eto što mi preporučujete od motorolinih mobova koji su sada na tržištu
Printable View
eto što mi preporučujete od motorolinih mobova koji su sada na tržištu
To bi i mene zanimalo, v3x je jos uvijek najpotpuniji model?
da, ali je prilično skup(2491kn) , a na prijmjer se w810i košta 1991kn , a možda je čak i bolji od v3x . no ja bi htio ostati na motoroli pa zato pitam za pomoć .= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Pa kad bi našao ovu
Motorola SLVR L7e
http://i.gsmarena.com/ii/bigpic/motorola-l7e.gif
da, ima li taj mob u vipu , a ako ima koliko košta , a ako nema gdje ga ima . mob mi se prilično sviđa , i zanima me dali je bolji , i koliko od v360= Citat =:
Izvorno postao fliponja
gdje kupit te mobitele= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
pa neke imaš u vipu a neke potraži u oglasniku jel još nisu došli u dučane
K1:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=370973
v1050:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=360983
ne bi kupio mob iz oglasnika , a kakav vam je v1050= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
U tome i je fora, ja moram uzet neki iz ducana jer cu to uzet na firmu. Za sad mi je sams e900 glavni kandidat, jel ima te v3xx u ducanima?
zašto ne oglasnik ja sam ih prek oglasa kupio miljun i svu su radili odlično a i imaš za kupit zapakirane mobove....
a što se tiče v1050 je jao dobar mob ima mi ga frend 3g umts utor za kartice i mislim da ima 30 ili više interne memorije blutut :bunny: i brz soft
v3xx sam ja vidio u vip magu tako da ako nema bitče= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Ja isto stalno kupujem preko oglasnika ali sad na firmu moram dobit racun... Ova v1050 dobro izgleda...
jeli vodafone , te ima li isti USB priključak kao v360 , te kakva je kamera= Citat =:
Izvorno postao BM0021
edit:kada će doći u paketu ovaj mob
Vodafone je, ima mini USB ,kamera je 1.3mpx nije v1050 nego v1075 i za sada je nema u VIPme kompletu gdje bu došla kad joj padne cijena! :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
možda ovo što sad kažem zvuči glupo , ali mislim da sada trenutno nema neke dobre ponude , a ja bi stvarno htio imat opet neku motorolu jer mi je to definitivno najbolja marka mobova . htio bi imat l7 , ali nema baš nekog smisla jer sad imam v360 , pa bi bilo glupo kupovat mob koji je po mogućnostima gotovo isti ko onaj koji sad imam . ispravite me ako sam igdje rekao nešto glupo , ili ako se ne slažete sa mnom
edit:recite mi jedan razlog zašto da ostanem na motoroli
Pa kaj ti nije dovoljan razlog ako ti je Motorola najbolji mob! Ja imam v360 ali da imam love sigurno bih kupio L7e jerbo mi se fakat sviđa! L7 ne bih ni ja ali L7e definitivno
kako misliš l7 i l7e ?= Citat =:
Izvorno postao fliponja
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
da slažem se s tobom... a kad bi L7e trebao doći kod nas i koja će mu biti cijena. Motorola i je najbolja, mislim da je to dovoljno...:thumbup:
kakva je ta motorola l7e . ima li vga ili neku bolju kameru= Citat =:
Izvorno postao gLemon
edit:evo vidio sam , sve isto , samo je kamera 1.3 mpx . kad će ovaj mob u vipa doć . najbolje bi bilo da pričekam dolazak ovog moba , a da ne kupujem l7 . btw.kolike su dimenzije ekrana ovog moba
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
vidi ovo Podržava micro SD do 2gb
odlično ! može li yuet na ovu motorolu . kad bi otprilike mogao doći kod nas= Citat =:
Izvorno postao gLemon
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
neznam, ali pogledaj ovaj video
zaista odličan mob . vrijedi čekati da dođe kod nas= Citat =:
Izvorno postao gLemon
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ja već skupljam, imam L7, s kojim sam prezadovoljan:thumbup: ... a onaj K1?
