Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Printable View
Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Ak tko zna nek napiše
Na kojoj si stranici našao?
Daj link pa da proučimo.
http://www.siemensmania.cz/uikony.php
evo ima vamo samo namjesti rezoluciju na 132 x 176 pixels
...ovdje je opisano stavljanje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13130
hvala na linku redking,al nema za benq-siemensa drugaćije je,jel benq nema config japp
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=293934&postcount=16
ovdje piše, za pojedinosti neznam, prije sam to radio na s65 ali se više nesjećam kako točno
za to neznam, nisam imao do sada benq-siemensa= Citat =:
Izvorno postao Markos
jel to moram sa kabelom ili mogu preko blutootha
ja se sjećam kad sam imao s65 da se može samo kablom i irdom za BT neznam, mislim da ne...ja sam radio kablom
jeli nekome uspjelo promjenit ikone na bs c81? ja vec dugo pokušavam i kopam po netu ali nikako. skinuo sam ikone, ali neznam u koji folder ih staviti. za dosta modela siemensa je u mapi config,ali te mape u c81 nema cak ni nakon upotrebe open diska i slicnih programa. jel ikome upalilo?
Da li imate u mobu ove foldere: Data\misc\patches\gpf= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Pročitao sam na jednom forumu da se ikone moraju ubaciti u taj folder.Pa evo neka netko proba.Ikona konkretno za seriju 75/81 imate na http://forum.modopo.com/downloads.php?do=cat&id=19
ok proba cu.hvala= Citat =:
Izvorno postao Siemens
evo ovako, glavni folder data se vidi i unutar njega su sve datoteke (izuzevsi memory karticu). unutar data foldera nalazi se i folder misc,međutim on je prazan. pokusao sam uci i sa vsfe explorerom koji ima integriranu funkciju open disc ali i on kaze da je folder prazan. zapelo.....
Skini s neta program SieFM,pa javi kad ga skineš.
skinuo sam taj file manager. njega bi sad trebalo ubacit u mob jel tako?to je midlet= Citat =:
Izvorno postao Ro@m
MEni ti je na ruski ali budeš skužil kak staviti na engleski.
Imaš opciju da ti otvori skrivene foldere pa se malo poigraj i potraži.
folder misc je stvarno prazan,ali SieFM je dao opciju da prikaze skrivene diskove cache i config! a svi govore da upravo u taj disk config se ide za promjenu ikona. i sad tu dode do problema.kad idem uci sa SieFMom on izbaci error "invalid root: 3:" kad mi se to prvi put dogodilo skinuo sam originalan siemensov file manager za seriju x65 i x75 i on mi je dao sve opcije kao i SieFM s tim da kad s njim idem uci u disk config on ne izbacuje gresko nego ostane i ne mrda sa "please wait". da skratim, nemogu uci. inace oba programa su midleti za mob. pa ako neko ima volje za pomoci.... vec skoro par tjedana se s ovim ikonama vozam pa volia bi znati jel iko ikad iti promjenio na BS C81?!
Ro@m ti imas el71 i jos neki pa ne mozes se s tim zafrkavati, Siemens takoder ima drugi mob. Ljudi su se javili za pomoci ali ima li ko sa C81 da je to pokušao?! Markos se ne javlja, htio bi znati da li je njemu upalilo?
moj susjed ima BS c81 i promjenio je dosta stvari na njemu , pa i ikone , no više mu ne radi jer ne nešto zafrko radeći na njemu ;D
pa ako uhvatis vremena pitaj susjeda kako je promjenio ikone, pa javi. bice korisno= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ja bi to isto napravio , a moze li se to napraviti preko bt-a
ili se mora preko onoga kabla?
Moglo bi se preko BT-a ako uspiješ otvoriti folder sa ikonama. A koliko vidim to nikome nije uspjelo...
mislim da se nemože preko bluetootha , samo preko kabla , ali nisam siguran= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
ukoliko bi se uslo u folder sa ikonama, znaci otvorilo taj disk config moglo bi se i preko bluetootha jer jedino sto bi trebalo napravit je postojece ikone zamjenit sa novima a stare postavke backupirati. znaci samo kopirati
možda ja budem prvi :lol:= Citat =:
Izvorno postao Futurama
:spin:
a gdje treba uci kada se koristi kabal , da tako slicno probam preko bt-a :king:
procitaj sta smo gore pisali pa ces vidit, javi rezultat= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
Ja sam pokušao preko BlueSoleil-a i uopće se ne vidi folderi "cache" i "config".
