jel se moze nekako na sl45i staviti ona spagica za oko vrata???
Printable View
jel se moze nekako na sl45i staviti ona spagica za oko vrata???
Evo gledam moze li se igdje uglaviti spagica, ali... :(
Jok
moze, ako ti netreba prikljucak za vanjsku antenu, mozes izbusiti rupu i staviti!
e vidis, pametno... no ne bih hvala... ;)
i jos jedno pitanje... glupo je, ali nemrem prokljuviti to...
pritiskom na navi tipku, smjer dolje otvara addressbook... e htio bih to promijeniti u phonebook... ne zelim kopirati u mobitel svoje brojeve... zna netko kak?
mozes napraviti da ti je na lijevo phonebook, a moze se i da ti je donja strelica isto phonebook ali za to trebas znati nesto o patchiranju sla
a kaj fali tome da ga probusis, zasto se ljudi to boje raditi?
Moj sl ima original rupicu za špagu!!
da, a kak to... kaj imas originalno sl45i ili?
ne znam zasto, ali frka me je, i nije mi tako vazno to...
@vs a di ti je? na kojem dijelu
vidis, ide mi u phonebook samo kada nema mmc kartice... ne kuzim se jos u to patchiranje, probati cu malo na vasim stranicama to bolje prouciti...
@vrag
Eto ti par patcheva o SIM lokaciji pa ti vidi :)
---------------------------------------------------------
Get access to "SIM Location" directly using front UP Arrow key
Firmware: SL45 v56
Author: RizaPN
original:
0x3B0366 : EA 20 3C 04 48 C3 EA 20
0x3B036E : 3C 04 46 FC 20 00 EA 20
0x3B0376 : 5A 04 48 C6 EA 20 82 04
modify to:
0x3B0366 : 2D 6A 48 C3 2D 68 46 FC
0x3B036E : 20 00 2D 74 48 C6 EA 20
0x3B0376 : 82 04 46 FC 21 00 2D 7E
original:
0x3B0474 : E0 0C E0 0D E0 0E DA D4 AC 70
modify to:
0x3B0474 : DA DB 3C EF 0D 02 DA DB 46 EF
Use LEFT Arrow key as a "SIM-Location" shortcut :
0x3B03B0 : EA 20 0A 05 46 FC 14 00 -> 8D 04 46 FC 15 00 EA F0
0x3B03B8 : EA 20 0A 05 46 FC 15 00 -> 0A 05 46 FC 23 00 2D 5D
0x3B0474 : E0 0C E0 0D -> DA DB 3C EF
0x3B0478 : E0 0E -> 0D 02
0x3B047A : DA D4 AC 70 -> DA DB 46 EF ... (see table)
*** Left Arrow for SIM-Location (During Calls Mode) ***
Firmware : SL45v56
Author : RizaPN
0x3ABDF0 : 48 C6 EA 20 AE BE -> 46 FC 23 00 2D 5C
hvala ti fabi... nesto je coma to spominjao, a evo mi to pred nosom... jel ima na tvojoj stranici objasnjenje kako patchirati, jer se uopce ne kuzim u to, jucer sam nabavio mob... hvala! ;)
Ima objasnjenje.. ali staromodno.. :) Objasnjeno je kak se sve to rucno upisuje.
Al danas postoji V_Klay.. o tome imas dosta objasnjenja na 3aTmr-ovoj stranici. Imas tamo i dosta gotovih VKP datoteka..
Mozda ove neke starije patcheve moras malo promjeniti da rade u V_Klayu.. al to isto nije problem.. Pogledas na koji princip su napravljeni novi i na isti prepravis tare.. Ako bude nekih problema.. javi pa cemo nekako rijesiti.
!!!!!!!!!!Verzija softwera ti mora biti 56!!!!!!!!!!!!
nemam neoriginalni kabel... pa nemrem patchirati, a verzija mi je v.49, idem sutra u servis onak i ovak, pa ce mi oni updateat na v.56... hvala na pomoci, nakon toga idem u patchiranje... jel treba za to neoriginalni kabel, ili moze sa ovim sto sam dobio...???
Sl45i ima rupicu za špagu ali je pre pre uska!
@vrag
Ja patcham sa syncstationom.. dakle original kabelom..
ok, znaci da moze... ubitacno je sporo prebacivanje preko toga cuda na mmc... koma, a sa card readerom imam nekih problema... u OVOM postu sam sve objasnio, pa ako netko zna rjesenje, bio bih mu jako zahvalan... :)
preko sync stationa pokusavam ubaciti verziju 56, no nece... javlja
Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1
na com1 je spojen, stavio kvacicu na sync station, i skipao one checkove... i to mi javlja... zna netko o cemu je rijec?
jel stisces crvenu tipku?
pa samo na kratko, odmah nako starta... viki je napisao toliko da se ne upali mob, a nemam osjecaj za to... koliko da stiscem tu tipku???
.......rupica je malo iznad baterije (između baterije i IR-a) Kučište je valjda original, ja ga nisam mjenjal!!
Stisneš ju na kratko. Nikakva filozofija vjeruj mi. Možda je ipak do kabela?
a moguce... probati cu jos par puta, pa ako ne ide, sutra onako i ovako idem do servisa... hvala!
.........ako nejde s crvenom tipkom onda iskopčaj mob iz kabla, stisni nek flash-a i onda ukopčak kabel u mob!!
Mora uspjeti!!!!!!
Ajde......SRETNO!!!!!
uspjelo je... hvala ljudi... kak je viki rekao , nije neka filozofija... dugo mi je to radio... no uspijelo je... nisam nista zeznuo sada s tim sto sam mu digao verziju sa 49 na 56? mob mi ima garanciju... to valjda nece utjecati na to...
sada jos samo da malo to patchiranje skuzim, jer vidim da si mozes poprilicno funkcionalno poboljsati mob... :)
Samo polako :)
@vrag, Dakle uspio si s orginal kabelom na sinčstejšnu?
@ viki ... ;)
@ misko... jesam, preko kabela iz kutije i sync stationa, bez problema, iz prve... prvo sam zeznuo jer nisam ukljucio u struju sync station, pa sam se cudio kao koka sarenom jajetu zasto ne redi... :), ali sve radi super... sljedio sam upute sa vikijeve stranice i digao ga sa sverzije 49 na 56... a verziju 56 sam downloadao sa Fabijeve stranice, ili od 3aTmr , posto su na vikijevoj stranici prazni linkovi neki... ;)
flashao sam mob na v56, ali nemam vise pod surf/fun opciju java... kaj da radim?
probao sam s nekih java aktivatorom sto mi je coma preporucio, ali ne radi mi, javlja da se ne moze povezati sa mobom... os na kompu mi je winxp ako to ima kakve veze... ;)
uspio sam konacno... vec sam mislio odustati... hvala coma!
****bed jedini sa sync stationom jest taj sto svai puta ako zelim nesto prebaciti i nesto raditi, mob se pocne puniti... tako se unisti baterija s vremenom nazalost...****
stoga jel se moze to nekako zaobici, da se ne pocne odmah puniti???
a drugo pitanje... hoce li me na servisu gnjaviti, i ne daj Boze oduzeti garanciju zbog ovog flashanja???
ispraznio sam inbox, salji mi sad pm! java aplikacije ces dobiti veceras prije neg kaj idem van oko 7,8
@ vrag
Bojim se da bi ti mogli rec da ti garamcija vise ne vrijedi.
Nisam ziher.. al ono..
Pa di si ga kupio s garancijom i kad.. te kolko si ga platio?
Ja gledam sad po oglasniku.. ima ih i za 500 kuna :) Kaj bi si najradije jos jedan uzel ;)
500 kn??
@viki2win
sl45, 500 kn, 098/ Broj uz pretplatu
SL45, bez MMC-a, 550 kn; može zamjena za Nokiu 8850 ili Motorolu V70, moja nadoplata, 098/ Broj uz pretplatu
SL45, korišten, prodajem za 550 kn, 091/ Broj uz pretplatu
Ima i onih koji hocu i malo vise..
SL45, 3 mj. korišten, odličan, original oprema, 999 kn, moguća zamjena, 098/ Broj uz pretplatu
al mislim da je i vaj za 500/550 OK :)
To je super cijena! Za kupiti naravno iako to nije prava vrijednost...vrijedi mnogo više! :D Ja sam svog prodo za 1250... i ja bi ga opet :)
jel ja to dobro cujem, viki bi sl45????
eh da, nisi ga trebao prodati viki... ;)
viki poslije jebanja nema kajanja!!!
:lol:
meni nije jasno kako si mogao taj mob prodati viki... fenomenalan je... ovo je prvi mob kojeg necu vise nikada prodati dalje... ostaje uz mene, zauvijek! ;)
evo stizu ti jos dva mejla sa javom
:wall: ..... krivo mi je malčice ali ne žalim. Jednom ću si ga uzeti opet za suvenir ako ništa :)
Slazem se, ajde Coma ako nije problem posalji i meni malo te jave!= Citat =:
Poslao: vrag
meni nije jasno kako si mogao taj mob prodati viki... fenomenalan je... ovo je prvi mob kojeg necu vise nikada prodati dalje... ostaje uz mene, zauvijek! ;)
meni nesto Vklay neradi, koristim SyncStation i stalno kad idem na apply patch pise mi connecting, dali mob treba biti upaljen ili zgasen kad se to radi!
Evo skinuo sam novi Vklay i sada sve radi!
ugasen treba biti! i trebas stiskati crvenu tipku kao kod flashanja!= Citat =:
Poslao: dilurekba
meni nesto Vklay neradi, koristim SyncStation i stalno kad idem na apply patch pise mi connecting, dali mob treba biti upaljen ili zgasen kad se to radi!
kaj se jave tice, mogu ti slati, al mi moras dati mejl! slati cu ti u sljedecih par dana, nemrem sve odjednom!
ma slozio sam ovo s Vklyom nekako, a javu mozes slati na= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ugasen treba biti! i trebas stiskati crvenu tipku kao kod flashanja!
kaj se jave tice, mogu ti slati, al mi moras dati mejl! slati cu ti u sljedecih par dana, nemrem sve odjednom!
marac@hi.htnet.hr
ako flešaš sa sync station-om onda ti baterija uvijek mora biti skroz puna, tako da kad ti stoji u sync-u ne smije biti ništa na ekranu (ni znak za punjenje baterije). Mislim da ti je puno lakše flešati sa kabelom, bar meni je, ali se definitivno može i sa sync-om.
i kako je rekao coma, mob ti mora biti ugašen i kad odabereš željenu opciju, lagano jednom klikni cvenu tipku (pazi da ti se mob ne upali) i to je to, sad samo pričekaš da komp naprvi svoje.
I da, ne preporučava se da radiš još nešto na pc-u dok flešaš...
good luck ;)
poslan prvi dio
:) ***Tips and tricks*** :)
Mozes flashat i kad baterija nije full puna. Tojest, mozes ugasit mob tako da je baterija ko fol puna. Daklem ugasis mob, stavis ga u syncstation, pokrenes Win swup 32 (SLIK 5601w) iliti v56 soft. Ne oznacis "Skip" na "Pre-Check" i kliknes na Strat. On onda ugasi mob "do kraja" kao da je baterija skroz napunjena.
Ja to radim konstantno i nemam problema. Baterija mi izdrzi koji 20 sati.. ali ne brinem. Punim svaku noc i bas me briga ;)
primio sam svih 8 komada, hvala coma... ;)
Fala!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
poslan prvi dio
Jel može tko da mi posalje svoj bin file od mobitela jer sam ja nesto zajebao s patchevima i nemogu ih do kraja odstranit!