Jeli već izašla ova igra trebala je 20.10 vidio sam sad na utakmici da se reklamira
Ako je kakva je razlika u odnosu na 5
(ako je ovakva tema bile nek se izbriše ali search nije našao)
Printable View
Jeli već izašla ova igra trebala je 20.10 vidio sam sad na utakmici da se reklamira
Ako je kakva je razlika u odnosu na 5
(ako je ovakva tema bile nek se izbriše ali search nije našao)
Igra je izašla i to je 100% sigurno, jer je imam moj buraz, danas samo igrao. Nisam puno igrao, ali razlike u odnosnu na 5-icu su da je puno teže zabiti gol (valjda dok se ne navikneš) i da ima puno više licensiranih klubova i igrača nego kaj je to bilo na prijašnjim nastavcima...
Kažem, puno više klubova i igrača ima licencu, tako da je i puno više imena normalno napisano :thumbup:
Sigurno je netko igrao Winning Eleven 10, a to je samo japanska inačica PES-a 6 :)
dali se radi o playstation igri ili pc?
Konami Digital Entertainment potvrdio je da će PES6 za PlayStation 2, Xbox 360 i PC-DVD verzije biti pušten u prodaju 27 listopada, a za PSP i Nintendo DS verzije nešto malo kasnije.U najnovijem nastavku očekujemo povećan broj licenciranih timova kao što su Češka, Francuska, Australia, Engleska, Italia, Argentina, Špaljolska i Švedska, te klubovi Sporting Lisbon, Benfica, Olympiacos, i Manchester United. Važno je napomenuti i da će next-gen pes 6 izaći samo na Xbox-u 360 početkom sljedeće godine
nema njemačke lige...
ja sam negdje čuo da je 20 i frend će mi je donit sutra ili prekosutra (ako ne laže ) pa mene zanimalo jel laže a pošto ex phyto ili ti El nino kaže da ima ja vjerujem da postoji
a kakva je grafika????? bolja ili ista
grafika na ps2 nemoze bit puno bolja zato sto je vec dobro iscrpita u proslom nastavku,al meni nije bitna grafika nego sto veca realnost i igrivost
evo imam ga i igram vec nekih pola sata. nemogu jos napisat svoje impresije moram malo duljet igrat, trebam nekog da mi napise kakve su kontrole za playstation na gamepadu (po defoultu) da mogu namjestit kontrole za tipkovnicu kako spada.
kako da namjestim da igram na keyboard... neznam kako da promjenim
pa ja nisam nista namjestao za keyboard osim mjenjao neke tipke. trebao bi ti radit keyboard.. probaj vidit u settings u folderu gdje je instalirana igrainace, nisam bas nesto odusevljen previse. mogu samo reci, da cu ipak zavrsit sezonu u pes-u 5 a ne odma preletjeti na pes6.koliko god male razlike bile u kretnjama igraca i samoj igri ipak treba jedno odredjeno vrijeme na prilagodbu. udarac na gol nekako kao da je osjetiljiviji, ja stisnem tipku za sut najkrace sto mogu a ovaj svejedno puca na tribine... ok nije uvijek tako. ali cesce nego u petici. a i nekako mi je manje igrivo na tipkovnici nego petica. mozda je ipak vrijeme da (ponovo) nabavim gamepad.ne kuzim zasto nema njemacke lige?
posto sutra nabavljam igru obecavam recenziju,
floorkilla nema njemacke lige za prelazit?
dal ima juve?
engleska, francuska, italija, nizozemska i spanjolska liga.i pod other ima nekih klubova jos.pod other su sljedeci klubovi: juventus, bayern munich, bruxelles, fc belgium,*ac*czech,*fc*copenhagen,*olympiacos*pirae us,*athenakos*fc,*rosenborg, benfica, porto, sporting lisabon, celtic, rangers, djurgardens, fc bosphorus, constanti,galatasaray, dinamo kyev.
ja je imam i igra je predobra,ali imam veliku primjedbu na to da se nemoze namjestit tipkovnica i gamepad kao prvi i drugi igrac nego samo gamepad(ali se moze i upravljat i tipkovnicom),u opcijama nema namjestanja rezolucije i kvalitete slike nego tek u folderu gdje se instalirao pod setings. eto toliko od mene.
http://img47.imageshack.us/my.php?im...board01hh7.jpg
evo problem je rjesen.
