Koji Siemens po vama ima najbolji dizajn?
Meni je MC60 super dizajniran, ali ergonomija i kvaliteta su mu nula!
Printable View
Koji Siemens po vama ima najbolji dizajn?
Meni je MC60 super dizajniran, ali ergonomija i kvaliteta su mu nula!
= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Onaj što izgleda kao V3.. I to samo zato što izgleda kao V3..
Na kojeg točno misliš?
Od ovih ponuđenih mi je najljepši SL75...
P.S. jel zbilja potrebno imati dvije otvorene ankete vezane uz dizajn Siemensa :-/
Ona druga nije za dizajn, pitanje je: ...najbolji Siemens?= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
MC60 "seXy" ;D
http://my-siemens.ltr.cz/other/mc60_sexy.jpg
pošto nema sl55, onda sl75 definitivno, preljep je...
S65 definitivno!:licklips:
zar je uopče upitno??:rolleyes:
http://i82.photobucket.com/albums/j2...ig0_hr/sss.jpg
Jeli ovo slika tvog SX1-a? Vidim da i kod tebe ne svjetli gornja lampica iznad joysticka, jeli to normalno?= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
je...diode su ispod, pa joystick baca "sjenu":-/
SX1 lijepo izgleda u mraku ovako osvjetljen, ali kada ga gledam po danu ne sviđa mi se, djeluje mi dosta robusno i neatraktivno...primjer lijepo symbiana je Nokia 7610 ili N70...
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
slazem se..bas lijepo izgleda u mraku..ali ni meni se inace ni malo nesvida po danu! a ovako izgleda super!! :)
SX1 definitvivo !! mob je drugaciji od ostalih , kada sam ga zamjenio za ˝normalni˝˝mob nisam se mogao naviknuti :king: :king:
Meni se ne svidja bas SX po izgledu ali opet mi je najbolji Siemens :D
Po dizajnu mozda M65 jer ima ove gume i oklop protiv udaraca, ovaj ME75 mi se isto svidja.
sx1 je nocna ptica= Citat =:
Izvorno postao christina
inace meni je najljepsi sl75
S65 mi je uvijek bio lijep, i dan danas... Je da je možda malo problematičan i star već ali ipak...
po meni najljepsi je siemens s55 ;D
od ponudenih mi je sl75 najljepsi
manje-više svi su mi odvratni, no kad bi baš morao birati to bi bio S75, pa njemu ide moj glas:)
Black Box :evil:
Od gore ponudenih sl75...ali jedini Siemens koji mi se ikad svidao i bio dobar za koristenje je c55 :thumbup:
Ipak SX1!:thumbup:
Nema ga ponudjenog, ali vidio sam ga kod lege jucer i stvarno je lijepi, aluminijski, bas onako dobar... EL71
to mi je sad jedan od boljih siemensa
nisi stavio zaista najljepseg dizajnom, ne samo u svom vremenu vec i trenutno, a to je dakako sl45i... od ponuđenih, rekao bih sx1...
slazem se!Sl45 zaista ima status legende.Ipak sam i ja dao glas sx1.jedan od ljepsih siemensovih dizajna ali mozda i malo nepraktican i nefunkcionalan(posebno bocne tipke)
meni S65,a na drugom mjestu SX1 (samo zbog tipkovnice na koju se treba navikavati). S65 izgleda elegantno i moćno,a SX1 je jednostavno drugačiji od ostalih.
S65 je zgodniji od pamele anderson
Meni je cf75 jedan od lijepših
Dobro mi izgleda i Siemens SX2, da je bar izašao...
http://img78.imageshack.us/img78/8735/01bigmc3.th.jpg
S65........:spin:
siemens sx1 je je**nog izgleda ali mi nije i naj....
sl45 i s65.....nebih bas odlucivao izmedju njih
:-)
sx1 je pre lijep...steta sta se nemoze pisat poruke kako spada..