Bok,
izgleda da su uspjeli razbiti cid49 i da ce uskoro osvanuti free flasher "GFlash" koji ce imati podrsku za cid49, a sve preko DCU-60 kabla kojeg ste dobili uz aparat...
Konacno! :thumbup:
Printable View
Bok,
izgleda da su uspjeli razbiti cid49 i da ce uskoro osvanuti free flasher "GFlash" koji ce imati podrsku za cid49, a sve preko DCU-60 kabla kojeg ste dobili uz aparat...
Konacno! :thumbup:
di si to našo daj l
NAPOKON
:jump:
Ah nicemu se ne nadam dok to ne vidim da osvane za download:)
Khm mozda da se malo prati thread bilo bi dobro:) ...
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=5314&st=0
CID 49 jos uvijek nije probijen, nemoze se koristit FAR :-/
lazna nada...
dankec pa di si ti to našo da je razbijen cid49
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=5968&st=20= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
pa na dalje...
daj prvo procitaj cijelu teme prije neg sto lupis takvu glupost :thumbup: :)= Citat =:
Izvorno postao dankec
Procitao i citam svaki dan... Sto ti smatras pod "razbijen cid49"? Koristenje FAR managera? Flash-anje, unlock ili nista od toga, vec rijesen algoritam?= Citat =:
Izvorno postao maki1908
far jos nije podrzan, ali biti ce uskoro
= Citat =:
Izvorno postao dankec
CID49 je odavno razbijen, za servisne boxeve. Prije toga se moralo radit preko test pointa.
Hm, da, to vec duze vrijeme pricaju. :(= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ipak, nadam se da su (smo) svakim danom sve blize. :)
Nego zaboravija san pitati ocu li moci bar staviti cisti K750i soft bez T sranja kad se to probije?
da, moci ces. zapravo mozes i sad, samo moras malo platiti. pogledaj u sticky
Pa ako će ikada bit probijen bit će to jednog dana, što znači da je svaki sljedeći dan bliže tome :D.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Koji su svi uređaji uključeni pod cid49?
Ma necu placat....radije cu malo pricekat da ga probiju pa da mogu bez da platim:P
Evo sada se moze CID49 flashat !
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6118
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6100
jel netko od domacih sa forumu probao :)
mislim da cu ja preko tjedna probat svoj k750 flashat
uh, jedva čekam vikend da se vratim doma da probam= Citat =:
Izvorno postao maki1908
E konačno da je i to došlo :D
Sad se doma igrajte, al ne zaboravite da ovo poništava garanciju :thumbup:
meni garancija ističe za 10 dana tako da mi je svejedno
Mene zanima kad će se moć otključati k610...
Meni je sve u redu, samo ne mogu doci do flash file-ova kad nisam regan na topsony tj. neće mi poslati activation kod pa jeli netko voljan da podigne na RS firmware od K800i, onaj drugi po redu?
Hvala...
a s čime misliš flashat K800?
Haha izgleda da jedini ja ne kuzim sta je CID49...moze pomoc??;D
Iako CID49 jos nije razbijen (AFAIK), ima solucija za one strpljive na SE-NSE Forumu. Isao ja na svoj K750i probat stavit nove ikone gore, ali odusto sam nakon sto sam shvatio da se treba cekati do 5 sati da se razbije zastita na telefonu i uploadaju file-ovi (brute-force pristup razbijanju). Nove solucije se javljaju svakih par sati, pa ako pratite thread vjerojatno cete uskoro naci efikasan nacin modanja CID49 telefona. ;D
Pozdrav!
Meni je glavno da mogu skinit ovaj brand T-mobajla i da mogu na sve karthice....to je glavno....ja se nadam da se moze staviti cisti frimware, al da nemoran placat:evil:
moze s flashat s PhoneXS Gamma 2.00= Citat =:
Izvorno postao Inovator
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6118
Na SE-NSE piše kako su uspjeli sa DCU-60 i PhoneXS Gamma 2.00 flashati K800i pa mi sada samo trebat taj Firmware...
Jel itko probao s tim FlashXS-om K750i staviti novi firmware cisti...recimo da nije T ili VIP brand?
Evo upravo sam si stavio W800 firmware na K750i CID49 RED, instrukcije na ovoj stranici (treci ili cetvrti post odozgora - jako lijepo i jasno objasnjeno). Nisam ga jos u detalje isprobao, ali zasad se cini da radi OK, nema problema, kamera sljaka i sve. Mozda se cak skine i branding od vipa ili t-mobile-a ako se nekom da pokusat :thumbup:. Pozdrav!
P.S. - zvuk je dosta bolji, bass puno jaci :licklips:
P.P.S - nije mi ni postavke izbrisao, ni poruke iz inboxa. Navodno se telefon nemoze brickat, i ako se nes za*ebe pri "flashanju" (nije flashanje posto se ne dira FS folder) , moze se vratiti stari firmware...