samo na player 1 nemojte nista stavljat a na player 2 stavite gamepad
pa nego kak si u petici rezoluciju mjenjal??= Citat =:
Izvorno postao Baba
tocno u petici se rezlucija moze podesavat u samoj igri (u options, screen settings) a u sestici toga nema. to sam prvo primjetio kad sam uso u igru. ali to i nije neki problem, zar ne. no ipak mi nije jasno zasto je to tako...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
u petici se sve namjesta u igri ili samo kao sad,u folderu di je igra pod setings.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
izigra sam je i mogu rec da je fantasticna.
poboljsala se igrivost, suci nisu vise laki na zvizdaljci i bolji je kriterij sudenja opcenito.
grafika je malo bolja kao i dizajn a ima i nekih dodataka koji pojednostavljuju igru.
sve u svemu igrica je fenomenalna.
dodao sam anketu, pa se i tako mozete izjasnit da prikupimo malo statistickih podataka u vezi šestice.
ja ga kupio i prijatelj koi je preuživljen u pro je klekno pridmene isprid cile ekipe i pita me da mu dam a j takav kakav sam da mu tako da ću sutra vidjet (joj trebao je nazvat curu večeras ali kako se uživio ja mislim da će zaboravit ;D )
ali ugl on je mene nazva prije uru i po i kaže šta je ovo nema njemačke lige e sad postoji li kakav patch???
EDIT evo naravno da su njemci napravli patch stranica je na njemačom ali nema veze valjda ćete razumit samo poskidajte sve šta je na stranici moguće ;D šalim se samo skinite Buli-Pack v0.75 UPDATE auf v0.90 s http://pesforum.de/showthread.php?t=46867
I DKZ studio s http://www.pesforum.de/showthread.php?t=46841
Sve skupa ima 9 mb
Kad pokupim igricu napisat ću tutorial za igru i ja mislim da ovaj patch stavlja normalna imena svemu (igračima klubovima.....)
potpis......= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
dali ta njemacka liga zamjenjuje neku *drugu ligu u igri?
:comp: na zamjenjuje nijednu ligu nego one tamo timove za editiranje pod ligom c
a sad da ja napisem recenziju
jedan veliki minus za ove gluposti oko tipkovnice
jos veci minus za nedostatak njemacke lige
a sad da se prebacimo na igru
taktike nisu nista dirali osim sto sad ima ponudjeno manual settings
lopte su zakon ima ih 13,glavni sponzor pesa je reebok kolko sam ja skuzio
pa imaju njegove lopte,grafika je bolja,šut su zeznili pre osjetljiv je,treba se namucit da bi zabio gol,nema vise prelazenja igraca kad ti se prdne neg mu moras prodat neki lažnja ili trznit u stotinjku,nemozes se vise uvalit igracu ispred koji vodi loptu nego ti on isprci guzicu da se mos samo šlep,dodavanja su neprecizna,ima dosta gresaka u obrani i desilo mi se da golman promasi loptu kao robinson protiv hrvatske,golmani su dobri,slobodnjak je tesko zabit moras bit majstor,igrivost je poboljsana igro sam jucer igru 7h.igraci sad prave lazne kretnje(kao igraci u pravom zivotu) sve usvemu igra je iznad mog ocekivanja i natjerat ce vas da ju igrate dok vas leda ne zabole(i onda ce te nastavit)
ovako ljudi moji kako stavit njamčku ligu ovo vam govorim napamet kako sam kod prijatelja stavio jer nemam kod sebe ni igru ni prog
sa one stranice http://pesforum.de/showthread.php?t=46867
skinite Buli-Pack v0.75 i UPDATE auf v0.90
s http://www.pesforum.de/showthread.php?t=46841
skinite dkz studio i eng (ono ispod) osim ako znate španjolski
e sve exstraktirajte u neki folder
instalirajte dkz studio
stavite ovaj english.dst (ja mislim da je taj nastavak ali nema veze kako se zove nastavak) file u c:/Program Files/dkz studio/languages ja mislim da je tu ako nije malo pogledajte di je spanish tu stavite i english
e sad otvorite dkz studios i gori di se na eng nalazi file edit.... bit će nešto ;D i kad se to otvori ima configuration kliknite na to i listajte na ljevoj strani dok ne vidite u jednom prozoru englesku i španjolsku zastavu dvaput kliknite na eng i dobit ćete engleski jezik ovo je zbrkano napisano ali napamet ugl malo se snađite
e sad
Uđite u c:/Program Files....../pes6/data tamo napravite back up od fajlova 0_text i e_text sad u dkz studios otvorite 0_text iz foldera igre
u edit će vam biti opcija import i tamo će bit all files ili tako nešto ja mislim da je to ono prvo tu nađite onu extraktiranu mapu 0_text i odaberite nju da vam stavi sve iz mape i uprite OK
ovo spremite (file, save as) na desktop kao 0_text imat će 400 i nešto mb
sad zatvorite 0_tekst i otvorite e_text u nju istim postupkom učitajte sve iz mape g_text i ovo spremite na desktop pod e_text
sad ovo kopirajte u c:/Program Files....../pes6/data i overwriteajte one stare 0_text i e text i to je to ...........prvi dio
Drugi dio
U
Moji Dokumenti---> konami/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1/
backupajte KONAMI-WIN32PES6OPT
i
sad KONAMI-WIN32PES6OPT (ono iz Optfile_31_10) kopirajte u Moji Dokumenti---> konami/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1/
i sad uživajte u normalnim imenima i grbovima svih klubova i igrača
ako je šta nejasno pitajte uskoro ću ija uzet dvd ali me baš i ne vuče igra igrao sam 2-3 sata i vidi se napredak ali i dalje ima greškica
ovo je recenzija sa www.cropes.net zaljepio sam ju ovdje zato sto vjerojatno ima onih koji se dvoume dali kupit ovaj pes.
