Tko jos nije vidio slike su ovdje:
http://web.vip.hr/marko.r.vip/FORUM_MEETING/
ako imate kakvih komentara ili pitanja, tko je tko, ovo je pravo mjesto za takve stvari... :)
Printable View
Tko jos nije vidio slike su ovdje:
http://web.vip.hr/marko.r.vip/FORUM_MEETING/
ako imate kakvih komentara ili pitanja, tko je tko, ovo je pravo mjesto za takve stvari... :)
Cini se da vam je super bilo. Volio bih da sam bio tamo!
izgleda da je bilo dobro... koliko vas je doslo... tko je sve doso ??? detalji ???
e s kojim se programom otvaraju oni video fajlovi?
quicktime 6.0 ili novija verzija...
bili su andrea (koja je dosla malo kasnije), bigboss, coma, buggy, wb, tomo, kakav nered i moja malenkost...
na Video09.3gp mozete vidjeti comu kako me je zasorao :) no zato smo ga grupno napali vani, pa je dobio po pi..., no uspio je wb-a dohvatiti koji je danas morao mami objasnjavati kako si je razbio koljena...
sve to se dakako dogodilo jer je wb bio u stanju koji se ne moze rijecima opisati, stoga vas upucujem na Video10.3gp ;)
neznam koju verziju quicka imam ali nece da playa u ovom kojeg imam .... radil u winampu ?
sumnjam, pa odi na help -> about tamo ti pise...
ili probaj sa http://www.opi.state.mt.us/streamer/MPEG-4Download.html
hmmm u medjuvremenu ja probah snimit sa kaze 7.2 i snimih dva virusa... a moj virus definition update isteko pa se sad ....
http://www.grisoft.com/ ovaj besplatni ti ne moze isteci... :)
isprobat cu.... :)= Citat =:
upravo dobih tel poziv da kakve su to slike uploadane na net.
neki se izgleda boje za svoje cure i misle da su ih pronašli na slikama od jučer i danas:)
evo doso sam do 36 idem odostraga, ona 37 ili 38 je u kari
Svi ste mi super, baš mi je bed što nisam bio. Andrea je carica siguran sam da bi bilo još boolje da ste slikavali s nekim foto aparatom ali i ovako je prima.
dobre su slike, moram sad filmice pogledat
sljedeci put ja nosim minoltu
na čemu je ono slikano
Nokia 6600
6600
Meni ne rade fimici sa QuickTime 6.1
očekiva san bolju kvalitetu ali služi svrsi
probaj negdje pronaci plugin za MPEG-4
koja mafija... andreja ima dobru zurku... vi ostali koma ziva... :)
...koja šteta,kak mi je sad krivo...
dobri su filmici sad sam skido novi qt da gledam, zadnji mi je jeben
Ja sad skidam neki update za Quick time... Valjda ne skidam bezveze (velik je)
kolko andrea ima godina?
Jebemti srecu.
Skidao sam taj update 20 minuta i nece :(
REAL ONE+UPDATE i radi!
stavio sam i nesto audio fileova, pa se mozete naslusati gluposti :)
Meni radi, imam zadnju verziju ;). Samo jedno pitanje, hoće li biti ovo ponovljeno?
meni radi skinuo sam 6,4verziju..
@nered imas jos materijala?
ma biti ce reprizne sigurno... samo po interesu, ovaj bi puta trebao i veci prostor... ;) i jos vise cuge...
slike su prva liga...
audio zip je zakon :beer:
tuljani
tko je bio najviše pijan?
on
@vrag, ak si htjeo uletavati andrei s takvim spikama imao si prilike to napraviti u zivo, zbog toga te proglasavamo papkom i bok... :)
NE zelim biti nepristojan ali budem :D
Nego ajmo malo prokomentirat slike:
1. --> com@zg ---> djete (NHF)
2. --> andrea ---> hm pa na ovim slikama mi i nije bas u najboljoj formi cak mi djeluje ko da ima tri i po banke a ne 24/25 kolko vec
3. --> ovaj koji vozi ALFU a imena mu se sjetit nemrem --> ok
4. -->onaj malo deblji s crvenim obrazima --> brijem full simpatican lik
****** ostale nisam skuzio tko je ko, maj fold
P.S: a jeste izabrali jebenu rupu za sastanak :rolleyes:
uf
@ gog - imas pravo, supak sam... trebao sam doci, ali ne vozim, i skroz mi je u kurcu lokacija za doci, mislio sam da cete se dogovoriti negdje oko centra... stoga, apel za sljedeci put, neki birc oko centra grada Zagreba!
ne smijem ja nikome uletavati, inace glava mi na panj odlazi... :)
zao mi je sto vas uzivo nisam vidio strgane, ali biti ce jos prilika...
steta sto vjeko nije doso ... ;D
= Citat =:
Poslao: vrag
zao mi je sto vas uzivo nisam vidio strgane, ali biti ce jos prilika...
