šta kažete o ovoj igrici. Ja sam se potpuno zarazio. igrica je zakon. Po meni najbolja simulacija autiju.
Printable View
šta kažete o ovoj igrici. Ja sam se potpuno zarazio. igrica je zakon. Po meni najbolja simulacija autiju.
cuo sam da je dobra... ja cekam GT4 :D
aj stavi nam 2-3 screenshota
igra ne da je realna nego je prerealna...jos kad ukljucis NOS letis ko...igro sam je kod frenda (ati random9500(kao 9800) auti su fino napravljeni +to jos ih mozes nabrijavat..
@velja koji si auto uzeo?? ja sam uzeo hondu civic coupe
a zaš nisi ovo stavio u 'igre'?
a ja nikako da nabavim neš novo...
nabavi si NFS7 ima da se zabavljas citav mjesec
ja imam need4 speed hot pursuit, grafika je realna, ali vožnja je po meni nerealna.
sad pokušavam nabavit igre neke nove, a neda mi se zezat po oglasniku, neznam...
hot pursuit 1 ili 2 ?
a neznam. valjda 2.
hmm meni dvica bas dobra...
a počemu znam jel 1 il 2?
nije nfs4hot pursuit nego nfs3 HP1 i nfs6 HP2..........ma underground je dvaput igriviji od dosadasnjih serijala..
je imam dvojku, sad sam pogledo.
daj ovo treba da ide u temu igre. joj moran nabavit nba fifu ragbi ma sve novo ludilo!
ma 2002world cup je zakon, a ono kaj me najvise zivcira u fifa 03&04je to kaj su promjenili kontrole( w tipka je prije bila za trcanje i sad su promjenili u e tipku)
ja igram kontrolerom, ne razumijem vas kako uopče možete igrat tipkovnicom, pa ona je za pisanje
aj os se kladit da te na fifi 2002WC rasturim na tipkovnici, a tek lob sa centra hehe..
koga? mene? po možda bi me i rasturio, ja sam ionako kralj ISS-a, a ne fife.
Nfs underground je hebena igrica ali kad dođeš do race 85 poželjet ćeš ju hitit kroz prozor.
Inaće sam ju završio a auto koji vozim je GTR,a šta bi drugo
ja ne igram te championshipe, ja samo quick race uvjek
= Citat =:
Poslao: vjeko
igra ne da je realna nego je prerealna...jos kad ukljucis NOS letis ko...igro sam je kod frenda (ati random9500(kao 9800) auti su fino napravljeni +to jos ih mozes nabrijavat..
slazem se da je igra ful realna. Meni je zakon kaj mozes nabrijavat aute i nakon svake odigrane trke dobiješ neki dio za stavit na auto. Zato mi je underground mode bolji od quick race. Uzeo sam golf 4 GTI i zasad sam preso 30 staza i ful sam se zarazio. Igrica je odlicna.
ne al u ovom nfsu-u moras igrati champion -nadogradjujes auto s raznim ukrasima, motorima, gumama, felgama, a ono kaj najvise volim je NOS...kad ga ukljucim letim ko raketa:)
evo da je imam doma kladim se da se nebi odvajo od kompa cijeli dan...mozda nekej skemijam i kupim si graficku..
1. (prvo) pa kaj nema šifrica za ta nabrijavamnja?
2. (drugo) frend mi je sad dao neki broj od lika, i nazovem i narucim hrpu igra (i ovo naravno) i sutra navecer bi trebao vec igrat... ali sumnjam, uvjek su kasnili po dan, dva...
nije to to..onda si pickica ka nemres prec igru:)
mislim ak budes koristio sifre brzo ce ti dosaditi igra..
meni dosadi kad moram prelazit (npr. istu misiju 100 puta) i onda mi se neda više igrat ta igra. šifre rulaju ;)
da al sa siframa nije zanimljivo igrat. ja obicno ukucam sifru kad nemrem prec neki nivo, al u ovom NFS-u jos nisam nikad. Nadam se da cu je prec bez sifri.