Hm... odakle početi? Idemo od novosti koje nam dolaze u novom PES-u. Kada pokrenemo novi PES dočekat će nas "zlatno" dizajnirani menu sa glavnim opcijama među kojima je novost "Random Selection Match" gdje možete npr. odabrati države ili klubove i odaberete nekog od nogometaša i PES vam automatski složi nekakvu momčad koja nema veze sa stvarnosti. Nije loše.....
Idemo malo vidjeti kakva je igrivost. Igrivost je odlična, realna, puno više truda treba da se pređe protivnička obrana koja je sada pametnija nego u prošlim nastavcima PES-a ali više griješi, lakše ih se može uhvatiti u pogrešci. Ima dosta nesporazuma u dodavanjima i kod protivnika i kod vas. Više nije dovoljno imati bržeg igrača i samo pretrčati drugog obrambenog, jer taj drugi obrambeni ma koliko god spor bio nećete ga uspjeti samo tako preći jer kada biste ga htjeli pretrčati on će, iako sporiji od vas, zagraditi se malo i nećete uspjeti. Morate ili nekakvu fintu napraviti ili trzniti u zadnji čas tj. uhvatiti protivničkog igrača na krivoj nozi, što nije nimalo lako jer obrambeni igrači neće juriti na vas nego će se povlačiti i čekati da vi nešto pokušate kako biste ga prešli. Publika će svako požrtvovno uklizavanje, presjecanje i oduzimanje lopte nagraditi pljeskom. Još jedna odlična stvar je ta da će igrač u naletu uvijek više skočiti nego onaj koji skaće sa mjesta.
Možemo primjetiti kako sada veličina i snaga više dolazi do izražaja. Tako će viši i jači igrači biti uvjerljiviju u dvobojima u zraku i slično, dok će manji i brži igrači tipa Leo Messi imati strašno brza driblanja od kojih vam srce staje :) Isto tako vi možete protivniku se postaviti da vas ne može samo tako pretrčati ali znajte da ako ste vi obrambeni igrač i 1 na 1 ste sa Hanry-em da vam neće biti lako. Postoji mogućnost da vas toliko izvoza i na kraju ostanete na krivoj nozi i on je već 5 metara od vas. U globalu igrači se bolje kreću tj. realnije nema više naglog kočenja i promjene smijera. Npr. sprintate i hoćete naglo zakočiti, izbacit ćete vi iz takta protivničkog igrača ali i vas će malo zanesti :). Ima puno više odbijanaca tako da nekad postoji šansa da iščupate loptu kroz trojicu i prođete (nemojte misliti da ćete ovo uvijek uspjeti). Ima puno više naguravanja i svaki kontakt među igračima utječe na njih, smanjeni su oni duhovi kad igrač prođe kroz igrača i slično pa svaki put kad malo zapnete za nekoga to se osjeti i poremeti tijek vašeg trčanja.
Građenje
Građenje u novom PES-u je najbolje do sada. Ja osobno, kada sam trčao pored nekog igrača koji ima loptu volio sam se uvijek ugurati ispred protivnika i uzeti mu loptu no sada to baš nije tako lako jer se igrači grade, drže ruke iza sebe tako da uopće ne možete pristupiti blizu lopti. Izgleda odlično i funkcionira odlično. Odlična stvar je što ako lopta preleti iznad grede golman se nekad zna objesiti za gredu... Također odlično je to što ako golman stigne prije igrača u naletu i baci se na pod, igrač koji se zaletio ako ga ne uspije preskočit past će preko njega. Odlično izgleda.
