Kad već Andrea spominje slatkiše da malo proširimo temu. Zanima me kakvo je vaše mišljene o kuhanju. Smatrate li ga nužnim zlom da se preživi, uživanjem ili baš vas briga jer ionako kuha netko drugi.
Printable View
Kad već Andrea spominje slatkiše da malo proširimo temu. Zanima me kakvo je vaše mišljene o kuhanju. Smatrate li ga nužnim zlom da se preživi, uživanjem ili baš vas briga jer ionako kuha netko drugi.
To je nešto što ne želim počinjati jer vjerujem da dugo ne bi izaša iz kužine a vjerovatno bi morali štemat vrata da izađem.
ja obožavam kuhat. ma ja se faking đemi!
Volim kuhat kad imam vremena... npr. na moru... ali najviše volim roštiljat! I to sve! :chef:
zivio mcdonalds i pizza, pizza
ne volim kuhat, nit išta znam skuhat!
A cure šute, zanimljivo! Inače u kuhinji sam ko riba u vodi, jer sam , sticajem okolnosti, naučil kuhat još ko klinac.
iskreno kuham samo kad moram. kad me tata lijepo zamoli da mu napravim npr. francuski krumpir ili palačinke. ali čušpajze mi se baš i neda kuhat. ja sam rekla, kad se ja udam onda ću kuhat, sada još imam pravo uživat.
kaj se roštilja tiče obožavam ga jesti ali čak ga volim i peći, samo što onda sva smrdim po dimu, a najviše kosa ....
mi doma dosta često preko tjedna s obzirom da svi radimo naručimo od Rubelja čevape, ili tu iz kvarta pizzu, a dosta često ja dofuram iz jedne pizzerie lignje pržene i na žaru. ja preferiram na žaru s tartarom.
rostilj radim
Meni je kod roštilja najveći gušt cijela ona procedura pripreme istog... nacjepat drva, složit dobru vatru, pa klafranje s ekipom uz pivicu dok se meso lagano cvrči na žaru...
roštilj rula! a ja znam sve pomalo na sve načine pripreme...
CHEVAPI;LIGGNYE ANC COMPSANY
Za sve one koji vole roštiljat, pokušajte koristit češere umjesto ugljena.
Jesam! Na moru, gdje ih imam... Dobar žar se da s njima složit...
ja nikad ne koristim ugljen... uvjek se nađe nekog suhog granja... il neš tak
eee dečki? a ziher svi volite sarmu?? brijem da DA.
Pa sarma i grah mi i nisu omiljena jela da budem iskren...
sarma je odlicna
Moram priznat da neznam kuhat, nikad nisam bila prisiljena kuhati jer mi sve kuha baka pa tako nisam niti naučila, a i nije da me to privlači radije si naručim pizzu ili plodove mora. No jest volim naravno, kako zadnjih par mjeseci ne jedem crveno meso nego jedem ribu i bijelo najbolje su mi lignje i to pržene sa tartarom.:)
ma sarma je ludnica brale... :) ja bez mesa nemogu. svaki dan za doručak ručak i večeru je meso.
tak i ja, meso obavezno mora biti!
a kaj se čušpajza tiče, to sumnjam da volite,ha? ja recimo volim i grah, i kelj, i poriluk, i mahune...ma sve. Od povrća sve osim peršina i celera.
Pa sarma mi i nije nešt'...
Ja sam više travnati tip - znači salata zakon...
mogu podnjet sarmu i takva jela, ali bljak nevolim to baš. ja mogu živjet i bez hrane, samo da ima kole i sve je ok :)
??? ja neeeeeeeee. definitivno.
Što danas imate za ručak?
Mađarsku pizzu...
NJAMI!!!
Ja se furam na golog kuhara! :) Ponekad me dođe gušt da nešto zbrčkam i čak i dobro ispadne :D inače ROŠTILJ RULEZ!!
ja rižu sa paprikom i mesom. to je fino.
Volim sve čušpajze pogotovo ako su ljuti, obavezno mora biti ljutih feferona unutra.:cool:= Citat =:
Poslao: andrea
a kaj se čušpajza tiče, to sumnjam da volite,ha? ja recimo volim i grah, i kelj, i poriluk, i mahune...ma sve. Od povrća sve osim peršina i celera.
pikantno ha? i ja volim pikantno
Koje društvo gurmana, tko bi rekal.
sad sam se nažderal mortadele sa maslinama i paprom ...
ljuto ne volim nikako. jednostavno ne mogu jesti ljutu hranu.
pa čak ni s roštilja. ak je ljuto, nema šanse. pa makar umrla od gladi.
moj buraz i stari vole ljuto, i uvijek kad idu po špeceraj kupe ljuti ketchup, ljuti ajvar...sve ljuto....ja poludim na to:angry:
e moj floorkilla, ja sam se nažderala znaš čega?
jedne jabučice i jedne mandarine.
zadnje sam jela u 15 h i 30 min. I to sendvič u hamby pecivu sa sezamom, i 10 dkg pariške s povrćem + jedan paradajzek.
i to je u biti sve, plus to voće i nesić ujutro...
Pa o čem se radi Andrea, šefica aždaja ne dozvoljava pristojnega gableca ili vaga upozorava da je počeo celulit party?
brijem da svaka ofako razfijena žena ima celić party negdje na sebi....pa da ti budem iskrena nemam ga baš puno, ima ga ali ništa strašno. Party je pod kontrolom!!
nezadovoljna sam sobom pa malo kontroliram prehranu.
ali nikako da bez slatkog izdržim. :eat:
Da da što pikantnije to bolje. Naš kak mađari zovu feferone? Jedešpečeserešpeče.:D= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pikantno ha? i ja volim pikantno
Sad cu ja zvucati kao prava dobra domacica nakon sto su ostale cure priznale kako bas i nisu lude za stednjakom,ali JA OBOZAVAM KUHATI!Bilo kada,bilo gdje i bilo sto zbilja.Nisam neki rob recepata,zapravo ne sjecam kad sam zadnji put napravila nesto bez da bar djelic nije izmjenjen po mome i u tome mi je najveci gust jer nema sanse da opet ponovim nesto ako dobro ispadne jer se ne sjecam vise na kraju sto sam sve utrpala unutra.To je lutrija..
Inace,kao i @Mobyfanica,vise volim zacinjenija jela,volim sve vrste riba i plodova mora,ali i divljac(najdraza mi je zecetina).
jel zeca sama kolješ? ili kupiš filete u mesnici,inače kuham i jedem sve osim hladetine.
= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Da da što pikantnije to bolje. Naš kak mađari zovu feferone? Jedešpečeserešpeče.:D
Jedešpečeserešderešse!