" Politika me u životu uvijek pratila u stopu"
Dajte ljudi malo prokomentirajte ove izbori i ako se smije znati dali je netko sretan jer stvarno nisam. Znam da je tema dosadna ali bilo bi uredu da je i malo dodirnemo.
Printable View
" Politika me u životu uvijek pratila u stopu"
Dajte ljudi malo prokomentirajte ove izbori i ako se smije znati dali je netko sretan jer stvarno nisam. Znam da je tema dosadna ali bilo bi uredu da je i malo dodirnemo.
vraća nan se hdz
sve iste glave....samo buju sjedile na drugim stolcima.
odo ja u Las Vegas.
blago tebi
pa pogledaj ga, kaj mislis da bi njega pustili preko granice?!
...može ali kao izložbeni primjerak... ;D
'bate umirovljenici prikupili više glasova od koalicije HSLS + DC... ;D :lol:
glasala sam za HSP Đapić
e kaj je istina da je Sanader *****? mislim u pravom smislu te riječi, ono kao homić
...jok samo voli šeksa... ;D
kolko ja znam istina je
svak ima svoje mišljenje i sva ta sranja, ali kako si mogla glasati za tog idiota??? Pa to je lopovčina, i magisterij je čak ukrao. Ima pametnih ljudi u toj stranci, ali Đapić...= Citat =:
Poslao: andrea
glasala sam za HSP Đapić
:klap: :klap: :klap: :klap:= Citat =:
Poslao: whiteboy
svak ima svoje mišljenje i sva ta sranja, ali kako si mogla glasati za tog idiota??? Pa to je lopovčina, i magisterij je čak ukrao. Ima pametnih ljudi u toj stranci, ali Đapić...
opcija je bila on ili paraga. pa sam eto za njega. starci su za hdz.
ovo je odgovor za wb-a ( tek toliko da se zna)
hehe, desnicarka... :) jesi li znala da se suprotnosti privlace? :)
ha-ha kaj nisi ti rekel da su tvoji doma porazbijali sva ogledala da se slučajno ne vidiš kak zgledaš.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa pogledaj ga, kaj mislis da bi njega pustili preko granice?!
njanjanjanjanja
NEK NAS SAD ZGAZE DO KRAJA:mad:
:rifle: :satan:
:sheriff: :bat: :wall:
ka da će se šta prominit
pa ljudi nama stvarno treba diktator jer mi nismo za drugo.
Prije četiri godine ubij HDZ a sada ljudi opet za njega glasaju
to sam ja vec rekao i predlozio sebe kao nadasve podobnu licnost...
zivio drug tito
Ma užas opet hdz naš narod je zbilja u banani.:( Ja sam glasala za zelene.
ma **** ja vas i zelene, pa zeleni ti nisu nigdje ni prag prošli a ti si potrošila glas na njih! A ima takvih ko ti još puno, a mogli su ti glasovi i?i na neku konkretnu jaku stranku pa hdz ne bi pobjedio, umjesto da ste ih tako rasštrkali... ******, sad nek vam hdz sudi!
mislim da ne treba glasati za nekoga jer taj ima vise sanse, treba glasati za one koje ti podrzavas... ljudi su si sami izabrali tko ce da ih vodi, a oni koji se nisu mogli odluciti su poslusali nase drage vjerske vodje... :(
necem komentirati jer necu bit podobna...ljudi sad moramo bit opet kus inace ce bit po glavi stanovnika...
cenzurirano************
Danas mi je bilo upućeno pitanje zar se ja sramim tko sam i koje sam nacionalnosti.....zato jer nisam glasala za ZNA SE...da čovjek ne povjeruje.....
to je kao da sam ateist zato sto ne lizem oltare, a mislim na kraju ti koji se najvise klanjaju i kojima je sve skandalozno e bas ti vriste u prvom grmlju (sa rasirenim ili skupljenim nogama ovisno o spolu ;) )
********(cenzurirano)
Ja sam za penzice.......mislim penzija je nekaj kaj nas sve ceka pa ono nek nam bude sto veca:)
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeemoogu vjerovat, pa ko je onda glaso za HDZ, sad svi šute il govore "nisam ja".
