...ste gledali?...
...razočarao sam se...poslije onog gola u 5. min. mislili su da će tak ostat do kraja,al bome nije...
Printable View
...ste gledali?...
...razočarao sam se...poslije onog gola u 5. min. mislili su da će tak ostat do kraja,al bome nije...
Bio sam na tekmi. Bilo mi je super. Atmosfera odlicna, al rezultat nije.
pa dobro zašto otvaraš tu temu samo da se još iživciram :O
bio sam na tekmi. atmosfera odlicna,pomalo dosadna utaknica..razocarao sam se kad se lopta odbila od vratnicu..
bumo popusili u slovenije 100%!!!.....idete li u sloveniju da bodrite nase?
je je. več krečem
ma ne idem. predaleko je
dok je Barić trener nedam ni kune za kartu.
..kaj znači ono "u boj u boj za narod svoj..", kad je trener hebivetar.
Igramo staromodnu igru , to više nigdje ne prolazi.
tomo :beer:
dobar je baric odnosno kvalitetan trener...velika mu je pogreska bila zato sto je olica uveo u prvom poluvremenu a rapajica u drugom..i zivcira me zato kaj nasi vecinom igraju na nabace i udarce glavom..= Citat =:
Poslao: tomo
dok je Barić trener nedam ni kune za kartu.
..kaj znači ono "u boj u boj za narod svoj..", kad je trener hebivetar.
Igramo staromodnu igru , to više nigdje ne prolazi.
ma kaj pljujete po repki...pa da su 3xj aci od brazila nebi dali pogotka kad su svi slovenci bili u svom sesnestercu..
pa kakve veze ima šta je slo igrala bunker? pa da naši znaju zabit gol sigurno bi ga zabili bunkeru
@vjeko....???? pa to sam i mislio( za nabacivanja i duge lopte) da igraju staromodnu igru, kak može onda biti dobar trener?
trener repke prvenstveno mora biti motivator, a to Barić nije.
Njegovo nogometno znanje koristilo je prije 10 godina u Austriji.Od onda se igra modernizirala, i njegova taktika ne prolazi više nigdje!!
TOČNO!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa kakve veze ima šta je slo igrala bunker? pa da naši znaju zabit gol sigurno bi ga zabili bunkeru
žao mi je što nismo pobijedili. isto tako mi je žao onog dečka navijača koji je poginuo u povratku s tekme. mislim da je iz Splita bio, njih 3 ja mislim, stvarno žalosno.:(
Da, vidio sam na vijestima i cini mi se da poginuo prije tekme!
a dobro nije ni bitno...uglavnom to me jako ražalosti, znam se i rasplakat kad tak nekaj pročitam. ja sam imala sudar takav da policajac nije mogao vjerovat da smo preživjeli. nisam ja vozila, nego moj bivši. užas, Saxo je bio sav zdrobljen.
pa bolje da je poginuo na cesti nego na stadionu... :D
a daj floor...užasan si
kako nebi poginuo kad se naroka pivom i tekilom..evo primjera: jedan pijani tinjeder se srusio na mene i frenda tako da je skoro nastao 'domino'..
@andrea, ste vas dvoje okej? jebes auto...
Gledala, al bolje da nisam, nadam se pobjedi u Ljubljani.
jedva čekam!!!! prekosutra u pola 6 jel?
nisam baš sigurna na kaj misliš, ali ak misliš na sudar, svi 4 smo ok. ja sam bila sva krvava po faci, a to je u biti bila krv od ove cure do mene. meni je malo curila iz posjekotine pored oka. sva sreća da je imao zatamnjena stakla jer se staklo držalo na foliji....da folije nije bilo brijem da bi mi nadimak bio skarfejs :D= Citat =:
Poslao: gog
@andrea, ste vas dvoje okej? jebes auto...
AJMO ONTOPIC!!!!! DI STE NAVIJAČI YEBEM VAS U JAJA
slušaj citat pavlina:
Slovenci su nakon treninga vježbali izvođenje kaznenih udaraca.
"Više smo ih pucali za zabavu, jer vjerujemo kako će pitanje pobjednika biti daleko prije razriješeno," odgonetnuo je kapetan slovenske reprezentacije Miran Pavlin.
Lahko bo jo ga sutra dobili v ritico.
Barićev citat:
...mi moramo dati gol. ha-ha(frajer je lud)
barića triba škartat
jedan moj frend se kladio na ovu tekmu kod nas Hrvatska - Slovenija i stavio na nas 1500 kn i spušio. brijem da sada neće:D
...ja ću se danas kladiti na rezultat SLO:HRV 0:2, stavljam 50Kn.
