portal za kulturu prostora... posjetite!
http://www.uredidom.com
Printable View
portal za kulturu prostora... posjetite!
http://www.uredidom.com
Sviđa mi se... jednostavna je i pregledna! :thumbup:
baš smo jučer gledali dečko i ja o uređenju stana. ovo je skroz zgodno da se na jednoj stranici nađu potrebne informacije o prodajnim mjestima, prijedlozi o uređenju i sl...
stranica je jednostavna. kul. sviđa mi se :thumbup:
odlično :thumbup:
Svaka cast majstore sada bih ti dao reputaciju...bas mi takva stranica treba:thumbup:
Nije loše comp
Jako lijepa ideja; lijepa i pregledna stranica. Još je u razvoju pa će s vremenom valjda i teme postati opširnije? ;) Svaka pohvala.
Odlična stranica, samo imam jednu primjedbu a to su mala slova, inače sve 5:thumbup:
DotNetNuke cms!
Ne volim komentirati cms-ove no ovo je fora!:spin:
ovaj mjesec imamo top temu grijanje pa si pogledajte... :thumbup:
molio bih ako imate kakvu ideju o nekom članku iliti ako vas nešto zanima da predložite ;)
Nice! :thumbup:
Olicna stranica, jednino bi mozda bilo oku ugodnje da su boje ikvira tekstova i onoga gore sa logom malo intenzivnije. :thumbup:
super stranica. ja sam bas u postupku dovrsenja i opremanja stana, pa non stop trazim takve stranice. kolko sam malo pogledao ima puno informacija i to na jednom mjestu, i to je stvarno odlicno. pohvale za sve.:thumbup:
blage boje su mi ugodnije...= Citat =:
Izvorno postao SEGA
popravljeno= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
odlično :thumbup:
jel primas kakve prijedloge za stavljanje www nekih firmi u adresar?
ajd da je neko u promociju web stranica stavio dobru inovativnu stranicu a ne neke tamo forume.
Evo predlazem jedan clanak o bojama kuca. Znaci koja boja bolje pristaje određenom obliku kuce, koja se manje prlja, koja se najcesce koristi i zasto... To bi bilo zanimljivo, barem se meni tako cini. :D= Citat =:
Izvorno postao Compov
aktualna je nagradna igra na uredidom.com
odgovorite na pitanje i osvojite ionizator zraka... :thumbup:
tamo vam piše što je to :)
Super je samo treba malo logo istaknuti
logo? Zašto?= Citat =:
Izvorno postao d@d
Pa malo je ono kao u sjeni sučelja ... inače sve 5 ;)= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma dobro je, bolje ovako nego nesto prenapadno
jako lijepo...pohvale:thumbup:
čuj pretjeruješ ;D= Citat =:
Izvorno postao d@d
Ček, to si ti radio?
ne gog tamo sam zaposlen, admin sam...= Citat =:
Izvorno postao gog
taj sajt drži m-media.hr
Novo otvorili smo i forum pa ako netko ima volje i želje sudjelovati u raspravama o uređenju doma neka napadne :)
UREDIDOM.COM FORUM
Hvala