Da cujem koje su... kaj je ok narucivat i to...
Ogranicit cu ponudu na max 35kn, da bude kao neki sljakerski gablec.
Razne pizze, cevape, anything ispod 35kn.
Printable View
Da cujem koje su... kaj je ok narucivat i to...
Ogranicit cu ponudu na max 35kn, da bude kao neki sljakerski gablec.
Razne pizze, cevape, anything ispod 35kn.
Ma ne znam ti ja.Ja ti naručujem iz "Mama Mia" koja je ti je u Ilici i u kod "Antonio" koja ti je također u ilici.Samo neznam jel imaju ćevape i to.Uglavnom samo raručujem pizze.A i ovisi gdje stanuješ.Bolje ti je nać neku blizu tebe pizzeriju pa će ti pizza biti toplija;D.:licklips: :rolleyes:
markus,dvojka,kapuciner :)
ne narucujem hranu iz restorana jer mama kuha a i ja volim kuhat, a pogotovo i pizze radit, tako da nema potrebe da bacim nov ce na nezdravu hranu izvana.
a ako slucajno narucim, zadnji put sam narucio cevape iz rubelja, a pizzu iz dvojke.
bistro bas na britancu i mystic na srednjacima
samo znam da su cevapi u rubelju jedni od gorih, jako su se pokvarili u zadnjih godinu dana
Pizzeria Amfora blizu Dubeca :thumbup: Krušna peć... :thumbup: :closed:
ja sam narucio negdje prije 2 mjeseca, cevape u somunu i bili su fenomenalni.= Citat =:
Izvorno postao zicozg
Ljudi dajmo i linkove i brojeve telefona, nemojmo se pravit Kinezi :thumbup:
Cevapi iz Marinera ( Precko ) su ludilo;D
Pizze iz DGa su zakon! :thumbup:
kod oma sportova
..........988 ;D= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Meni su najbolje redom:
Colonia na travnom
Suncokret-dugave
Big Blue-ravnice
Vilenjak-centar
I najjaci cevapi u NIKi-ju -Svetice-imaju dostavu 098 933 9348
Koliko su veliki kn?= Citat =:
Izvorno postao konan1
Najbolji cevapi su u Sarajevu na Bascarsiji i u Tuzli u sezamu,sto jest jest ;D
o cemu ti brijes?= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
ima i bolje vrlo blizu , samo malo sjevernije , pizzeria mihita , 291 55 55 , probaj pa javi :)= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Najbolje pizze su u pizzeriji Venera na kva3chu! Dostava je 2 kune ali dobiješ Zagrebačku kremšnitu!
Broj tel: 01/4664-175 :chef:
picerija kum je meni najbolja 20kn pica 40 jumbo besplatna dostava
Veliki su 25kn.= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Na poljanicama!Ta je isto Ok.= Citat =:
Izvorno postao Router
meni je dobra pizza iz pizzerije Fantazia na trešnjevci.........
i u pothodniku na glavnom kolodvoru isto.........
al i sam doma napravim ponekad.....:spin:
a čevapi definitivno Rubelj:thumbup:
e konan ja sam iz suncokreta jedamput kad sam naručio dobio izgriženu maslinu na pizzi , samo su je fino okrenuli prema dole da se ne vidi;D ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
kloni se te pizzerije;D
Neznam ali je meni suncokret pica jedna od jacih.= Citat =:
Izvorno postao mobman
Cevapi iz rubelja su mi bezveze jer to nisu pravi cevapi vec neke plocice.
Najjaci cevapi po meni su u NIKI-ju(svetice) i kod Srbina(ravnice).
Nemoj me j*bat da se zove "Kod Srbina" :spin:
ne zove se kod srbina...:) zove se joj kak se zove..nemrem se sjetit.. (ak je to taj na kojeg ja mislim) :D
cevapi mrak i janjetina na zaru :licklips:
haha kak to kod nas na forumu ide...pocne se s pizzom a zavsi s cevapima LOL..