Golmani – promjena na bolje
Golmani sada brane bolje, više i ljepše se bacaju, izgleda stvarno lijepo. Sada im je malo teže dati gol iz slobodnjaka sa većih udaljenosti jer sada treba biti nešto precizniji nego prije. Još jedna stvar, kako sam rekao da golmani bolje i više brane toliko su i nesigurniji tako da će im često ispadati lopta u zraku ako je nekakva gužva oko njega, i svaki jači udarac neće uspjeti uhvatiti nego će je prvo blokirati i onda pokušati uhvatiti, dosta često će im prelaziti preko noge, tako da već obrane ali ne dovoljno...
Strategije i formacije
Dobili smo novi menu koji je ispočetka prilagođen za početnike i onima kojima se neda namještati formaciju i sve ostalo. Napredniji korisnici će isključiti taj menu i koristiti onaj stari gdje se sve ručno mora namjestiti. Lijepo je vidjeti i razne animacije nove, npr. kad sudac da znak za kraj prvog poluvremena igrač najbliži lopti ponekad žonglira pa uzme loptu i slično...
Nije sve tako savršeno A sada nakon svih tih pohvala mora postojati i negativnih stvari. Prva stvar koja mi se nije svidjela je kako su riješili pucanje u ovom nastavku. Šut je jednostavno preosjetljiv tako da čim malo mrvicu više napunite powerbar lopta ode iznad gola. Šutevi više nisu oštri kao prije nego idu dosta visoko tako da se općenito može manje kontrolirati smjer lopte i sve u čemu smo uživali u PES5 kod pucanja.
Još jedna negativna stvar je što nema Bundes lige, tj. ima samo Bayern koji je smješten u Other Clubs, a u tim Other Clubs su klubovi Team 1, Team 2, Team 3.... sa igračima Player 1, Player 2, Player 3. Ne znam zašto su ove godine tako išli ali dobro. To se da lako riješiti option fileom i patchem tako da to nije nikakav problem.
Publika – grafika publike je valjda nasmješnija dosad, kao nekakve mrlje su (dok se te mrlje na replayevima vide kao prava publika odlično napravljena) ali i to se da riješiti Kitserverom tako da ni to nije neki problem.
Postoji problem oko namještanja rezolucije jer nema nigdje u opcijama, tako da će te morati u folderu gdje vam je instalirana igra pokrenuti Settings i tamo odabrati rezoluciju.
Da nisu upropastili to sa pucanjem igra bi bila gotovo savršena. Jedini pravi zaključak koji na kraju možemo donesti je da u ovom nastavku imamo puno više slobodne i kretanja i dodavanja i svega te je nogomet puno realniji.
+ POZITIVNO
Realnija igra
Nove animacije
Ponašanje golmana
Građenja
Jača obrana
- NEGATIVNO
Pucanje
Licence
OCJENA: 95%
Mozda sam ja glup, ali koliko sam vidio na pes-u se moze igrati sa tastaturom ali ne mogu se namjestat kontrole, nego samo igrat onako kako je vec namjesteno. Je li to stvarno tako i ima li neki patch za to??
joj, nisam vidio da je gore vec pricano o tome.:wstupid:
kontrole se mogu namjestit.
to sa kontrolama je glupo napravito i neznam kojem je idiotu to palo na pamet.
kaj se tice igre,nemogu puno reci jer sam igrao samo 3 sata do sad, ali mogu reci da je. po meni se sudenje dosta popravilo,jer u 5 mi je bilo katastrofa. ove kontrole jesu malo cudne, ali naviknes se s vremenom. takoder mi je rihtanje grafike van igre bezveze. trebali su sve u igru stavit. stavio sam odmah ovaj patch i mogu rec da sam zadovoljan. malo me muci protivnicka obrana, ali treba igrat
evo imam jedan problem(kak bi bi bilo ljepo da nema problema)igram sa game padom i skoro mi se u svakoj utakmici desi da joysic otkaze i da nece da radi po 20 sekundi i ja instaliram 5-icu ponovo da vidim jel sve u redu sa joysticom i normalno sve radi i sad dal se kom to desavalo i kak je rjesio.