k1 mi se baš nesviđa . glomazan je= Citat =:
Izvorno postao gLemon
kao što sam već pitao , ali mi nitko nije odgovorio , pa ću ponovit pitanje : kada će motorola l7e doći u hrvatsku . (znam da se to ne može zanati točno , ali sigurno netko zna kada će doći otprilike)
http://img147.imageshack.us/img147/5...ar3ndh0pn9.jpg= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
v3x orange.... :)
što želiš reć ?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
početkom sljedeće godine ako se ne varam. ne isplati se uzeti taj mob, vjeruj mi... L7 je već isfuran, a ovaj je na isti kalup...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
pa ovo je dobar mob i po izgledu i po funkcijama...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ne znam za tebe , ali ja ne poznam ijednog čovjeka koji ima taj mob , samo poznam dvojicu koji imaju l6 . koji mi onda mob ti preporučuješ od motorola= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja bih se složio s gogsom u vezi v3x. To je za mene pravi mob i mislim da nebi požalio kad bi ga kupio. Pogotovo ova orange
odličan je to mob , ali je prilično skup za svoju kvalitetu , i dok je skuplji od 2000kn ja ga neću kupovat= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Onda pričekaj još za kupnju mobitela. Ako nisi siguran bolje nemoj kupovat zasad ništa- govorim iz iskustva. Pričekaj još nekih 6 mj kad padnu cijene mobitela, a do onda se odluči.:thumbup:
u tome i jest problem . ja imam trenutno na raspolaganju 2000kn i htio bi si za božić kupit neki mob , po mogućnosti motorolu (zbog toga sam otvorio ovu temu)= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Neznam za tebe, ali ja nebi kupovao mobitel ako nisam siguran što ću. Najbolje bi bilo da odeš u neki centar, vidiš mobitel i odlučiš se. Možda bi ti se sviđala motorola v1075:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=360983
taj mob je prilično dobar , ali bili itko znao reći dali je baš puno bolji od v360 i po čemu(osim što ima bolju kameru)= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Ima 3g i meni je puno ljepši od v360. V360 je po meni isto već isfuran mob- od mojih poznanika ima ga svaki 3.
ja već godinu dana imam v360 i nedavno sam stavio yuet 1.8 , što ju je prilično poboljšalo , nisam tip kojemu je važan izgled , pa bi me v1075 jedino mogao privući time što je 3g (može prikazivati fullscreen video) . taj mob bi sigurno kupio da je u vip paketu= Citat =:
Izvorno postao Igor99
zna li itko zašto su motorolini mobiteli tako skupi , a od SE tako jeftini . tako da motorola l7 (1191kn) košta isto kao SEk750i(1191) , a po kvalitetama k750i je nekoliko puta bolji
Po svemu sudeci tebi bi onda najbolje pasala mpx220 smartphone
:thumbup:
to je prilično dobar , ali star mobitel , nema ga kupit nigdje osim u oglasniku ,= Citat =:
Izvorno postao fliponja
a kao što sam rekao nebi mob iz oglasnika
Vidio sam onu tvoju temu na usporedbi mobitela i kad se stvarno dvoumiš između ta dva moba radje uzmi v3i. Mob je prelijep, 1.2 mpx kamera....
A što se tiče 3g na v1075 mislim da ti to još ne treba u Hrvatskoj.
Imaš ga u Zagrebu, novi u dučanu(importane kod željz.kolodvora) za 1700kn,mislim za keš.Al ti si iz Dubrovnika,jel,pa ono malo daleko!!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ima li veće razlike između 1.2 mpx i vga= Citat =:
Izvorno postao Igor99
hvala , ali kao što si rekao živim u dubrovniku= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Veća razlučivost od vga i za nijansu bolja kamera.
evo ljudi odlučio sam . pošto imam v360 odlučio sam da neću kupit novu motorolu . kupit ću samsung sgh-d600 , ali ću zadržat v360 . novu motorolu ću kupit kad dođe neka dobra ponuda .
Dobro si odlučio.:thumbup: Samsung D600 je odličan mobitel.:thumbup: Nadam se da će Motorola baciti na tržište konačno neki pravi model sa dobrim mogućnostima i prihvatljivoj cijeni ali dobro to je za neku drugu temu.
toliko filozofije da bi se na kraju prešlo na drugog proizvođača.... ;D
loše te preporuke, nešto.
sad zaboravi silne moddinge moguće na Motoroli, a kojih nema na Samsungu.
vratit ćeš se ti
:closed: