Evo neprovjerena informacija je da bi od 1.12 T-Com trebao sniziti cjene..
Start paket bi trebao biti 5GB - 1Mbit/s za 99kn, a flat bi trebao pojeftiniti na 138kn za 1Mbit/s
Printable View
Evo neprovjerena informacija je da bi od 1.12 T-Com trebao sniziti cjene..
Start paket bi trebao biti 5GB - 1Mbit/s za 99kn, a flat bi trebao pojeftiniti na 138kn za 1Mbit/s
sumnjam. pa prosli mjesec su spustili cjene.
joj, ako to stvarno bude kako si rekao, neznam šta ću sa sobom..
skidat ću sve živo i neživo..
Ta informacija kruži već neko vrijeme...
meni je svejebno kada imam flet i maksimalnu brzinu
Nama drugima nije, stoga ne kužim čemu pokretanje teme i onda ovakvog posta...
ma ja samo kažem samo za sebe
i da javim vjest drugima
otkud ti INFO? da vidimo jel tema zaslužuje život ili ne :)= Citat =:
Izvorno postao LORRY
ako je istina uzimam flat i pržim najmanje 10 giga po satu:thumbup::comp::klap::headbang::headbang::hrv: :hrv:;D
Da vam tu puno ne seruckam info sam dobio od jednog lika koji vec malo dulje radi u T-comu i malo je na visem polozaju tamo, e premda mu niti ja ne vjerujem bas previse
Sve u svemu lik je rekao da su 60% sanse da se to dogodi, razlozi su navodno sve veca konkurencija na podrucju Zagreba, pripreme za ADSL2 za ljeto druge godine.. Isto tako i zele uvesti triplepay ..Navodno bi prvo trebao doci flat paket za 138kn... Isto tako planovi su da od sredine sljedece godine maknu pretplatu za promet i naplacuju samo brzinu...
Sad nemojte govoriti da nema sanse za to jer T-Com zna sto radi, oni zele da imate i telefon i internet i televiziju preko njih pa cete sve to dobiti povoljnije, jedino ce tako uspjeti zadrzati sve korisnike, a konkurencija im u tome barem za sada nemoze puno konkurirati.....
Toliko od mene za sada, ako neko ima neki info slobodno neka puca...
Sve je moguće................ako će biti tako flet će me promjeniti.......;D ;D ;D
Aj baš ću to provjeriti... iako momci koji mogu to doznati ne znaju puno prije nego šira javnost :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Nesto se sigurno sprema, samo ova tema je nepotrebna jer se vec u "T-com ukida ubaveznu pretplatu" raspravlja o tome. No dok tzombix ne potvrdi, ja sumnjam u pojeftinjenje flata.
i ja sam cuo od frenda iz t-coma da krajem godine dolaze neki novi jebeni popusti...
i? da li je tko saznao nesto novoga o tim popustima???
:comp:
Da je, već bi netko nešto javio... Vidim novi post i ponadam se da je nešto konkretno u pitanju... :-/
eksplejn...= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Nego sve je moguće lorry je dao odlične razloge pojeftinjenja... a i logične... ova vijest ide na moj blog koliko god ona bila neistinita ili istinita... stavit ću lorryev post ako on nema ništa protiv sa naznakom da je on to napisao...
Bilo ovo sada na vjestima, izgleda da će smanjiti...
kada i šta su točno rekli?= Citat =:
Izvorno postao a.k.
i mene to zanima...
Znači od 1.12, tko ima Start (do sada 1GB) njemu se povećaje na 5GB ili?
Tako je bar bilo na prošloj akciji kada su povećali promet na duplo.. Valjda će biti i od sad...
Ako bi flat bio 139Kn, definitivno ga uzimam... :thumbup:
Da li ima još kakvih informacija?
Bas ovo sto je gore navedeno ili neko manje pojeftinjenje?= Citat =:
Izvorno postao Compov
nije mi niš rekao ali mislim manje pojeftinjenje... ma nisu oni tak divni da spuste na 139kn flat LOL= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Pa ako iskon spusti cijene za 40%, mogli bi i ovi ponuditi flat za 139kn.= Citat =:
Izvorno postao Compov
flat 139= Citat =:
Izvorno postao SEGA
+
Brzina 1 Mbit/s download / 192 kbit/s upload 79 kn/mj.
= 218kn ?
mislim da govore flat + brzina 140kn
mislin da je izračun sljedeći
flat - 59 kn
brzina od 1024/192 kbps - 79 kn
-----------------------------------
138 kn
Nadan se da će vako bit!!! :beer:
Ja čisto sumnjam...ovo bi bio dumping cijena :/
Više vjerujem cijeni 219 kuna, što je i realnije za očekivati.
In our dreams, buddy...= Citat =:
Izvorno postao Marijo84
U teoriji bi trebalo biti tako. Iskon (tj. T-HT) sad ima 1mbit flat + tel. pretplata za 239 kn, ako bi t-com ponudio 1mbit flat za 138kn sveukupna mjesečna cijena adsl flata i telefona bi bila 210 kn što je malo jeftinije od sadašnje ponude iskona i nešto što je sasvim realno očekivati. :bunny: Kad još razmislite da t-com mora privući što više maxtv korisnika normalno je da cijene adsl-a moraju ići dolje jer će to ovako malo tko uzeti. Ako se ostvare najave, t-com će zapravo uskoro moći ponuditi triple play, tj. telefon, adsl flat i iptv za 275kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
He he ... tako nesto pjevaju pticice na grani ali s tim da bi cjena trebala biti sve zajedno 150-170 kunica != Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako je sada, nedavno spuštena cijena, 278 kuna za flat, onda jaaako sumnjam da će ju sad opet spustiti za još 150 kuna...
Pa zapravo su je već spustili, kao što sam rekao, pogledaj t-htov iskon koji to nudi za 239kn - 72 tel pretplata i već smo jako blizu flatu za 138kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dok god se ne ponudi jednaka ponuda svim korisnicima, te cijene mi ništa ne predstavljaju... Da brzina + flat bude svega 138 kuna, a do prekjučer sam to plaćao 378... And again, jako sam skeptičan...
Citiram frish KI:
U teoriji bi trebalo biti tako. Iskon (tj. T-HT) sad ima 1mbit flat + tel. pretplata za 239 kn, ako bi t-com ponudio 1mbit flat za 138kn sveukupna mjesečna cijena adsl flata i telefona bi bila 210 kn što je malo jeftinije od sadašnje ponude iskona
Sto se tice iskona, nemoze biti isto kao t-com, jer si zaboravio da t-comu moras placat mjesecnu pretplatu jer koristis njihovu liniju plus iskonu 240 kn, pa bude oko 310 kn!
ahhh .... uskoro ce ponovo akcija od t-coma !!!! Pa ce te onda sve saznat ! ... slobodno odbrojavajte na sve prste ruka i noga jel odprilike za toliko dana krece akcija :)
Blah !
Na iskonovih 239kn ne ide NIKAKVA DODATNA CIFRA!= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
Da, pogreska, procitao sam da za xxldsl treba tel. linija od t-coma, sto sam mislio da treba i za iskon duo, nazvao sam szk i rekli su mi da ide preko njih. Usluga mi je dostupna, cekat cu jos do 1.12 da vidim ponude h1 i t-coma, ako ne bude neka bolja ponuda od strane h1 i t-coma uzet cu iskon!
Dakle, stvar je ovakva, ako T-Com spusti cijene, nije sad bitno koliko, mora smanjiti i veleprodajne cijene tj. cijene preprodavačima kao što su Amis, Iskon i VM mreže. U suprotnom smanjenje cijena krajnjim korisnicima bez sniženja preprodavačima smatralo bi se dumpingom i HAT nebi smio to odobriti (i vjerojatno neće).= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ja se prikljanjam T-Mačorovoj računici jer naprosto trenutno nepostoji razlog smanjenju cijena za ~70% (ako bilo kakvog sniženja uopće bude, ovaj iznos je svakako bliži).
Konkurencija nepostoji, sustav je očito preopterećen, a i novi cijenik je izbačen prije 2 mjeseca kada je cijena skresana za trećinu. Usto ako pogledamo cijenike za flat Iskona (120kn) i Optime (150kn), tada bi T-Comova cijena od ~140kn upala točno između.
