di tražite curu il decka?
Printable View
:D ;)
Na netu,......nadam se da imam više šanse ak me upoznaju prije nego me vide ;)
po kaficima,u gradu...
@twiksi to ti nevalja, imao sam iskustva s tim, uzas.
Većinom u kafićima,te susjednim selima.:cool:
grad bircevi
ja ne trazim (jer ju imam), a kad trazim ja samo idem van, one same dodju :)
potpis gog
ma to je bila šala, iako am deča posredno upoznala preko neta........u biti visili smo davnih dana na vidijevom chatu, onda smo skužili da smo isti kvart skoro ista generacija a da se ne znamo....onda smo se sprijateljili, postali naj frendovi... i eto sad smo skupa
pa uglavnom vani, ili preko nekoga iz društva..dođe netko novi i tak...
twixy-znači prvo je bilo prijateljstvo a sad veza....? vidiš coma, o tome ti ja pričam!!!
= Citat =:
Poslao: gog
ja ne trazim (jer ju imam), a kad trazim ja samo idem van, one same dodju :)
baš sam htijela navratit ali sam u zadnji čas vidjela da je cura s tobom..!
:throw:
di? ;)
ma ono prije u baobabu...:)
ma sam ti dodji drugi puta :) btw, moja djevojka ne grize dok ju drzim na lancu :)
o da dugo prijateljstvo...trebalo nam je vremena :)
prije sam mislila da ak ne klikne odmah nije to to...u nekim pogledima još je ljepše ovako...sad smo godinu dana skupa i lijepo nam je
I ja sam sa svojim dečkom najprije DUGO bila frendica, išli smo zajedno u razred (od 1-8 razreda) i meni se nikada nije sviđao na taj način sve do prije godinu i pol, od tada smo zajedno. U biti je baš dobro kada si s nekim koga jako dobro poznaješ.
ja nikada sa niti jednim prijateljem nisam ništa imala. neznam, uopće me na taj neki način ne privlače moji frendovi.
a opet nikad neznaš...imam tek 21 tko zna možda se i dogodi...
još si mlada, hehe kad dođeš u moje godine promijeniš se ;)
da ali ja imam stvarno puno frendova, čak više muških nego ženskih. muški su mi puno bolji za neko prijateljstvo, nisu babe i sasvim su normalni. imam ih puno i fakat mi nikak na pamet ne pada da bilo s kojim od njih nekaj imam.
ha tko zna, bumo vidjeli....
Opće ih ne tražim i idem van prvenstveno zbog sebe a ne zbog nekih fufica.= Citat =:
Poslao: vjeko
Najviše mrzim ekipu koja kaže ajmo tu i tu, idemo upecat neke trebe. Mene to opće ne puca ja odem tam van i ako koju upecam dobro a ako ne upecat će ona mene.
Fala bogu pa s pronalaskom cura nikad problema nisam imo, nadam se da i necu!
Ž!
U biti i nije jer ti postane ubrzo jako dosadno u toj vezi, ja sam imao isti takav slucaj ali jednostavno nejde! :(= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
U biti je baš dobro kada si s nekim koga jako dobro poznaješ.
Ja sam samo jednom pokusala na taj nacin i bila je katastrofa.Inace,svi su mi decki bili prvo duze vremena prijatelji,a neki su to ostali i kasnije.= Citat =:
Poslao: andrea
ja nikada sa niti jednim prijateljem nisam ništa imala. neznam, uopće me na taj neki način ne privlače moji frendovi.
a opet nikad neznaš...imam tek 21 tko zna možda se i dogodi...
Onda tebi u svakoj vezi nakon nekog vremena postane dosadno, to onda nije bila ljubav. Nama nakon godine i pol još nije dosadilo i mislim da ni neće. Meni je skroz bezveze bit s nekim svakih tjedan dana.= Citat =:
Poslao: dilurekba
U biti i nije jer ti postane ubrzo jako dosadno u toj vezi, ja sam imao isti takav slucaj ali jednostavno nejde! :(
Meni nije :cool:= Citat =:
Meni je skroz bezveze bit s nekim svakih tjedan dana.
Meni je.:cool:
to onda nije biti s nekim, nego "hvatat" se s nekim :)
Bez cure dosadno, s curom obaveza... :)
ja od subote nemam dečka. ostavila sam ga. gad odvratni, đubre. bijesna sam i tužna. htijela sam vjerovati da nisu svi isti, ali rezultati su pokazali svoje. trajalo je 5 mjeseci i eto, gotovo je.
:cry:
Svakog gosta 5 mjeseci dosta :-X
lako tebi to tak reći.
ja se užasno osjećam.
se smije znati kaj je bilo?
sad cu ja ostaviti svoju curu pa te zovem van (ili doma :) ) da te utjesim, ok? :)
gog pitanje je hoće li ona ostaviti tebe...
Mene moja ostavila prije mjesec dana zbog faxa, kaze nema vremena za mene...... A evo danas me zove da idemo na trcanje i stalno salje neke poruke da se nadjemo.... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
Sad će ona spika da joj je trebao odmor - odmak kako bi shvatila svoje osjećaje, itd, itd...
A možda se tip zove Faks... ;)
Ko zna, moze svasta biti :)
...važan je pozitivan stav... ;)
:D
smije se znati. sjedio je na dvije stolice. jučer me ta druga stolica nazvala da se nađemo. izjadale smo se jedna drugoj i nisam mogla vjerovati koj je to gad bio. baš sam glupača!!!
on je vjerovatno po vašoj muškoj prosudbi faca, ali meni je odvratan. povrijedio me kao nitko do sada. razočarana sam full.:rolleyes:
mislim koji primitivan razlog!!! gle to je očita stvar, to ti je kak dmitrovski kaže gospodin FUCKER! ILI GOSPON FAKS= Citat =:
Poslao: zoro
Mene moja ostavila prije mjesec dana zbog faxa, kaze nema vremena za mene...... A evo danas me zove da idemo na trcanje i stalno salje neke poruke da se nadjemo.... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
razočarala se jer je vidjela da joj s tim gosponom nije niti upola dobro kao s tobom i sad joj je žao i hoće te natrag. ja joj nebi oprostila.
Ups malo smo žestoki pa samo je faks u pitanju... ;D
dmi pa moramo pomoći dečku. zgodan je i žao mi ga je.:cool:
Vidim da si je već sam pomogao... ;)
...i bez nas... :D= Citat =:
... Sta da kazem, nego ne zelim da joj oprostim zbog toga, cuj, ostaviti nekog zbog faxa.... :angry:
pametan je on dečko , tak treba!!!
@andrea, druga stolica je znala za tebe od pocetka ili je tek kasnije saznala? Kako je saznala?
Nema razloga biti razocaran, on je taj koji se nije ponio kako spada, a ne ti... zivot ide dalje...
e andrea daj malo u detalje kak je bilo kad si se našla s ovom drugom, ono kak zgleda, jel pametna, glupa, sexy, kaj ona kaže na sve to i kak je saznala za tebe i tvoj broj... sve! :)
****** gog i ja isto razmišljamo i u isto vrijeme postamo ;)
Baš je život pun iznenađenja, 125.ili 26.10. si rekla da si doživjela najbolji sex a već sedmicu dana kasnije ... sve je gotovo. Suosjećam.= Citat =:
ja od subote nemam dečka. ostavila sam ga. gad odvratni, đubre. bijesna sam i tužna. htijela sam vjerovati da nisu svi isti, ali rezultati su pokazali svoje. trajalo je 5 mjeseci i eto, gotovo je.
:cry:
Oproštajni sex je najbolji sex!= Citat =:
Poslao: miško
Baš je život pun iznenađenja, 125.ili 26.10. si rekla da si doživjela najbolji sex a već sedmicu dana kasnije ... sve je gotovo. Suosjećam.
cura je super. jako je simpatična. ali nije sad neka sex bomba i stvarno neznam zašto je to napravio. on je meni rekao preko telefona kad sam ga pitala šta mu je ona to davala a da ja nisam? on je rekao da kako god ju usporedi samnom da je ona nula bodova. mislim koji uvlač. riga mi se. ona nije znala za mene isto kao niti ja za nju. ona je frendica od moje frendice. tako da bi se kad tad sve saznalo. zvao me u nedjelju u 3 ujutro i to 3 puta, naravno da se nisam javila. idiot!
To sam te ja zvao a ne on jer ja sam prijatelj tvoga dečka prijatelja :D= Citat =:
zvao me u nedjelju u 3 ujutro i to 3 puta, naravno da se nisam javila. idiot!
ma nebi ga više niti taknula, a kamoli imala seks s njim. joj kako sam bijesna! da bar imam vreću za boksanje tak bi ju zbubala:angry:= Citat =:
Poslao: dilurekba
Oproštajni sex je najbolji sex!
a ****** stvarno frajer nije spretan... frendica od frendice.... khmm... neka, sad si opet svoja andrea i svijet je tvoj! ;)
Znači sad si slobodna cura?= Citat =:
ma nebi ga viđe niti taknula, a kamoli imala seks s njim. joj kako sam bijesna! da bar imam vreżu za boksanje tak bi ju zbubala:angry:
Playing now in Winamp:
- Imali Nade Za Nas---
da slobodna sam. i mislim da će tako i ostati zauvijek.
i kaj je najbolje danas dobivam poruke cijeli dan od nekih poznanika kao da znaju da sam prekinula s dečkom. joj vi muški, kad zapnete nema stajanja dok se cilj ne postigne!
hm, jos ne kuzim, ti si saznala to zbog frendice ili je onda saznala to preko te iste frendice?
jel on znao da se vas dvije znate preko te frendice?
sorry, ak te gnjavim ali ovo mi dodje ko santa baraba pa me zanima :)
je si li jos uvijek u bedu? ili smo te mi macani s foruma vec uspijeli udobrovoljiti? :)
E pa neăe :cool:= Citat =:
da slobodna sam. i mislim da że tako i ostati zauvijek.
moja frendicaA ima frendicuB koju ja nisam poznavala. od te njene frendice frendicaC je ta. ja sam doznala preko svoje frendice A a ta cura je doznala preko svoje frendice B. kužiš sad?
oni su se upoznali prije 2 mjeseca u fucking baobabu
otad su se vidjeli 5 puta. nije bilo seksa. to je ziher. zato ga i ne kužim. kak smo bili na ročkasu cijeli vikend kod njega na viksi, bilo je cijelo društvo i tulum, on je njoj rekao da ima obiteljski ročkas. kao samo familija. mislim koji *****, ma joj mrzim ga.
nas dvije se nismo upoznale skroz dok nismo saznale. onda je ona mene preko moje frendice pozvala da se nađemo. i tak smo se našle.
on je njoj rekao da se on nema njoj kaj opravdavat, jer kao nisu bili skupa....a meni se to nije usudio reći jer sam se tako derala preko telefona da se doslovno usro! nije znao zinut.
znas kak se kaze, tko prvi njegova djevojka... :) kakva bi tek navala bila da znaju da ti uopce vise ne trazis decka, nego da zelis biti slobodna do kraja zivota... :)
Hvala na podrsci ;)= Citat =:
dmi pa moramo pomoći dečku. zgodan je i žao mi ga je.:cool:
Da se bar poslije fino ponasala prema meni, mozda bi joj oprostio, ovako..... Ma uostalom nije ni vrijedna spomena...
Andrea nemoj se uopće živcirati zbog toga učinio ti je samo uslugu time šta je napravio, sad bar znaš kakav je i hvala Bogu da više nisi s takvom osobom. Zbilja mi je žao mogu misliti kako se osjećaš ma ko ga jebe.:fried:
normalno da mi je lakše. hvala vam kaj vas zanima i kaj ste uz mene. jeste valjda? ma jeste znam ja.:rolleyes:
da vidiš bed je to s frendicama od frendica od frendica... treba to moći žonglirati... ;)
thank you very much :kiss:= Citat =:
Andrea nemoj se uopće živcirati zbog toga učinio ti je samo uslugu time šta je napravio, sad bar znaš kakav je i hvala Bogu da više nisi s takvom osobom. Zbilja mi je žao mogu misliti kako se osjećaš ma ko ga jebe.:fried:
ok, sad mi je jasnije... :) mada iskreno ni ja ne kuzim sta je radio s njom 2 mjeseca ako se nisu ni sevili, mozda zato sto si ga ti previse izmarala pa "jadnik" vise nije mogao... :)
nadam se da te ne smeta kaj se ovak salim? to samo zato da te prije prodje losa volja :) iskreno, trebala bi biti sretna sto si se rijesila debila...
p.s. eto ja sam doma bolestan i laganini mi je dosadno, a ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava :( tako da idem ja.... ;)
obadvije nas je zvao ribica, valjda zato da se ne zabuni. licemjer proračunati...u biti pitaj boga jesmo mi jedine...brijem da ima još ribica u moru..jer more je veeeeeeeeeliko.= Citat =:
Poslao: whiteboy
da vidiš bed je to s frendicama od frendica od frendica... treba to moći žonglirati... ;)
a i baobab
meni je samo žao zato što si bila uvjerena da je on najbolji na svijetu (po onome kaj si pisala) i onda te ovak sjebe... ma bez brige, naći ćeš ti frajera makar ga ni ne tražila, pogotovo ak se uzme u obzir sva kozmetika, nokti i ostale pizdarije na koje ide lova ;) (moram te malo nasmijati...)
ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava tako da idem ja....