pa kak su onda pobjedili?
ja nean pravo glasa a iskreno hdz mi je isti ***** ka i sdp
zašto stavlja zvizdice na ***** jebi se i te šeme
ma ja sam već napiso da sad sve koji su glasali za HDZ treba kazniti. to se zove kratka pamet kad se ne sječaju kaj je bilo do prije 4-5 godina. pokrali su ljude, ali izgleda da raji nije dosta. Hrvati su mazohisti.
btw marijo jesu tebi dali listić za manjine ?
...stvar je u tome da ljudi koji znaju uključit' komp su i osvješteni...= Citat =:
Poslao: tomo
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeemoogu vjerovat, pa ko je onda glaso za HDZ, sad svi šute il govore "nisam ja".
pa kak su onda pobjedili?
Ja se ježim toga što neka priglupa spodoba iz planine u biti odlučuje o mojoj sudbini a one u koje imam povjerenja nisu ni izašli na iste...
Na 101 je bila reklamica u stilu: "Izađite na izbore jer će svi majmuni izać'..."
da, a još su rekli : izađite na izbore, jer sva govna sama izlaze, tj. isplivaju na površinu...hehe
da i vidite da je tako bilo... govna su dobila svoje... za 4 godine ćemo pustit vodu ;D
...sad oni puštaju po nama...
ma jesu ali ja sam ustaša pa su mi rekli da mogu sa normalnim listićima glasati, pa sam glasao za HDZ. Šalim se nisam niti otišao na izbore jer sam radio.
ovo je bio odgovor na neredovo pitanje
Mene užasno živcira glasanje dijaspore. Šta ima meni neko iz kanade krojiti kako ću ja živjeti. Nije u redu
mene isto... no jebga, imala je dojucerasnja vlast prilike to promijeniti, no nisu... :(
tko ne placa porez u hrv. nema ni da odlucuje o icemu...
...onda ni šverceri nemreju glasat'...
Ja bi sad uveo prisilni rad i obvezno priznanje 'ko je za koga glasao pa da vidim tko je frajer... ;)
Jeste vidjeli kako se dolar srozao kad su objavljeni rezultati izbora u Hrvackoj?
Vezano za porez i glasanje i dijasporu, da nisu zbog nečeg izuzetno važni sigurno nebi glasali, ili je zbog love ili uglavnom zato što svi oni govore poneki strani jezik. BTW gog kakva ti je porezna kartica?
...kažete za HDZ da je krao,a šta je onda SDP radio...veliko NIIIIIIIIIŠTAAAAAAAAAAAAA,još je više krao,lagao,itd,itd...da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske...a sad recite šta hoćete...
@Eminem :thumbup: o tome zbora nema.
pametno nema sta (mos mislit)
lol daklem da hdza nije bilo ne bi bilo hrvatske...nekak cisto sumnjam....... kad je hr nastajala i postajala nije bilo hdza, dok je bila pod austrougarskom opet isto....a temelje za stvaranje samostalne hrvatske drzave by the way polozio je netko drugi a ne hdz, ujedno hrvatsku su u ono vrijeme obranili ljudi koji su išli u rat i poginuli u to ime.....
nije hdz najveći zlotvor, niti sdp super super, ali izmedju dva zla biram ono koje je po mojem mišljenju manje.
SDP je imao mnoge propuste i ne znam što im bi da nekaj nisu napravili, ako ništa promijenili izborni zakon koji im uooće nije išao na ruku ??!!
no da hr ne bi bilo bez hdza je po meni netočno...haugh
nama ljudi moji treba nova stranka..... mogli bi uvesti nekakve političke, pravne i ekonomske eksperte koji bi osnovali novu stranku, europski, demokratski i liberalno orjentirano koja bi efikasno vodila politiku, gospodarstvo i po mogućnosti da su svi bogati te da su im svi u obitelji bogati i izvan politike pa da nemaju potrebe namještati svoje zene i sinove u politiku, upravne odbore etc...