Ja imam CiD49 brown, kako se prebaci u Red?
jel se čuje kome krckanje iz zvučnika prije nego kaj počne svirat melodija? imam k750 kupljen u t-comu cid49.
jel mi je boje to popravit sa far menagerom ili stavit firmware od w800 i što sa time dobivam?
Eo i ja sam stavio na svoj K750 cid49 firmwere od W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
:thumbup: ludnica
Da li je neko probao na w 810i i ako jeste da li moze staviti uputstvo i koje fjlove ubaciti. Hvala unaprijed
@ B@re - iako sam kopao po onim SE-NSE forumima, nisam nasao nacin da se prebaci K750 iz BROWN u RED sa DCU-60 kablom :( (ima neke sheme sa servisnim kablom al to je malo skuplja oprema kolko ja znam)
@maki1908 - i meni se svidja, ima MP3 softver od W800, na phone info kaze da je K750i :)
Pa hvala bogu kad si stavio samo Customize file system...ili ti je u logu pisao neki upload failed pa sad ti nije promijenio naziv:)= Citat =:
Izvorno postao flek
U kojem flash file-u je HR meni?
Ima europe1, europe2,....ako netko zna??
Emea2 iliti europe 2...
ok..to sam i mislio jer sam prije znao da emea2 ima cro..thenks enivej:thumbup:
jel mi može netko reć kako da stavim firmware od w800 na k750 cid49 kupljen u t-comu. cijeli postupak?
Evo baš sam debrandirao K750i s Phone-XS V2.01 Beta i sve je prošlo za 5min, palim mob sve fino radi, kaže Insert SIM. Ugasim ubacim vipvu karticu i upalim kad ono kaže: CONFIGURATION ERROR. PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTRE, kako da to rješim ako netko zna bilo bi dobro!
= Citat =:
Izvorno postao iceman89
debrand ti nije isto sto i unlock
Probaj sa PhoneXC v6, meni je to isto na K800i pisalo.
Eh ja sam uspio staviti novi software ali nije bilo u njemu HR meni, znači da nije FS_EUROPE_2?
Jel ima netko ideju u kojem je od tih HR?
Mislim da ga moras finalizirati. To opet radis sa onim Phone XS 2 kolko ja znam.= Citat =:
Izvorno postao iceman89
Pozdrav!
Imaš više vrsta ema2 pa negdi ima negdi ne!= Citat =:
Izvorno postao MadMatax
u Phone XS mi ima samo:
FLASH MAIN
FLASH FS
CUSTOMIZE FS
ako stavim samo main od w800 na k750 cid 49 oću li imat flight mode
ima li veze što mi je mob r1ca021?
Daj koristi pretraživanje... o stavljanju softa od W800 na K750 se pisalo "n" puta a i odgovoreno je i na tvoje pitanje "n" puta...= Citat =:
Izvorno postao 98989
Odgovor je: DA! Dobit ćeš flight mode ako staviš soft od W800...
Mislim da je bezvezno postavljati ista pitanja nekoliko puta... To je nabijanje postova... U buduće malo koristi "pretraživanj"... :spin:
Kratko-jasno pitanje: Da li je trenutno moguce debrandirati W810i (naravno, cid49)? Po mogucnosti, bez uplacivanja kredita... ;D
kratako i jasno: moguće je :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Flashy
meni kad to sve namjestim sa tim phone xs i idem flash stisnut samo mi ga izbaci van prozor nestane dali neko zna u čem je problem mob je cid49 brown!
Problem je upravo u onom "BROWN". Moraš ga prekonvertirati u "RED", a to nažalost ne ide sa DCU-60 kabelom. Potreban je SETOOL 3, GTI ili neki drugi box. I ja se spremam svoj k750i odnesti na prekonvertiranje. 50 kuna manje! :-/
ok napravit ću to a usb smartom!:thumbup:
@iceman89-u vezi konfiguracijske greske pogledaj moj zadnji post na linku jer sam i ja imao isti slucaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=594091#post594091
Bok
Sasa
pa ljudi gdje vi zivite?!?! :sheriff:
od prvog mjeseca 2007. je omoguceno modanje moba preko fara,pa ja to stalno korisim(to je napravio den_po na forumu se-nse).a i flesanje.
i ne treba cekat 5 sati da se dovrsi...zato jer su k750/d750/w800 odavno POTPUNO razbijeni.W810 jos nije.
ne znam sta ce onda ovaj thread.
:tclosed:
pa ni npreko xs++-a se ne ceka 5 ssati...nego je za uvrh glave 5 min sve...starije verzije su u banani...a i ful je jednostavno s xs++-om raditi
mozda ljudi zive tamo gdje su i postali, pogledaj datume. 12. mjesec 2006. a far manager je omogucen u zadnja 3-4 mjeseca zahvaljujuci den_po-u