ste gledali?
Printable View
ste gledali?
ma da...
Bas jadno sto ga Filipovic nije na kraju 1. runde sredio...
a ******, ali cim je pao na pod nakon haj kika odma mu se okrenuo nogama! ko je onaj tip u studiju bio?
Gledala i naživcirala se, Mirko je jači vidi se, ali ovaj ga je uhvatio u svoju zamku, izdržljiv je ****** nametnuo je svoj način borbe i pobjedio, dobro da se Filipović predao inače bi mu ovaj sigurno slomio ruku.:(
Svaka čast Mirku na onome što radi i cjenim ga zbog toga, ali mislim da mu je ovo Božja kazna zbog onoga s Novom TV jer je u tom slučaju ispao pokvaren.
kaj je bilo sa novom tv
Pa Filipović je osobno izjavio prije nekoliko mjeseci da neće izaći u ring ukoliko Nova TV bude prenosila borbu. NIje to ništa strašno ali ako se sjetimo da ga je Nova TV lansirala to nije fer prema njima.
hmm ma da to nisam znala...a zasto je to rekao?
hmph pa kakva je kvaliteta Nove tj njenih "voditelja"...
a tip ga je sredio, jiu jutsu zahvatom ako sam dobro cula.... stegnuo mu i vrat i ruku...uzas
ali dobar sportas mora nekad i izgubit, taj je tip isto izgubio od nekog rusa...drugi put ce ga crocop pobijedit sicher
šteta...:(
fedor ce minotaura opet ubiti
komentator je rekao da će filipović imat šansu opet za 2-3 mjeseca.
Ne radi se nažalost o kvaliteti Nove i voditelja nego o lovi koju mu je HRT ponudio. Ne krivim ga zbog love jer na kraju krajeva čovjek se tuče za lovu. Nego malo mi šugavo ispada kada ga HRT nije šljivio pol posto u počecima nego je Nova bila uz njega i debelo ga reklamirala pa nakon toga takav stav prema Novoj s kojom je imao navodno Ugovor i nije ga ispoštovao.= Citat =:
Poslao: Twixy
hmm ma da to nisam znala...a zasto je to rekao?
hmph pa kakva je kvaliteta Nove tj njenih "voditelja"...
Da, sjecam se toga. Bilo je dosta price o tome
Pa šta ga ne tuže ako ih je zeznio za ugovor?= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Ne radi se nažalost o kvaliteti Nove i voditelja nego o lovi koju mu je HRT ponudio. Ne krivim ga zbog love jer na kraju krajeva čovjek se tuče za lovu. Nego malo mi šugavo ispada kada ga HRT nije šljivio pol posto u počecima nego je Nova bila uz njega i debelo ga reklamirala pa nakon toga takav stav prema Novoj s kojom je imao navodno Ugovor i nije ga ispoštovao.
Pa navodno su digli tužbu, ali to me ne zanima. Šteta što je zasro jer ga ja poslije toga i još jednog ispada ne gledam kao prije.
ma on je debil u privatnom zivotu, pouzdani izvori
Nisam gledao jer sam znao da će izgubit :D .
...makar će se sad naigrat' belota - jer ga to opušta... :D
ufff, jesam se izivcirao, trebali su mene pustiti na onog minotaura da mu pokazem kakvi su momci iz mobila... :)
Pa naravno i mene bella jebeno opušta.:D :)= Citat =:
Poslao: dmi
...makar će se sad naigrat' belota - jer ga to opušta... :D
hmmpph....ovo za Novu nisam znala....to baš i nije ok...
bezveze
...sigurno bi ga ubio alkoholom... :D= Citat =:
Poslao: gog
ufff, jesam se izivcirao, trebali su mene pustiti na onog minotaura da mu pokazem kakvi su momci iz mobila... :)
ako ne alkoholom - isparavanjima sigurno, u stilu superhika :)
...kasnije sam si i sam to pomislio ali mislim da bi on varao pa vidio si da se stalno valjao po podu kao da je Zagorac... ;D
hehe, imas pravo :)
ja bi tog minotaura NOKAUTIRO!!:fried:
aha