kaj mislite o toj ideji ;)
pod uvesti mislim kupiti iz inozemstva..jos bi malo povecali ino dug ali hebiga ionako smo u katastrofi
a i svi su oni prilicno isti.....(ovi naši)
Moja porezna kartica je vrlo jadna, pa ja sam student :) no pod placanjem poreza sam mislio i na porez koji platis svaki puta kada popijes kavu, kupis cigarete, namirnice, i sl. (dakle i sverceri su ukljceni dmi :) )= Citat =:
Poslao: miško
Vezano za porez i glasanje i dijasporu, da nisu zbog nečeg izuzetno važni sigurno nebi glasali, ili je zbog love ili uglavnom zato što svi oni govore poneki strani jezik. BTW gog kakva ti je porezna kartica?
nelogicno mi je da ljudi koji ne zive u hrvatskoj odlucuju o tome kako cu ja zivjeti?!?!?!? sto njih uostalom boli *****?
Ne razumijem na sto aludiras sa stranim jezikom?
@twixy, nazalost kod nas je skoro postalo uobicajeno da moras postati politicar da bi postao bogat, dok vani obicno vrijedi suprotno... :(
Sorry, ali po ovom postu zključujem da te čeka još puno žganaca ili kako neki kažu palente. je kad sam bio u tvojim godinama nisam pisao gluposti u koje se ne razumijem zato ti ekipa iz Mobila šalje vreču od 25 kg pepela pa se pospi njime.= Citat =:
Poslao: Eminem
...kažete za HDZ da je krao,a šta je onda SDP radio...veliko NIIIIIIIIIŠTAAAAAAAAAAAAA,još je više krao,lagao,itd,itd...da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske...a sad recite šta hoćete...
al ovo mi je naj jaće
da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske... LOLčina
:rotfl: :chatter:
No hard feelings ali **** ja St. Petrovo selo! I sva ostala sela u kojima starijesine mladima tupe mozak s 'glasaj ti sinko za HDZ, naš doktor Franjo bi bio ponosan, on nam je 'rvatsku stvorio...' **** te primitivizam i kratko pamcenje! Svi oni koji su glasali za HDZ ce za dvije godine opet kukati... ali nema veze, demokracija zato i postoji.= Citat =:
Poslao: Eminem
Ali da jednu stvar rascistimo, nije Hrvatsku stvorio HDZ nego Hrvati.
Istina je da je SDP d.o.o. izgubio izbore ne zbog toga sto su napravili nego zbog toga sto nisu napravili, ali kad dobis drzavu u tako jadnom stanju u kojem ju je ostavio dobri doktor, nema se tu bas puno jos za krasti...
Slažem se s onim što je twixy napisala, nitko nije super, svi su lopovi u svojim marginama, ali izme?u par zala treba izabrati ono najmanje... daj Boze da sam u krivu i da HDZ opravda povjerenje glasaca...
Meni je stvarno pun kufer svih nasih politicara, rijetko tko je postenjacina u dusi, a ako i je kad osjeti okus vlasti i moci to se postenje lagano pocne topiti... ma meni je jedino bitno da ja danas brze stizem do mora po novim autocestama (u zadnje 3 godine je izgradjeno vise km nego u zadnjih 30 godina) i samo se nadam da HDZ nece prekinuti te projekte...
...kako da ne gosp. Sanader već tupi o 20% PDV-u a proračun će ponovo punit' kreditima - 'bate al' nam je ljepo... :(
da, ukinut će poreze na jednoj strani a smanjit na drugoj, sa stanjem u kojem je naša država i naši političari porezi su jedini izvor financiranja države i toga se oni neće odreći....
cula sam neke govorancije (nepouzdani izvori) onekakvoj dodatnoj financijskoj policiji
a ako je glavni problem malog poduzetništva dobijanje dozvole...lol nekako nisam sigurna....