Gog, kakva je to bolest?
ma ne smeta mi. ozdravi nam gog, pij čajeka meda i limuna i super će ti biti. popi i Coldrex. kažu da pomaže.= Citat =:
Poslao: gog
ok, sad mi je jasnije... :) mada iskreno ni ja ne kuzim sta je radio s njom 2 mjeseca ako se nisu ni sevili, mozda zato sto si ga ti previse izmarala pa "jadnik" vise nije mogao... :)
nadam se da te ne smeta kaj se ovak salim? to samo zato da te prije prodje losa volja :) iskreno, trebala bi biti sretna sto si se rijesila debila...
p.s. eto ja sam doma bolestan i laganini mi je dosadno, a ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava :( tako da idem ja.... ;)
jesi uspio si. smijem se od uha do uha....istina je što si napisao, bio je najbolji od svih na svijetu, takva sam ja kad se zaljubim, postanem slijepa.....******. hvala wb.= Citat =:
Poslao: whiteboy
meni je samo žao zato što si bila uvjerena da je on najbolji na svijetu (po onome kaj si pisala) i onda te ovak sjebe... ma bez brige, naći ćeš ti frajera makar ga ni ne tražila, pogotovo ak se uzme u obzir sva kozmetika, nokti i ostale pizdarije na koje ide lova ;) (moram te malo nasmijati...)
nema na čemu. nek se sad nosi s tim...kad ni sama nezna šta bi.= Citat =:
Hvala na podrsci ;)
Da se bar poslije fino ponasala prema meni, mozda bi joj oprostio, ovako..... Ma uostalom nije ni vrijedna spomena...
= Citat =:
....... i kaj ste uz mene. jeste valjda? ma jeste znam ja.:rolleyes:
Kako ne bi bili sad kad si slobodna :D
sam ti zajebavaj....sad dok sam ovak bijesna ...mogla bi te sa vrećom zamijeniti....:D
Ja zajebavam???...nee= Citat =:
sam ti zajebavaj....sad dok sam ovak bijesna ...mogla bi te sa vreżom zamijeniti....:D
A đto se tiče vreăe mogli bi neđto iskemijat ako niđta onda vreău za spavanje :D
:lol: :lol: :lol:
idem ajat. noć
Ja cu ti preporuciti da sto cesce izlazis s prijateljicama, drugovima, da si sto manje u kuci da sto manje mislis na to, tako sam ja radio pa me brzo proslo ;)
@misko, sta ja znam ,nekakva viroza, angina, nesto trece, grlo upaljeno, umor, slabost,...
ma bit cu ja do sutra kao nov.. :)
...to je i moj djed tvrdio kad se špirit u njemu zapalio pa je sutradan se ufosnio... ;D
joj daj dmi baš si neugodan
...a kak' je bilo tek mom djedu... ;D
i'm back, nisam bas k'o nov, ali kao auto star 2 godine sigurno :)
ja tu i tamo uletim...imam nekog posla šefica mi se uvlači u analac:D
...makar nekakvo zadovoljstvo na poslu... ;)
ona tebi ili ti njoj? :)
Joj nemoj je komprimitirat' pa naravno da šefica Andrei... :rolleyes:
ona meni gog. rekla sam joj za prekid s dečkom i onda je slijedilo predavanje o muškarcima....bla bla bla...
...možd' ti se uvaljuje... ;D
ma joj da je neka mlada tko zna....al ovaj leš me ne zanima:D :lol:
...možd' ti naredi (pa ipak je več sahranila 4 tajnice)... ;D
:nono: neće ići
ne palim se na stare leševe.
evo upravo se nekaj smijulji, a ja u sebi: smij se smij lešu jedan, smijanje ti produžuje život...:lol:
...vidiš da ipak gajiš nekakve simpatije prema njoj... ;D
aha simpatije da ju zagutim...
najbolja mi je kad mi pod pauzom dođe i nekaj treba...lagano ju sa šunkom u ustima odjeb.....
e dmi pa ovi ništa ne poduzimaju ..
poslali su mi od *rolergirl* podatke a ne o andrei
...mali spuš...
ali bez brige - glavno da se ne gubi nit rasprave... ;)
ja tebe ništa ne kužim. spuš..? možeš mi fowardirati svoj riječnik, autor dmitrovski na pm, tako da te stalno ne ispitujem:rolleyes:= Citat =:
Poslao: dmi
...mali spuš...
ali bez brige - glavno da se ne gubi nit rasprave... ;)
spuš - spušiti, spušiona, ofulati, ne napraviti nešto dobro... ;)
Što se tiće riječnika kao polupismen ga ne znam napisati...
ejjjjjjjjjjjjj
hvala na objašnjenju dmi.
jel ovo od male tebi ide?
šta si opet napravio dmi? opet si pipkao djecu na zadnjem sjedalu auta?:D
...pojma nemam 'ko je mala al' upadi su joj legendarni... ;)
true...true...zaslužila je Oscar za najbolji upad...
p.s. šatro neznaš tko je mala....:D
ja ne kuzim, zakaj si ti andrea prijavljena i kao rolergirl?
...kako bi izazvala više pozornosti... ;D
@andrea - znam puno njih koji se odazivaju na "mala" ali ovo mi nije poznato...