...e, ovi slovenci su pe..ri dali su za hrvatske navijače samo soma ulaznica, a mi njima 3500(papci, boje se da im ne rasturimo deželu)
@cule_ST ...kaj znači (ŠKARTAT)
pitam se zasto su hrv. navijaci dobili samo 1000 ulaznica, pa nema ti slovenija toliko policajaca da to sve drzi pod kontrolom :)
...pa ima nešto i u tome.
ja sam bio u kladi stavio dvojku na 1.poluvrjeme i na drugo poluvrjeme... dobri koeficjentiči
Kad te neko ŠKARTA to znači da ti je uručio odje*enicu. ;)= Citat =:
Poslao: tomo
@cule_ST ...kaj znači (ŠKARTAT)
Jao šta sam se iživcirala (opet) no fala Bogu dali smo taj gol i gremo u Portugal.:D :)
ma hebeš portugal!
nama je ovo bilo finale...!
nisan gleda vijesti jeli bilo nereda u sloveniju tj. sjevernoj srbiji
@cule_st...hahahahahha svaka čast prava sjeverna srbija.
..., a jesmo0 ih naguzili!
tako in i triba
hvala dragom bogu da smo pobijedili. e tak sam bila živčana pred kraj. jedva sam čekala da završi. kaj mislite jel Tudor zaslužio drugi žuti?
Nije zasluzio PRVI zuti. Ovaj drugi sto je dobio je zasluzio
aha, nisam gledala prvo, bila sam u autu pa sam slušala
išlo je čak 60 autobusa navijača, jebote s tim smo mogli zauzeti cijelu sloveniju! ;D
E da, promjenio sam ime teme ;)
tudor je car i oni prvi nije triba dobit al jebi ga čovik je ispalija pa je dobia a drugi je zaslužen
uostalon nema veze idemo dalje
ma bas. Sta je bilo, bilo je....
ja samo ne razumin zašto đubrad iz hns već 6-7 godina nije stavila jednu pravu reprezetativnu utakmicu na poljudu????????
Ma sta ja znam. Meni odgovara Zagreb.
Blizu mi je (srediste je Hrvatske) tako da lako odem na tekmu
tebi odgovara je li odgovara meni i ostatku hrvatske a druga stvar maksimir ka stadion uopće nije dovršen a reprezentacija redovito na njemu igra?!?!?!?!?!?!?!?
Pa mozda je bas razlog srediste?
Mogu doci istriani, slavonci, dijelom dalmatinci....
Ako je u Splitu ne vjerujem da ce netko iz Vinkovaca ili Umaga doci...
Nemam nista protiv Splita
ali ne bi bilo pametnije da se jedna igra u st jedna u zg jedna u osijeku jedna u rijeci i da se tako vrti u krug tako bi bila cila rvacka pokrivena a ne ovako centralizirano ka sad
nisi odgovoria na pitanje o nedovršenosti maksimira
Po meni nedovrsenost nije bitna. Bitno je da on moze primiti ljude.
krasnu poruku šaljemo svitu kad nan reprezentacija igra na bauštelu a doli u nas prelipi poljud zjapi prazan
mene je onak nekak sram, živim od rođenja u Zagrebu, kao šatro prava purgerka, a nikad nisam bila na niti jednoj nogometnoj utakmici...niti uopće na maksimirskom stadionu....:blush:
ajde onda šta čekaš? i to odma na sjever!
Ma nemoj zezat:nono: Sad prva koja bude pravac Maksimir!= Citat =:
Poslao: andrea
mene je onak nekak sram, živim od rođenja u Zagrebu, kao šatro prava purgerka, a nikad nisam bila na niti jednoj nogometnoj utakmici...niti uopće na maksimirskom stadionu....:blush:
pa nemoraš ići na tekme da bi bio purger...
dragi moji, kakve sam ja naravi ja bi se ziher potukla tamo. tako da je bolje da ne idem, zbog mene same ( ne trebaju mi batine) a i zbog njih. ( ne trebaju batine njima tamo...):D
a inače baš ne podnosim gužvu, i ne volim mjesta gdje se nemreš pomaknut. a tek kad mi se rulja počne laktarit, onda postajem bijesna.:cool:
pa dobro tako je samo na nekom europskim tekmama... kojih više neče biti ;)
odi na tekmu npr dinamo-marsonia, i nikog živog na stadionu
ok, floor ti javi kad je i ideš samnom. da ne budem solo.
vidiš kako si poseban kad te zovem da dijeliš tako poseban trenutak u mom životu...:D :cool:
hvala hvala ;)
e sad nek ovi umru od ljubomore :D
(nemoj doslovno shvatit)
ništa nisam shvatila doslovno....
onda se javi....;)