Jeste vidjeli onu novu reklamu sa prolaskom kroz zid i teenagerima!? Jednostavno i jeftino su pos*ali i VIP i T-mobile!!! Genijalno!
Printable View
Jeste vidjeli onu novu reklamu sa prolaskom kroz zid i teenagerima!? Jednostavno i jeftino su pos*ali i VIP i T-mobile!!! Genijalno!
Pa jednio tako i mogu nešta napraviti Vip-u i T-mobilu. Na području mobilnih komunikacija još uvijek su premali...
P.S. Dobra je reklama :)
da dobro su im spustili!:sheriff: :sheriff:
Ja nisam ništa vidio... Ima gdje za skinuti?
Vidio jučer, predobra :thumbup:
Odlična je. ;D
Najbolja u zadnje vrijeme
Joj i ja bih je vidio!!
Može li se skinuti s tele2 weba, kao i one starije reklame?!
tak sam se nasmijo, reklama je genijalna!!! najbolja što sam vidio!
meni je isto ok, doduše prva reklama za Tele2 gdje ne moram začepit uši od pustog kričanja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao symibman
odlično reklama:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Reklama je preluda. ;D Ima neko snimljeno?
Hm... kad smo već kod tele2 reklama :D http://www.youtube.com/watch?v=rkuSLRcE1e8
ovu našu novu nisam našao...
Bit će uskoro stavljena na TELE2 web stranicu,isto kako i prošle dvije (nogometni paket i vruća tarifa).= Citat =:
Izvorno postao ojpi
parodija na unlimited
smiješno kao i sve parodije :)
SAD ĆU UPLOADAT= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
http://rapidshare.de/files/33314656/...30sec.mpg.html
najbolje je ono na kraju
..."bez majmuniranja...:lmao: "
to je za mene dokaz nemoći (sorry onima koji tako ne misle)
Dobra je dobra, ali ipak mi je najjača ona za Tele2 nogometni paket :thumbup:
prvi put kad sam ju vidla nisam uopce skuzila o cem se radi :creep:
jucer kad sam bas pogledala skuzila sam o cem se radi... :thumbup: hehehe
dobra ideja :) svaka im cast :p
ja kad sam prvi put ju vidio bio mi je zvuk isključen na tv(smanjen) i gledam nakon filma reklame i počne ono a ja, ne opet ona od t-mobila i gledam i lik se zabije u zid;D nešta meni tu čudno pojačam zvuk i na kraju se dobro nasmijem.:thumbup:
ja je još nisam vidjela :rolleyes:
Nije sad bas nesto posebno, ali je dobra.
Vidio sam je prije 2 sata hahahaha
strasna reklama!
Dobra je, one Vipove i T-mobileove mi stvarno vec idu na qrac.:thumbup:
PREDOBRA reklama, još samo da je prijem uredu i opet bi se vratio na tele :bunny:
Odlična je, takvih reklama fali na našoj televiziji.. Dovraga i sve one za deterdžente i uloške, ovo je gušt gledat i 3 minute u komadu!
:thumbup: potpisujem da je fakat ubojita :thumbup:
haha...dobra reklama!! :thumbup:
reklama im je genijalana svaka čast.....:lmao: :chatter:
Ja sam je tek sinoć prvi puta vidio. I dobro sam se nasmijao, pogotovo kad se onaj tip zabije u zid (parodija ua Unlimited).
Hehe, reklama je baš luda, ali odlična!:thumbup:
Stvarno genijalna reklama.:thumbup: :lmao:
joj onaj majmun na kraju...:lmao:
tko god da im radi te reklame, ima dobar smisao za humor!
ima gdje link za download??
pogledaj 14. post= Citat =:
Izvorno postao prpic
sad sam pogledo reklamu i zakon je :lmao: :lmao: :ban:
kvragu, evo upravo mi opet promakla! nije mi suđena! :)
http://www.youtube.com/watch?v=-igRWuL0cn8
Evo link jos jednom pa pogledaj
Reklama je vrlo zabavna...;D
Zapravo:jump: zabavna...;D
ili za download na komp oko 8MB http://rapidshare.de/files/33314656/...30sec.mpg.html= Citat =:
Izvorno postao John Frusciante
Reklama mi je super...
pogovoto kad oni starčeki plešu... ;D ;D
još jedna od dobrih Tele2 reklama...
Evo i na njihovom siteu: link
Strašno...Glupa reklama kao i sve Tele 2 reklame
Daleko su oni od nivoa i kvalitete pružanja usluga kao Vip i T-mobile.
Smatram kada budu na tom nivou da onda mogu raditi parodiju od nečega.
Tele 2 reklame me podsjećaju na reklame Simpe iz 1999,užas
:wall: :wall: :tomato: :tomato: :freakout:
Tomato je zakonnnn:thumbup: :thumbup:
Reklame Simpe su bile super, one pocetne. A reklama za Tomato je nesto najgluplje sto sam vidio u zadnje vrijeme, toliku razinu neinventivnosti i nemastovitosti nisam dugo vidio. Covjek baca novce po ulici i onda ga pogodi divovska rajcica, oprosti, ali meni je tu u rangu debilnih americkih komedija za ljude niskog IQ-a.
T Mobile je parodirao Tele2 u jednoj reklami i to je bas ispalo OK; puo je zanimljvije kad se operateri parodiraju nego kad dovedu majmune, prekrasne mlade poslovne ljude ili slavne manekenkice. Ili pak kad ti trube da vas sve vole, da se brinu za vas i cak i po snijegu i ledu rade da bi vi mogli uzivati u beskrajnim i jeftinim razgovorima, bullshit.
meni su super bile one božicne:)simpine
al ova kad koka uzdishe ruef mich an....ma za krepat od smijeha
Zašto se uopće trudiš upuštati u raspravu sa sonyem, zar ne vidiš da samo provocira.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Sve je stvar pojedinca i njegovog pogleda na svijet :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sony70
Uživaj!
...newsgroup syndrome...? :-/= Citat =:
Izvorno postao ojpi
kakav tomato, reklama je predobra, dobro su zajeb... vip i t-mobile
Reklama je jednostavna, originalna i jako zabavana! Trebale bi i druge naše firme imati takav marketinški tim kao ovi u Tele2 :thumbup:
Ne, ovo nisam napisao zato jer se ta reklama svima mora svidjeti nego zato jer mu to nije prvi put da pljuje po svemu kaj se zove tele2 bez obzira što to bilo.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Tomato je usluga Vipneta.= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
Pa on je napisao da je tele2 dobro sje... vipnet i t-mobile, a ne tomato.= Citat =:
Izvorno postao jay
I kog vraga su tu uslugu nazvali tomato?! Pa nije ovo amerika, mogli su je nazvati paradajz ili rajčica.
I ide mi na qurac što i druge mreže za usluge koriste engleske nazive: opcija UNLIMITED, EASY tarifa, opcija TEAM... gade mi se svi!
Pa jel oni prodaju svoje usluge u Engleskoj ili u Hrvatskoj?! :dunno:
:hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
Vidim, nije ni jedini (nažalost) i reportam teški spam :thumbup: ..Nisam ništa mislio na tebe da se razumijemo.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
btw: ni ja ne volim tele2 ali mi odgovara tarifa :-/ :wstupid: :D
EOD
O tome na kakvom su nivou možeš govoriti kad dovrše izgradnju mreže.= Citat =:
Izvorno postao sony70
Sva sreća da ti nisi mjerodavna osoba u marketiškoj industriji. Jesi li kad gledao Carrotov reklamni slom, tj. najsmješnije reklame sa svih strana svijeta? Ove od VIP-a i T-Mobile-a ne bi ni izbiliza konkurirale za takvo što. Možda ne bi ni Teletova, jer su ove kudikamo radikalnije, ali barem se kreće u tom smjeru, a to je ono što nedostaje hrvatskom marketinškom prostoru.
Sjećam se, velike renomirane svjetske tvrtke (Philips, Nestle, Volkswagen...) rabile su na različitim tržištima upravo takav stil reklama, bez da je itko razmišljao o tome kako će njihova profesionalnost biti narušena, baš naprotiv. "Business unusual", to je danas fora.
Svoju nesposobnost da kažeš nešto pametno nadoknađuješ gomilom iritantnih emoticonsa.
:jump: :rotfl: :loco: :bunny: :bunny: :spin:
Složio bih se.. Definitvo bi se trebali reducirati svi ti anglizmi.. Jer ak ima je "TEAM" kao neki naziv, onda moze biti "kbhkbh"= Citat =:
Izvorno postao hrc777
neki se vežu za cure , neki za aute i mobove itd A SINEK SONiboj SE EMOTIVNO VEZAO ZA MOBILNOG OPERATERA tj. za radijsku frekvenciju oliti zrak...;D nemoj nasjedat nna njegove upale= Citat =:
Izvorno postao ojpi
= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Još smo mi i dobri. Nijemci su čak i riječ za mobitel izveli iz engleskog iako se kao takva ne koristi u engleskom :D
handy - izgovara se hendi :D
ili chatten (četn) heheheh
Dobro oni su otišli u svoju krajnost.. Al, možda bolje i tako, jer pogle kak slovenci prevode skoro sve kaj postoji.. Mislim, i mi imamo dosloven prevednice tipa neboder, i niko se ne iščuđava, al da recimo prevedes mobitel sa npr. "pokretnik", svi bi ti rekli da si idot.. Problem je u našim glavama kaj nama opcije "unlimited" zvuči puno bolje, nego recimo opcja "neograničeno"...
malo smo OT, no mislim da je vrijeme da svi shvatio država ide na zapad, u EU, te ćemo u takvoj zajednici teško održati neki svoj identitet, pogotovo jezični. Budimo sretno što i T-mobile i VIP ne nudi tarife i usluge sa njemačkim nazivljem, jer i to mogu, čak štoviše.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
i molim da se vratimo na temu reklame, to je i tema ove teme.
Uglavnom TELE2 ima najlakši zadatak, čekati reklame konkurencije i samo napraviti parodiju na iste, nemaju problema sa osmišljanjem marketinga. Sve dok nam to ne dosadi. Osobno mi se ove apstraktne reklame VIP i T-mobile-a ne sviđaju, jer govore o svemu, samo ne o telekomunikacijama, barem do zadnje sekunde reklame
sinoć sam vidjela raklamu.... bezveze. zar me je to trebalo nasmijati?!? :jehon:
ja stvarno ne znam ali meni nikad nisu reklame Tele2 nešto zabavne, dapače izgledaju mi uvijek odbojno, i ako bi bio primjer koji po reklamama kupuje nešto onda nikad ne bi kupio Tele 2 - srećom ne rukovodim se reklamama :)
Trebalo te nasmijati. Jer je parodija vrlo očita i vrlo dobra.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Pa po reklamama u mobilnoj komunikaciji, ne znam dal bi uopće išta kupio. Mada mi je još od svega najodbojniji vip..= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Ovo mi je najbolja domaća reklama koju sam vidio u zadnjih nekoliko godina, posebno mi je drago kako su spustili T-Mobile-u i Vip-u!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
A sad u trgovinu po Z530!
Živio Tele2! :beer:
A ja zbilja nisam vidio gluplje reklame u svojih 30 godina:bunny: :bunny:
Ja jesam... svakodnevno... Ovo je barem sprdnja i zafrkancija...
ma meni su njihove reklame ok...jer su pune cinizma
ehhehe a ta s prolaskom kroz zid...bez majmuniranja, mi je skroz dobra:)