a misko je to isto rekao a on ima dosta zganaca u sebi!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Sorry, ali po ovom postu zključujem da te čeka još puno žganaca ili kako neki kažu palente. je kad sam bio u tvojim godinama nisam pisao gluposti u koje se ne razumijem zato ti ekipa iz Mobila šalje vreču od 25 kg pepela pa se pospi njime.
al ovo mi je naj jaće
da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske... LOLčina
:rotfl: :chatter:
...ma Miško ti je posenilio i kao takav se ne broji... :D
U biti ovdje je samo pokazana zabrinutost za Eminemovo buduće duševno zdravlje jer ne dolići se zamarat' politikom prije 50-te godine... ;D
Misko je vidim okorjeli HDZ-ovac (od 'ovca' :)) i kao takvom mu nema spasa... Eminem je mlad i treba ga izvuc iz tog sela da mu caca prestane punit pamet glupostima...
Ma narod je u banani! Jel vi znate koliko samo hrvatska ima nepismenih? I neobrazovanih? I to ne mislim na fakultet (njih je samo par posto koji imaju fakultet) nego na srednju, pa cak i osnovnu skolu! Iako ni to nije ogranicavajuci faktor, jer ima ljudi koji su pametni i bez ikakve skole, ali nas narod je prica za sebe... A vec vidim sve te ponosne hrvatske glasace za godinu-dvije ispred sabora kako opet protestiraju, naravno ako im vojska uopce dopusti da se priblize Markovu trgu...
...policijski sat si zaboravil...
ma ja se iskreno nadam da smo u krivu i da ce nam svima biti bolje... uvijek svima zelim zdravlje i srecu (sto god to za nekog predstavlja) i daj Boze da sam u krivu i da bude bolje... vrijeme ce najbolje pokazati...
Ja nemam riječi da još postoje mladi koji su za Hdz, to su doživotni glasači Hdz jer im je kao mladima ubačen taj gen. A onaj koji kaže da je Hrvatsku stvorio Hdz taj je bolestan jer ja znam da je i moj stari bio u ratu a mrzi Hdz. Ja ipak mislim da je i on svojim malim doprinosom oslobodio Hrvatsku. Kakav mrtvi Hdz 8 godina je uništavo ovu državu i sada opet glasate za njega.
@marijo....ti si prikriveni,ti si glaso za HDZ....znam ja takve kojima nikad ništ ne paše,da se preseliš u švicarsku nebi ti bilo bobro.
Ja sam za BABe!!:beer:
Miško nije HDZ-ovac! Miško je često sarkastičan i ciničan. Prije 12 godina Miško je imao 26 godina,skoro završen faks domovinu u ratu i radio je za 100DEM poslužujući u kafiću uglavnom ljude koji su se vraćali ili išli na položaj. Usrane situacije zahtijevaju teške odluke i ljude koje ih mogu provesti u djelo........onog trenutka kada je Velika Britanija dobila II svjetski poslala je Čerčila u penziju.......HDZ kao populistička stranka održao je kakvo-takvo jedinstvo (NACIONALNI KONSENZUS) oko jedne jedine teme... domovinski rat. Šta je to danas u Hrvatskoj čemu bi stanovnici Hrvatske dali bezrezervnu potporu (NACIONALNI KONSENZUS) i pokušali od Hrvatske napraviti Irsko ekonomsko "čudo".......domovinski rat je završio i HDZ ili bilo koja stranka na vlasti mora naći novu temu koja će zainteresirati stanovnike ove zemlje. Žalosno je to što nitko još nije izrijekom utvrdio šta je to oko čega bi se stanovnici Hrvatske možda mogli početi dogovarati kao o zajedničkom projektu. Nema CILJA, cilj nije želja da se živi bolje. Cilj je ideja koju treba iznijeti i u ime te ideje tražiti i od studenata i od penzionera i od radnika i od vojnika i od službenika da određeni broj godina rade bez pogovora i bez dodatnih traženja. Koji put uspije...Adenauer i poslije ratna Njemačka, Sj. Koreja, Japan a koji put se pretvori u sranje...Hitlerova Njemačaka.