T-Comu sigurno nije cilj konkurirati Iskonu jer bi samo smanjivali prihode HTu, a da će sad svi krenuti s leteće laganim cijenicima... neće :rolleyes:
Raspravi o tome tko je kakav nije mjesto u ovom dijelu foruma. Držite se teme!!!
A koja je cijena Flata sada jer se dvoumim izmedu flata od t coma i flata od DCM. A da nisam ni pogledo sta daje t com jer svi seru po njemu ali ako ce biti 140Kn nek seru samo nek je flat.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=437011&postcount=31= Citat =:
Izvorno postao Šile
Nadam se da će T-com još smanjiti cijene jer bi to bilo odlično :thumbup:
a i moraju jer kad tad će drugi operatori ponuditi jeftinije jer si neki samo grade mrežu kao što je optima u osijeku ponudio jeftinije dsl :licklips:
Dok god T-Com ima u svom vlasništvu cijelu infrastrukturu, do onda oni diktiraju cijene i usluge, a to što je Optima djelomično pokrila Osijek ne predstavlja ama baš nikakvu prijetnju, pogotovo zato što im cijene nisu bog-zna-kaj niže od T-Comovih...
= Citat =:
Izvorno postao Marijo84
to bi bilo super, ali mi se čini nemoguče :wstupid:
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
to je točno, zato nas i pljačkaju kolko god budu mogli. stalno se priča da će se ti kablovi iznamljivati, a još ništa nije niti započelo :-/
u njemačkoj t-com nudi bolju uslugu za manje love, a u njemačkoj 5 puta veće plaće nego kod nas što je isto žalosno. meni to nije jasno :wstupid:
Ja mislim ovako:
T-HT je poceo nuditi najjeftinij internet preko Iskona u najvecim gradovima, jer se ocito boji konkurencije koja treba doci u tim gradovima (H1 i optime), ali u drugim manjim gradovima u Hrvatskoj nema konkurencije i nece jos dugo ni biti, zato oni mogu stavljati cijene kakve oni zele i zbog toga ne vjerujem da ce t-com smanjiti cijene na 139 kn, mozda malo, ali ne toliko. Jedino kad se pocnu siriti H1 i optima tek onda se moze ocekivati veliko smanjenje cijena...
Zasto nebi spustili cijene kad je u sloveniji flat dsl brzine 2 MBps 15€, sto je jaaaako puno jeftinije nego kod nas. Bilo bi i vrijeme da spuste cijene.
slovenija je u mnogočemu ispred nas, tako da nije baš vrijedno povlačit paralelu s njom= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
1. Zato jer Slovenci nisu svoj telekom prodali okupatoru.= Citat =:
2. Bez obzira na monopol telekoma, u Sloveniji država (vlasnik telekoma) ne smatra svoj narod stokom sitnog zuba.
3. Ono što je Inovator rekao :thumbup:
sve je to jadno ljudi moji.Ovi nasi gore iz sabora sve zivo rasprodase i hebe se njima za nas.To je tako kad nismo slozni i kad nemremo svi zajedno rec "STOP" prodaji i rasprodaji svega nasega.
Da ne skrecem s teme,u njemackoj se za adsl plati oko 15eura samo pretplata svaki mjesec i imate flat adsl.a mi placamo i pretplatu i potrosnju.pa mislim di to ima osim kod nas.ali tako je za sve,a ne samo za adsl.i mobiteli i fiksna telefonija.to je po meni glupost.
nedavno je na satelitskom programu Pro7 bila reklama T-coma: za mjesečnu naknadu od 9,90 eura dobije se adsl-flat rate i i razgovori u fiksnoj mreži flat rate;D= Citat =:
Izvorno postao sfreak
svatko od nas bi to potpisao za niti 75 kuna mjesečne naknade:thumbup:
Nemozes jos Njemacku ili EU usporedit sa nama...
Ali po teoriji bi mi trebali vec laganini bit iza EU trzista, jer skoro svaka roba je dostupna i kod nas.
To sta mi jos imamo 3 Mbit kao trecu brzinu u EU dobije 6 Mbit do 16 Mbit-a.
Frend mi je na M-Net linija je samostalna i brzina je 16-Mbita sve to sa tel. prikljuckom i naknadama za 50€ pa ti sada vidi...
Mislim da bi T-Com moga i brzine dignit, jer ako dignu brzinu i malo spuste cijene onda nema dumpinga... Btw. bez dumpinga nema trgovanaja to je trgovacka formula koja nema kraja...
