Evo jedne teme koja bi nam mogla ispuniti zelje...
Pitanje je koji mob/marku ne vidite u hrvatskoj a zeljeli bi ju moci kupiti?
Linkovi dobrodosli.
Printable View
Evo jedne teme koja bi nam mogla ispuniti zelje...
Pitanje je koji mob/marku ne vidite u hrvatskoj a zeljeli bi ju moci kupiti?
Linkovi dobrodosli.
Paaa npr. http://www.sharp-phone.com/
slažem se....sharp najviše,jako kvalitetni mobovi sa naj kamerom i zaslonom na tržišzu,a kvaliteta izrade ovih najnovijih modela je vrhunska,nokija n serija se može sakriti u neko grmlje u zagorju...
hm, dobar tip.. vase ce ideje biti proslijedjene zlatnoj ribici..:afro:
da sharp je vrlo dobra marka mobitela šteta što ga nema u nas
proslijedi....jer mobove je jako teško nabaviti a kad ih nabaviš frka je da se takav stroj ne pokvari jer nema ga di tu popraviti...sharp 903 je savršenstvo u obliku moba...
+ima i fenomenalnih nec modela...
jednostavno se na mobu osjeti da nije komercijala,i taj ekran rađen kojeg odlikuje polisilikonska tehnologija je strašan,nokia 6131 se može sakriti
isto tako sharp u svoje mobove(jače modele) stavlja ccd čip u kamere,što je isto velika razlika...pa sad spojite takav ekran i takvu kameru i dobijete nevjerovatnu sliku na displeyu...
a o kvaliteti kučišta da ne govorim,kvrckanje i guljenje kučišta je za njih je nepojmljivo...vidi se da ne štancaju mobove svaki dan,nego izbacuju kompletne vrhunske uređaje,koje gaze nokiju i društvo siguran sam..:headbang:
Potpisujem sve sto je Smogovac rekao. Sharp 902 je apsolutno najbolji i najkvalitetniji koji sam imao. Preklopni ekran koji se moze k tome jos i horizontalno okrenuti pa dobijete od preklopnog moba takorekoc digitalac je 7 puta kvalitetniji od recimo N6131 koja kad se zatvori ima dobrih 3 mm lufta u sarkama preklopa. Nedopustivo. Imam osjecaj da se novi mobiteli rade tako da vrisnu za godinu dana tako da moras onda kupiti novi, a nije uvijek tako bilo.
Potpisujem za sharp! Imao sam gx25 i njemu jedino fali memorije ali je zato gx30 fenomenalan mobitel, njega bi sigurno kupio da ima u ducanu. LG-a sad vec ima ali jos nema 3g modela koji su odlicni.
GX30 u odlicnom stanju mi je zelja vec jedno godinu i pol dana. Ako itko zna gdje bi ga mogao naci, novog po mogucnosti, bio bih presretan. Za razumnu cijenu, naravno.
slovenija majstore!ali mob nema aktivan poklopac i nemožeš staviti mp3 za sms i poziv
Znam za sloveniju, ali nemam nacina kako do tamo ili nekoga da mi to kupi umjesto mene. Bas gledam i ima jedan u njihovom oglasniku novi za 125 eura iliti 900 kn. Aktivan poklopac i mp3 melodije me ne diraju ni najmanje.
Cek, a kak to u Slo? Sami uredaj il je to u nekom paketu/pretplati? Ja si ga zelim od kad sam koristio par dana braticev iz svicarske, ak nist drugo cekat jos par mjeseci da njemu istekne ugovor pa mi ga prosljedi.
sjedneš u auto, natočiš za 150 i odeš po mob.....= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Ozbiljno se namjeravam rješiti ovog svog Samsunga i uzeo bih ovaj:
http://www.sharp-phone.com/country/p...it&product=770
Znam da specifikacije nisu top, ali mi je apsolutno neodoljiv, naročito s tim što nije lockan a dođe 1.800 Kuna
Ima u trstu isto sharpova masu,i cijene su dobre još kad ti vrate ivu za male pare se da nabavit odličan telefon.Imo sam nekad davno GX30 to je strašno kakav je to telefon.
Jedna od stvari koja mi fali i koje više biti neće, to su Panasonic uređaji.
Pod tim ne uključujem ove novije, nego one stare, sa GD oznakama.
Kad se sjetim GD87, kupljen u Italiji čim je izašao, platio ga 449 Eura i još dobio na poklon GD 67.
I danas bi po meni i te kako dobro prolazio na tržištu.
Kad sam ga prodavao, nakon 8 mjeseci dobio za njega koliko sam platio + 1.500 Kuna za GD 67. To su bili dani...
gd 87 je bio vrhunski uređaj u svoje vrijeme,prava mala evolucija od zaslona do kamere...
imao sam sharp gx 30-cudo od ekrana cak i danas,a i kamera je bila super(1mp).gd87 sam imao kratko,ali u svoje vrijeme je bio jako dobar i velik za preklopnjake onog vremena.
zmija probaj sharp 903 nabavit i nikad više nečeš pomisliti na dr. mob...netko ga je je tu na forumu za 350e mogao nabaviti ina kraju ipak nije htio...šteta.....:-/
A jel znate da ove Sharpove 801SH, 902SH, 903/703SH proizvodi Sony Ericsson.
Završna kvaliteta i dorada je od Sharpa
ma otkuda ti to molim te....na tom sharpu su i njegov pantetirani zaslon i ccd kamera,isto tako sharp radi zsalone i za samsung i prvenstveno motorolu,sagem myx8,mitshubishim430i..itd
Zaboravio si i da je ekran u PSP-u isto Sharpov ;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Kvaliteta njihovih telefona je svakako neupitna jer ipak se radi o japanskim proizvodima.
Definitivno sharp, ali bi onda dobro dosao i sharp servis.
...kaj nikom nefali Philips, kojih isto nema kod nas u hr:-/
Da zsalon ;D je od Sharpa, kao i još ponešto, ali mob je SonyEricssonova platforma.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Jel sad jasno vojniče!?
Da se kod nas pojavi OVAJ Sharp, mislim da bih ga odmah išao kupiti...savršenstvo dizajna i funkcionalnosti spojeno u kvalitetno napravljen uređaj :thumbup:
Kao model bih izdvojio VK Mobile VK2020, da ga vidim negdje u trgovini vjerojatno bih ga kupio.
Imao sam Sharp GX30 i ostao sam jako razocaran, malo funkcija, beskoristan BT i opcenito bezvezan mobitel.
Osobno bi htio vidjeti Samsung i320 i i300x, Motorolu Q, Neonode i neke starije HTC-ove smartphoneove koji bi se izvrsno prodavali, narod zeli jeftin smartphone...
Vi svi isticete veliku kvalitetu sharpa koju ja necu negirat ali od brata cura ima sharpa gx10 i sav se ogulio.Je da ga ima 4 god ali ne stoji tvrdnja da se ne guli.
aha,imao sam i ja n80,koja dođe skoro 6k u dučanu,a počela se guliti nakon tj. dana,a ovaj nakon 4 god,pa povuci neku paralelu...:thumbup:
Mulder nas je podsjetio i na Philips koji je svojevremeno imao vrhunske mobove (lud sam bio za onim kojem se izvlačio mikrofon, več sam i zaboravio kak se zove..) a i dalje proizvode mobove a jako malo se piše o njima
svih modela vrijednijih spomena ima na hrvatskom trzistu,samo treba imat novaca to pratit,sto naravno malo tko ima:-/
Ne bih se slozio da ima svih modela kod nas a da treba love...
Mnogi modeli uopce ne dolaze jer preprodavacima nisu zanimljivi jer ne mogu puno zaraditi, a nama korisnicima bi super dosli...
Tako da stoji da ima puno modela jako dobrih i ne previse skupih, ali nazalost nema ih kod nas...
Prava steta...
Meni se bas svidja i300...
nabavi mi sharp 904 i dajemlove koliko je potrebno,bilokoji od vas dvoje:thumbup:
neki dan frend iz JAmerike došo i donio prospekte . Između ostalog (a toga je puno) ima finih HP laptopa za 450 $ i Toshibinih satelita (laptop) za 550 $. Al štaćeš kad nisu tu, tu su takvi po 12000 kuna.
Ja bi ovoooooo: http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
Zasto to T-mobile dofura kako je i Compacta može i ovo. Predobra stvar a tako mali
i ovo... http://www.gsmarena.com/neonode_n1m-1137.php
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Eeee, to bi i ja :king: Potpiso bi i pretplatnički ugovor na dvije godine u T-mobu ili vipu za to.
općenito je u nas jako slaba raznolikost, vrti se sve oko 4 marke i to je to. operateri jednostavno kao da ne žele surađivati sa ostalima. Sharp je marka s kojom vodafone surađuje, a eto kod nas VIP nije još uveo tu marku u ponudu. A sharp je po kvaliteti daleko iznad svih, najskuplji modeli ovih proizvođača koje tu imamo pored Sharp 3G modela u ruci djeluju kao igračke. Isto tako pohvaljujem kvalitetu izrade NEC-a, on me oduševio.
Sagem je recimo marka koja ima široku lepezu modela, a kod nas se pojavi jedan model svake 4 godine... Isto tako i Alcatel od tih EU proizvođača, serije E i C su zbilja OK. Tako, naglasak na Sharpu i malo povećati ponudu Sagem i Alcatel modela, ako ništa, barem da se razbija ova monotonija u ponudama. Tržište kod nas zbilja guta uređaje, tako da ne smatram da bi bio neki gubitak dovesti te "egzotičnije" proizvođače
bravo inovator o tome ja pričam...e da mi je nači sharp 903 sad dok imam love:-/
evo zao mi je sto se kasno ukljucujem o raspravu o sharpu,imao sam jedno vrijeme gx10,samo cu reci da je to bio prejeben mob za svoje vrijeme.A sto se tice nabavljanja imam stari moby, 2 godine negdje i iza ima za sharp broj gdje bi se kakti mogao nabaviti....sam je fora u tome kaj je broj bio mobilni
Ako nekoga zanima mogu staviti broj moba koji se nalazio,sam velim ipak je to bilo prije 2 godine a najvjerojatnije je to bio neko ko ga nabavlja vani i uvozi...
I ja bi htio vidjeti 2 gore navedena modela u našim dućanima u Hrv...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
jedan čovjek koji ima privatni servis u varaždinu, prodavao je i300x po 4.500kn= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Još jedan odgovor na ovo pitanje.
Da odem u dućan svog operatera koji me ne pljačka kao sada, a u vitrinama ovo:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...pparecchi.html
Pise da su ti mobiteli sam za Japansko trziste:evil:
ja sam imao sharp gx 30.....sta da kazem jednostavno mob je bio predobar...
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_v900-2418.php ,jedan od onih kojih bi probao