Uzeo bi jedan od ovih aparata SonyEricsson W810 ili K750. Po tehničkim karakteristikama su dosta slični pa me zanimaju iskustva onih koji su koristili oba aparata. Kakvi su vaši dojmovi (brzina softwarea, baterija, kamera......)???????:comp:
Printable View
Uzeo bi jedan od ovih aparata SonyEricsson W810 ili K750. Po tehničkim karakteristikama su dosta slični pa me zanimaju iskustva onih koji su koristili oba aparata. Kakvi su vaši dojmovi (brzina softwarea, baterija, kamera......)???????:comp:
čiko moj,w810i je bolji izbor...k750i-f++kin sh$$t...dojmovi od w810i su duplo bolji od k750i..... :comp: ;D :spin: :thumbup:
nema se sta razmisljati, w810!
niko nije rekao zaštio je w810 bolji pa cu ja rec prvenstveno zato sto nema joystic i mmc od 512 i zato sto je walkman ito su jedine razlike zbog kojih se isplati dati vise novaca
potpisujem... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Definitivno W810... usto je i noviji model...
w810 ima prednost zbog memorijske kartice.sve ostalo je prilicno slicno.
gle , ako na cijenu k750 dodas 180kn imas i ti 512mb pa to bas i nije neka prednost . imao sam oba , i w810 mi je apsolutno jedan od drazih aparata zbog te walkman funkcije , jedino subjektivno mi se cini da je k750 na zvucniku malo glasniji od w810 . ali w810 meni je vise pasao sa tipkovnicom od k750 .
Poprilično isto što se karakteristika tiče...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ali pošto W810 nije puno skuplji od K750, a ima memo karticu od 512MB, onda je razlika još manja...
Ali ono što daje prednost W810_ki je to što ima "navi-pad" umjesto joysticka koji se dosta kvario na K750... :spin:
Već sam se negdje uključivao u ovakvu sličnu raspravu... Definitivno W810.. Pored dosad navedenog, navi-pada i memo kartice... Još je važno spomenuti da uređaj ima dosta kvalitetnije rađeno kučište te da ima novi ekran, nešto dimenzijama veći (skoro neprimjetno) ali zato sa mnogo, mnogo življim bojama, što je jako primjetno.. Plus, tu su walkman funkcije i uređaj je jednostavno novije generacije.. U odnosu na K750 se ništa ne gubi, ali se dosta dobiva tako da bez dvojbe W810. :thumbup:
Ja bi k750, jer mi taj w810 nije izgledom sjeo.Ona crna neka pepeljasta mi je bljak. K750 mi izgleda sofisticirano i kvalitetno dok mi w810 više vuce na nekog plasticnjaka.
Definitivno w810, ako nista drugo noviji je model pa s time ima i nekih sitnih promjena u odnosu na k750 koji je vec isfuran... :bunny:
Ja ti preporučujem w810 jer je noviji model od k750i.Imala sam se k750i.
Razlika nije jako velika.SE K750i ima karticu od 64 mb,a w810i ima od 512mb.SE w810i je bolji od k750i.Se k750i ima problematican joystick(iako ja nisam imala nikakvih problema)
A se w810i nema problema sa joystickom.
I softwer od w810i je brži od k750i,to sam primjetila.
w810 kad je natovaren - odnosno kad je puna memorija nije sigurno brzi od k750.
Meni je memorija puna,i brzi je,Router!:thumbup:
moj nije bio , doduse bio je iz vipa i sa 465punih megabajta od 467 nije bas najbolje disao i nije bas brzo otvarao fileove . to sam mu zato i zapamtio , jer sam prije imao 6630 sa 1gb karticom sto je bilo dosta sporo , a ovaj w810 je bio tu negdje po brzini .
Sve je vec receno...
W810 > bolji display, veca kartica, Walkman, navi-pad, Edge.:licklips:
K750 > poklopac za kameru, veca interna memorija. ;D
Zanima me sta mislite dal se isplati nakon k750 uzimati w810.Namjeravam kupiti mp3 player pa si mislim da mozda bolje noviji mob i jaca kartica..kolko vidim razlike u cijenama rabljenih su oko 600-700kn
Po mom misljenju, ne isplati se.
S W810i dobijes nesto sitno veci ekran, odlicne slusalice i 512 MB karticu (sto i nije neki kapacitet).
Najveca prednost nad K750i/W800i po meni je to sto su napokon izostavili taj nesretni kvarljivi joystick, a nedostatak taj sto nema zastitu objektiva kamere.
Na tvom mjestu bih za tih 600-700 kn razlike radije uzeo neki solidan flash mp3 player, npr. iRiver/Creative/iAudio i sl. S njim dobijes i dobre slusalice i dugo trajanje baterije i podrsku za vise formata i, opcenito, kvalitetniji i funkcionalniji uredjaj za slusanje mp3-ca.
uzmi W810 bez razmišljanja
@EagleONE: pošto si i sam rekoa da bi si uzeo mp3 player, onda ti preporučujem K750... a za razliku novaca si uzmeš neki solidan mp3 player... :thumbup:
ja nebih,uzmi neki drugi naprimjer k800= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
po meni se neisplati, reprodukcija zvuka na oba je gotovo ista, ako ne i ista, a za tih 500-600 kn da se naci neki mp3 od 1gb na nekoj akciji i onda si miran, a k750 vise onda koristi za slike,a mp3 za muziku i svi sretni i zadovoljni:spin:= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Uzmi w810 obavezno... :thumbup:
ja sam bila u sličnoj situaciji pa sam se odlučila za w810.
možda se za tu razliku može kupiti mp3 player, ali se meni ne da nositi više različitih uređaja sa sobom. pa zato su i izumljeni all-in-one uređaji! :)
osim toga, nakon k700, više nisam htjela mob s joystickom.
Hm pa to je i meni ovak imam sve u jednom i mogu slusati stalno jer je mob uvijek uz mene.Znam da je zvuk nesto losiji ali ne opet tolko puno.
Joystick mi za sad radi ali ko zna do kada ce pa je i to jedan razlog
k800 je dosta skuplji od ovoga i na njega bi jos morao karticu kupovati.A nije bas ni pretjerano lijep.
Dal ima w810 usb 2.0 i dali kod spajanja na komp treba nesto instalirati ili ga odma prepoznaje?Recimo kad sam na faksu gdje nemogu nista instalirati dali mogu na njega stvaviti to sta skinem s neta?
Da, podržava USB 2.0 ...
A za fax bi ti preporučio čitač kartica... :thumbup: Puno jednostavnije nego da nosiš kabel od moba i onda ga spajaš...
A dal ga prepozna kao removable dics, nisam siguran... :-/
trebao bi prepoznavat.na k800 radi bez problema.:spin:
Da, Windowsi XP ga prepoznaju kao removable disc bez instalacije drivera, znam jer sam i ja probao na faksu! :thumbup:
Instaliraju dva disca točnije, jedan je memorija telefona, a drugi Memory stick, tj. kartica mobitela.