pozdrav ljudi,namjeravam kupiti 6280 pa me zanima je li to klimanje kod njih jako i smeta li puno ili je zanemarivo s obzirom na to što mob nudi? tnx:spin:
Printable View
pozdrav ljudi,namjeravam kupiti 6280 pa me zanima je li to klimanje kod njih jako i smeta li puno ili je zanemarivo s obzirom na to što mob nudi? tnx:spin:
da klimava,kad zavibrira misliš da če se raspasti,kvrcka užasno i mene takve stavri užasno živciraju= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
Klimava je dosta, pogotovo kad je sklopljena.
Klimava je, ali nakon tjedan dana sam se naviknuo na to tako da mi sada ne smeta previše.
ja kad sam svoju nabavio,mislio sam da je nekome opala sa 14 kata,klimava totalno,al se naviknes,pogotovo je klimava dok je zatvorena
Da... klimava je... ali s obzirom na to što mob pruža, može se prebolit, i lako ćeš se naviknut, pa ti neće smetat previše...
Uopce nije full klimava nego samo kad je zatvoren dolnji dio se malo klima al to mora bit tako radi kliznog mehanizma. nemoze bit full cvrsto jer mora bit malo lufta da bi mogo klizit!! Un svakom slucaju mob je za 10 po svemu. ima sve sta mob moze imat....osim TV...i ako vec mislis kupit imas na mom postu sve za njega:) os programa,igrica i thema!
kak ja namjeravam nabavit 6270 pa pitam jel i ona ima takvih problema?
uopce nije tako klimava.imam je dva mjeseca i ok je.slicno se klimaju i samsunzi.:king:
imao sam ja,i sta da ti kazem...ako cuvas mob nece se jako rasklimati,moja je samo malo imala "lufta"= Citat =:
Izvorno postao tomy81
ne da mi se baš dati tu lovu za klimavi mobitel........:confused:
Svaki, ama baš svaki klizni mob koji sam držao u ruci ima malo lufta... ne postoji mob koji se nebi bar malo klimao lijevo-desno... To možeš zaboravit kod kliznih mobitela...
Ako ne želiš da ti mob ima imalo lufta onda si uzmi "klasični" candbar mob... čak zaobiđi i preklopne mobitele jer i oni imaju malo lufta... :jehon:
Ali bez obzira na taj "luft", ja bi kupio 6280, jer je mob vrhunski, i ima stvarno dobar soft...
Ne znam baš... Stari mi ima 6270, skoro uopće se ne klima. Neusporedivo sa 6280.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Sve ovisi kakve si sreće. Ako imaš vremena, obiđi nekoliko dućana, isprobaj koja se najmanje klima.
Ili nekoliko dilera.
Nemoj uzimati na slijepo jer, prema iskustvima drugih forumaša, to klimanje ne možeš popraviti.
Samo da kažem, jučer sam u VIPcentru Rijeka baš pipkao izloženu 6280. Nije bila dummy jer je bila uključena. Ali niš se nije klimalo. Zanimljivo, još sam je 3 puta zatvorio, otvorio, kućište ni makac.
Eh, ali opet ima malo lufta... a nekim smeta kad se skroz malo pomjera, a nekima nesmeta i malo više lufta jer prihvate to zdravo za gotovo, jer tako mora bit...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Ovo stoji... dosta toga ovisi i kakv model potrefiš...= Citat =:
Izvorno postao mobyy
istina je.treba imati malo srece kod kupnje,ali ga i isprobati.
Isprobavajući izložene klizne modele stekao sam dojam da se BS el71 najviše približio nekom idealnom osjećaju kompaktnosti.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
el71 ima bolji klizni mehanizam od svih nokija.
Da. El 71 ima jako kavlitetan "mehanizam", i isprobo sam ih u par t-mob dućna, i nisam primjetio da se imalo klimaju... Svaka čast Benq-Siemens-u...:klap:
Al opet, bez obzira na kvalitetan mehanizam ja bih npr. odabrao 6280. Ipak je to nokia. :retard:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
nodobro.. to stoji.... i ja bi rađe odabrao Nokiu... ne samo jer je to nokia, već ima veći ekran, bolju kameru i čini mi se brži soft... :spin:= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Ali pošto je prvobitno pitanje glasilo:moj odgovor se ne mijenja: s obzirom na to što mob nudi, klimanje je zanemarivo...= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
Ma to da za nokiu sam rekao zbor jednog razloga, a to je THRUST. Nekako sam siguran da to sto se taj mehanizam klima ne znaci da ce se taj mobitel raspasti, stovise siguran sam da je jako pouzdan.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
:jump: Hvala ljudi, odlučio sam ga uzeti, sutra idem po njega, i ako se zaklima malo, ipak je to stroj, preboljet ću.........:jump:
Dobar izbor :klap:
Moja nokia se uopće na klima. Čak je i prečvrsta kod otvaranja. A to da misliš da će se raspasti dok vibrira nije istina...
onda je tvoja njoka iznimka= Citat =:
Izvorno postao Bloodspiller