ma ovaj najstrganiji je zapalio u akvarijus a mi smo otišli dalje.
trebao si javiti, netko bi te vec pokupio...
prilika ce biti sigurno...
bas sam htjeo playeru platiti put u hrvatsku teretnim brodom al ne bi stigo na vrijeme pa je odbio moju ponudu..;)
Sad se nađite svi kaj niste bili na meetingu,pa ćemo vidjet kojoj ekipi je bilo bolje, a može i COMA s vama on je tak bil strgan da ni nezna di je bil :beer:
da oni su ti uvijek spremni kada te treba negdje vozit! :)= Citat =:
Poslao: gog
trebao si javiti, netko bi te vec pokupio...
prilika ce biti sigurno...
a sljedeci put mislis da cu znat?= Citat =:
Poslao: tomo
Sad se nađite svi kaj niste bili na meetingu,pa ćemo vidjet kojoj ekipi je bilo bolje, a može i COMA s vama on je tak bil strgan da ni nezna di je bil :beer:
@coma:beer:
tocnije ovako
:drink: :drink: :beer: :beer: :beer:
bar mislim :)
a posli će bithttp://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif
ma nece, nisam rigo jako dugo vec od alkohola, nisam ja jedan od tih
kad nemreš puno ni popit.
---------------------------------------------
nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nj a,nja,nja,nja,nja,nja,
ja bar nisam starcek
sljedeci put se sigurno vidimo, gdje god bio sastanak... mislio sam wb ugnjaviti za prijevoz, ali sudeci po slikama i bolje da nisam... ;)
---------------------------------------------------------------------------
nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nja,nj a,nja,nja,nja,nja,nja,
@vrag: ma mogo si, ja sam sasvim OK bio :D
coma: njanjanajnajnjanjanja
šta ovo njanja znači za nas koji živimo oko 400km od tog kafića
@coma...njanjanja
njanjanjanjanjanja :)
@cule, pitaj comu :)
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????:rolleyes: :rolleyes:
@gog...di su slike palačinki? :beer:
njanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjana jnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjan janjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanja njanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajna jnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjan janjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanja najnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnj anjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjan janjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanaj najnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanj anjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjan janajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnaj njanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanj anjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjan ajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnja njanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanj anjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajn ajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanja njanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanj anajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajn janjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanja njanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanj anajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajn janjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanja njanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjana jnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjan janjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanja njanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajna jnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjan janjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanja najnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnj anjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjan janjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanaj najnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanj anjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjan janajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnaj njanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanj anjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjan ajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnja njanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanj anjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajn ajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanja njanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanj anajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajn janjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanja njanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjana jnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjan janjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanja njanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajna jnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjan janjanjanajnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanjanjanja najnajnjanjanjanjanjanajnajnjanjanja
pa se vi jebite!!! :D
gog jesi ti ljevak?
palacinke sam mogao uslikati samo u stanju kakve ih vjerovatno ne zelite vidjeti, a tesko bi ih i izdovio od ostatka hrane... :)
@coma, ne, zakaj?
nja nja nja... :)
[QUOTE]Poslao: dilurekba
[B]NE zelim biti nepristojan ali budem :D
2. --> andrea ---> hm pa na ovim slikama mi i nije bas u najboljoj formi cak mi djeluje ko da ima tri i po banke a ne 24/25 kolko vec
jesi ti svjestan šta si sada napisao?
ja imam 21 godinu. s obzirom da sam starija i pametnija a i zrelija od tebe, ne želim komentirati tvoj izgled na tvojim slikama, vjeruj mi iznenadio bi se. eto toliko od stare babe. :cool:
@ gog ma pogledaj 9. video! drzis se ko ljevak, srozao si se u mojim ocima, ja za tebe mislio da si neki sorator
Andreja vjeruj da mi puca ona stvar ko sta misli o meni i mome izgledu, cura sam uvijek imao i to vrhunskih, na pare se nisu palile jer ih nemam, na komičnost možda, na pedalu opet nisu jer nemam đamajkansku :D......ja sam ti fino reko sta sam na slikama vidio a to sto to tebi nepase..... ****** :rolleyes: možda jednostavno nisi fotogenična a možda su u šumi :D= Citat =:
Poslao: andrea
jesi ti svjestan šta si sada napisao?
ja imam 21 godinu. s obzirom da sam starija i pametnija a i zrelija od tebe, ne želim komentirati tvoj izgled na tvojim slikama, vjeruj mi iznenadio bi se. eto toliko od stare babe. :cool:
Eh legendo zamalo zaboravih, ti si se uvijek "kurčila" da uvijek kazes sve sto misliš, pa komentiraj onda moje slike slobodno.. J**E se meni... u jedno uho uđe, kroz drugo izađe...
p.s: ti imaš 21 ja 18... u jebote koja razlika.. sve mi suze tečeju zbog toga :cool:
BTW: da nebi sve završilo u nekom crnom tonu reći ću ti samo :
Stara legenda si :D
Ok, starija jesi (na slici:D)= Citat =:
...ja imam 21 godinu. s obzirom da sam starija i pametnija a i zrelija od tebe
Hm a po čemu si ti to pametnija od mene?