Ja igram isto sa yoistickom,al nemam takvih problema...sve normalno radi...ali ja imam problem sa igranjem preko interneta,trazi me neki passwort a sta da ja tu napisem???:-/
nije yoistick nego joystick klariću :lmao:= Citat =:
Izvorno postao macak ka
di bi ti igral sa svojim carnet dialupom na 46 kb/sec nemoj ni pokusavat, inace igra je odlicna ni ja nemam nikakvih problema sa gamepadom:chef:
ako nisi znao, za online igranje moras imati originalnu igru. a ako imas originalnu igru, onda nadji password na kutiji.= Citat =:
Izvorno postao macak ka
evo ja igram master ligu sa manchesterom i niko mi nezeli doc od vrhunskih igraca jedino ovi normalni igraci i to me stvarno zivcira
kaj se tiće tog setingsa bash je u banani ja imam thrustmaster (bivše icovo vlasništvo) i neće mi prepoznat desni analog tj sam lijevo desno...tak da nemogu neke fintice raditi...
i nije joystick niti joytick nego je gamepad...kak bi vis joysticok igrali pes????
ja sam igrao i umeo se živ skoro nemoguće
samo me jedno interesuje ----> sta znace one strelice kod igraca prilikom odabira tima, zelena vodoravna, zuta pod uglom i crvena uspravna...pretpostavljam da je to u pitanju forma igraca ali ne znam da li crvena znaci da je u dobroj ili losoj formi..
Hvala
ak se dobro siječam...kakva mu je forma..tj kako je raspoložen..zelena neutralna a crvena uspravna superb....
dobro se sjecas vuxs btw siva je najgora
hvala mnogo
no problemos...
i sviđa mi se u 6 kaj sad moraš puno više pažnje gledat na postavke...formacije....legendarna igrica...napokon sudac griješi....
Da,u šestici je puno teže dati gol nego u petici,a dobro je to šta se igrači nakon nekog vremena umore.Obrana je duplo bolja i bolje postavljaju ofsajd zamke.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
samo su šuteve usrali ali sam se privikao
meni u 6 je u banani!!!
a što se tiče igranja tipkovnice i gamepada sve radi kako treba samo trebaš znat podesit! ja i frendovi smo igrali u4 na jednom pc i sve radi
nije istina da je golove teže dat u 6 igrači urdarju više i točnije glavom pa je jako lako dat gol iz kornera
lakse je dat gol iz kornera nego iz igre u svakom slucaju.
meni je lakše iz penala....;D
ali meni se sviđa pucanje..i fizika golmana sada mu zna ispasti lopta..super super igrica....puuno bolja od petarde...
a jel ima kakvih vijesti o ovom spajanju we i pesa
to bu došlo kao next-gen u prvom tromjesječju,kad točno pojma neam
Odi pod local disc,program files,konami,pes6,setings i tamo s mišem klikni na tipku koju želiš promijeniti i stisni tipku na tipkovnici.:thumbup:
Dali će sve bit ko pije ako ubacim patch njemačke lige
mislim da nece
na sta mislis da li ce bit ko prije?= Citat =:
Izvorno postao Armada
patch osim njemacke liga ispravljuje imena igraca.
Kad sam stavio patch za pes5 HNL drugim klubovima su bili crni dresovi.A za namjestit tipke na tipkovnici s mišem klikni na joystic koji ti je nacrtan.
Može li mi netko dat točne upute kako mogu skinut buli-pack v0.75 update auf v0.90s i dkz studio jer ja ne mogu.:wstupid:Please što prije može večeras:comp:
al nemožeš s one stranice???
evo ti link za dkz studio http://rapidshare.com/files/947977/DkZStudio_0.92B.rar
english http://rapidshare.com/files/948149/English.rar
a sad ti je instalirat bundesligu još lakše samo skineš ovo http://www.speedyshare.com/198798654.html
i staviš s dkz studiosom
kasnije kad to sve staviš s DKZ studiom,spremi si option file koji ti je među sejvovima i ak ti se nekaj izbriše samo staviš ponovno option file i sve će ti biti kao i sa patchom
Nemogu namjestit da igramo brat i ja on na gamepad ja na tastaturu nikako sve sam pročito i napravio i opće mi neprepoznaje gamepad kad stavim tastaturu na player 1 a gampad na pleyer2
gamepad na pl1 a tast na play2
...nemoj niš stavljat na player 1,pa će ti automatski namjestiti na tastaturu,a na player 2 stavi gamepad...