@miško...mislim da se u Hrvatskoj već dugo radi bez pogovora i dodatnih traženja,ljudi bi si htjeli i priuštit nešto u životu.Činjenica je da većini nije loše makar ljudi to ne shvaćaju,ali uvođenje radne obveze (po tvom kolko sam shvatio)neće doprinjet ni duševnoj ni materjalnoj stabilnosti kod ljudi.Takve obveze donose se samo u ratna vremena.
Ostali dio tvog teksta u potpunosti podržavam. :beer:
Ja nisam glasao... po meni je glupo što se HDZ vratio, izgleda da je narod zaboravio kaj nam je HDZ napravio... no niti s jednima nam neće biti bolje, jel svi političari samo gledaju kak će sebi strpat u džep, za druge ih boli *****.
@Tomo, radna obveza je bez veze i to nije moja ideja. Ja sam često nadrkan i na šefa i na državu i na ženu i na sve osim na forumaše i onda si ja zamislim šta bi ja napravio nekome ko bi bio moj zaposlenik i uradio mi isto ono što sam ja znao uradit svojim gazdama, zapovjednicima, bračnim drugovima....oću reć jednu jedinu stvar a to je da niko i nikad neće nešto napravit umjesto tebe. Sad svi čekaju šta će nova vlada napravit......ona će napravit upravo ono što odgovara ljudima koji rade, ostali su ionako samo gledaoci. Svi vi ovdje na ovom forumu, prema onom što sam do sada imao prilike čuti, niti ste rođeni niti ste školovani za gledaoce!
@miško...sve si o.k. rekao ali teško se čovjek pomiri sa tim da mora proći još barem 5 godina da bi se vidjeli rezultati u gospodarskom pomaku.Ja sam u 31.godini i sjećam se ko dan danas kako su 1995 govorili da će za deset godina biti bolje, 9 godina je prošlo a Hrvatska (korak naprijed-nazad dva)nigdje.Već sam bolestan na živce od svega toga.Ali jedno je istina pa makar nitko nepriznao HRVATI IMAJU VELIKE APETITE,nikad nam nije dosta.
jebote radite tolke postove da mi se neda ni citati! :)
tomo, ti si non stop na forumu, jesi ikada off line?
rijetko.
vidi se po faci!
a tebi kao ne, pogle si facu na avataru.= Citat =:
vidi se po faci!
a dobro pogledaj ti sebe na svom avataru, fakat si kripl
al jos uvjek ne lajem i ne nosim stap.
a di je on to rekao. ja to nisma nigdje procitao. svako ima pravo na svoje mišljenje ali tko god misli da je HDZ stvorio hrvatsku može dobiti za par godina od Whteboya potvrdu da nema pola mozga.= Citat =:
a misko je to isto rekao a on ima dosta zganaca u sebi!
pa poslije eminema
LOOOL ;D ;D ;D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
a tebi kao ne, pogle si facu na avataru.
daj odi spavat, ak te starci vide za kompom razbili bu ju te ko staru kantu pise ti sve u mom prethodnom postu.= Citat =:
pa poslije eminema
Slazem se i ispricavam se sto sam te optuzio da si HDZ-OVCA (a i to je bilo u sali), to sam pomislio iz onog posta nakon eminemovog... NHF :beer:= Citat =:
Poslao: miško
@Tomo, radna obveza je bez veze i to nije moja ideja. Ja sam često nadrkan i na šefa i na državu i na ženu i na sve osim na forumaše i onda si ja zamislim šta bi ja napravio nekome ko bi bio moj zaposlenik i uradio mi isto ono što sam ja znao uradit svojim gazdama, zapovjednicima, bračnim drugovima....oću reć jednu jedinu stvar a to je da niko i nikad neće nešto napravit umjesto tebe. Sad svi čekaju šta će nova vlada napravit......ona će napravit upravo ono što odgovara ljudima koji rade, ostali su ionako samo gledaoci. Svi vi ovdje na ovom forumu, prema onom što sam do sada imao prilike čuti, niti ste rođeni niti ste školovani za gledaoce!
ti isto odi soavat jer cu izbrisat FORUM, ak me budete zezali :)= Citat =:
Poslao: whiteboy
LOOOL ;D ;D ;D
Bannat cu te! Odi spavat!
