Može se svaka maska farbat i nije uopce komplicirano. Pretražite malo forum i naći ćete neke od mojih "uradaka" (E800, 6600, S65, 6260...).
Moja je preporuka da napravite na sljedeći način:
- rastavite masku kolko god ide, neke dijelove nekad treba razlijepit, poslije modelarska ljepila sve vrate na mjesto
- prešmirglate sve brusnim papirom gradacije 1000
- metalne površine prešpricate "šprickitom", pustite da se dobro osuši i prebrusite brusnim papirom gradacije 2000
- plastične površine prešpricajte prvo primerom za plastiku (ima i u sprayu za kupit)
- ja nisam nikad koristio lakove u sprayu već kompresor i špricu ali važno je zapamtit da boju nanosite s minimalno 30 cm udaljenosti, bolje u više tankih slojeva nego da odjednom pokušate dobiti da vam boja sve prekrije
- obično idu 2 do 3 sloja baze i preko njih sloj laka koji zapravo daje sjaj i čvrstoču boji, između svakog nanošenja boje ostavit masku bar 45 min na povišenoj temp (radijator ili sl)
- jako je važno da dijelovi ne budu masni
- dijelove koje ne možete skinut a ne želite ih prešpricat zalijepite krep trakom
Sretno!
Ako vam još kako mogu pomoći prilikom mijenjanja boje na N70 slbodno me kontaktirajte
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=e800