Dali netko zna neki sms bomber koji provjereno radi? :fried:
Printable View
Dali netko zna neki sms bomber koji provjereno radi? :fried:
a to ti treba za....?
pa necu sigurno nekoga bezveze ali šta je to opet tebi bitno?
prelistao sam razno razne stranice, ali ni na jednoj nisam nasao programa koji podrzava HR mreze, tako da....
imam ja neki koji radi preko VIP-ovog servera...
Ali znaš da je neovlašteno korištenje istog servera kažnjivo, pa....
ok znam sve ako hoces salji na mail.
covjek voli ziviti opasno! :)
koji ti je mail?
;D :thumbup:
i meni posalji na easy@net.hr
Imam ja jedan... ali ne radi:)
Prije je radio
ajde onda i meni poslji, mejl imas
Čemu služi taj SMS bomber??
Kak radi, kaj napravi??
isto kako i e-mail bomber.
znači možeš nekoga zagušiti sms porukama...
Pošalje jednu lijepu hrpicu SMS nekome koga JAKO "voliš" i zaguši mu mobitel na više sati, ovisno koliko pošalješ poruka.
Ludnica!!
Daj mi to pošalji na mail...
Možda mi zatreba
HVALA!
evo poslao sam comi pa neka ti on samo to dalje proslijedi na mail...
hvala, kome ja sad to trebam poslati?
ja nisam poslao v.s.-u...
coma pošalji meni aj molin te
mail mi je
mogu li i ja dobiti? a pliiiiiizzzzzzz. mejl je
coma i meni...
Sad vi koji ga imate provjerite da li radi pa javite!
Ajde Coma pošalji i meni ako ti nije teško
oryon@hi.htnet.hr
Hvala
...malo mi ovo nije etično - jer ako nekom imaš nešto reći to mu i reci a ne na ovaj način...
Ovakve bi stvari najoštrije sankcionirao...
te stvari i jesu zakonski kažnjive... Pogotovo ako neovlašteno koriste npr. VIP gateway server ili sl.
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu... ;), neka te ne muci savjest dmi!
daj mi mejl
pa to se ni ne radi zato kaj nekog ne voliš, nego zato kaj ga voliš i baš se želiš našaliti s njim... ;)
meni niš nije došlo
Ni meni nije ništ došlo....
Možda iskon šteka.....
Daj pošalji na stanko.vincek@vz.hinet.hr
Kaj je sigurno, je sigurno!!
Hvala!
ma nije on niti poslao ništa!
easy@net.hr
daj posaljite mi vise, netko, pliz
easy, ja sam ti poslao još jučer.
pogledaj mail!!
neka neko meni pošalje plizzzzzzzzzzzz
sorry decki, ja sam u frci sa vremenom dodjem na net samo na kratko budem vam sutra poslo!
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje... :(= Citat =:
Poslao: vrag
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu... ;), neka te ne muci savjest dmi!
e sorry dugo me nije bilo zbog posla daj neka mi netko pošalje na marijop@net.hr. Hvala svima
od kad sam otkazao mejl sa @zg.TEL.hr nije mi NITI JEDAN spam došao... preporodio sam se...= Citat =:
Poslao: dmi
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje... :(
...mogao si ga jednostavno zamjenit' (ili jesi)...
Otkad se mjenjalo ono hinet u htnet na toj mail adresi skoro i nemam prometa...
ma po defaultu su ti aktivne sve tri domene, a spam mi je skroz dolazio na ovu zg.tel.hr jer je valjda predugo u opticaju (valjda od 1995) a tad sam još bio klinac i davao sam mejl svakoj gluposti koja bi ga zatražila... sad sam ga deaktivirao (nema više mogućnosti ponovne aktivacije) i ostali su mi aktivni ovi s zg.hinet.hr i zg.htnet.hr... frednove sam obavjestio da više ne šalju na .tel domenu i to je to... stvarno sam sretan sad...
ko mladi majmun!
WB daj mejl
aha, pa da me pretplatiš na sva ona spam sranja ;) .. imaš jedan onako više javni na mojoj stranici o T68i u potpisu klikni na link i na dnu stranice ti je mejl... (uh što kompliciram, mogo sam ti ga jednostavno poslat ;))
došlo mi je...!
''Upozorenje : korištenje programa koje nije u skladu s licencom je kažnjivo,
prema tome ovo koristite na vlastitu odgovornost. Pošto je legalnost samog
SMS Avengera upitna jer koristi VIPov SMS gateway, pripazite s korištenjem
samog programa.'' :D haaaaaaaaaa
daj neka mi to cudo ipak neko posalje na jebakooo@yahoo.com
DA LI VAM RADI???
bu mi netko poslao daj te plizzzzzzzz ljudi. da isprobam.
mail je marijop@net.hr
Pliz ljudi bilo tko neka mi pošalje
pozdrav
ček da bi to radilo trebam upisat šifru od icq-a... i još neš--- help
pa poslo sam svima koji su rekli,na mejl koji su rekli!
e coma daj mi samo objasni kak to funcionira
onaj sa icq nisam pokreto, a onaj drugi nemrem pokrenuti, jel ti mozes?
nemogu. ah smeče neradi
ja sam ima problema sa net.hr mailom pa nek mi netko posalje na jebakooo@yahoo.com
vrag@post.hinet.hr
meni nis jos...
hvala
meni uopće neće da se otvori
..........blago tebi!!