zahvaljujem probat ću pa vam javim
...svi koji igrate PES6,a imate Ati-jevu grafičku,nemojte stavljati najnovije 7.01 drivere,jer onda igra nejde glatko kao prije,mada su ti driveri bolji za druge igre...
evo da vratim malo temu iz mrtvih kod prijatelja sam vidio
Pro Evolution Soccer 2007
ja bloka izgleda sve koda je PES 6 ali Kad se učitava piše PES 2007
ali to je za PS2 i to su vjerovatno transferi i mene zanima ima li neki patch da i ja sebi stavim transfere
i ja sam trazio ali nema,pa sam ja napravio sve transfere rucno.
evo decki sa cropes.net foruma bili vrijedni, i napravili HNL patch, neznam kako vi, al ja sam ga jedva docekao.
nema veceg gusta nego zaigrat sa nasim domacim klubovima a ne tamo nekim milanom, arsenalom itd :zzz:
patch ima 40mb, download
upute za instalaciju dolaze sa patchom tako da nema brige.
jedna napomena: izgleda da ce vam trebat najnovija verzija dkz studija (0.92) jer starija verzija ocito ima problema nekih sa ovim patchom... uglavnom..
evo par screenshotova
http://www.imagesforme.com/images/8832ss2.jpg
http://www.imagesforme.com/images/9420ss5.jpg
http://www.imagesforme.com/images/597ss6.jpg
http://www.imagesforme.com/images/9535ss1.jpg
Floorkilla ovaj patch za hnl ti je zakon.
Hvala!
a koju ligu miče??
mi možete dati crack code za pes6
nemoze. citaj pravila da nebi bilo nismo znali..
floorKila da li su sa tim patchem napravili transferi i u drugim ligama?
danas sam poludio dok sam igro pes6 sa frendom 3 gola mi je zabio zato što su se moja dva idiotska igrača zabili jedan u drugog tri utakmice zaredom i jos sudac dosudi penal bez kontakta.
da sam sebi odgovorim napraviti su svi transferi!
jucer navecer sam skinuo patch nisam reinstaliro igricu neg sam odma stavljo patch,patch je genijalan osim ocjena igraca, jer po ocjenama Rijeka je najbolji klub,skoro svi u klubu imaju zadnje 3ocijene 8 8 8 pa sam ja to popravio.
pa naravno da patch mora bit' dobar..radili su ga valjda 5mjeseci..
option file je rađen preko of-a od evolution patcha..u patch je maksimir i poljud..
samo sada viidm da ima problema s master ligom..kada se završi prva sezona izbaci van...
znaci da ni ne zapocinjem master ligu,jer više manje svi imaju isti problem.
Najbolji nogas koji znam, ali ujedno i igra koja me može totalno izbaciti iz takta sa svojim biserima.
Evo baš neki dan se igrao kod mene derbi dinamo-hajduk(ovaj new patch)..stvarno je dobro izveden.Jedina zamjerka što su igrači rijeke nafilani...
kako minajt stadion meni je stalčno poljud s ovim novim patcghom (bezobzira koji stadion stavim )
Pa ima samo poljud i maksimir;mislim.
meni samo poljud u nemogu birati nijedan drugi (camp nou oldtra..)
E,pa samo je onda on.Za maksimir nisam bio sure,pa sam napisao.
ima i maksimir,samo stisnes select na izborniku kad se pokazu dresovi i mices ljevo desno,tako i sa loptama.
E,bravo....
e da treba znat radit s kitserverom..a ma za sve upute..
kako instalirati pro evoltion soccer6 preko deamon toolsa
Pa instaliraš ga prek alcohola.Kreiraš image disk i to je to.Ili prek deamona odeš na njega i izabereš mount image i onda izabereš image sa cd/dvd-a
treba samo citat upute i nesmos pogrjesit,nego meni kad igram ligu izbaci me iz igre,prvih par tekmi je radilo sve ok a sad sam morao nanovo instalirat igru da bi uopce radila.
I nekima radi prek starog patcha(taj sam sretnik)..dok neki moraju maknut patch i bacit ovaj na golu igru.
ma meni je normalno radio dok me samo odjednom nije poceo izbacivat,i deinstalirao sam i opet kad ocu igrat ligu zbacuje me.
izaso je novi option file za patch tezak 2mb i on ispravlja sve greske na starom hnl patchu. www.cropes.net
Skinite si Balkan patch,ima sve lige i sve stadione,istina velik je oko 1gb,al vrijedi!!!
Izasao je novi hnl patch,tezak 180 mb.Od sada ima navijanja navijaca,i neki klubovi iz drzge lige.LINK