Više iskusila u životu od mene?, to se nezna jer nit ja tebe poznam nit ti mene, zato sto vjerojatno imas neku elitnu školicu završenu a ja nemam ni redovnu srednju pa idem u večernju=?
Možda se više kužiš u neki uredski posao i piskaranje na forumu ali kaj je to neka vrla pamet? Stara moja ja u zivotu nisam isao na nikakav informatički tečaj a znam sve od A - Ž o kompjuterima, nisam završio gradjevinsku školu a radio sam svakve poslove na građevini... 3 godine razlike je goli K.R.C da ti mozes rec da si ti pametnija.
Možda jesam glup ali ja se tim ponosim :-X
A što se tiče zrelosti.... ni kruška ne sazrije u 3 godine :D
zasluzio si :beer:= Citat =:
Poslao: dilurekba
Možda jesam glup ali ja se tim ponosim :-X
ljudi ovo nije fer! ja opšte nisam znao za taj miting!!!
a došo bi majke mi 100%
btw di ste to bili?
u remy-u, negdje u relativnoj pripizdini, vukovarska, kraj onog konzuma
dilurekba zaboravi sve što sam napisala. hvala ti na divnim komplimentima koje si mi podijelio u svojem prvom postu. neka ti dečki kažu dal izgledam kao da imam 35. tko zna možda je to stvarno istina.....? who know`s?
@coma, pa kaj nisi skuzio da sam se usrao da me ne zasoras :)
ma andrea je komad i pol... :)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
@vrag: ma mogo si, ja sam sasvim OK bio :D
dogovoreno... :D
A ti se isti duris na svaku sitnicu, kao da nema dobrih zena od 35 godina :D= Citat =:
dilurekba zaboravi sve što sam napisala. hvala ti na divnim komplimentima koje si mi podijelio u svojem prvom postu. neka ti dečki kažu dal izgledam kao da imam 35. tko zna možda je to stvarno istina.....? who know`s?
Ja sam sam reko sam da malo starije zgledas nek na onoj prvoj slici, nisam ja reko da si loša dapače dobra si ko crni kruh od tri dana :D /ovo je zajebancija/
p.s: salim se ja Andrea, kad sam te vidio na ovim slikama bila si mi praznik za oči :cool:
p.s: salim se ja Andrea, kad sam te vidio na ovim slikama bila si mi praznik za oči
praznik za oči,
melem u duši
crvena ruža
što cvjeta
u tvom oku šarenom
i kosom ti pofarbanom
u plavetnilo
pramenova!
mislim, toliko sam dobar......
nemam riječi
kaj je to haiku? ;D
ma to je ulet :)
oce meni neko reci tko je tko na npr. onoj slici na kojoj su svi slikani (osim onoga tko je slikao hehe)
i koj je to broj slike jer sam zbriso sve
pončo,toro,nered,gog,wb,andrea,bigboss,tomo
nije bilo ni ponce ni tore
daj ja nisam ništa skužio, slika 23, slijeva na desno + na kraju onak tko slika, ajde da čujem imena
coma, kakav nered, moja malenkost, wb, andrea i tomo... i na kraju buggy... bigbossa nema na toj slici jer je vec otisao bio...
HAHAHAHa! :lol: - pon?o i toro! To se odnosi na comu... ;D :jump:= Citat =:
Poslao: tomo
pončo,toro,nered,gog,wb,andrea,bigboss,tomo
@killa: evo tomo ti je sve objasnio: idu s lijeva na desno: coma, nered, gog, wb, andrea i tomo. Slikao je Buggy.
e da, sad vidjeh, i gog je objasnio...
@wb :beer:
[QUOTE]Poslao: dilurekba
A ti se isti duris na svaku sitnicu, Ja sam sam reko sam da malo starije zgledas
sitnicu? malo starije? pa znaš ti kako bi se bilo koja druga cura uvrijedila da joj kažeš da izgleda 14 godina starije? pa nemrem vjerovat, tebi je to sitnica. bože dragi, ova današnja mladež.....:king:
@andrea...nisu uopće galantni, a niti gentelmani.
Samo ih COOL & THE GANG puca.
misliš GANG BANG?
Trapana? ;D :jump:
ne trapana, nego tarapana, ili sam ja krivo skuzio :)
puno ti hvala. tek sam sad vidjela= Citat =:
ma andrea je komad i pol... :)
ma trapana bolje zvu?i. ?vrš?e! ;D= Citat =:
ne trapana, nego tarapana, ili sam ja krivo skuzio :)
sam se ti izvlaci
wb, ovi tvoji dijakriticki znakovi mi dolaze u obliku upitnika... daj sredi to..