Rasprava o mp3 / mp4 playerima
Ja osobno sam promjenio vise mp3 playera pa sad u zadnje vrijeme sam poceo koristiti mp4 player no u nedoumici sam jel neznam koji su bili bolji.Svi oni imaju skorom isti ili slican cilj a to je reprodukcija mp3ca bilo na mp3 playeru ili na mp4 no jedino je razlika u tome sto na mp4 mozes gledati video spotove.E bas tu mi je nedoumica ja sam stavio par videa gore na njega no to je sve ok,no kad sam malo bolje poceo gledati okolinu (putujem busom) vidio sam ekipu da vecinom ih samo koristi za slusanje mp3 bas niti jednog nisam vidio da sjedi i bulji u njega da gleda neki video spot pa me zanima vase misljenje o tome.Dali se uopce isplati kupovat takav mp4 player ako nikada ne budemo iskoristili njegove sve opcije (to je ko da kupiš mob za 4000kn ima sve a koristš samo poruke i pozive a da pola od funkcija nemas pojma cemu sluze (svjedok moj stari)kupuje mob za 2000kn a da pojma nema sta uopce ima na njemu (web and walk i ove ostale gluposti)znaci imali uopce smisla bacati novce recimo za ipod a nikad iskoristiti njegove mogucnosti ili kupiti obican mp3 player kojeg ces 100% maksimalno iskoristiti