Kum najeftiniji 20kn. i cist je ok. pizza.Pa i iz Calimera nije losa-tel.-2450650.
samo kaj ne vozi sva dostava po cijelom gradu pa gledaj da si blizu tog kvarta :)
ovi iz Kuma mi se nekad pojave za 5 min nekad za pola sata, nekad je pizza topla pola sata, nekad pola minute... ali sve u svemu ista je ak ne i bolja od konkurencije ta mjesana od 20kn
Zove se MZ ili MD ali popularnije kod srbina. ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
danas sam jela u mama mia, i nije nesto
:rolleyes:
cevapi i pljeskavice KOTAC u preckom mljac :licklips:
= Citat =:
Izvorno postao konan1
je mislim da je MZ .super mi tam :notooth:
uvijek sve puno
da, recimo da su kod srbina čevapi jedni od boljih. tu se onda može svrstat i čingač [radnička klasa odlazi u raj ;D]. no problem je što oni nemaju dostavu, a to se traži koliko mi je poznato (besplatna dostava). što se tiče brze hrane s dostavom ja bi izdvojio Coloniu kod Mamutica, al ona opet ispada iz ove kategorije zbog cijena, jer su sve pizze oko 38-40 kn. Najgoru pizzeriju u Zg, bar koliko sam ja imao iskustva s njima je Asterix u Utrinama, i ako želiš doživjet dan nakon, nemoj nikad ništa pojest iz nje, pogotovo pizzu. Još bi izdvojio Šport, meni definitivno najbolji, nešto malo manji čevapi nego iz Čingača, koje sam pojeo u Zagrebu. Al opet ista stvar, nemaju dostavu, al imaju "za van". Što se tiče kvalitetne pizze također bi izdvojio Staru Savu i Maslinu na Cvjetnom, odlična pizza iz krušne, a ne el. peči. dostave nema. Kum i ona pizzerija na jarunu što je malena navela su možda jedne od najboljih pizzerija koje dostavljaju, s obzirom na cijenu i kvalitetu, bar iz kvartova Novi Zagreb, Jarun, Srednjaci, Knežija, di sam prije živio. Al ne znam koliko oni pokrivaju s dostavom, sumnjam da im se da vozit u recimo Maksimir. ako ti nije preko potrebna dostava, bolje otiči i sjest u neke od navedenih trovača hranom :)
Meni se Sport u Utrinama zgadio kad mi je jednom donjeo premasnu i hladnu lepinju.Skoro sam se zrigao.Od tada više ne idem tamo.:-/
mazalice kod srbina....najjaca klopa
ma tomato own!!!!!!!!:spin:
Pecenjarnica spansko prostorija 2 sa 2 a cevapi najbolji koje sam probao...
Jeo sam cevape u maximiru, na tresnjevci, u centru,u dubravi ....al spansko prestrasno velika 20kn i tako su fini:three:
neznam sta im rade i ak ima mjesta sjednes se i pivicu koja je normalnih 10kn i ko bog;D
Ćevapi kod Šarića na tržnici Špansko su mrak.:thumbup: :thumbup: :thumbup: Bolje dugo nisam jela. Toliko su mi dobri da sada samo kod njih naručujem. Rubelj je prošlost!
A i u Marineru (Prečko) nisu loši ali malo su mi čudni. Vjerovatno su to "pravi" bosanski ćevapi, pa se treba naviknuti. A porcija je tako velika da nema šanse da je pojedem (mislim na velike ćevape).;D
OK ljudi moze se i o cevapima i ostaloj hrani, ali govorimo o dostavi i hrani under 35kn te bi bilo pozeljno dati i br telefona...
Nisam otvorio ovo iz dosade, fakat me zanima... inace hvala na odgovorima u svakom slucaju.
Ako si cesto u Maksimiru i okolici preporucam kebap kod Mamuta (100 metara dalje od McDonaldsa prema stadionu, nema dostavu) i legendarnog Srbina iza stadiona, kod starackog doma.
Kod Srbina ne idem iz principa :)
Ovo kod Maksimira bi moga otic vidit (kad vec nemaju dostavu)
= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
;D ;D ;D ;D ;D NAJJAČI SI LEGENDO TO SAMI JA HTIO NAPISAT;D ;D ;D ;D ;D
Unutra sve puno slika Mesica, totalni LOL :)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
No prica se da je kuhar otisao, vise nije onaj srbin...
@Negativac
svi genijalci slicno razmisljaju... :)
@Rospaya
sad je neki novi Srbin?