= Citat =:
Izvorno postao webgsm
LOL, pa u Njemačkoj je i hrana u trgovini jeftinija, skupe mobitele dobivaju za 1 Euro od providera, DVD i PC igre se prodaju u Mediamarktu za 9 Eura itd itd itd
A povrh svega im je standard barem 3 put bolji od našeg...
****** kad smo kolonija
T-com pravi pametne poteze :king: ... cjene mozda odu dolje ali ne previse ..
njihov plan je ovo .. :comp:
tamo gdje konkurencija napravi svoju infrastrukturu tu nastupa iskon interet povoljniji od konkurenata , tamo gdje nema nitko drugi infrastrukturu (sela bla bla bla) tamo nastupa samo t-com sa paprenim cjenama....
Mozda na cjenama iskona budu malo i gubili ali nas na t-com-u ce derati ...:spin:
Upravo sam provjerio, istina DSL flat je 9,95 Eura, ali to ne uključuje priključak :)
1 Mb = 16,99
2 Mb = 19,99
6 Mb = 24,99
16 Mb = 29,99
Da vidimo usporedbu sa t-com.hr
Flat = 199 Kn tj 27 Eura
1 Mb = 79 Kn = 11 Eura
2 Mb = 199 Kn = 27 Eura
3 Mb = 369 Kn = 50 Eura
Dakle njihov najmanji paket je 27 Eura, naš je 38.... Naš najskuplji je 77 Eura i pri tom je duplo skuplji od njihovog najbržeg i pet puta sporiji...
Hmmmm... u biti naš najjeftiniji paket je dva eura jeftiniji od njihovog 16mb flata....
Viš šta radi konkurencija :)
P.S. Njihov paket od 49,99 Eura uključuje 2 Mb flat + telefon + besplatne pozive unutar fiksne mreže
Vrlo, vrlo mogući razvoj događaja :thumbup: da ne kažem 100% :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Aureus
Nema šanse da oni ovdje gube, sve ove cijene i dalje garantiraju ekstraprofit.= Citat =:
Izvorno postao Aureus
Igzekli :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ili kako je slavni Ivica Mudrinić jedamput rekao kad su ga pitali zašto je t-com.de toliko jeftiniji od t-com.hr
"Pa moramo imati na umu da se ovdje radi o dvije različite firme" ;D
pravno gledano je u pravu.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
pa iskon je sad u 100% vlasništvu T-HTa, a opet je riječ o zasebnom pravnom entitetu i kao takav ne može koristiti kablovsku infrastrukturu HT-a i zato ograničenje po gradovima
čuo sam da će povećat brzinu ne spustiti cijene... mislim sve je vjerojatno ali logičnije je povećanje brzine...
To sam i ja mislio, nelogicno je spustit cijenu. Pravi potez bi bio dignit brzin do 6Mbit i cijene za 10% spustit. Oni koji su uocili Iskon,H1,Optima primamljive cijene tako se vezu na 12-24mj ugovor.= Citat =:
Izvorno postao Compov
T-Com-u ostaje jedino da digne brzinu ADSL2 i nizak popust i vec su dobili korisinike za sljedece 2 god.
mozda se nama cini logicnije ....
koliko puta je t-com napravio po nama nelogican potez koji je na kraju doveo do njihove zarade a mi smo pusili po ko zna koji pu ..
cudni su ti sto su se u njemackoj skolovali ja sam pokusao ali hrvatsko skolstvo rulla ;D
Ne vjerujem da će se brzine dizati, jer ako ništa, T-Comu se ne isplati prelaziti na ADSL2+ infrastrukturu, barem da daje postojeću MaxTV i za Internet...
Mislim da je realnije očekivati smanjenje cijena...
sve je to lijepo flat za 138kn na 1mbit....al sta ce bit sa poslovnim korisnicima adsl....malo mi je debilno da su cijene dignute na prostoru za web ako to odredenim ljudima ne treba...a isto tako ako bi mi to i trebalo t-com bi bio zadnja postaja di hostao svoje web stranice...
imate li kakve informacije o bilokakvom pojeftinjenju za bussiness korisnike
mene zanima ako se i spuste cijene ili podigne brzina ...bilo sta ... jel to samo za nove korisnike ili ce odmah i nama (koji vec imamo Maxadsl) spustit cijene odnosno podignit brzinu na ovo sve sadasnje kako je?
i nama će...= Citat =:
Izvorno postao outrageous
ne nama će se smijat kak smo glupi što smo uzeli adsl prije lol
pa normalno da će i nama smanjit... pa milijun puta su mijenjali i svima su automatski promijenili jelda?