Jel netko uopce zna sifre?
javascript:mediaViewerPopUp(5);
neznam, nes sam zajebo s ovim gore. uglavnom htjeo sam stavit screenshot, al odite na http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/
tam imate dosta toga
ma ja ako sutra dobijem igru uploadam miljun screenshoteva :)
DOBIO SAM IGRE UPRAVO I nemogu nigdje na netu nac cd code za need4speed POMOČ HITNO!
nastavljam sa problemima, naime pro evolution soccer 3 me zayebava, kad stavim na največu rezoluciju, igra je usporena, kao da je slowmotion. što nikako nebi smjelo bit jer imam mrcinu od kompa
e ISS je tak sugav..kaj je u tom tak dobro..ova verzija za komp je na rangu poboljsane fife 98(u grafici i pokretima)
daj nemoj kritizirat nego pomozi prijatelju u nevolji!
još nisam našo cd key za underground
problemi dalje... nabavio sam i midnight club 2, i prilikom instalacije sa drugog cd-a zapne, odn dođe poruka da nešto fali pa ja ču popyzdit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
to ti valjda cede nije dobro sprzen
evo usliko sam grešku i uploadao je možda možete pomoč
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd.JPG
tak je meni nekad zajebavao neispravni cede, al brijem da te hebu windowsi....kad si ih zadnji put usnimio?
nebi smjeli bit windowsi, prije 2 mjeseca sam ih dizao zadnji put, imam i nortona i čisti su. onda je valjda cd kriv. ode 30kn
evo igram underground par minuta, i več sam zaglavio, na onoj utrci gdje voziš ravno nikako nemogu biti prvi...
pobijedit ćeš jedino ako barem 3 puta napraviš perfect shift!
dobro si reko! sad sam več dost daleko stigo...
igram sa golfom.
@killa nemoj da ti kazaljka dojde do cvenog....btw moras mjenjati brzine (a i y) ........ nakn nekoliko utrka moces i NOS koristiti..
i do koje staze ste došli?
ja igram underground tek jedan dan, i več mi je dosadilo...
ma vračam se ja na nhl i fifu, to nikad ne dosadi
zaglavio sam na undergroundu.
na easy je postalo jako teško i nikakk nemrem bit prvi.... to me ubijaaaa
negde oko 90-te...pa sam popizdio i sad koristim sifre(npr.always prvi, beskonacno nosa,para,itd.)= Citat =:
Poslao: dj_velja
i do koje staze ste došli?
-trainer 9 -njega skinite pa ste mirni:D-
kaj ima to?????
JUPIIIIIII!
presao sam underground u 3 dana;)
je..... i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.
ne nego onda ides iz pocetka
ali uz šifre misliš ne?
daj ajde, pa ja sam se 3. dan još čudio i razgledavao igru...
svako malo naletim na nekoga tko kaže da je prešao igru tak brzo 3-7 dana, pa šta vi ljudi sjedite doma od jutra do mraka i samo igrate? pa trebaš bit udaren u bulju
igru sam dobio prosli cetvrtak, a u subotu navecer prije nego sta sam isao van sam odvozio 112 stazu - bez sifri!
to si igro 0-24
ne nego 18-21, i subotu skoro pa cijeli dan
ti si onda cudo od vozaca btw jesi koristio volan?
-ja nsfu vozim na tipkovnici, neda mi se ukljucivati volan..
-hoce li tko kupiti volan od Logiteka ''wingman formula GP''-bez forcefeedbeka........cijena je 200kn-izuzetno kvalitetno izradjen volan, koristen svega dvadesetak sati..
ja nevolim svolanom igrat 8iako ga imam) ali teže je, a realnosti - nigdje.
@bigboss onda svaka ti čast!
ja ču sad krenut sa šiframa. jo nisam
....volan ?:)vjeko mnemrem vjerovatda doma imaš volan za igrice:)
nisam koristio volan, igrao sam na tipkovnivci.= Citat =:
ti si onda cudo od vozaca btw jesi koristio volan?
ja imam 3 volana doma-saitek r150,logitech wingman ff gran tourismo i thrustmasterovu modenu forcefeedback. sa svakim od njih sam prešao barem 5 simulacija vožnje
najbolji je volan logitech,istina malo premalen ali ff je yeben.modena ima malo previše lufta za moj ukus.
p.s. gt3 najbolje koristi forcefeedback od svih sim.vožnje i na ps2 i na pc.
...ja jedva čekam da dobijem novi komp (tamo negdje između Božića i Nove godine) pa da probam taj Underground...
zarazit ćeš se.
Meni je na volanu bezveze igrat. Tastatura rules
al kombinacija tipkovnice i gasa koristi..