Neće ti se otvoriti.........pih........
.........a ja ga nisam ni dobil!!!
pa nisam ga niti ja dobio dajte ljudi probajte ponovo poslati molim vas
marijop@net.hr
please
ajde sad neko ko ga je dobio od mene neka posalje, podjela rada
evo marijo posla san ti šalji dalje
sada sam tek skužio da sam dobio. hvala vam svima . navečer šaljem svima čiju adresu nadjem na na ovoj temi zato pišite adrese ko treba.
Pozdrav i hvala svima još ga nisam probao
ajd probaj pa javi
trebam ja
jel itko isprobao prog i ustanovio da radi ?
jel moze meni netko poslati?
vrag@post.hinet.hr
strasno, jos uvijek nitko ne zna da li program radi ili ne :) btw, ukoliko vas netko odluci zaspamati postoji jednosatvno rijesenje blokiranja primanja sms-ova na mobilni telefon, tak da ne morate brisati poruke ko debili :)
I nakon 48 sati(mislim da SMS centri toliko čuvaju poruke) odblokirate primanje sms-a.
sms centri u nas čuvaju poruke do 7 dana
Tako je bilo prije, mislim da vise bas i ne, te da je davor u pravu, no nisam 100% siguran.
Kad smo kod blokiranja poruka..
Ja imam neki kod.. i kad jega ukucam.. poruke mi vise ne stizu (normalno :) ) ali kad odblokiram.. onda mi nece doci te poruke vise..
Npr.
Sad zablokiram, posaljem si SMS s drugog moba, i odblokiram za 5 minuta i nece mi doci poruka.
Tako je bilo kad sam to isprobavao prije kojih 2 godine.
Sad mozda te poruke cekaju na serveru, al znam da onda nisu cekale.. odnosno mozda jesu.. ali nisu nikad dosle..
primio sam, hvala mario... :)
Tako je i meni bilo, poruke nisu cekale na serveru 2 (ili 7) dana. BTW, JEL RADI TAJ PROGRAM VISE ILI NE? :)
kolko ja vidin nikome ne radi
onaj ne radi, a onaj di moraš imat icq šifru to neznam
koju icq šifru je li svoju ili?
neznam. valjda. ja je nemam
zahvaljujem na programu. provat cu ovaj sa sifrom u petaQ pa cu vam javit
šta nemožeš pre?
...he, he, he...
Ima pravde... :D
Poruke na serveru čekaju 7 dana i u to sam siguran jedino kada kao sto ste rekli ne stavite blokadu za dolazne sms poruke
Meni program isto neradi a ovaj preko icq nisam jos isprobao.
dmi a sta ako mene ili nekoga bližnjega meni netko gnjavi sa porukama. Ne da cu mu poslati te poruke nego ću mu svakih tjedan dana poslati milijun poruka pa nek on stavlja koliko hoće blokada ali sam siguran da se više neće koristit normalno porukama
jesi siguran da je tako kod obadva operatera?
e700
ups greska, ja mislim da icq nemoze slat na vip
...promjeniš broj; odgovoriš na broj koji šalje; nazoveš službu za korisnike; podigneš građansku tužbu protiv nepoznatog počinitelja - u biti sve što je legalno...= Citat =:
Poslao: marijo
Poruke na serveru čekaju 7 dana i u to sam siguran jedino kada kao sto ste rekli ne stavite blokadu za dolazne sms poruke
Meni program isto neradi a ovaj preko icq nisam jos isprobao.
dmi a sta ako mene ili nekoga bližnjega meni netko gnjavi sa porukama. Ne da cu mu poslati te poruke nego ću mu svakih tjedan dana poslati milijun poruka pa nek on stavlja koliko hoće blokada ali sam siguran da se više neće koristit normalno porukama
Poslati milijun poruka nema smisla (makar bi ti to trebao znati) jer kad se napuni spremnik s porukama na mobu, ostalo čeka na serveru i ujedno ga opterećuje...
Znaći ukoliko je netko toliko blesav da vas uznemirava isto tako zna isključiti mob ili si kupiti novi broj...
prova sam i neradi ni ovaj drugi
Hteo bih najpre sve da pozdravim, da pohvalim admine sajta, obozavam forume i mislim da je to najbolji nacin ucenja na netu. Lep provod svima.
Hteo sam da pitam da li neko zna gde mogu da nadjem sms bomber ili neki drugi program sa kojim cu uspeti da ucutkam nekoga idiota.
Naime radi se o tome da vec puna dva meseca dosadjuje mojoj devojci, nije ni u tome problem sto je cima neko sto joj salje poruke jako bljutavih sadrzina,
probao sam da se zalim i operateru medjutim kao i sve u ovoj zemlji ne funkcionise. Bio bih vam jako zahvalan na pomoci.
Moj mail je
pa kad svima djelite udjelite i meni na
ajte i meni
S obzirom da korištenje SMS bombera nije baš u potpunosti legalno. Isto tako s obzirom da nitko ne može dokazati da ga namjerava koristiti isključivo u dobre namjere (btw. put u pakao popločen je dobrim namjerama) i da nemam namjere dopustiti širenje stvari koje mogu bilo kome na bilo koji način naštetiti, ova tema je :closed:
Svi mailovi u temi su obrisani.