Ako smanje cijene,odnosno povecaju brzine ili pakete,ili oboje;D biti ce za sve isto,.pa svi smo jednaki pred svabama;D .,a sto reci o onima koji su uzeli adsl na samom pocetku?E njih su oderali bas posteno,za razliku od danas:comp:
Zato smo mi imali adsl prije. Neki su imali mobce kad su kostali 15000 dem a sad ih ima za 1 kn. Ako zelis platit jos manje cekaj jos. Ali dok cekas - nemas.
Evo ja nemam DSL? To su vec, koliko, 4 godina kako ga ima u nas? Kome da se ja zalim? :D
kome god hoćeš, samo u nekoj drugoj temi, molim te!= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
Da li se zna, dal će biti šta od tog pojeftinjenja?? :rolleyes:
Frendov ujak radi u T-comu na sluzbi za korisnike (ADSL tehnicka podrska i informacije o racunima) i on kaze da to nista nije istina da oni nisu nikakve informacije o smanjenju cijena niti povecanju brzine dobili, tako da je jako maaaalo vjerojatno da ce biti nesto od toga. I meni je zao :-/ :-/
ma oni ionako niš neznaju hahahahahaha= Citat =:
Da bar......= Citat =:
Izvorno postao Compov
čuj njihov posao je da čuvaju podatke... to je poslovna tajna... može dobit otkaz ako nešto kaže... ako nešto procuri... glupo zvuči ali da je rekao svi bi znali jer bi nam ti rekao... jelda....= Citat =:
vidjet ćemo što će bit... meni je lik na službi rekao da će bit nešto no nezna što, nešto oće... možda dobijemo svi božićnu kapu... nezna se ali će neš bit....
Ja se nadam da ce bit nesto , a ovo sto si rekao si u pravu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma sad oko božića joj... pa tele2 reklame već snježe... već vidim i t-comov sa adslom jeftinijim i bržim ;D= Citat =:
evo sklepao sam banner kak bi mogao izgledat LOL
http://i68.photobucket.com/albums/i3...f?t=1164236435
nadam se da će t-com smanjiti cijene za adsl, pogotovu za flatrate. bumo vidjeli
1.12
hehe
Držite se teme, a svoje impresije o T-com-u izrazite u drugoj temi.
zvao službu nemaju nikakve informacije... a kad sam zvao za ono kad su pakete dizali rekli su mi na szk da će smanjit... ništa od smanjenja čini mi se...
Tko zna, možda je to neka njihova strategija, iako mi nije jasno što žele s njom postići, s obzirom da su Iskon i sad Amis ponudili jeftinije usluge :)
OK, znam reći ćete da je Iskon u vlasništvu Hitlercoma, ali opet...Amis nudi svoju uslugu, pa ne možemo reći da je tajenje informacija od T-Coma popularan potez od strane T-Coma, osim da možda uistinu ne planiraju ništa.
dajte ljudi ne baljezgajte....dokle god ima plitkoumnih ljudi koji ne znaju nista drugo osim za t-com,sigurno nece toliko smanjiti cijene....a za one "malo pametnije" ponudili su iskon,samo da ne odemo od njih....u stilu "daj sta das"!= Citat =:
Izvorno postao jay
meni osobno se optima cini najpostenijom...po cijeni od 225kn(ne 150,to je samo za flat paket,treba jos i brzinu platiti),mijesecno imas flatrate i to uskoro ce biti dostupan preko wimax-a za cijelu hrvatsku a ne kao ostali samo u vecim mijestima.
ok cijena i nije mala...tih 225 kn,mogli bi jos malo spustiti.
ali vi koji tvrdite da je iskon jeftiniji...provijerite jos jednom cijenike!