...Jezuš dok normalni ljudi uspavljuju djecu vi se tu bahatite... ;D
Ima jedna negdje načuta: "Tko nije glasao nema se zašto ni bunit'..." - kad god to spomenem pola njih spusti nos...
Ne znam za vas ali u svim predizbornim kampanjama nitko nije predstavio nekakav dugoročni i obvezujući plan već klasika ako glasate za nas bit' će puno bombona i čokolade...
Miško mi je dao mislit' jer koliko sam shvatio treba nam cilj a da nije brzo bogačenje bez rada...
Nista nam se Eminem ne javlja... ;D
nije se valda nekaj naljutil zbog postova o izborima.Mi ovdje heremo posvemu i sva?emu,svako ima i dalje pravo na svoje mišljenje.
neću se više upuštati u raspravu ali znam jedno da hdz nije u 10 godina jednu dobru stvar, a sve loše što su oni napravili prebacilo se sdp-u preko leđa.
tomo što se tiče moje orjentiranosti prema hdz- zna se hdz -
ma šalim se ne mogu ih smisliti a kamoli glasati za njih
Nebi se mi trebali zamarat sa politikom,vani mladi neznaju ni kak im se zove stranka na vlasti.
Drži da su realni izgledi za dogovor HDZ-a i HSS-a, što neće stvoriti vladinu većinu, ali će, kaže, biti blizu toga.
Ako takva dogovora ne bude, tada će "HDZ-u strast za vlašću biti moguć razlog za ulazak u koaliciju koja je definitivno potpuna nesreća za Hrvatsku i koja nas baca na balkanski prostor - a to je savez HDZ-a i HSP-a", ustvrdio je Čačić, dodavši da su opcija i novi izbori.
HAHAHAHAHAHAHAHA!( OVO JE S VIJESTI)
Novi izbori JJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII IIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako sam sretan sada da ih bar bude
...ali radnim danom - da ne radim... :D
****** izgleda da su se dogovorili...
Marijo ja obecajem da cu prestat glasat, kad ti prestanes prodavat (na crno) uvozni kikiriki, po Zagrebu.= Citat =:
Poslao: marijo
Mene užasno živcira glasanje dijaspore. Šta ima meni neko iz kanade krojiti kako ću ja živjeti. Nije u redu
Kaj si se jedino Kanade mogel sjetit? Al salu na stranu, brijem da ti mi bas i ne krojimo zivot jer se u Kanadi moze glasat samo u gradovima di je ambasada ili konzulat, a jos uvijek nema tih panjeva koji ce si platit avionsku kartu do Toronta ili Ottawe da bi zajebali Make... sori Zagrebcane u Hrvatskoj.:nono:
pa jebi ga kad su neki otisli u krive djelove kanade pa trebaju plattit kartu ... :D
Priča se po cijelom gradu kako me napala neka ogresta kad ja na forum a ono ..........! Sorry ali nije baš lijepo što se ovako javljaš a što se tiče ove teme nisam ti ja kriv što se ti prelako uvrijediš ( kanada je spomenuta zato što sam načuo da tamo ima najviše hrvata). Sorry ogresta ali vidim da imas nesto previse protiv mene ali ja živim ovdje i ovdje plaćam porez tako da imam pravo birati kako će moj život ići i u kojem smjeru. Neću ići na onaj način na koji ti ideš a mogao bih jel si ti neumorna i ne odustaješ ( znam da ćeš dić nos u nebesa ). Toliko od mene a ogresta ako ima nešto više reći ima moj mail pa neka šalje jer mislim da ovo nije mijesto za naše prepucavanje i dugove iz starih vremena.
Pozdrav
Joj marijo napisal si takav post, a kazes da cu ja dic nos. Post je sala, a ti shvati kako hoces. Nemamo mi nikakve dugove iz starih vremena!
Ak netko nešto treba, imam (ne)izravnu vezu sa Šeksom tako da... :D