...vjerujem da hoću...stara će morat zvat doktora da smisli lijek,al on će bit vrlo jednostavan--čekajte dok ne završim igru... ;D ...
ali onda češ je ponovo igrat!
osim ako na tržište ne dođe neki nastavak il nešto slično
Ej Vjeko daj link od tog trainera 9 da kad popiXdim mogu preć igru bez da si razbijem novi komp :D Killa reko sam ti da si od onog mog gusara (pirat :D ) naručiš igru.Dobio sam uz nju super program za generiranje cd keya i nemam frke s tim
Nije ti loš top speed.Kaaaaaaaaakkkkkooooooooo????????Daj mi reci kak screenshotove skidaš?Čini mi se da imaš dosta ženske krvi u sebi.Ruža na autu?Tja... :D
živio fotošop! :D :D :D :D :D
btw: screenshotovi - tipka 'print scrn' pokraj tipke F12, i pastaj to u paintu.
A jesi probao isključiti stabillity control? S tim je meni puno lakše igrati. Ful realno ulazi u zavoj= Citat =:
killa daj objasni kak si isao 913 kmh
velja, photoshop...
A kak bi drugačije.A i tu stazu bi brže odvozio da je zbilja furao na 913 :D
je, zamisli kolko puta bi se razbio......
Dal je po vama ovaj nfs najbolja simulacija vožnje?
Ako nije, koja bi bila?
hm...........
pazi...vožnje, ili utrkivanja...?
po meni zasad je. al jos uvijek se sjetim colina 3.....
colin je realniji na svoj način, ovaj na svoj....
simulacije vožnje mi je najbolja ja misli the getaway
...al kad te tzv. simulacije,nikad da postanu prave,realne vožnje...uvijek su na granici arkade i reale...
NFS Underground nije nikakva simulacija.Čista arkada.Kakva je to silulacija kad se sa 320kmh zabiješ u taxi i ne dobiš ni ogrebotinu na autu
Meni je najbolja igra i vožnja GTA vice city...
kaj si normalan!?!?!?!!!!!!!
gta serijal je crtič, tu nema realnosti.
Istina al je ipak zabavno.Nema baš ni u NFS-u nešto realnosti pa je zakon
Pa ionako se nesmije miješat igre i realni svijet... Gta mi je super zato jer možeš izlazit i ulazit u aute, itvodit razne fore, uništavat aute i td... Još je jedna super stvar: možeš se vozit na motoru! Ako te neki auto dok voziš motor sruši, ti jednostavno siđeš s motora i razneseš ga...
sve ja to znam, ja sam velki gta fan, igram ga od 1. nastavka....
ali mi ovdje govorimo o realnosti vožnje.......
a ne o tome kak možeš izlazit i ulazit u aute......
... :thumbup: ...
Ako se govori o realnost, zašto onda spominjete nfs?
tek tolko da se zna, prešo sam igru. jupi!
sa siframa ili bez??
Ja sam je prešao jedno 4-5 puta. Šta postoje i šifre za NFS?
...da...nisi znao...
A i šta će mi šifre kad je igra full lagana
...mene malo muči...jesi igrao EASY,MEDIUM il HARD...
Uglavnom na medium. Na hard sam igrao one driftove
...ja zasad na medium...
ja isto. dosao sam do 102 staze i neda mi se vise........dosadilo je!!!!!!!!!!!!!!!!
ja i frend smo ga prvi put presli..primjetili smo da auto s NOSOM ne ide 390(kod njegovog frenda ide)..pa smo ponovo presli igricu al ovaj put s kombiniranjem trainera(beskonacno nosa-koji gust) al niti taj put nismo uspjeli auto nabrijati na 390 nego na 367kmh...-micubishi elipse
-koliko vasi auti idu maksimalno i koji auto koristite??
...evo jedna slikica...nedavno se dogodilo...
http://web.vip.hr/belan.ana.vip/NFS.jpg
...i taj auto vozim... :) ...
ja prešo bez šifram igrao sam na easy, medium i hard, kako kad, i kako što.
završio sam je, naravno, sa skylineom.
ma završio bi ja igru i prije da sam stalno igrao.......
ugl. baš je yebena igra, sad sam krenuo novu.
@eminem jel ti se kad dogodilo da se skrsis i letis visoko, visooko u zraku te da prijedjes cilj??
...dosad nije..."vjeko",koji ti voziš...ja trenutno taj Golf,a poslije ću Subaru...
ja neznam dal se eminemu, ali meni je :-)
aj nek mi sad kaže gdje da skinem taj trainer i kak da to funkcionira...?