-
Sony Ericsson Chocolate Concept
-
mislim da sam nasao novi mobitel na koji cu slinit'! :)
-
nadam se da hocemo :) ipak je to koncept. koliko samo u auto industriji bude koncepata pa samo mali broj ide u serijsku proizvodnju
-
Ovo je preyummy... Nije Photoshop, mogao bi jedino biti 3D max ili nešto slično, ali nadam se da nije... Mada mi onaj slider poklopac na zadnjoj slici izgleda prekrhko i pretanko...
Sad kad sam obratio pozornost kako spada, vidim da je logo fejkan i da je vrlo vjerojatno riječ o nečijoj kreativnoj mašti koja bi trebala raditi za Sony Ericsson...
-
ma to je igrarija... kud baš 3,2 mega piksela da mi je znat... još napisano ko na k800 lol
i ima mali ekran :thumbdown:
-
nije ko na K800 :D na k800 su ono 3.2 vise onako desno, a tu je na sredini :rolleyes:
a i taj joystick mi nije jasan. pa ove tipke su prevelike, mogli su staviti neki mali joystick, a ne ovo sto viri van ;D
a i ne kuzim sto ce im uopce taj poklopac. bolje izgleda bez njega, tj. kad je zatvoren
-
Meni bas i nije nesto.
Bojim se da bi kod mene ta glatka povrsina jako brzo ili se izgrebla ili bila puna masnih otisaka prstiju. :(
Mozda izgleda dobro, ali ne cini mi se bas praktican.
-
izgleda puno bolje od cokolade,ali otisci prstiju...:-/
-
Lijepo izgleda :licklips: ali će biti sigurno skupi :retard:
-
Govorite kao da se radi o pravom proizvodu... To je 3D model iz kućne radinosti...
-
U svakom slučaju zanimljivo izgleda mob...
Ako ga je netko radio u kućnoj radinosti, onda ga je dobro napravio... :thumbup:
Čemu slide? Možda je netko zamislio da to bude kao svojevrsna konkurencija 8800... :rolleyes:
-
da konkurira modnim telefonima iz Nokije,LG-a i Samsunga.
-
photoshop STO posto!!!
nemojte se zanemarivati glupostima.... mob izgleda fine, ali nije pravi. :closed:
-
Mob odlično izgleda :thumbup:
-
-
1. Model - Prekrasan je, ali mi se čini da će u džepu onaj joystick nastradati po kratkom postupku :(
2. Model - Gdje je d-pad? :)
-
I to je već davno bilo negdje na forumu... Isto izmodelirano u nekom programu...
-
Nemoze bit pravi, sta onda ima tipkovnicu i na poklopcu i ispod njega jel?;D
-
Ovo je cisti Photoshop i Cinema 4D....
Design je dobar, slide mi izgleda nepouzdano ili nesigurno.
Yojstik je malo cudan ali ko zna mozda pali sve ovo, izrada designa je super..:thumbup:
-
PFT - Ericcson ne izmisli ovako cool mob sljedečih 10 godina :king:
-
= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Nemoze bit pravi, sta onda ima tipkovnicu i na poklopcu i ispod njega jel?;D
ne poklopac ti je proziran pa kad tipkovnica svijetli vidi se na poklopcu
-
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I to je već davno bilo negdje na forumu... Isto izmodelirano u nekom programu...
slika jest izmodelirana, ali taj mobitel stvarno postoji, samo je meni malo preskup...
http://www.vipnblackdiamond.com/
što se tiče ovog mobitela iz teme...ovaj joystick užasno strši! na tako tanki i glatki mobitel je trebalo staviti i tanku navigacijsku tipku!:-/
-
= Citat =:
Izvorno postao nijala
slika jest izmodelirana, ali taj mobitel stvarno postoji, samo je meni malo preskup...
http://www.vipnblackdiamond.com/
što se tiče ovog mobitela iz teme...ovaj joystick užasno strši! na tako tanki i glatki mobitel je trebalo staviti i tanku navigacijsku tipku!:-/
Taj bi si mob mogel kupiti eventualno ak prodam kuču!!!
300000 dolara,i to 5 samo komada će se napraviti,kolko sam skužil!!
mobitel je ludnica.
-
= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
mobitel je ludnica.
Nece se napraviti, nego je vec napravljeno, prilicno davno. Ovo je stara vijest. :thumbup:
-
= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
mobitel je ludnica.
ima na ovom forumu tema o njemu, iako je SE odustao od sudjelovanja u proizvodlji...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=diamond
-
Ovo gore je vidljivo photshopom dorađeno...no ne znači da je falš...liči mi na prvi pogled na limited seriju