasi ili se samo ekran skroz ugasi? Nek te neko nazove u trenutku kad ti se to dogodi pa javi šta se zbilo. ;)
@komer
Probaj formatirat MMC.
@vrag
U 99% otvaranja SLa kuciste se strga.. jer se neda otvoriti normalno.
Tako meni rekli likovi dok sam htio zamjenit samo tipkovnicu.. pa rekli da moraju mijenjat i masku..
@ misko - dobra ideja, vidis nije mi to palo na pamet! javim vam...= Citat =:
Poslao: miško
@Vrag, jesi siguran da se skroz ugasi ili se samo ekran skroz ugasi? Nek te neko nazove u trenutku kad ti se to dogodi pa javi šta se zbilo. ;)
@ fabi - ok, ja cu ga odnijet, vjerojatno ga nece trebati otvoriti... svejedno mi je, pod garancijom je! ;)
ma moze se kuciste otvoriti i bez trganja, ali se to njima neda
To o trganju kućišta kod otvaranja je obična glupost. Postoje kliješta za otvaranje Siemensovih kućišta i moguće je bilo koji model otvarati svake dvije minute ako hoćete bez trganja i oštećenja kućišta.
Usput verzije koje počinju sa 8 rađene su za njemačko tržište i funkcijski se ne poklapaju uvijek sa verzijama koje se kod nas pojavljuju i nije ih pametno stavljati.
Istina je da postoje kliješta za otvaranje kučišta, ali meni je čovik u siemensa reka da ako hoću da mi zamijene ekran, da će morati i zamijeniti masku jer će se oštetiti prilikom otvaranja i onda mi se zamjena ekrana popela na preko 500 kn...
kak da formatiram mmc kad nemogu connectat mob sa kompom?i nemogu uopce uc u neki meni sta ima veze sa mmc??
MMC reader.
ja znam tipa kojem je otpo onaj prozor od IRDA i strgali su mu kuciste kada su mu lijepili prozor, kuciste su nazad zalijepili ali sjebano totalno
Ajme ljudi, tko vama servisira mobitele, ja te ne uzeo ni za šegrte.
siemens
da, siemens servis u heinzelovoj... od tuda ove informacije...
Službeni servisi, osim raspoloživosti rezervnim djelovima, rijetko kad mogu po vještini i znanju konkurirati onima koji to rade na "crno"
Slažem se...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Službeni servisi, osim raspoloživosti rezervnim djelovima, rijetko kad mogu po vještini i znanju konkurirati onima koji to rade na "crno"
... :thumbup: ...