vide se samo pomocu SieFMa i orig. siemensovog file managera. to ti sve pise gore. neznan ja se vec dosta s tim zafrkavam. ako te zanima procitaj sve postove u ovoj temi a imas i po netu upute ali ne tocno za c81... ja sam pokusa i sa VSFEmom, open disc, mobile phone managerom, pa sam ukljuciva prikaz hide foldera i diskova... tek sa ona dva midleta za mob mi je uspilo prikazati hide diskove config i cache ali ih nemoze otvoriti. inace te ikone bi trebali biti (bar na nekim siemensovim mob je) u hide disku config po folderom japp tako nesto ali disk nemogu otvorit. uglavnom pod diskom data ja nisam nista uspia naci di bi te ikone mogle biti. valjda ce nekome upalit= Citat =:
Izvorno postao Futurama
znaci nista od tih ikona?pa jel moguce da se to nemoze prominit?zasto onda na net stavljaju ikone bas za c81, nevirujen da bi stavljali ako se nemoze prominit
Evo ovo sam pronašao na jednom stranom forumu:
Predpostavljam da treba sa nekim midletom tipa onim kojeg je postao smsfreak u ovom(http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=466873&postcount=37) postu.Pa ako se neko želi poigrat sa tim neka proba.= Citat =:
OpenDisk don't work on S75, you have to send SKey. Then you have access to the Config and Cache Folders.
pokusa sam ali skey nemogu izracunati ni sa jokerom ni sa papuom. imam u mob midlet bsreader i on mi izracuna ESN i HASH kodove i onda kad stavim calculate skey u papui kaze da nemoze pronaci kodove. to je x65 midlet pa san pokusa da iz njega automatski izvuce sve kodove (ukljucia midlet, namistia com port i pod tab codes pritisa px65 ali nece) i nikako i nikako i nikako i nikako..... :(
Zbilja ne znam u čemu je problem,nažalost nemam taj mob pa da se i ja poigram sa time,ali evo našao sam još nešto pa možda to pomogne
Znaći koliko sam ja shvatio kabel je nužan za ovo.= Citat =:
RK roofridge you have tons of GET your ESN and HASH, by help OF px75v1 or more bsreader midlet from x65flasher-2103.
Then take PapuaUtils,
- Choose X75 boat type and more enter your IMEI, ESN, HASH and HWID,
- Press the “compute boat keys and SKEY” button. You wants GET your boat key and SKey
- Then press the “send to SKey” button and your phone wants go tons of Factory mode
- Now you have ACCESS ton the Config folder and you CAN CHANGE your menu Icons
Nisam ni ja uspio promjenit,nekaj sam zajebao pa sam morao nosit mob u servis da mi ubace novi softwer
evo izracuna sam u papui skey i posla ga na mob i mob je sad na factory mode. pokusa cu sad s necim doci do tog diska config, imam par midleta a proba cu i sa mpm al sumnjam da cu s njim moci jer on nema opciju za prikazat skrivene diskove. proba cu i vsfe,open disk isl.
Pa predpostavljam da bi ih sada trebao vidjeti "otkrivene" u bilo kojem programu,ali svakako probaj sa vsfe.
skey je poslan i mob je na factory mod al disk se ne vidi ni u mpm ni u vsfe ni u SiMoco. vide ga kao i prije midleti file manager i SieFM jer imaju opciju za prikaz ali mu opet ne mogu pristupit. neznam ja sad stvarno odustajem i vise neman ideja ni volje. ovo mi je miljun i prva opcija, al vise se necu zafrkavat. ako neko ima volje i c81 neka proba ako ne nema veze. ja san ima par tjedana navalia na te ikone a nes ti jake stvari...ka malo dite. ako kome uspije neka javi :)
je možda netko uspio promijeniti ikone????
kad netko uspije,nek javi...pa da i ostali probamo
nakon vise od mjesec dana evo i ovo je upalilo!! Kako sam preksinoc uspio odkodirati c81 da bi ga odkodirao morao sam mu poslati preko papue SKEY! zahvaljujuci skeyu mobitel je stavljen na factory mod! i nakon odkodiranja tako je i ostao! danas sam isao uci u mpm da prebacim fotografije na memori karticu i uz nju i data dsik imam diskove "config" i "cache" !!!!!! da vam pojasnim, kad mobitel stavite na factory mod dobit cete na raspolaganje i ova dva hide diska! a da bi ikone promjenili morate uci u hide disk config\japp\FlexMenu i u njega kopirati ikone koje mozete skinuti sa modopo stranice pod downloads\menu icons\ i tamo cete na za x81 seriju. njih extract i rara u folder na mobu FlexMenu. prije toga spremite cijeli folder flexmenu na disk u slucaju da sta ode krive ali NECE! bitan je file main.fs on vam ukljucuje sve animacije u meni!!!
PROBAJTE
do ovoga svega smo bili dosli prije 2 tjedna ja i Siemens ali problem je bio u tome sto smo Skey slali preko papue 0.95 a ona i c81 se bas i ne vole, zapravo ona kaze da je stavila mob na factory mod a to ne napravi!! zato se diskovi nisu ni vidili. znaci ako ili odkodirate ili mjenjate ikone koristite papuu 0.91a. a za izracun kodova nju uz pomoc 0.95. pomoci ce vam i tutorial koji sam stavio za odkodiranje. TO JE TO OD MENE!!! e i usput nove ikone su sexy....