Koji od ova dva? Nije mi bitno dali je preklopni ili ne.
Printable View
Koji od ova dva? Nije mi bitno dali je preklopni ili ne.
6230i:thumbup:
Malo mi argumentiraj(ako ti nije problem). Zbog čega je bolji?
bolja kamera vece rezolucije (1.3mpix), 4 email protokola u odnosu na 2 motorolina, veca rezolucija ekrana, vise standardne memorije (32mb nokia i 5mb motorola) broj kanala 24 a nokia ima 64 kanala, nokia ima i infrared i bluetooth a motorola ima samo bluetooth...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao radman
Ovako dakle kad stavis sve hardware-ske karakteristike nokie i motorole,nokia pobjđuje u nekim stvarima(kamera,radio,irda),sto se tice software-a to ti nitko ne moze rec nista dok sam ne probas(ako do sad nisi imao nesto u stilu ta dva tipa telefona).
Ali u svakom slucaju oba su prilicno dobri telefoni za neku manju lovu:thumbup:
Mislim da je Nokia 6230i bolja, ja se nebi u ovoj situaciji premišljao...
Hvala !!! Onda Nokia 6230i, čini mi se da je i soft. bolji:
BD mi je rekao da se SLOZIM....ha?
i naravno ispricavam se za ovo:)
6230i definitivno... ali možda uspiješ još malo dodati za 6233 ;)
= Citat =:
Izvorno postao jana
Eto vidis nije bilo tesko:thumbup:
Je puno je bolji:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao radman
Ja bi definitivno uzeo 6230i...
Ko što su već rekli, bolja kamera, dobiješ mmc karticu uz mob, a i dosta su jeftine... Meni se osobno više sviđa soft od Nokije...
A uz to, na motoroli postoji flat kabel!
Prednost Motorole nad Nokijom je ta što Nokia ima manji ekran, ali je jako oštar...
Moja glas dobiva 6230i... :thumbup:
6230i definitivno... bez razmišljanja :) :thumbup:
iako motorola ima veću mem.karticu i bolji zvuk, nokija je ipak nokija. nemre se to uspoređivati....
Od ova dva definitivno 6230i !!
bez razmisljanja 6230i.
6230i... :thumbup: ali probaj bolje nabaviti 6233 :)
Bez razmišljanja 6230i... A uz sve prije navedeno nemojmo zaboraviti i sinkronizaciju s kompom i telefonski imenik koji je definitivno na strani 6230i...
uz v360 dobijes karticu od 64mb= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
Ako se nevaram uz 6230i se isto dobije memo kartica... Samo neznam dal od 32 ili 64MB... :-/= Citat =:
Izvorno postao Pacman
32 MB dolaze u standardnom paketu.
nebitno je koja kartica dolazi jer su mmc kartice stvarno jeftine.;D ;D
Da... I to im je cijena stvarno jeftina... 1GB je oko 220Kn... Što je stvarno povoljno...:spin: ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
uzmi 6230i, imao sam ga i mobitel je jako dobar, pogotovo jer su kartice jeftine, kao i maskice u slucaju da ti se jako izgrebe
definitivno 6230i
6230 zbog ekrana,kamere,softvarea,jeftine mmc,nije na preklop,i nokia je
ovo zadnje je najvaznije:"nokia je".softverski je daleko ispred svih motorola i to je najveca prednost.sve je ostalo subjektivno.
gle najbitnije je da je softvare provjeren i da znas da nece biti zajebancije s njim,a kod motorole se to nikad nezna(mozda ce me neko popljuvat sto pljujem po motoroli a u mom slucaju je tako bilo)
Točno. Frend je uzeo Motorolu v360v i crkla mu je nakon mjesec-dva. Katastrofa. Ima garanciju, al mora bit bez mobitela jedno 2 tjedna.
6230i, koliko god nisam nokia fanatik u ovoj usporedbi nema dvojbi, po meni je nokia za klasu ozbiljniji mob koji je dugo na tržištu bez da je bilo nekih ozbiljnijih masovnih kvarova.