= Citat =:
to nije i ne moze biti istina...jer brzine ce mijenjati,kad-tad!!!!
e sad o smanjivanju cijena...2. prica.
ljudi ja ne znam za vas,ali meni je brzina sasvim dovoljana,samo je cijena preveleika...da ima u ponudi sporija brzina(npr. 512/128) po jeftinijoj cijeni...odmah bi presao
Dali tko može što reć u vezi tog navodnog pojeftinjenja? Dal će biti šta od toga ili ne?
Iskreno, nadam se da će biti nešto... :rolleyes:
I ja mislim da bi se trebao otrijezniti jer mi svi očito bolje vidimo nego ti,= Citat =:
Izvorno postao raky_b
da u optime nije sveukupno 225 kn nego ovako:
150 kn (flat max) + 73 kn (brzina 1mb) = 223 kn + mjesečna naknada 61 kn = 284 kn,
dok u iskona isto košta 239 kn (mjesečna naknada uračunata). Pa sada ti i dalje tvrdi da je optima najjeftinija...;D
Nije mi samo jasno zašto da provjeravam iskonovu ponodu kad tamo sve točno i jasno piše...:rolleyes:
http://www.poslovni.hr/img/ArticleImages/21984.jpg
Tesko da ce to biti 1.12. kao sto je netko gore napisao, sada imaju onu akciju 2kn za maxadsl i sony mp3 pa dok im ne istekne zaliha tih mp3a...= Citat =:
Izvorno postao Ico
To je samo dokaz da t-com koristi Iskon za dumping cijena i to samo ondje gdje ima konkurencije (Osijek-Optima, Split i Rijeka -H1 ce uskoro nuditi, Zagreb) i da nece biti spustanja cijena dok ne budu ugrozeni u ostalim gradovima.= Citat =:
Uskoro će 1.12. pa ćemo vidjeti tko je u pravu. Uostalom Lorry je napisao da je informacija neprovjerena.
S obzirom da neki opet skreću s teme, upozoravam da će prvo sljiedeće skretanje rezultirati zatvaranjem ove teme, a onaj tko bude uzrok tome dobit će odgovarajuću nagradu.
Izgleda nista od pojeftinjenja t com usluga. Nova akcija vezana za maxadsl je sony mp3 player na dar ako u iducih misec dana uzmemo adsl,a o nikakvom snizenju cijena nema rijeci!!!:-/
sve za 5 taj tvoj izracun!= Citat =:
ali ipal si nesto zaboravio!!!!
tj. previdio...
tih 61kn,koju inace placamo t.comu,optimi i nemoras placati za falt rate,jer postoji usluga koja se zove optima wimax moras placati brzinu i flat...sto je 223 kn!
i placas samo za interne....telefon i ne moras!
Ako će se nešto desiti, desit će se 15.12. jer tada završava mp3 akcija. I prije se isto znalo desiti da akcija počinje 15. u mjesecu.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
imas doma telefon? e pa kako god okrenes nekome moras platiti za njega, a ne vjerujem da ljudi doma nemaju telefon.= Citat =:
Izvorno postao raky_b
mene i dalje zanima zasto t-com za bussiness korisnike ( govorim za flat ) uporno ide sa vecom cijenom iako vecini biznis korisnika nisu potrebne one dodatne usluge koje nam t-com na silu gura....nema mi logike u tome....inace i sama cijena flat od 199kn mi je prihvatljiva al posto sam bussiness korisnik malo me taj odnos t-coma smeta....
Mene nezanima zašto, al da me smeta... smeta me :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mmx
zavo sam ove t-comove agente vezano za novi adsl uređaj i usput sam pitao frajera dal će snižavat cijene, rekao je da će se mjenjat paketi i povećavat brzina početkom 2007 godine.
priča se da bi brzine se trebale diči sa 1 na 3 i sa 3 na 5
uvijek se nešto priča
priča se i da ćemo u europu...
= Citat =:
Izvorno postao Compov
sve ce se to jednog dana dogoditi....samo da mi pozivimo do tada :)
ovo mozemo samo sanjati,barem zasad.:-/= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
ma šta će nam veća brzina joj e... sam ćeš brže trošit promet...= Citat =:
Izvorno postao zmija
384 i flat bi bio ok.
a da ce se t-com jos spustit 139 kn flat
lagano sumnjam u to,ako bude morat cu kupit novi hard i prziona
:thumbup: